A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hááát Lányok Ti milyen csinik vagytok azokban a rucikban!!!! :lol: :lol:

Gabi: az JÚLIUS 25.!!!! :lol: :lol: :shock: én is kaptam levelet róla,meg mindenki valószínű.....
7végén nem jársz kelsz MC-be??? Megyek a müllerbe valószínűleg!? Nem futunk össze 1 kv,ra? Nagggggyonnnn fincsi kv vannak a praktiker mellett a kv-ba, de biztos ismered!! ELIF??? Baba nélküli gyors tali??? :lol: :lol:

Kép
kaandi

Zsuzsi és Stelly: erőszakolok nektek elküldeni egy privit, de úgy érzem nem jutott el, ugye?

ladmon

De most úgy érzem eljutott... :D

ladmon

hello lányok!

csak fél napot nem jövök és annyit írtatok,hogy elolvasni is elég.......!

aranyosak voltatok tegnap és a küldött nyugimanók csak estére értek ide,de azóta itt vannak-LEKOPOGOM-Bazsalikom most a szokásos alvását nyomja és este fél 9-től reggel fél8-ig aludt,akkor már én keltettem fel!
És most a két nap nyűgis tapasztalat alapján-nem győzöm elégszer elmondani-hogy a nemalvós babák anyukáinak szobrot kéne állítani a türelemért és a kitartásért,mert mostmár tuti,hogy én nem bírnám ezt minden nap! :oops:

Hófordulós babácskákat istenke éltesse!

gabi:Szoni nagyon helyes,és bátor a nagykádban4Bazsalikom egy hétig ordítana,ha megpróbálkoznék hasonlóval!ráadásul ma először egyedül fürdetek,mert apa tutkó nem ér haza 8-ra,nagyon félek ám!

nicko:tényleg úgy van,hogy sokszor elég,ha csak leírod és máris jobb-tapasztalat-és a csajoknak mindig van egypár jó szavuk,ami nagyon jól tud esni!Fel a fejjel!ja,és Mandarin nagyon szép a keresztelőn,te pedig nagyon csinos vagy!

amy:nagyon jó a ruhád és szemtelenül sovány van,senki meg nem mondaná,hogy nemrég szültél!

verus:szintén jól nézel ki ebben a ruhában és szerintem nem is kellene fogynod!

cserkészkolbász:kapja be az az idióta!micsoda egy barom!

andrea:Bazsa is küldi a gyógypuszit Hannának!mi a jövöhét szerdán kapjuk a következő oltást,biztosan megvisel majd engem,talán jobban mint a bazsát!

gerendai zsuzsi:kérünk majd rengeteg fényképet az utazásról és én személy szerint nagyon irigyellek,mert mindig is vágytam arrafelé............

stelly és még valaki,talán julcsi:MEGYEK QUIMBY KONCERTRE!!!!!!!!!!!!!jól emlékszem,hogy ti mondtátok,hogy szeretitek?juj,és Ladmon te is,tehát:MEGYEK KONCERTRE!!!!!!!!!!már nagyon várom és apával együtt megyünk,olyan jó lesz!

helga:ennyi szép lány egykupacon!apa biztosan büszke rátok!

most biztosan nem írtam le mindent amit akartam,de szita a fejem és lejárt a mosógép és Bazsalikom még mindig alszik-juhéjj-lehet,hogy visszajött a mormotám?ezért még később majd jövök és ma már tényleg nem ússzátok meg a képeket,ja és nem is kérek bocsánatot a regényért!

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:23-kor.
Vendég

nilabali írta:
"És most a két nap nyűgis tapasztalat alapján-nem győzöm elégszer elmondani-hogy a nemalvós babák anyukáinak szobrot kéne állítani a türelemért és a kitartásért,mert mostmár tuti,hogy én nem bírnám ezt minden nap! "
dehogynem bírnád!!!!!!!!És megszoknád!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na én is úgy vagyok vele, mint Nilabali...

3 liter hozzászólás után azért még gyorsan hozzászösszenek én is!

