A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

hahó

köszi a válaszokat.

hát ah irtátok a csalkiütést utána ez jelent meg rajta

Kép
Kép

kb félórája azóta halványodik de még ott van

Kép
andy30

Andy: nem tudom mitöl lehet nem hiszem hogy alergiás lenne az almára,te nem ettél valami olyat???Attol is lehet szerintem.

Szavaztok Kevinemre???

http://palyazat.picibaba.hu/0-2-evesekn ... usi-picur/

000kata

na elaludt.

szoval vasárnap kezdtük almalével 3 napig kapta 3-6-9 kiskanállal.
tegnap már püré volt meg ma is 3-6 holnap jönne a 9kiskanál.

a kaki tegnap volt zöldes nyálkás de olyan már hozzátápi előtt is volt néha.
ma sárga kicsit túrós széklet ami nála szintén szokott lenni viszont ma már 3x is volt kaki kisebb mennyiség és az előbb tettem tisztába kicsit mintha hig részei is lettek volna mert a szilárdabb részek körül sárga folt amit felszivott ugye a pelus...

most micsináljak? ez csalán lehet? ne adjam akkor holnap az almát? jajjnekem

Kép
andy30

oookata de szted ez csalán? nemtom az milyen pontosan.

amugy nem ettem semmi ujat.

ja és még hozzátartozik a "jóhoz" h délben olyat fordult a kanapén h a feje hozzákoppant a doh.asztal széléhez :oops: ( az asztal és kanapé közé volt téve egy nagy párna arra huppant rá de az asztalhoz hozzáért a feje) nem látszott semmi és a sirást is hamar abbahagyta. de utána jöttki félórával ez a vmi a honlokán. de a koppanás a másik oldalon volt szal sztem nem attól van..
olyan rosszul érzem most magam. ott voltam pedig csak egy pillanatra mentem a konyhába (egyben van a nappalival amugy) és hallom a kis puffanást meg h felsir:(
most meg ez a folt a fején..

jajj

Kép
andy30

Andy Zsoltikámnak pont ilyen foltjai voltak sőt még három évesen is ugyanis keresztallergiája volt (azt már szerencsére kinőtte)!!!Amikor a kanadai nyárfa virágzott nem ehettünk almát :wink: mert keresztallergiát váltott ki. Szerintem bizti találsz a neten is róla dolgokat.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Megpróbálok fényképet keresni.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Vagyok én is csak nem álltunk meg a fogzással most bújik a 4. fogunk is ki remélem ma már meg lesz. :? Nagyon nyűgös most Zsombi.
Voltunk ma dokinál is adataink 7960 g és 69,5 cm.
Hozzátápi nekünk lekopogom remekül megy. :lol: :lol: :lol:

Kata, szavaztam Kevinre.

Kri

Kép
Kép
kri29

klarissza: akkor lehet ez is vmi allergiás folt?
védőnő aszonta azért ne hagyjam abba az almát (holnap mondjuk ugyis megyünk hozzá mérésre) és adjak neki fél amp kalciumot a bizti kedvéért de h szte ha allergiás akármi lenne akkor a testén több helyen is lennének ilyen foltok... nemtom. most alszik ha felkel meglátjuk. remélem nem allergiás már rögtön az első bevezetett ételfajtára! meg semmire!

ja és poén: épp tésztát főzök és hallom h felforrt a viz megyek h beletegyem a tésztát hát nem ott uszkál benne egy félig szétfőtt légy?:) :shock: ez nem az én napom...

Kép
andy30

Sonny, Örülök, hogy megvagytok! Noelről kérnénk szépen képet! :) Vesztek új babakocsit? Milyent? Éjszakákért együttérzés megy!

Évi, köszi kérdésed, aludt már 3 napja. Vagyis csak 2x kel! Jupiii! Ez meg elfogadhtó számomra, mondjuk én úgy megszoktam az állandó kelést, hogy így is fennt voltam egy csomót. Hülye mazoista vagyok. :)

Andy, sztem a kopptól volt a pirosság! Te így betatrod a szabályokat ht-vel kapcsolatban? A 3-6-9 kanálra gondolok. Nem reklamál Regi, hogy kell még neki? Megfulladni nem fog a kicsi darabkába, max ükölődik, mint Panna néha, amikor kis darabba ütközik. Tök cuki ilyenkor 8) A kakija meg egyre büdibb és változatosabb lesz, ahogy több mindent eszik. A husi bevezetés után lesz olyan igazi felnőttes... :P :?

