Alszik a ded és takarítani készülök, de engedélyezek magamnak egy kis kitérőt, ide hozzátok
Kata, anno én írtam a banánról, hogy nem adom és pont ezen okok miatt, de elveimet feladva, mi is banánozunk, Lilla szereti nagyon.
Az a véleményem amit már Dalma is leírt, minden mérgező valamilyen szinten akármit nézel, mert a világ maga mérgezett, mi emberek tettük azzá
Bármelyik gyümölcsöt, zöldséget nézzük nem lenne kívánatos, ha mesterséges dolgokkal nem avatkoznánk be az érési folyamatba és ugyanígy van az állatokkal is, ha úgy nevelkednének, mint gerekkorunkba nem érné meg állatot eladásra tartani...minden hormonkezelt, vegyszeres...de nekünk és a gyerekeinknek már ehhez kell alkalmazkodni vagy marad a fényevés
Sonny, édes Noel, gyönyörű ! Mi is így szoktunk cseresznyézni, Lilla a levelet szedi, egyszer csak repül a cumi és levél be
Hétfő este megengedtem, hogy összenyomjon egy cserit a konyhában, látnotok kellett volna, annyira figyelte mi folyik a kezén. ( zokniból, ruhából alapmosással nem jön ki a cseresznye )
Csuri, ezek a lányok! Nem találok szavakat, Anna olyan bájos, meseszép, Ő már olyan csajos, Katusod pedig még babás szépség!
Pipal, sztem is ez természetes, mármint a fejtartás ahogy írod, nem zizi Natasa!!!
Nálunk is készülőben a felső fogacska

ezért van az éjjeli nyüszi.
A meggy elkészítés érdekelne engem is, délután szedek a telekről.
Segítség, mivel sűrítitek a főzeléket? ( burgonya kizárva )
Megyek pucerájozom a lakást, majd érkezem!