Helga: Húdejó, akkor beszállsz mellénk Zsuval a febr. 3-ai táborba?? Jeeee!! És most már Zétit sem feledem, hogy velünk tart ő is a 3-ai buliban!
Köszi a köszöntéseket, én is viszont mindenkit (kész kis 3-ai banda alakult ki!!)
Én egyszer ültem lovon, és sikítva szedtek le róla... :D Szóval asszem ezért nem foglak irigyelni..

Stelly:
sebaj.... Végülis én ráérek úgy az elkövetkezendő... hmmm... két évben minimum.... :D
Majd szólsz, ha csak eljutsz már errefele valahára!!

Amy: királyság a rucid!! Én összeomláson voltam pár napja ugyanis 10 éves osztálytalálkozóm lesz 13-án és a szekrényemből nem jönnek rám a cuccaim... De egyáltalán semmi!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.06.03 11:18-kor.

ladmon

Ja Julcsi: Szóval az esküvői albumunkban az első kép a mérleget ábrázolja igazolásképpen, hogy mennyire pillesúllyal sikerült férjhez mennem.
Családsegítő szolgálatot vezettem.
És nekem meg a ti férjuradal közös képeitek tetszenek a legjobban, mert oollllyan boldogságot sugároznak! :)

Gabi:
Nálunk jó a net, de neked meg sok Ctrl C és Ctrl V-t kívánok!! Én mindig mindig mindig használom!!

Képek csodásak!

Pedig akartam még, de már nem emlékszem....

ladmon

ez aztán már függés a javából:ismét itt vagyok,épphogy kiteregettem!

ladmon:nem is azért írtam,hogy irigykedj,hanem,hogy velem örülj :twisted: :roll: 4bizonyos szrekből már kinőttél sajnos?????????????nem is tudom,hogy ezt hogy értsem?de mindegy is,és ha ez vigasztal,akkor én is!

zsancy:remélem hamar meggyógyulsz!

azt hiszem Bazsa felébredt,megyek játszani!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

próbáltam apróbetűvel írni,de nem jött össze,hogyan csináljátok?

Kép
nilabali

Hajnski Íme a linkek amiket feltettem :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=6g4F2c6OJKM

http://www.youtube.com/watch?v=8FD90jNObvQ

http://www.youtube.com/watch?v=8AabXq8BYHY

http://www.youtube.com/watch?v=81sBq6p-fGc

Hajnski, Andrea17, Kangu kész a bővített verzió! :wink:
Új videó remélem nem hagytam ki senki babáját!!

http://www.youtube.com/watch?v=m1k9b8-DwOs

Elif ma én is kőcicire ébredtem... szó szerint spriccelt a tejem :D nem tudom, hogy a kukorica vagy a krumplifőzelék miatt... :shock: de mindegy az a lényeg, hogy van... örülök, hogy Efe is élvezi a pancsit!!! :D ma még nem volt kaki úgyhogy még nem cseréltem ruhatárat rajta :D

Babanyul hason a fiam is belenyal a fürdővízbe :? gondolom nálatok beletette az arcát és meglepődött... akkor volt sírás ugye? :? :shock: nagyon édesek a képek Szoniról!

Nicko az lehetett a gond, hogy a közösben csináltunk még egy közös mappát és ott gyűjtöttük a képeket... hogy ne kelljen minden mappába bemenni és kiválasztani a megfelelőt.... :? remélem már nincs harag... :D

Zsu83 köszi már jobb akedvem mert megcsináltam a bővített videót :wink: boldog hófordulót Bencusnak!

Andrea17 mi is ma kapunk szurit... :? mennek a gyógy-puszik!

Cserkészkolbász én nem hagytam volna annyiba biztos megkérdeztem volna hogy nem szúrja a barátnőd seggét a lába... :evil:

Julcsi-79 nekem sem jó a csütörtök... :( ma oltás is lesz meg apa dolgozik... :(

Budabo köszi Bogi!!!! :D :D :D aranyos tőled!!