KLarissza, nagyon jók a sztorik. Milyen rendi kisközépsőfiad van!

Kép
Kép
dalminha

Kevin, boldog névnapot!

Kép
Kép
dalminha

lehet téleg megnyomta vhogy mert most meg már ilyen:

Kép

ez ugye egy csík? :roll:

dalma ja betartom:) 2kanál ment pluszba ette voolna még csak nem akarom terhelni elsőre. főleg h parázok az allergiától

Kép
andy30

Andy most már olyan karcolásnak látszik! ez tutkó nem allergiás kiütés! Nálunk viszont az penicillin származékokon kívül mindig csak az arcán voltak foltok. Amikor először kapott penicillint teljes törzsén voltak kiütések. Ja és pozitívan! Nem lesz allergiás a gyerekem, nem lesz allergiás a gyerekem........!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Sonny, szia, de jó, hogy újra itt vagy! Kérünk képeket! És szerintem ne aggódj a cicin elalváson. Mi is így teszünk, illetve vagy cicin alszunk el, vagy a hátamon kendőben. Amíg Neked is megfelel, addig nem gond. Én nem aggódom, hogy nehezen fog leszokni róla, tudom, hogy amint elég érett lesz rá, majd elalszik cici nélkül is!

Kata
, BOLDOG NÉVNAPOT KEVINNEK!

Reni, Krisztián is nagyon édes, tényleg nagyon egy húron pendülnek Kevinnel!

Ancsa, remélem hamarosan elrendeződnek a dolgaitok a pároddal, a megbeszélés nagyon fontos, persze nem egyszerű, ha valaki nem az a kitárulkozós típus, de hát Te élete párja vagy, ki előtt nyíljon meg, ha nem előtted! Tényleg nagyon szorítok, hogy rendeződjenek a problémáitok!

Klarissza, azért Neked sem lehetett egyszerű a volt férjeddel! Mellgyuszid remélem rendbejött azóta!

Dalmi, na hurrrá, jöhetnek a nagy éjszakai durmolások!

Gabi, Te is tegyél képet a nagy kislegényről!!!

Andy, én fokhagymaprésen keresztül nyomom a dolgokat, ezeknél a kis mennyiségeknél még ezt találtam a legegyszerűbbnek. Mi ugye a répát megszenvedtük, így visszatértem az elejére, szóval most hétvégéig csak almát kap. És szerintem az a csík vm ütődés nyoma lesz :wink:

Mi most jöttünk meg a szemészetről, majd megyünk neurológiára, mert Natasa sokszor balra lehajtja a fejét, és úgy nézi a dolgokat. Szemprobléma kilőve, reméljük csak egy rossz szokás, de biztos ami biztos nézzen rá a neurológus. Kiváncsi vagyok mikorra kapunk időpontot, már ha egyszer végre felveszik a telefont...

Bocs, ha valakit kihagytam, de persze ismét rohanásban...

Kép
pipal

pipal: mi volt a répával? bocs de esélyem sincs visszaolvasni...

Kép
andy30

Csajok: köszönjük a névnapi köszöntést :lol:

000kata

na kiakadtam a piacon. vettem biocuccokat almát krumplit meg répát. ezt az almát adtam eddig is már neki, de most megkérdeztem honnan vannak.
képzeljétek az alma spanyol(!), a többi meg osztrák :roll:
mondom nem magyar? állitolag az iszonyu drága :shock:

ugyh spanyol almát eszünk... :roll: mondom ah idehozzák tuti nem kezelik semmivel? a nő szerint nem mutatott vmi tanusitványt is. sztetek ez jó igy? v akkor már ilyen alapon ne is vegyek biot neki?

ja és anyum beteg lett:( has-gyomorfájás hányinger étvtalanság, láz :roll: most aggódhatok ezen is. persze semmi gyóccere vittem fel neki de be nem veszi, orvoshoz se vigyem. remélem nem kaptuk/juk el tőle meg h gyorsan meggyógyul.

