Sziasztok!
Kukli, húha, gratulálok a lakáseladáshoz! Tök jó, hogy sikerült! és merrefelé keresgéltek lakást?
Vica, egyetértek veletek, nehogy belevágjatok olyanba, ahol nem tünik megbízhatónak a beruházó. Van néhány ismerősöm elég durva újépítésű rémtörténettel, de gondolom mindenki hallott már ilyenekről.
Katka, ez a szoptatás miatti körömbenövés nem semmi egy "mellékhatás"!

Ilyenről sem hallottam még. Petivel ezek szerint ez még nem jelentkezett? Remélem, h nem is fog!
Papillon, nagyon sajnálom a szopis gondokat, sajnos semmi okosságot nem tudok erre mondani... Samunál is volt ilyen, de neki az első foga 8 hónaposan jött. Meg persze nem biztos, hogy tényleg ez a gond.
Nemlajos, és Döme azért eszik? Kata is szokott sírdogálva elaludni...
Nekünk szerintem nem lesz járókánk. Kerítésünk volt, de csak 2-3 hónapig használtuk, és így utólag belegondolva: elhagyható. Mondjuk nálunk sem túl nagy a lakás, szóval majd a gyerek nyugodtan kúszhat-mászhat, nincs lépcső meg kutya sem

Én leterítettem neki játszószőnyeget, vagy habtapit, és azon tök jól elvolt Samu. Katánál is ezt tervezem.
Samu és Levi sajnos nem egy csoportba került az oviba

Nem vették fel Samut a kiszemelt csopiba, ezt én csesztem el, de még futok majd egy kört.
Ja, és Kata nem fogadja el a cumisüveget. Pénteken a párom volt vele, mert el kellett (volna) mennem, és fejtem le tejet, amivel a terv szerint meg tudta volna etetni. Reggel 9 körül kapott enni, és a párom délben hívott, hogy Kata nagyon sír és nem eszik a cumisüvegből - így rohantam haza. Mire hazaértem (valamivel 1 előtt) a kicsicsaj a nagy nyűglödésben elaludt, evett összvissz 20 milit az üvegből - szóval a tanulság: most nagyon össze vagyunk nőve, nem lehet csak úgy lepasszolni... Erre nem is gondoltam, néhány hete még simán elfogadta a cumisüveget is.
RÉ