Zsancy igen ha mindenki felrakja az alvósba a babáját akkor megcsinálom még egyszer :wink:

Amy81 csini a ruha!!!! Meg te is!!!

Stelly köszi Eszter neked is! :oops: :D zavarba hozol... :D nemsokára teszek fel képet! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye:Andrásnak is küldjük a gyógypuszikat!és képet kérünk a megcsonkított séróról!

Kép
nilabali

Ladmon, tök jó a 3.-i buli, csak mi pont egy hónappal le vagyunk maradva Zétivel :lol:

Sorozatfüggők figyelem !!!!!
Feltettem a közös doksik közé (csillagozott ) egy linket, kukkoljatok csak rá, imádni fogjátok... Lost, meg minden jó..... :wink:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Nem röhögni!!! Nos ez a kép tette be a kaput nálam, hogy muszáj levágni (Ez a kép felkelés után készült apa nyakában úgy áll a haja mint a szénaboglya)....... :

Kép

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett szolidan lenyírva:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:24-kor.
Vendég

millye:A videók csodálatosak végig bőgtem mindegyiket :oops: Gyönyörűek a babák egytől-egyig :)
Nektek is akkor sok gyógypuszit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi pedig köszönjük a sok puszit,reméljük használni fog!!!
Képzeljétek 6490g-ot nyomunk és minden rendben van hálaisten!!!
Na majd még jövök!!!

phpBB: Kép
andrea17

Köszönöm szépen az egyöntetű vigasztalásokat, nagyon aranyosak vagytok!! Millye, ez a beszólás nagyon jó, ezen legalább jót nevettem! :lol: :wink:

Én is boldog hónapfordulót kívánok Botondnak, és a többi babócának és sok örömet a sok csini kismamának!

Én is nagyon örülök most, kaptam Apától 2 jegyet a januári Depeche Mode koncertre!!

És ha emlékem nem csal, ma egy éves a 2009 februári babák fórum!! Úgyhogy Boldog Születésnapot Fórum, nagyon jó társakra találtam általad! Ja, és remélem, hogy aki akkor különböző okok miatt lemorzsolódott, az egy másik fórumon már készülődik a baba születésére.

Kép
cserkészkolbász

Andrea17 túl vagytok az oltáson? Gratulálok a súlyához! :wink: nem csodálom, hogy pityeregtél a videón! Én sem bírom ki sírás nélkül! :D

Cserkészkolbász Depeche Mode koncertre mész? Én is nagy Depeche Mode-os voltam régen... :shock: irigyellek! Végülis lesz koncert? Mert azt hallottam, hogy Dave-t megműtötték rosszindulatú daganattal... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: igen, de állítólag jobban van, és a júniusi koncertet is megtartják, meg remélem a januárit is :)

Kép
cserkészkolbász

Cserkészkolbász és mindkettő koncertre mész? :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Elif: nagyon jót nevettem a sztoridon :lol: , lehet így kéne fogadni azt a nagyon rámenős idegesítő fényképészt, aki nem akar leszállni rólunk :?
Erika: miért nem mondtad hangosan Lilinek, h ilyen egy IQ mínusz ember, kislányom jól nézd meg, mert otthon ilyet nem látsz! Millye kommentje tetszett, jót röhögtem rajta :lol: .
Nickó: Szépek vagytok! Gyere nyugodtan és panaszkodj, nem győzzük írni, h szívesen meghallgatunk mindenkit. Nekem is onnan van a mei tai, ahonnan Zsuzsinak. Sztem érdemes beruházni, mert azért a gyerekek többsége szereti a testközelséget. De azért próbálgasd a kengurut, amikor jó kedve van Mandarinnak, hátha csak átmeneti volt, h nem szereti.
Millye: lehet a kukoricától? Hétfőn vajas kukoricát ettem, keddre nekem is kőcicik lettek, na ma akkor kipróbálom. Csini lett Andris sérója :D !

Boldog hófordulót kívánunk mi is a babóknak!