a fejem fáj egész du:(

Kép
andy30

Pipal, Panna pont ezt csinálja. Lehajol oldalra, úgy néz huncutul. De szerintem vicces... A répa megfogja a kakit. Panna úgy kakil csak, hogy áll. Érdekes, mert sír ha kell neki és fekszik, addig nem nyom, míg fel nem veszem, ekkor rááll a combomra velem szemben, és nyom. Olyan cukin... :)

Kornélom ma elment nyaralni a mamáékhoz Bükfürdőre. Van ott egy nyaralójuk anyuéknak, és ott lesz szombatig. Már megvan a programjuk. Strandolnak a fedettben, kisvasutaznak, miniállatkertbe mennek Rábapatyra, Kőszegre erdőt járni. Az elválás engem ismét megviselt, de ő csak vigyorgott ki az autóból, és mondta, hogy Na, menjünk! Jó is mondjuk, hogy nincs annyira hozzám kötve, de furcsa is, hogy ilyen könnyen elválik tőlem.

Kép
Kép
dalminha

Andy, olyan hasgörcsöt kapott tőle, hogy önkívületben sikítozott másfél órát, levegőt alig kapott, a hasa kb mint egy dinnye majd igen erős apai masszázs segítségével kifosta (ismét bocs :oops: )...

Dalmi, engem csak az zavar, hogy csak balra csinálja, és egyre többször. És Panna is úgy csinálja, hogy nem bambul közben hanem lehajtja oldalra a fejét és onnan néz? Kakit mi is egyre hangosabban nyomjuk, bár szerencsére nem fáj neki, bár ő inkább cicit kér a szájába, hogy rögtön menjen az utánpótlás :D

Barátnőm hívott, náluk most a rágófogak jönnek (14hónapos a fia), és éjjel óránként kel. Én nem tudom, hogy fogom ezt a fogzást viselni jajj, előre félek. Amilyen kis érzékeny Natasa, tuti kemény menetek lesznek itt még (a foggal is és Velem is :wink: )

Kép
pipal

pipal nem semmi! és rögtön tudtad h a répától van? és utána már nem is adtál neki 2.szor meg azóta sem? főzve adtad?mennyit?
bocs csak nekünk a krumpli után elvileg az jön nemsokára.

krumplitól ugye nem szokott lenni semmi gond áltban? arra nem számitok..

ja és a bioárusnál volt cékla.. osztrák az is.. az most nem idény ugye? akkor adható neki? azt olvastam h csak az idénygyümi zöldségeket adjuk lehetőleg..

Kép
andy30

ja és pipal nektek amugy van vmi allergiátok?

klariszza azért tennél majd képeta foltokról ha lesz időd? kiv vok téleg milyen az. és csak olyankor nem ehet almát egyébként igen? neki akkor pollenallergiája van? az a baj h 3év alatt nem is tudják kimutatni h allergiás-e ugy tom.
de amugy igen: nem lesz allergiás!!!!!! :x :)

Kép
andy30

Sziasztok!
Kata: miért adsz Kevinnek kúpot? A fogzás miatt? Szegényke, remélem hamar kibújik neki az a fogacska! Noel is megszenvedi a felsőket, már 3 kibújt (2 alul, 1 fölül), de látszik, hogy még gyötri :-(

Andy: Noelen akkor szokott ilyen folt megjelenni, ha melege van. Amúgy nagyon édes baba, gyönyörű nagy szeme van :-)

Dalmi: ezt a 3-6-9 kiskanalas dolgot nem is hallottam még. Én első nap kicsit adok neki, a köv. Napokon már annyit, amennyit kér (ez rendszerint nem túl sok). Kornélnak akkor jó kis hétvégéje lesz ! Biztos hiányzol majd neki, csak az izgalom miatt vált el „könnyen” tőled. Az éjszakát hogy viselte anya nélkül? Majd meséld el!

Pipal: köszi az üdvözlést :-) Amúgy nem aggódom a cicin elalváson, csak sok mindent olvasgatok a neten, és jó volt ez a pozitív megerősítés. Eddig jól bírom az éjszakai keléseket. Néha olyan érzésem van nem is tudom hányszor kelek fel hozzá. Mivel a kiságy az ágyunk mellett van, azért nem kell messzire menni. Szóval elviselhető.
Uhh, rágófogak...jajajjjj, arra még gondolni sem merek, örülök, hogy kint van a 3. fogacska.

