hello lányok!
csak fél napot nem jövök és annyit írtatok,hogy elolvasni is elég.......!
aranyosak voltatok tegnap és a küldött nyugimanók csak estére értek ide,de azóta itt vannak-LEKOPOGOM-Bazsalikom most a szokásos alvását nyomja és este fél 9-től reggel fél8-ig aludt,akkor már én keltettem fel!
És most a két nap nyűgis tapasztalat alapján-nem győzöm elégszer elmondani-hogy a nemalvós babák anyukáinak szobrot kéne állítani a türelemért és a kitartásért,mert mostmár tuti,hogy én nem bírnám ezt minden nap!
Hófordulós babácskákat istenke éltesse!
gabi:Szoni nagyon helyes,és bátor a nagykádban4Bazsalikom egy hétig ordítana,ha megpróbálkoznék hasonlóval!ráadásul ma először egyedül fürdetek,mert apa tutkó nem ér haza 8-ra,nagyon félek ám!
nicko:tényleg úgy van,hogy sokszor elég,ha csak leírod és máris jobb-tapasztalat-és a csajoknak mindig van egypár jó szavuk,ami nagyon jól tud esni!Fel a fejjel!ja,és Mandarin nagyon szép a keresztelőn,te pedig nagyon csinos vagy!
amy:nagyon jó a ruhád és szemtelenül sovány van,senki meg nem mondaná,hogy nemrég szültél!
verus:szintén jól nézel ki ebben a ruhában és szerintem nem is kellene fogynod!
cserkészkolbász:kapja be az az idióta!micsoda egy barom!
andrea:Bazsa is küldi a gyógypuszit Hannának!mi a jövöhét szerdán kapjuk a következő oltást,biztosan megvisel majd engem,talán jobban mint a bazsát!
gerendai zsuzsi:kérünk majd rengeteg fényképet az utazásról és én személy szerint nagyon irigyellek,mert mindig is vágytam arrafelé............
stelly és még valaki,talán julcsi:MEGYEK QUIMBY KONCERTRE!!!!!!!!!!!!!jól emlékszem,hogy ti mondtátok,hogy szeretitek?juj,és Ladmon te is,tehát:MEGYEK KONCERTRE!!!!!!!!!!már nagyon várom és apával együtt megyünk,olyan jó lesz!
helga:ennyi szép lány egykupacon!apa biztosan büszke rátok!
most biztosan nem írtam le mindent amit akartam,de szita a fejem és lejárt a mosógép és Bazsalikom még mindig alszik-juhéjj-lehet,hogy visszajött a mormotám?ezért még később majd jövök és ma már tényleg nem ússzátok meg a képeket,ja és nem is kérek bocsánatot a regényért!