Gabi: éééédes Szoni!
Helga: szépek vagytok!
Andrea, Millye: gyógypuszik mennek!

Tali: nekünk a jövő héten minden nap jó!

Amy, Verus: hogy ti milyen csinik vagytok! Amy mamádnak jobbulást kívánok!
Zsancy: apa is gyógyulgat?
Zsufi: nem próbáltál neki chamomillát adni, hátha az segítene az alvásban, meg a fogzásnál is segít.
kreiszi

Kreiszi köszönjük a hajdicséretet :wink: A kukorica és a burgonya is nagyon jó tejszaporító!!! Azért nem tudom, hogy melyiktől lett :D lehet, hogy mindkettőtől... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye:megnéztem a videókat,úgy látszik kell a napi sírás nekem!köszönöm,nagyon szép ajándék ez Tőled nekünk!

Kép
nilabali

Millye: nem, csak a januárira!! :lol:

Kreiszi: hát akkor valahogy nem volt szikrám, annyira meglepődtem... :?

Nicko: nagyon csudásak ám a keresztelős képek!!!

Kép
cserkészkolbász

Nilabali: Pont azt az izgi részt szerkesztettem ki a hozzászólásomból, de te azért még rátaláltál! :D
Persze Quimby azért király lesz, nem is úgy értettem! :)
(Amúgy kijelölöd a kicsinyíteni kívánt részt és a szöveg feletti részben megformázod. Ez esetben a betűméretet átállítod normál helyett kicsire.)

andrea: Örülök, hogy minden rendben!

Andris sérója egyszerűen haláli! Nekem is van egy hasonló képen, de nem rakom fel, mert ronda vagyok rajta! :)

Ja erről jut eszembe. Nem bírtam magammal és elcitáltam Eszteremet ortopéd dokihoz a csípőjével. Jó volt, mert a csípőjének semmi baja és szerinte nem is hipotón, csak az is olyan divat lett manapság, mint a hiperaktivitás.
Dokesz szerint tök jó az izomtónusa... Érdekes...

Mindenesetre gyúrni persze még járni fogunk!!

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:24-kor.
Vendég

millye:Nagyon cukik a képek,nekem a hosszú hajával is nagyon tetszett :D Igen túl vagyunk az oltáson,adtam neki egy kuppot,beborogattam az oltások helyét és szunyókállt egy nagyot!Reméljük nem lesz rosszabb!Nektek is szurkolunk ám Hannával,hogy minden jól menjen!

landmon:az tök szupi,hogy Esztikével minden ok! :lol: Ez a nagy baj,hogy az orvosok mostanság a divatbetegségekre vannak ráállva,nem arra amire kéne!Nem igaz?

andrea17

Elif na megvolt a mai első összekakilósátöltöztetős dolog... utána engem is végigbukott úgyhogy anya is átöltözött :D :D :D

Nilabali :D :D :D s jelentem kikutattam Andabella, Yve, Pmonika, Kangu, Háfi, Iric, Ricsibaba babáját is... volt amelyik azért volt nehezebb mert a közösben egyetlen egy fotó sem volt... de megoldottam és az utolsó videón most már halkan ki merem jelenteni, hogy szerintem minden baba fent van... :D

Cserkészkolbász akkor már nagy lesz a lányod é könnyebben ott tudod hagyni valakinek amíg koncertre mész :wink:

Ladmon ez tök jó hír! Csak ijesztgettek téged ezzel az izom dologgal... :wink: :D