Judit
Kép
sonny

ÁÁÁÁÁ; képtelen vagyok lépést tartani. Léna nagyon nem akar aludni :( nappal 30perc volt össz éjjel meg 5x kel kb...fog nuku...viszont szerintem szeparációs szorongás indult.Sehol és senkinél nincs el.

Évi
igazad van tényleg mindenhol állni akar, de összeesik meg eldől oldalra. Ti hogy úsztátok meg foltok nélkül? És nekünk is iyen a babakocsink (nem nagyon szeretem) :(

Reni
csodaédes nagyfiad lett! Örülök hogy jöttök. Majd még pontosítunk itt.

Talival kapcs. elküldtem vagy 10 emailt és képzeljétek szinte mindenki azonnal válaszolt!!!! :lol: :lol: :lol: Még Sclara is, sajnos Ők jönni nem tudnak de minden rendben velük. Beagle valószínüleg jön apával és vannak akik még nem tudták pontosan de lehet! Szóval alakulunk! :lol:

Kép
katica_75

Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Én sem bírom a tempót!!!!!!!

Dalma, Katica!
Köszönjük a szülinapi köszöntést! :D

Dalma!
Éljenek az alvós esték! Mi lehetett az ok szerinted?

Pipal!
Egy ismerős babájának egyszerre 6 foga jön :shock: és miután mindenki nézegette szegényt, Cataflam cseppet adtak Neki, amitől meg állandóan alszik :( . Nagyon durva ez a fogzás. Annának (már nem emlékszem a nevére :oops: ) valamilyen homeós bogyót adtunk, és szinte észrevétlenül bújtak ki a fogai. Katusnak még sehol semmi!

Sonny!
Jó, hogy jöttél! Minden jó könyvet elolvastál :wink: ?
Noel igazi kis huncut!

Klarissza!
Viccesek a sztorik!
Egy nő mesélte egyszer a védőnőnél, hogy mennyire nehéz volt "leszoktatni" a fiát a ciciről. Aztán beteg lett (a nő) és muszáj volt a gyógyszerek miatt abbahagyni. A gyerek meg mindennel próbálkozott: "bekapom a cicid, de nem szívom!" "csak adok rá egy puszit" :)

Kata, Reni!
A két kis pasi tündéri. Képzelem, ha nagyobbak lesznek milyen csibészek lesznek :wink:
Kevinnek Boldog Névnapot Kívánok!!!!!

Evi!
Katus mindennap eszik egy babakekszet. Szerintem sem korai a glutén. Amúgy is vicces, hogy 1 éves koráig semmi, aztán meg ott van egy hatalmas szülinapi torta, ami tuti nem glutén mentes :)

Ancsa!
Kitartás!

Andy!
Nekem olyan reszelőm van, amit még anyukám használt. Üvegből van, és nagyon jól pempősít.....
De Katus függetlenül attól, hogy nincs foga, a szájába adott kölesgolyó darabkákat simán elcsócsálja.

Bocs, hogyha valaki kimaradt! Holnap pótolom!
Jóccakát!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Jó reggelt!

Atya világ hogy tudtok ilyen sokáig fennmaradni?

Csuri én kisfiamnak is ilyen kis hullámos a haja nagyon cuki! A sztori nagyon tetszik!

Andy tegnap átnéztem az összes fényképünket, de kiskori csalános nincs, úgy látszik nem szivesen fényképeztem olyankor :roll: Nagykor ekcémásat pedig nemrég raktam fel, de az nem olyan. Bocsi!

Katica tudom rengeteget beszéltetek már a taliról csak én mindig átugrottam mivel annyira nem ismerem Bp-et tutti el is tévednék! De most gondolkodóba esetem, egy esetleges vonaton.
Szerinted babakocsival odatalálnék a talira egyáltalán milyen messze van a pályaudvartól? Ja és mennyi ott a kullancs ugyanis nekem attól van fóbiám! Na meg a pókoktól! Fúj!