Babanyul nem nem.. szolid sérót csináltam... már nem lóg a szemébe... :D nálunk is van nyakba bújós nyáltörölgetős... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Andrea17 Köszi! Nagyon sírt szegénykém? Most én nem tudom ,hogy egy vagy két oltást kapunk e.... köszi a drukkokat! :( mindjárt megyünk... :( szerintem már érzi mert nyűgös.... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Kreiszi:
Apa egy külön állatfaj..de ezt tudja ő is magáról. :lol:
Sajnos nem javul..mert nem hajlandó a gyógyszereket bevenni mert szerinte méreg,orvost nem látogat mert az hülye...hómeos bógyot se veszi már be mert az se jó...(mert egy hét alatt nem hizott)tudja ő is hogy nem is fog ilyen hamar de egyszerűen makacs mint az összvér kitartása egyenlő a 0-val.
Sőt betaknyosodott és közbe szedte az étvágy javitót..másnapra fájt a torka...egyből bújta a netet és rátalált egy olyan linkre vagy mire ahol azt irták hogy a hómeos gyógyszer megerősithet 1-2betegséget problémát,fejébe vette igy ő tuti hogy attól betegedet meg :lol: (nem állok én le vele veszekedni..jót nevetek rajta)
Kitalálta a vesekövem nekem is a hómeos bógyo hozta ki...addig nyuzott mig nem birtam és 3napig nem szedtem be egy szemet se...igaz a vesém akkor is fájt de sebaj...de visszont látta mennyi a tej mennyisége hómeos bogyóval és anélkül.Persze azóta szedem ismét a bogyót :D
Hát ilyen "egyszerü" eset a mi apánk ,de nem baj igy szeretjük!

Petra kapott még otthon egy Petrás rendszámot a b.kocsijára.Itt ez nagy divat,otthon igaz néztek minket meg suttogtak hogy"figyeld neves rendszám van a babakocsin"de szerintem jó muri...
majd lefotózom!
Igaz most itt néznek hogy magyar "rendszám "van rajta,de sebaj :lol:
Tudom még korai de egy kis segítség ha kell valakinek!
http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :)

Amy, örülök, hogy jobban van a kutyus! Biztos a nagymamid is hamarosan jobban lesz!
Nagyon csini vagy! :lol:

Meg Verus is! :lol:

BARBINAK IS BOLDOG HÓFORDULÓT! :lol:

Nicko, nyugodtan öntsd ki a szíved, tőlem teleírhatsz egy oldalt is, szívesen elolvasom! :)

Zsancy, köszönjük! :D
A férjemnek egy pohárba kellett állandóan pisilni, amíg nem jött ki a kő, aztán amikor kijött, a kórházba kianalizálták a követ, megnézték milyen szerkezetű, kb. 1-2 hét volt az eredmény! :roll:
Köszönjük a linket, szerintem nagyon hasznos! :)

Millye, örülök, hogy jobb a kedved! :)
Andrisnak küldjük a sok-sok gyógypuszit!
Nagyon édes Andris az új séróval, cseppet sem vesztett a vonzerejéből! :lol:
zsu83

Zsancy:Az apák már csak ilyenek,mindig mindent jobban tudnak :lol:

millye:Hát sírt rendesen a drágaságom,majd megszakatt a szívem :oops: Írj ám,hogy ti,hogy viseltétek!

andrea17

Zsancy: köszi a linket, nekünk nem korai!! :D

Kép
cserkészkolbász

nicko: én szeretek olvasni...ha úgy érzed hogy kiírnád magadból, hidd el hogy elolvasnánk és nem zavarna bármennyit is írsz. Én is olyan etetőszéket szeretnék majd később, de most kaptam egy lefel-jobbrabalra előrehátra állítható csodát

zsancy: remélem mostmár nem lesz gond. petra nagyon ügyes hogy így bírta a repcsit, biztos Léna is jólfogja viselni

amy: nagyon csinos leszel

ikverus: te is csini vagy, hol is van rajtad felesleg, ebből a szögből nem látszik, bár én néznék így ki :oops:

babanyul: etetőszék..nos beleültettük Fügit elvolt benne, végülis hasonló az ülése mint a hordozó, kicsit lehet benne, gondoltam hátha el lesz velem főzés közben, mert a szőnyegen a forgása miatt macerás már, majd lefényképezem, de még nem hoztam fel a lakásba

stelly: jó ötlet, ha nem félted a kerted... :lol:

nilababa: én is egyedül fürdetek ma, és pont amegoldáson gondolkodtam, merthogy én a pelenkázó betétet a mosogépre rakom, de ha odafordulok a kádhoz kisasszony könnyen leszánkázik amilyen mocorgi, ezért arra gondoltam hogy vastag pléd, rá a pelenkázó és akkor kényelmesen tudom tornáztatni, masszírozni és onnan nem tud leesni.Manók maradjanak,de
küldjél erre is néha

millye: szívesen. Király lett Andris sérója. Nem raknád fel ak özösbe az összes kis vidit??? Mi is vágtunk tegnap, mi tök sünik vagyunk, amúgy sem volt hosszú, szinte semmi,de megint furin nött, hát rávettem apát a kopasztásra. Állítólag nem vagyunk normálisak..

kreiszi: tetszett Erikás hozzászólás

Kép
budabo

zsancy: köszke nekünk ez már kezd aktuális lenni

Kép
budabo

édik vagytok nagyon, de higgyétek csak el, nagyon behúztam ám a hasam, hogy beleférjek :):) de hátul lifeg a cipzár, és nem tom összehúzni, szakítani nem akarok....szóval ki kell találnom valamit, hogy beleférjek... a méretem meg XL, nem xxs :) ez csak a kis kép miatt tűnik úgy :) majd a talin meglátjátok!

úgy fáj ma egész nap a cicim:( Tele van tejjel egy csatorna, Vinci nem issza ki, hiába nyomigálom, nem tom kifejni se....már tegnap is éreztem, mára már nagyon rossz....így se lesz ma futás :(

Millye! nagyon édibédi Andris:) Jó a séró! Nekem tetzett hosszan is :) Mi kopaszak vagyunk, majd talán jövőre fodrászkodunk, bár ha olyan lesz mint a nagytesó, akkor akkor sem :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Huhh, ma van mennyiség. :)

TALI!!!!

Szóval holnapi tali lefújva, de én javaslom, hogy ne a jövő héten legyen... Két okom van rá: Zsuzsi nem lesz itt, és én szeretném, hogy tartson nekünk ringató foglalkozást, emellett Ő is annyit készült már rá! :wink: Másik ok, hogy a jövő hétre már úgysem tudjuk megszervezni.

Stelly, ajánlat nagyon nagylelkű és igazán köszönjük, ez hogy tetszik a többségnek? (Nekem igen) Egy gondom van csak: kicsit kiestek, szóval lehet, hogy hétvégére kellene rakni akkor: hogy Apa elvihessen/esetleg Ő is jöhessen. Persze csak akkor, ha annyian elférünk.. Gondolom nem jönne minden Apa, de mi lehet, hogy együtt jönnénk, ha már elvisz, ne kelljen hazamennie. Ha ez az ötlet nem tetszik Nektek, akkor elfogadom természetesen, és megpróbáljuk megszervezni másképpen (mondjuk elhoz kocsival és értünk jön) vagy összeszervezzük többen...vagy ilyesmi.

Nyilatkozzatok Lányok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly ajánlata nagyon klassz,és azért jól meg kéne azt gondolni!!!
sok baba van, sok anyuka, sok tesó, és stellynek meg hatalmas rendetlenséget, és dilinyót okoznánk :)Mondjuk én csak a saját gyerkőceimből indulok ki... Bár ha Stelly épp erre vágyik :)
A margitsziget nem lenne rossz szerintem, mert nagy szabad tér, sok hely.... (amúgy esetleg lehetne vinni napsátort vagy minek hívják azt, és akkor a szopiztatás sem gáz)....Ja és várjuk meg a jóidőt!Nálunk épp orkán tombol...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye - nagyon szepen koszi a linkeket!!! Tok gaz - most itt ulok es bogok ahelyett, hogy haladnek a dolgommal. :oops: Annyira jokat csinaltal! Nem vagyok az erzelgos tipus, de ez most aaaaa! A te Andrisodrol keszult osszeallitas is annyira jo. Ja meg ugye pont egy eve teszteltem es nyitottam topikot szoval ezt most nem usztam meg konnyek nelkul. Na megyek a napra felszaritom oket. (Itt meg mindig nagyon meleg van - tegnap ejfelkor meg 26.7 C volt a gyerekszobaban. :evil: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnski 2009.06.03 15:19-kor.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

nézzétek meg, nagyon szép:
http://www.youtube.com/watch?v=w6-jgoqC4FQ

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

mindenkit megkerestem iwiwen de vhogy csak ketten vagytok a függö kapcsolataim között.na ez h lehet? vmit elrontottam?