Fogzás: nem minden kisbabát visel meg. Nagyfiamnak mi is cataflam cseppeket adtunk annyira fájt neki. Középsőnek semmit egyszer csak kint voltak. A picinek meg ugye még nincs, de tegnap alul felfedeztem egy kezdeményt :lol: Viszont az ínyén már gyönyörűen kirajzolódtak a fogai.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

gyorsban Pipalnak,
Igen, pont így csinálja. Annyira eldől, hogy majd' kifordul a kezemből, vagy az etetőből. És nem bambul, hanem figyel ilyenkor. Emlékszem, Kori is csinálta. ja, és csak balra ő is.

Kép
Kép
dalminha

Dalmi, köszi, akkor lehet, hogy mégse zizi Natasa :lol: ?! Legalábbis nem ezért :shock:

Klarissza, hova jön be a vonat? Nyugati? Mert ha igen, akkor a Margitsziget nagyon közel van, és én szívesen találkozom Veletek, és együtt mehetünk!

Andy, hát először nem tudtuk, hogy mi van, de aztán a görögdinnyét imitáló has eléggé egyértelművé tette... És főzve adtam neki kb 2 kiskanállal... És sajnos Natasát a krumpli is megviselte, de szerencsére nem annyira, mint a répa. Krumpli után is görcsölt picit a pocija este. Tényleg fontos, hogy elsőre keveset, jól megfőzve, és mindenféleképpen délelőtt add (hogy estére kijöjjön, ha gond van)!

Sonny, hát ha én annyit adnék ennek a lánynak amennyit szeretne, akkor felfalná a konyhát. Sajna az előbb leírtak miatt tkénytelen vagyok határokat szabni a kiváncsiságának. MErt egyébként láttam rajta, hogy pl. a krumpli, répa nem ízlett neki, de követelte ha elvettem, utána meg fintorgott, savanyupofákat vágott ha adtam...

Katica, olyan jó, hogy így a kezedbe vetted a régiek felkutatását (Sensivel priviztem, írta, hogy őt is megkerested), köszönjük!

Csuri, nagyon szépek a lányaid! És hasonlítanak is nagyon! Még mi is fogatlanok vagyunk, és semmi jele. Én nem bánom, így is harap ha olyanja van :D

Szép Napot!

Kép
pipal

Sonny, hát az a cseresznyés kép NAGGYON JÓÓÓÓÓ! Milyen nagy már Noel baba!

Kép
pipal

Sonny:azért adtam Kevinnek kupot mert nagyon sirt okáig nem volt jo neki semmi csak sirt.Viburcolt adtam ez csak homeopátiás kup.Remélem hamar kibujik neki.Nagyon édes Noel baba,a cserkos tetszik a legjobban meg kell zabálni nagyon édes :lol:

Csuri:gyünyörűek a csajok :lol:

000kata

Csajok ezt most olvastam egy topicba:

Banán-baj!
A banán fák genetikailag csaknem teljesenazonosak, így könnyen"megbetegszenek" mert védtelenek a
kórokozók ellen.Hogy ne következzen be a faj kipusztulása,a növény ellenálló képeségét sűrű permetezéssel
igyekszenek növelni.Nagy botrányt kavar a banánültetvényeken használt vegyszer, a nematocid(fonálféreg ellenes)
hatású dibróm-klór-propánról esteTudták hogy ez emberre toxikus, mégpedik a férfiaknál meddőséget,
magzatoknál és csecsmőknél fejlődési rendelleneséget okozhat. Mégis alkalmazzák a mai napig!
Sokan úgy gondolják, hogya banán nagyon"higiénikus",hiszen a felső vastag héja jól védi.
Ám de a vegyszerek ide is beszívódnak.Pélául a gombásodástgátó vegyszerek , súlyos vesekárosító hatásúak.
A gyümölcsöt éretlen állapotban szedik le, mivel ha megérik könnyen romlik, és sérül.
Még zölden dobozolják, ezért csomagolás elött érésgyorsító vegyszerrel kezelik és hogy nehogy tönkremenjen
további vegyszerpermet mixet is kap.

Vél[/color]emény??????