Kép
Kép
nicko

Zsancy ez bizony igaz, hogy felerősíti egyes betegségek tüneteit, de van amikor pont ez a lényeg, hogy az immunrendszert erősítse és "munkába állítsa"... :D :D :D nagyon klassz lehet a rendszám a babkocsin... :D :D :D fotót fotót fotót!!!! :D

Zsu83 köszönjük a gyógypuszit és a dicséretet!!! :wink:

Andrea17 na túl vagyunk az oltáson... :( bejött a férjem is velünk és nem volt sírás csak egy "felszisszenéses pityi"
Most értünk haza és így alszik a hordozóban látszik a bibis lába:

Kép

Ja igen a doktornő olyan nagyot nevetett amikor meglátta a kezemben az eldobható melltartóbetétet... mert arra öntöttem hideg vizet és ilyen sebkötöző harisnyát húztam a lábára majd a betétet ráraktam a lábára... :D :D :D azt mondta hogy nagyon leleményes az anyuka... ja és kiselőadást tartott arról, hogy miért érdemes szoptatni és hogy ha ilyen sok tejem van nem akarok-e adni más babának én erre mondtam, hogy nem a férjem szerint finomabban is mondhattam volna.. :? de a lányomnak is volt tejtestvére, de most nem szeretném ha lenne a fiamnak is... :?

Budabo azt hiszem egy kivételével az össze videó fent van... :D melyikre gondoltál még? :wink:

Lkverus szeretnék én is ilyen csini lenni mint te! Sajnos én ma vettem volna fel az egyik nadrágot ami még szülés után rám jött... hát most nem jött rám... :evil: nem próbáltad mellszívóval hátha az megindítaná? Nehogy begyulladjon! :shock: Köszi a dicséretet! :D

Julcsi-79 Június 22-től nekem már nem jó a tali mert nyaralni megyünk.. :(

Hajnski nagyon szívesen! Húúú de jó, hogy nálatok ilyen jó idő van.. bár az nem jó, hogy a lakásban is meleg van... :? nálunk nagyon fúj a szél... épp ezért mérgelődtem, hogy egy rigócsalád a fánkra készített fészket és a szél lefújta és összetörtek a tojások... :(

Nicko nyomjál a frissítésre és lehet, hogy akkor már az összes függő kapcsolatot látni fogod :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

És Andrew tud olyan melegben aludni?

Millye, köszönjük a teljes videót! :oops: :cry: Gyönyörű!
Még egyszer köszönöm a homeós ajánlatot, azóta (ez már másfél hét :D ) nem fáj a cicim!!! :D (Persze az is számíthat, hogy 20-25 perc alatt végzünk a szopival)

Andus, Neked javul?

Pandus: Köszi a szavaidat, szerencsére a cici, ahogy írtam, már jobb, inkább a a kialvatlanság nehéz mostanság... De ma jobb, kicsit jobban aludt a manó és tegnap délután is pihentem kicsit. Mindenesetre, ha nagoyn keveset alszom, akkor rosszabb színben látom a világot, és ingerültebb vagyok... :? :(

Andriska gyönyörűséges rövid séróval is, Mandarinnak pedig továbbra is olyan finom vonásai vannak hogy csak na! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na megint itt ulok, mert mindjart kel a kicsim es addig mar ugysem erdemes semmihez hozzafogni. Jo kifogas mi? :wink:

Amy, Verus - nagyon csinosak vagytok! Mi augusztusban megyunk eskuvore, de fogalmam sincs mit fogok felvenni. Semmim nem jon ram es vasarolni is utalok miota igy elbalnasodtam (sajnos mar joval szules elott is).

Nagyon jok ezek a furcsis kepek! :D Mi meg mindig a kis kadban furdunk, foleg az okbol, hogy azt be tudom vinni a gyerekszobaba es igy anyukam, meg a batyam szoktak bennunket nezni furdes kozben (a webkamera a plafonra van rarogzitve es mindig megy). Anyukam ebbol mar napi programot csinalt maganak. :D Persze a kad mar eleg kicsi igy altalaban furdes utan ugyanannyi viz van a kadon kivul mint belul... :lol: Kicsi fiam uszobajnoknak keszul es allandoan jar a laba. Ja, en is utananeztem a babauszasnak, lehet, hogy mi is jarunk majd, de az is lehet, hogy csak elmegyunk siman usziba anyossal. O dolgozott sokaig uszomester/eletmentokent es a gyerekeit is o tanitotta anno.

LKVerus - iwiw-n visszajeloltelek. :D Latom Debrecenbe jartal gimibe. En is csak persze jo nehany evvel korabban. :roll: En Fazekasos voltam.

Ez meg egy korabbi kep rolunk, de gondoltam megosztom - ilyen csak ritkan van, hogy igy alszik el, de nekem olyan jolesik neha, hogy alvas kozben olelgethetem. :P
Kép

Na megyek mert ugy latom ebredes van (ilyenkor en is a webkamerat hasznalom, mint babafigyelot)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

millye:örülök,hogy minden rendben ment,nagyon ügyi Andriska igazi kis bátor legény :) Tényleg leleményes vagy :wink: tej ügyileg,pedig megértelek!
A Hanna pedig azóta is szunyál,csak enni kelt fel :D Biztos elnyomta a kupp!

Még mindig irigykedem,hogy tudtok talizni,de csináljatok majd jó sok képet legolább azt had nézegessem majd :D

Még azt szeretném kérdezni,hogy a közösbe bármekkora méretű képet feltudok tölteni?és ha elakadnék segítetek ugye :?

andrea17

Julcsi - meglepo modon egesz jol alszik. Csak egy bodyt adok ra semmi mast es egy konnyu kispledet. 8-1/2 9-tol reggel 7-ig szunya van, nagyon ritkan ebred meg.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

hajnski:Nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!
Én is szeretem mikor néha a kezemben alszik,jólesik a közelsége!!Addig kell kihasználni amíg hagyják,nem igaz?! :lol:

andrea17

Millye - nagyon ugyes fiu Andris. Mi jovo heten szerdan kapjuk a kovetkezo adagot. Elore felek tole, mert ez most 3 szuri lesz. :(

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Julcsi-79 nagyon szívesen a videót is és a homeósbogyót is, örülök, hogy már nem fáj a cicid! :wink:

Hajnski nagyon helyes ez a kép rólatok! :D hogy-hogy 3 szurit kap? Atya világ! Szegény babád!

Andrea17 Köszi, hogy egyetértesz a tejci ügyben...nem irigységből nem adok most más babának tejet csak már olyan tortúra az egész... ilyen meg olyan szűrésre kell menni... stb... Nagyméretű képet is fel tudsz tölteni, ha elakadnál akkor nyugodtan szólj :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: utoljára amikor néztem még csak az alvós babák voltak, azóta felraktad a korábbit is? akkor bocsesz. Leves,főzelék,süti kész. Reggel óta délután 17-kor egy tányér leves jó??????

hajni: jó kép, én is szeretem amikor az ölemben alszik néha, olyan jó érzés

nem tom hogy együnk ááááááááááá napirend áááááááááá tápszer űáááááááááááááááá nem igény szerint ám, hanem anyuka legyen okos, hogy kijöjjön az 5 kaja és a gyerek még aludjon is, na ezért most lesz aki hülyének néz... :oops:

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?