000kata

Ha nem jön közbe semmi, akkor mi is megyünk a talira! :) Várom már! Beszéljük meg, hogy de, vagy du, hogy kinnt alszanak-e a babák, vagy addigra mindenki hazamegy, hogy ott eszünk-e, piknikelünk, mindenki hoz magának (+ gyereknek), vagy mindenki mást és közösen eszünk, vagy lesz-e valami akkor a szigeten. Nem vagyok körülményes, mert Pannával elég egyszerű, mobilis a kisnő, csak van egy "nagyfiú" és egy férj is, akiknek fontos a bendő téma. Meg ha csak egy órás lesz a tali, akkor nem utazunk el. Képzeljétek, én jártam egy évet Bp-re egyetemre, koleszos is voltam ott, meg utána is sokat, de a Margitszigeten még nem jártam... :shock: A bulihelyeket jobban ismertem. :P

Sonny, Noel nagyon- nagyon helyes! Cukin alszik, és a cseris kép díjnyertes fotó! :)

Csuri, nagyon szépek a lányok. Anna művésznő csodálatos, Katus művésznőpalánta pedig már "kezdi mutogatni oroszlánkörmeit". (göndörödő hajtincs) :)

Kép
Kép
dalminha

Kata, engem nem nagyon érdekelnek az ehhez hasonló cikkek. Mindenről kiderül, hogy káros. A víz, a levegő, a nap is. Nem zabáljuk a banánt orrán száján, kis mennyiségben nem hiszem, hogy ennyire káros lenne. Egyébként én mindig levágom a banán két végét, kb 1,5 cm-t, mert a csúcsban gyűlik össze a méreganyag. Ugyanígy a répánál is.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Számomra kö-vet-he-tet-len a tempó :( jajjaj!!

Sonny, csudaédes Noel!!!!!!Ez a cseresznyés kép!!!Kész vagyok!!!!

Csuri, Isten éltesse Annát!!A tortátok rendkívül profi lett, én ilyet nem tudnék... :( (a férjem meg fakezű) Így én maradtam egy jó kis eperhabos tortánál (Stahl), de sajna lefényképezni elfelejtettem :(
Mi vasárnap ünnepeltük a 3 évesünket, de iszonyú pocsék idő volt sajnos. (bár ami ennél is rosszabb, az az, hogy nem bírom feldolgozni, hogy MÁR 3 éves.... :cry: :cry: )
GYÖNYÖRŰEK a lányaid!!!Anna hajáért irigyirigy!!

Klarissza, enyém Blanka nem ül, nem áll, nem mászik, nincs foga!Csak eszik, alszik, kakál és sikít :mrgreen: (viszont legalább a járókát szereti)

Honey, nagyon sajnálom a helyzetedet én is nagyon kiakadtam volna a helyedben!!(pl.szerintem visszataszító dolog így, "előtted" más nők testét bambulni, miközben a felesége-aki nemrég adott életet a gyereküknek-küzd a hormonjaival és a megváltozott testével, hogy az Urának tessen! :twisted: . Még ha ilyenek is a férfiak...)Remélem sikerül tisztázni a dolgokat és megoldódik!!

Kata, nagyon szép Kevined, de ne haragudj meg érte, én nem tartom fair dolognak kéregetni a szavazatokat...végülis szépségVERSENY vagy nem? Igaza van Verának, régen én is gondolkodtam rajta, hogy beküldöm a gyerekek képét, de sajna nem kiegyenlített a verseny...

Dalma, nekem kell, hogy agyalj azon, miért hagy ott könnyen Kornél! :) Ez nem jelent semmit, csak azt, hogy vágyott már egy kis mamázásra. :) (az enyémek sem vették zokon soha ha itthonhagytak)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kata, ne hagyd magad paráztatni!!

Dalma, köszi, hogy ezt felvetetted!Jó volna tudni, hogy mely napszak+részletek! (nekem mondjuk a délután jobb volna...szóval én arra szavazok)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Lányok, aki már adja a meggyet, hogy készítitek és hogy passzírozzátok át?? Meg kell kicsit főzni?? Tegnap vettem a piacon, de nem tudom mi tévő legyek vele. :)
A banánról Nekem is az a véleményem, mint Dalmának, amúgy meg mindenben van méreg a mai világban, sajnos nem védhetjük meg Őket ezektől. :( Nem zárhatjuk fóliasátorba a gyerekeket.

Katica írtam privit!!

sonny Noel nagyon édes! A "fülbevalós" kép haláli. :) Nagyon jól áll Neki. :lol: :wink: Ti jöttök a talira??

irusc nagyon bájosak a kislányok. :)

kata úgy látom már megy a vonalzód. Megjavítottad??

Na, jó, hogy leültem. Már fent is van. Mondjuk aludt 1 órát. :) Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Ez aztán a termés. :lol: :lol: :lol:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden gyerkőc nagyon suki. Noel a cseresznyével különösen édes.

Kata, Kevinnek boldog névnapot.

Tali, nekünk jó délelőtt is és délútán is. Viszont ha netán 30 fok lesz majd akkor délután jobb lenne szerintem a tali.
Anya, a Margitszigeten pontosan hol lenne a tali?

Kri

Kép
Kép
kri29

Anya: ujra bemásoltam a kódot és jó lett a vonalzó :lol: Nekem azt mondta a védőnö h csak jol mossam meg és turmixolhatom héjjával együtt.De ezt is mindenki máshogy mondja

Tudom hogy minden káros sajna,csak azért bemásoltam a cikket,bocses ha valakit zavar :cry: Kevinem imádja a banánt és megilyedtem

000kata

Kata, nem zavar, ne értsd félre, csak megnyugtatni szerettelek volna. Nem a cikk nem érdekel, hanem az, hogy mindig kihoznak valami újat, ami káros.

Kép
Kép
dalminha

Alszik a ded és takarítani készülök, de engedélyezek magamnak egy kis kitérőt, ide hozzátok :lol:

Kata, anno én írtam a banánról, hogy nem adom és pont ezen okok miatt, de elveimet feladva, mi is banánozunk, Lilla szereti nagyon.
Az a véleményem amit már Dalma is leírt, minden mérgező valamilyen szinten akármit nézel, mert a világ maga mérgezett, mi emberek tettük azzá :cry: :cry: :cry:
Bármelyik gyümölcsöt, zöldséget nézzük nem lenne kívánatos, ha mesterséges dolgokkal nem avatkoznánk be az érési folyamatba és ugyanígy van az állatokkal is, ha úgy nevelkednének, mint gerekkorunkba nem érné meg állatot eladásra tartani...minden hormonkezelt, vegyszeres...de nekünk és a gyerekeinknek már ehhez kell alkalmazkodni vagy marad a fényevés :shock:

Sonny, édes Noel, gyönyörű ! Mi is így szoktunk cseresznyézni, Lilla a levelet szedi, egyszer csak repül a cumi és levél be :roll:
Hétfő este megengedtem, hogy összenyomjon egy cserit a konyhában, látnotok kellett volna, annyira figyelte mi folyik a kezén. ( zokniból, ruhából alapmosással nem jön ki a cseresznye )

Csuri, ezek a lányok! Nem találok szavakat, Anna olyan bájos, meseszép, Ő már olyan csajos, Katusod pedig még babás szépség!
Pipal, sztem is ez természetes, mármint a fejtartás ahogy írod, nem zizi Natasa!!!

Nálunk is készülőben a felső fogacska :roll: ezért van az éjjeli nyüszi.
A meggy elkészítés érdekelne engem is, délután szedek a telekről.

Segítség, mivel sűrítitek a főzeléket? ( burgonya kizárva )

Megyek pucerájozom a lakást, majd érkezem!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hello!

Pipal nyugatiba érkezik viszont az időpont nekünk nagyon fontos lenne ne menjek fel idő előtt!

Evi én rizsre szavazok sűrítésképp.

Na én se vok normális. Vettem Nestlé-s tejpépet rá van írva, hogy anyatej mellet vagy tápszeres táplálás esetén javalott amikor az anyatej nem fedezi már a baba energiaszükségletét. Á mondom ez kell nekünk kiprópáljuk csak víz kell hozzá és kekszes izű, nincs benne tartósító stb. Amikor hazaértem gondoltam elolvasom most már az összetevőit is, de hogy miért nem ezzel kezdtem???? Összetevők: sovány tej !!!!!!!!! Kiakadtam mint az ingaóra és 6 hónapos kortól ajánlják? :shock:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma: oké,köszönöm :lol:

Évi:Kevin is imádja a banánt

000kata

Sziasztok!

Csuri: igen, most lelohadt a lelkesedés, úgyhogy naplót írok, meg fórumokat olvasok mostanában :-) De persze ha van valami jó ötleted, milyen könyvet olvassak, írd meg ;-) Édes tündérkéid vannak :-) nagyon vicces a „csak egy puszit hagy adjak rá”-sztori :-)))

Pipal: a falás tőlünk olyan távol áll, hogy eszembe sem jutott, ez is lehet probléma. Azért változhat még a dolog. Te miket adsz már Natasának? Vicces lehet, ahogy követeli és közben fintorog :-) Noel tegnap rámköpte a répát, szóval az nálunk sem nyerő. De azért próbálkozom, hátha idővel megszereti.

Kata: A fogzáshoz kitartást! Hogy ünnepeltétek Kevin baba névnapját?

Anya: én leszedem a héját, és botmixerrel összeturmixolom a meggyet. Szerintem nem kell főzni! Amúgy Katának igaza van, mindenki másképp mondja... a héját sem muszáj leszedni. Sajnos a talira nem tudunk menni, mert azon a hétvégén nem leszünk itthon :-( Pedig olyan jó buli lesz! Ilyen sok egykorú baba együtt, majd fotózzatok sokat!

Évi: meggyet én krumplival és almával adtam Noelnak, és leszedtem a héját. De van aki szerint nem kell leszedni, szerintem legközelebb már én sem pucolom meg. Hajrá felső fogacska!!!! Hát talán almával is sűríthetsz, ha mondjuk kinyomkodod a lereszelt alma levét. Jó takarítást ;-)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket! Átadom, ha felébredtek :wink: !

Banán?
Nekem a védőnő mondta, hogy egy újszülött (értsd max. 1 hetes) szervezetében már ki lehet mutatni egy csomó káros anyagot :roll:
Szerintem is mindenben van valami, ami miatt nem kellene megennünk, de sajnos ilyen világban élünk...

Evi!
Én túlvagyok a fél lakáson (bibibí), délután folytköv.
Szerintem is rizzsel, vagy bioboltban kapható rizspehellyel sűrítsd.

Dalma!
Hol voltál koleszos? Szerintem is találkozhatnánk a Közgázon, vagy a Műegyetemi egyik klubban, de ott nincs szombat napközben semmi jó program :wink: :D . Nagyon jó lenne ezeket tisztázni: Velem is jönne Anna is, és így mindenképpen fontosak a részletek!!!!

Kincsőanya!
Én Annának mindig meghámoztam (mindenemen folyt a lé....), de hamar leálltam vele. Van botmixered? Az nagyon jól pépesít :) !

Judit!
Boldog Szülinapot Balázsnak!
Képzelheted Nekünk mekkora "trauma" Anna 3. szülinapja..... A férjem csak annyit mondott: "Van egy óvodáskorú gyerekünk, Úristen!"

Klarissza!
Jó lenne, ha tudnál Te is jönni, és nagyon bátor vagy a vonatozással :shock: . Vagy ez csak Nekem para?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sonny!
Napló? Ez izgalmasan hangzik! :D
Nekem kevés időm van olvasni, de a férjemnek kéthavonta rendelünk könyveket a Bookline-tól....
Milyen témájú könyveket szeretsz?
Neked is köszönjük a dicséretet!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sonny: etetőszéket vettünk Kevinnek névnapjára.Beleraktuk és olyan édes volt olyan kis büszkén ült benne :lol: :lol: :lol: Énekeltünk neki :lol:

000kata

Csuri az igazság az, hogy én mindenhova viszem a gyerekem, vagy gyerekeimet. Értsd: Kecskemét-Veszprém kézilabdameccs Keresztanyum ki is akadt! De nem hinném, hogy azért mert az embernek pici babája van akkor el kell zárkóznia a világ elől.

Rakok képet az én göndör hajúmról:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kép

Kép
Kép Kép
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

Nagyon jól néz ki Mátyás!!!!!!!! :D

A mindenhova menéssel nekem sincs bajom, de a MÁV :roll: , háááát nem a szívem csücske.
Én elég sokat vonatoztam életemben, amíg főiskolás voltam (utána is még 4-5 évig), és eléggé rühelltem. Nem vagyok nagyon kényes, sőt, de gyerekkel utazni az más :roll:

Én is rakok képet :)

Itt pont nem látszik a haja, de az új fejpánt úgyis a lényeg....
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Klarissza:nagyon édes Mátyás és azok a göndörkék hát zabálnivaló :lol:

Csuri:Gyönyörűek a gyerekek :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: