A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nellike! Megy a drukk!!!! Gondolunk rátok! Biztos minden rendben lesz!...és most már lehet, hogy karjaidban vannak a picik! :wink:

Nekem megvolt az első NST. Semmi különös nem volt, minden rendben, laboreredményem is okés, kenetlevétel megtörtént. Dokim azt mondta, most már bármikor mehetek szülni. :lol:

Most csak ennyire futotta, mert én is futok tovább. De látom ti azért irogattok, így legalább este lesz mit átolvasnom!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Marietta!

Na, kezet foghatunk, nekem is rendetlenkedik a vérnyomim, sajna volt már 150 is, az alsó érték meg 98 körül... :roll: Persze ez max 2x, az átlag sajna a 140. Szülésznőm mondta, hogy a hidegfronttól lehet, mert ilyenkor felmegy a vérnyomás. Akkor van gáz, ha tartósan 150 főlé kúszik, az alsó érték meg 100 fölé. Szerintem Nellikénél is ez lehetett a gáz, meg a vizesedés (ami nekem is van, de csak enyhén) és a fehérje a vizeletben, ami nekem szerencsére negatív lett! :D

(Ja! És én is alul érzem, hogy csuklik a babám! :wink: )

Kép
Kép
tabati

Tabati: Na akkor jobb lesz odafigyelnünk rá, nekem a védőnénim mondta, azt figyeljem, hogy az alsó érték ne menjen 90 fölé, az eddig megállt nyolcvan akárhány körül :roll: :roll: . De nekem is 140 körül van rendszeresen. Vizesedésem minimális, fehérjém is negatív lett. De azért csak aggódik az ember.
Alul érzed a csuklást akkor tuti, hogy fejvégű :D !!! HURRÁÁÁÁÁ, ez legalább jó hír :lol: :lol: :lol: .
marietta1982

Marietta!

meg aggódni sem szabad, meg állandóan méregetni, max naponta egyszer, mert attól is csak felmegy... :roll: Tudom, én tegnapelőtt például már majdnem sírtam, hogy alvás után 150et mértem, szóval bennem volt az ideg rendesen, amitől meg ugyebár tuti feljebb kúszik...

Kép
Kép
tabati

Nellike megy a drukk ezerrel!!!
Vendég

Tabati: na az jó, mert én is állandóan mérem. De ha nem mérem akkor azért vagyok ideges, hogy biztos magas.
Ha megmérem utána azért, hogy milyen magas. Ez így egy örök körforgás. Remélem nem lesz belőle nagyobb gondunk. Akkor szerintem tényleg ne mérjük, csak napi egyszer!!!Bár lehet nem bírom ki :roll: :roll:
marietta1982

Nellike nagyon nagyon drukkolok nektek, és nem lesz semmi baj. Nem sokára babázhattok, nem is eggyel hanem kettővel
Gyere majd a hírekkel.

Dodi nekem is kommunikál Nóri apával, ha egésznap nem mozog annyit akkor ha meghallja apa hangját azonnal beindul és mocorog kidugja magát elveszi apa meg beszél hozzá, és újra kidugja valamijét. Sőt most már a gyerekekre is reagál, főleg Rékára mert ő többet bújik a pocakomhoz, de Bettire és Norbira is reagál.

HGabi jobbulást lánykádnak.

Anitja jobbulást neked és vigyázz magadra

Bor: nekem a dokim mikor annyira rossz volt a vérképem azt mondta hogy 1 dl vörösbort nyugodtan megihatok ha akarok, mert az nagyon jó vérképző, hátha segít. De mivel én alapból sosem iszom, azt hiszem nem most fogom kipróbálni mert tutira berúgnék.

Kávé: rendes főzött kávét nem iszom. De 3:1-ben kávét szoktam egyet reggel, egyet pedig délután.

Tabati bizros igazat mondott a szülésznő, nekem is így lett megállapítva hogy faros, aztán meg hogy megfordult, most viszont már egészen lent van a szívhang a szeméremcsontom közelében. Erre mondta hogy már nagyon lent van a kicsi. ÉS utána a doki is megerősítette uh-al.

Na én marha hogy jártam ma. Elmentem a vérvételre, hívom a szülésznőt, erre mondja hogy nem márra beszéltük meg hanem holnapra, ő ma jön éjszakára. Na mondom jó nagy lökött vagyok. Holnap reggel mehetek megint. Viszont mivel ma ügyel a dokim reggel megcsinálja nekem az ns-t és akkor még ő is megtudja nézni, és nem kell szombaton bemennem a magán rendelőbe.
Úgy hogy akkor ma csak az uh lesz.

Az éjszakám jól telt, semmi fájás nem volt. Aludtam mint a bunda. Viszont reggel óta megint kezdődik a keményedés, volt hogy 10 percenként rendszeresen. Az most elmúlt, de óránként szabálytalanul 2-3 van ugyan úgy.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Én simán kibírom, mert az ujjaim is be vannak dagadva és fájnak ha ökölbe szorítom, és nekünk nem fújja fel magától a gép, hanem föl kell pumpálni, amit alig bírok. :lol: Mi lesz itt szülés után ha a mellszívót kell használni...vagy addigra lemegy a víz az ujjaimról? Barátnőm épp akkor vizesedett, örült neki, hogy azokat a pici kapcsokat kellett gombolgatni a babun... Szóval ha úgy alakul, lehet, hogy igazuk lesz azoknak akik elektromos mellszívót vettek és be kell ruháznom egyre... :roll:

Kép
Kép
tabati

minimano74! :)

Miért nem vagy jó passzban? :roll: Gubanc van vagy "csak" a terhesség fárasztó már?

Nemsokára te is szülsz. Motyó figyel már? :wink:

marietta1982! :)

Tényleg nem túl fényes eredmények. :roll: Dokidnak mindenképpen szólj és tényleg ne mérd, ha nem muszáj! (Vagy kérd meg Apát, hogy egyszer miközben alszol mérje meg. :wink: Akkor tuti nem leszel ideges. Legfeljebb frászt kapsz... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

tabati! :)

Feles is teljesen oké. 8) (Elárulom, hogy amit a koktélként kapnak a kismamák szülési fájdalomcsillapítás címszóval szintén alkoholt tartalmaz. :wink: )

Mi nem játszottunk süveges játékot. :roll: Ellenben egyszer Mikulás nap alkalmából a tesóm rám applikált egy műanyag játék miku csizmát. Fotó nem készült, de kb. egy 20-as méretű csizmát képzeljetek el, szép fröccsöntött kivitelben. Más cukorkát meg csokit tartott benne, én meg a lábamat. :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök jó, hogy befordult a baba, -a vérnyomást leszámítva- jók az eredményeid és jó fejnek tűnik a szülésznőd is. :D

norka81! :)

Gratula neked is. :D

conversano! :)

Ne lapíts! Veled mi van? (Továbbra sem hiszem, hogy 164 centi vagy. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Most már Manócska nélkül vagyok, úton van a telekre. Pénteken látom csak újra, addig marad a telefonba való karattyolás. :(
Úgyhogy ma időmilliomos vagyok, a holnapi napom viszont maga lesz a megtestesült zsúfoltság, pénteken meg össze kéne dobnom egy gyümölcstortát.

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

Lehet, hogy beelőzöd a dokidat és a szülésznődet is? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nellikének megy a drukk +++++++++++++ már biztosan babázik!

Anitáknak utólag Boldog Névnapot!

Ancsurti!
Meseszép szoba várja a kis Hangát,nagyon ügyi vagy! :lol: :lol: :lol:

Niki!
Gyönyörü szép a kisfiad! Remélem veled is minden ok! :P :P

Tabati!
Én már olyan kiváncsi vagyok hogy neked milyen nemű a babád!
Kislányt tippelek!
Egyébként az enyém is ha csuklik teljesen lennt érzem!,úgy hogy a tiéd is tuti fejvégű már! :D

Gabi!
Látom azért már te is kezdesz nyüglödni!

Lányok én ma nagyon rosszul keltem,éjjel már fájt a pocim,és nem tudtam eldönteni hogy miért!
Reggel óta iszonyat hányingerem van és nagyon nem érzem jól magam!
Még a csajokat sem tudtam elvinni suliba oviba,apa vitte őket!
Eddig feküdtem ,de mondom kicsit mozgok hátha jót tesz!
Délután megyek dokihoz,este meg szülői lesz a leendő elsösöknek a suliban!
Hát nem tudom,a dokihoz muszáj menni,de a suliba már lehet nem megyek!
Holnap meglesz az utolsó vérvételem,pénteken meg uh,és az elsö nst!

Puszi Mindenkinek!
20140328174041

szép napot mindenkinek!

lola!
ne haragúdj a figyelmetlenségem miatt,de már be is tettelek az
aktívak közé :oops: :oops: :oops:

Nellikééknek meg megy a drukk és egyenlőre még a régi adatokkal
szerepelnek a táblába,de ha van hírünk róluk,akkor okvetlenül
javítom és azonnal teszem fel.

Anitja!
te is vigyázz magadra és remélem nem kell sokáig bent lenned...

Dodi!
azért neked is mennek a drukkok!!!

tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

moncsy.78! :)

Legalább a dokiig tarts ki! De ha annyira vacakul vagy akkor mindenképpen beszélj vele vagy valakivel. :!:
Jobbulást neked is! :(

Kép
Kép
200907?

Jaj de figyelmetlen vagyok!

Anita!
Rád is gondolok,és remélem nem kell sokáig bennt maradnod!

Lányok olvastam hogy teloszámokat cserélgettek!
Én kinek küldhetem el az enyémet :?: :?: :?:
Ja és természetesen nekem küldheti bárki!
Szívesen tudósítok! :oops:

Csibe!
Mint mindig szupi a tábla :D :D :D
20140328174041

Bond:
Akkor ez egy tényleg szupi hétvége volt. Biztos Tiedapának is nagyon tetszett, és fogtok még ilyet csinálni sokat sokat sokat!!!:D

Anitja:
Hamar gyógyulj meg, hisz már nincs sok hátra!!! Élvezni kell ezt a kis időt!!!

Ancsurti:
Ha sk készült, az mégjobban feldobja a szépségét! Nagyon ügyi vagy. A lufival elvagyok, de ecsettel már nem biztos, hogy ilyet tudnék alkotni. Olajfestékkel csináltad? Én is ilyesmivel szerettem volna kidekorálni a komodot, vagy dekopage-al. Csak előbb az asztalos Enyémapának össze kéne dobni azt a komódot!:D
Enyémapa lánya(2és fél éves) ő szokta simizni, meg puszilgatni a pocit.:D Tök aranyos.

Dodi:
Ez nálunk is szokott lenni, h apa hangjára reagál, csak nálunk ez úgy zajlik, hogy ugyebár egész nap egyedül vagyok itthon, és amikor apa hazajön melóból, és ad egy puszit a pocakra, meg köszön neki, akkor veszettül elkezd rúgdosni.:D
Egyébként azt olvastam, hogy ha apa sokat beszél a pocakhoz, akkor a bébi amikor megszületik felismeri a hangját, és felé fordul ha szól hozzá.
Számomra hihetetlen, hogy már most milyen okosak a bébikéink!!!

Bond:
De cukipofa Manód van!!!! Remélem az én fiam is ilyen lesz!!!:D:D:D:D

Hendegabi:
Hát ki kell használni, amíg nincs itt a kistesó!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Boo:
Amikor piszkálom apát valamiért, akkor ő is szövetkezik a Bébivel, ő mindíg azt mondja olyankor, hogy "Rúgdosd meg egy kicsit anyát, mert nem bír magával!" :D

Nellikének megy ma a drukk ezerrrel!!!!!! :)
Várjuk a további infókat!!:)

Dodi:
"Luuuke, én vagyok az apád" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Breki:
A normál főzött kávétól én is rosszul vagyok. A buzikávétól(3in1 nescafé) viszont nem. Én azt szoktam nagyritkán inni.
Viszont ez a 101/59 ... Jesszus ez a halottnak sok, az élőnek kevés!!!!! :? :? :?
"Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy egy-egy ünnepi eseményen egy pohár szesztartalmú ital elfogyasztása nem károsítja a magzatot." Kérdés, hogy mekkora a család, és hány esemény van/hó!
:twisted: :twisted:

Tabati:
Szupi, hogy befordult!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
szisz89

szisz89! :)

Ha rajtunk múlna, akkor nem múlna rajtunk... :? :? :? :? :?

""Rúgdosd meg egy kicsit anyát, mert nem bír magával!""
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"ez a halottnak sok, az élőnek kevés!!!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Kérdés, hogy mekkora a család, és hány esemény van/hó! "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi! :)

"Sántikálás": :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :lol:

lorca: úgy hallottam, hogy a 15 éves anyuka anyukája, nagymamája is 15- 16 évesen már szült. Náluk úgy néz ki, ez hagyomány. Pedig fehérek. Viszont a srác, akitől van a baba, szintén csak 16- de ő nem fehér :lol: Viszont a baba nagyon szép, fehér bőrű, kék szemű, szőkésbarna hajú tündér :lol:

dodi: ha furán néznek a kávédra, mondd, hogy koffeinmentes :lol: Én tényleg azt iszom, és rám is furán néznek :roll: :lol:
Köszönöm apa nevében a gratulát :lol:
A kutya- baba páros aranyos lehet! :lol:
A vizsgádhoz azért megy a drukk :lol:
Tiedapa standard szövege eddig a nyertes! :lol: :lol: Enyémapa mindig elmondja, hogy aznap épp mit kapott, meg hogy nagyon várjuk már, de azért még maradjon odabent amíg kell... :lol: Ja meg, hogy majd ha megszületik, mi mindent fognak csinálni. Nagyon tájékozott már a gyermek, elméletben ismeri a motorozás, a kick- box alapszabályait :lol: :lol:

ancsurti: ez a legszebb babaszoba, amit láttam! De tényleg! :D

bond: persze, vigyázok apára, illetve ápolom: van neki külön fagyasztott zöldborsója a lila foltok, duzzanatok kezelésére :lol:
"Az én számomat mindenki tudja: 007. "
Hívtalak, de nem te vetted fel, hanem a magyar hangod! :lol: :lol: :lol:

marietta: igazán nincs mit :lol: :lol: Neked is köszi :lol: :lol:

sillia: én is ettem itthon kukacos cseresznyét, de csak akkor tudatosult bennem, hogy mi a helyzet, miután már félig lenyeltem... :roll: Kiköpni már nem lehet, így inkább lenyeltem, és arra gondoltam, hogy ezek szerint bio cseresznye, meg hogy egy kis husi is jutott.... :lol: Vannak népek, akik ilyeneken élnek... :lol:

hendegabi: gyors gyógyulást kívánok Nócinak! /Ha Nóci mellett ennyi minden tennivalód van /orvoshoz rohangálásra gondolok konkrétan / akkor el sem tudom képzelni, hogy a pici megszületése után ne verj sátrat az ügyelet előtt... :lol:/

nellike: nagyon drukkolok! De már lehet, hogy meg is vannak a babák! :lol: :lol:

anitja: neked is gyors gyógyulást kívánok, amennyien gondolunk itt rátok, hamar hazajöhetsz! :lol: :lol:

breki: én nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy a dohányzás MINDIG árt a babábak és a mamának is, nem csak a harmadik trimeszterben :roll: Oxigénhiányt okoz, az meg azért nem árt, ha van az első két trimeszterben is... :D

minimanó: gyormorégéssel én is ugyanígy vagyok :( Illetve a torkom ég, ha lefekszem, néha segít a bubis víz, de néha már csak 2 db Rennie egyszerre :( De azzal vígasztalom magam, hogy majd szülés után nem lesz ilyen gondom - más okból nem fogok aludni :lol: :lol:

tabati: gratulálok a jó hangulatú NST- hez :lol: :lol: Tök jó érzés, amikor ilyen vizsgálatokról mosolyogva jöhet ki az ember :lol:

gabi: a vérvétel majdnem nekem sem jött össze ma: bementem a terhesgondozóba, vártam az ajtó előtt, aztán jött a néni, modtam neki, hogy táppénzes papírt szeretnék meg naplósorszámot a vérvételes papíromra. Szerencsére nem vártam újból sokat, csak úgy 10 percet. Elmentem a sor másik végére, ahol szoktak vért venni. Ülök ott többedmagammal már vagy fél órája, de az ajtó még ki sem nyílt. Egyszercsak jön egy nőci, hogy a leletekért lehet menni :shock: Ó..... Mondom neki, hogy nekem nem lelet kell, hanem csapoljanak már meg. Erre mondja, hogy rossz helyen várakoztam, mert kevesen vannak, most máshol vesznek vért :evil: Újból sorbaállhattam :( Már nagyon gondolkoztam azon, hogy hazamegyek a francba, amikor végre behívtak. És a poén: mivel ilyen kevesen vannak, eredmény 1 hét / !!!!/ múlva lesz :evil:
Remélem, neked holnap szerencsésebb lesz a vérvételed :lol:

Kép
agi125r

Ági!

na, ez a vérvételes várakozós sztori dühítő! De ha nem is vagy biztos a dolgodban, akkor is megölnek a tekintetükkel a többiek, ha csak azért mész előre, hogy infót kérj. :evil:

Én tegnap a patikában vártam fél órát, hogy sorra kerüljek. Hiper szuper homeopátiás patika, sorszámos rendszerrel. Mire oda jutottam, közölték, hogy épp nincs abból amit szeretnék. :evil: Mentem a szemben lévő ugyanilyen gyógyszertárba. Újból sorszám, várakozás, ezennel sikerrel jártam. De honnan tudjam, hogy épp hol van raktáron az amit szeretnék? :shock: Legközelebb inkább a másikba megyek, de ez sem biztosíték, hogy épp akkor azzal járok jobban....

Kép
Kép
tabati

Bond, Te mindig elkapod a frakkomat :D :D :D

Tényleg 164cm vagyok,de lehet ,h azóta összementem 1 vagy 2 centit. :)
Vendég

Bond!

Nem lazaságból írtam: tényleg jobban érdekelnek Nelli babái, mint a 2006. évi XLIX. lobbitörvény (ezt húztam ugyanis a vizsgán :? )! De ezzel sztem nem vagyok egyedül 8) !
Amúgy 5-öst kaptam :roll: :D :D :D ! A vizsga másik részén meg lobbiznom kellett a GYED lerövidítése ellen. A pasi azt mondta, őt meggyőztem 8) ! (Kismamivérfarkas-stílusban persze :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Breki!

Háát persze, én is tudtam, hogy jót tesz a gyerek szókincsének, csakis azért ittam néha-néha :roll: :lol: :lol: :lol: !
Na jó, nem tudtam, de nagyon örülök neki :wink: ! Ha ezt előbb tudtam volna.... :roll: :lol: !
Amúgy most nekem se csúszik, nehogy azt hidd :? ! Eleve utálom a száraz vörösbort, ráadásul émelygek napok óta, szóval most tényleg csak "orvosság" volt, azt meg nem az ízéért szeretjük :wink: !
De ez tényleg tök szuverén dolog! Van, aki köpköd a borra, ellenben simán kólázik ezerrel, pedig abban aztán semmi pozitívum :? ! És van aki nem fürdik, csak tusol, engem viszont a legjobban pont a fürdő lazít el (persze nem 50 fokos), ezért is szeretnék kádban vajúdni (szülésznőm szerint semmi akadálya 8) )....Stb. Millióegy ilyen dolog van, és ezeken felesleges is agyalni!
Mindenki nyilván a legjobbat szeretné a babájának a lehetőségeihez mérten, a józanész határain belül! Csak ugye mindenkinél máshol vannak ezek a határok.... :wink: !

(Azért én a gyermekorvos anyummal elég biztos kezekben érzem magam 8) :D :D )

Arlene Eisenberg, Heidi Murkoff, Sandee Hathaway: Az a 9 hónap c. könyvében a jóslófájásoknál írja, hogy az alkohol elmúlasztja, a valódi fájást viszont nem. Tehát ez tény! Más kérdés, hogy ki alkalmazza, ki nem...

Ja, az én vérnyomásom is 100/59 volt tegnap, most meg (kávé után) 101/61 :roll: ! De kutya bajom :D ! És ezt most találtam:
Az alacsony vérnyomás egyáltalán ne aggassza, a terhesség során termelődő hormonok hatásából adódik. Ezek a hormonok ugyanis a simaizmokat ellazítják (hogy a méh ne görcsöljön). Az érfalakban is simaizmok vannak, ha ezek ellazulnak, akkor az erek átmérője tágul, a vérnyomás pedig leesik. Ha panaszt nem okoz, akkor még örüljön is, hogy a vérnyomása alacsony.

Szóval örüljünk 8) :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj, de édes volt Nellike (Szilvi) férje!!!
Sok erőt, remélem jól vannak most már mind a 4-en!!!!!
Este jövök a hírekért...

Szenvedőknek. Csak nem egy hidegfront közelít? Néha én is úgy érzem magam, mint Martin születése előtti délutánon. Furcsán. De aztán mindig menni kell a fiúkkal, így elfelejtek odafigyelni magamra...mígnem egyszer csak majd kénytelen leszek odafigyelni, de remélem ez még legalább 4 hét. 10-én megyek UH-ra, remélem nincs sorvadás. Babó nagyon aktív.

Dodi, gratulálok az 5-höz! Szerintem a jóslófájás azért jósló, mert magától elmúlik - tapasztalat.
Persze egyes hülye második gyerekes anyukák fél órával a szülés előtt megkérdezik a férjüktől, hogy: szerinted ezek jósló fájások? Fél órája tartó masszív 5 percesekre.... Még egyszer ezt a hibát nem követem el, realista leszek.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.06.03 12:23-kor.

KépKépKép
agmano

tabati: úgy tűnik, minél nagyobb a pocakunk, annál többet várunk :evil: Még eztán jön az NST- re járás, ilyesmik..... :roll: Állítólag az időpontra megy, de azért abban sem bízom nagyon :roll:
Viszont: én már nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy Nektek milyen nemű a babátok! :lol: :lol: És már nem sokáig fúrja az oldalam a kíváncsiság :lol: :lol: :lol: Te amikor álmodsz vele általában milyennek álmodod? Vagy akkor nincs neme? :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsban jovok, mert most jottem haza..( :lol: :lol: :lol: :lol: ) es 4-re megyek vissza az en kicsi fiamhoz etetesre.
Minden teljesen rendben vele, es azt mondtak, hogy egy kis csodababa, mar nincs is az intenziv szobaban, csak a "nagy" gyerekekkel a megorzoben. Ha par napon belul szepen eszik cumibol, vagy cicibol, akkor haza is johet par napon belul! :lol: :lol:

Most rohanok, de majd jovok!

Puszi Nektek!
Niki
Vendég

Niki

Jaj de jóóóóóó :D :D :D :D :D :D
Vendég

niki!
de jó,hogy már nincs az intenzíven az Alex!!!
nagyon büszke lehetsz a drága fiacskádra!!!
majd,ha lesznek még képek akkor nyugodtan rakd fel,már nagyon
nézegetnénk...
meg,ha van időd akkor megadnád nekem a táblázatba Alex hosszát?
mert csak a súlya van meg...

Kép
Kép
csibe83

Lányok!

Az elmúlt napokban új aggodalmam támadt...
Itt volt az anyukám, és azt mondta nincs túl nagy hasam... amit én úgy "fordítottam" hogy kicsinek találja. És a védőnő szerint is furcsa formájú. Visszanézegettem a ti nagypocakos képeiteket + az utcán is látok naggyon nagy hasú kismamákat és most úgy érzem hogy az én hasam picurka. Persze csak addig amíg le nem kell hajolni valamiért :lol:

Így nézek ki: Kép Kép Kép furcsa formájú...
Vendég

Sillia!

Nyugodj meg, semmi baj nincs a pocid nagyságával sem és formájával sem! Teljesen jóóóó!!!! Te nagyon vékony alkat vagy és szerintem a Te alkatodhoz ez a poci egyáltalán nem kicsi!!!! A 3. képen meg egy kicsit jobbos, az biztos azért van, mert ott van a kis háta és oda nyomja ki magát!!!!! Ne aggódj ezen szerintem!

Ha meg mégis parázol, akkor beszélj meg egy UH-t (vagy mikor mész a legközelebbire???)

Amúgy a védőnő azt is mondta, hogy mikor nem furcsa egy poci formája...áááááá basszus, ne ijesztgessen már!

Niki! Gratulálok!!!!!!!! Szuper!!!!!! Hajrá Alex!!!

Dodi Neked is gratuláció a vizsgához...de hát most van Benned egy férfi ész is :lol: :lol: :lol: !
Ezt szoktam mindig mondani Apának, amikor valami fergeteges 5letem támad mostanság :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

nagyon szép a pocid Sillia és egyáltalán NEM pici!!!!!!
Pont jó!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
csibe83

boo! :)

Ha a barátnődben költő veszett el, akkor inkább kérj meg valaki mást. A többedik gyerekek is megszületnek mire végigolvassuk mind a 42145278 versszakot. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lövésem sincs, hogy az én Nokiámnak mekkora a memóriája, ugyanis én csak arra használom, hogy telefonáljak és SMS-t írjak. A fényképezőgép ma már mindegyikben benne van, de ritkán használom. A bluetooth viszont jól jön. Én ilyen kis minimalista vagyok. :roll: :oops: :oops: :oops:
Csengőhangot tényleg csak csoportokhoz rendelhetsz hozzá, de talán túléled. :roll: :lol: :lol: :lol:
Amúgy én szeretem, mert tartós, strapabíró, nem szokott gond lenni vele, sokáig kibírja töltés nélkül. :wink:

Müzli miattatok aludna a kanapén szerintem, nem pedig azért mert kényelmetlen a fekhelye. Próbálj meg valami tiszagos dolgot odaadni neki, hagy aludjon azzal.

"max egy kicsit tengeri beteg lesz Bo"
:lol: :lol: :lol: :lol:

De, olyat is tud csinálni Manó, hogy ne kelljen megzabálni. Olyankor általában így nézünk: :evil: :evil: :evil: :evil: vagy :x :x :x :x :x

Csinálj francia rakott krumplit. Ahhoz csak tojás kell a krumplin kívűl. (És nem is olyan finom, mint a mienk... :roll: )

agi125r! :)

30-35 évesen nagymama legyek??? Tudod ki!???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"ha furán néznek a kávédra, mondd, hogy koffeinmentes Én tényleg azt iszom, és rám is furán néznek"
Kinek mi köze hozzá? :x :x :x :x :x :x :x

"van neki külön fagyasztott zöldborsója a lila foltok, duzzanatok kezelésére"
Helyes! :lol: A gyereknek is különítsél el egyet. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

"el sem tudom képzelni, hogy a pici megszületése után ne verj sátrat az ügyelet előtt... / "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Oxigénhiányt okoz, az meg azért nem árt, ha van az első két trimeszterben is... "
...mármint oxigénhiány? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vérvétel: :? :? :? :? :?

conversano! :)

Összemenni ráérsz később. :lol: :lol: :lol: Addig is tessék folyamatosan infót sugározni rólatok. :wink:

kicsidodi! :)

Tényleg nem érdekel a lobbi törvény? :shock: :shock: :shock: A pofám leszakad! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

5-öshöz gratula. :wink: Ábrázolnád, hogy hogyan küzdöttél meg a GYED lerövidítése ellen? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A száraz bort én is utálom. De a többi jöhet. :roll: :oops: :wink:

agmano! :)

"Persze egyes hülye második gyerekes anyukák fél órával a szülés előtt megkérdezik a férjüktől, hogy: szerinted ezek jósló fájások? Fél órája tartó masszív 5 percesekre.... Még egyszer ezt a hibát nem követem el, realista leszek"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

niki72! :)

Mág pár nap és azt írod nekünk, hogy rohansz, mert most értÜNK haza ésésésésésésés... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Te kis precíz. :P :P :P :P :P
(A telefonszámokról nem csinálsz egyet, hogy kiét ki őrzi? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

sillia! :)

A te pocid mondjuk úgy, hogy csepp alakú. És hány centi vagy? ... Köszönjük a választ! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.03 13:20-kor.

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Szerintem nincs olyan, hogy túl kicsi, vagy túl nagy!!!! Ha az UH-n minden rendben, a baba növekszik, és a magzatvíz mennyisége normális, akkor miről beszélünk?!

Az enyém meg állítólag nagy, még a doki szerint is, de nem kórosan, minden rendben, befolyásolni meg úgysem tudom! Szerintem ez csak alkati kérdés, meg genetika (anyunak is nagyon nagy pocakja volt :wink: ).

Tegnap esti fotó: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztooooooooooooooook!
Hatott a sok Ránk gondolás :lol: Köszönjük!
Megvan az ok is, azért nem hatott semmi szén meg hasfogó, mert az alkálikus foszfatáz szintem ugrott meg nagyon (egy kis "orvostan": ez egy enzim amit a méhlepény is termel, és túlzott mennyiségben epeproblémákat okoz) - az igazság az, hogy Nolkával is magas volt, és voltak súlyos epegörcseim is, de az más volt, ott elzáródást okozott, most meg egy "egyszerű" túltermelődésről van szó. Emésztettem mint az őrült, ezért kutyorgott a hasam folyamatosan, és volt hasmenésem.

Kezelés nagyon egyszerű: nagyon komoly diéta, csak a bajom az, hogy ezt most tartani is kell a szülésig (Nolkával is az utolsó hetekben nem ehettem fűszeres, zsíros ételeket, se tojást, se tejterméket) :(

A lényeg, hogy jobban vagyok, sokkal jobban. Igaz háztartási kekszen vizen és főtt krumplin kívűl mást nem ettem.
Egyébként 5 kiló ugrott le, azért az nagyon durva...

Niki! Na ügye! Nemsokára otthon vagytok!!! Jaj de jóóóó!

Na megyek pihenni, és köszönöm még egyszer a Ránk gondolást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Boo

[quote]d írta:e nem is buborékot vársz, hanem gyereket

:D :D :D

azért az a +15 kiló nem csak a hasamon van... igaz, örülnék ha rajtam maradna valamennyi és nem úgy néznék ki ismét mint egy különösen hosszúra faragott fogpiszkáló :?

Breki

Jövő szerdán lesz UH. Csak ugye "állni látszék az idő.."
Néha meg attól ijedek meg hogy hamarosan szülök.
Na, erre kössetek csomót...
Vendég

kicsidodi! :)

A kép címe: Snoopy fekete napszemüvegben. (Az orra a samponos flakon kupakja). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

anitja! :)

De jóóóóóóóó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nem túl változatos menü, de legalább jobban vagy. Majd segítünk diétázni. :wink:

Kép
Kép
200907?

anitja

de jó hogy jobban vagy. :D :D

007

Úgy segítünk diétázni Anitjának hogy naponta közzétesszük itt, mi finomat építünk épp az arcunkba :?:

Bár én is itt értesültem arról hogy az epres milka az egy gyümölcs :lol:
Vendég

007!
úgy érzem tesztelsz engem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de ha szeretnél egy olyan táblát is hát legyen...
5percet kérek...

Kép
Kép
csibe83

Anitja, de jó, hogy nincs komoly baj! Pihi és diéta...

Sillia, szerintem 2 dolog van:
1. magas vagy és mi a fenének nyomulna kifelé a baba, mikor felfelé is tud. Nézd meg mások képeit, 2/3 ilyen magas a picijuk. Neked biztos nem fogja elfeküdni odabent a nyakát a kisfiad. Jól elfér.
2. izmos a hasfalad a sok kutyázástól, gyerekezéstől, takarítástól, ami megtartja szépen nem engedi "kifolyni"

Tipp:
Ha izgulsz a méreteid miatt -én is- kezd el méregetni azonos napszakban pl: reggel, ebéd előtt vagy esti lefekvés előtt, hgoy a gyomortartalom ne zavarjon be. Én 3-4 naponta lecentizem széltében-hosszában, medencecsontok közt és körbe, köldök alatt-felett függőlegesen, mellig és ahogy még van viszonytási pontom. Mögé írom a súlyt is. Ezeket jegyzetelem, és heti 1 centi itt-ott gyarapodik. Ha megáll vagy csökken, akkor sorvadunk (magas AFP), úgyhogy doki. De eddig gyarapodunk.

Még van szerdáig pár napod, meglátod nől az a poci, de ne minden nap mérd, mert csalhat. Ugyanúgy, mint az újszülöttet. 3 naponta.

Na most lepihenek, még van 3/4 órám - ha a festők hagynak...

Éva

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.06.03 13:42-kor.

KépKépKép
agmano

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

nagyon jó,hogy nincs nagyobb bajod Anitja!!!

Kép
Kép
csibe83

sillia! :)

Vagy úgy segítünk, hogy nem írunk (pláne nem teszünk fel képeket) túrógombócról, palacsintáről stb.-ről vagy pedig úgy, hogy elfusérált kaja vagy kukacos gyümölcsös képeket teszünk fel.

csibe83! :)

Éééééééééééééééééééééééén?????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem is értem miről beszélsz... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

Neked ezt rendszeresen el kell játszani? :shock: Nem irigyellek. :( :( :(

"Na most lepihenek, még van 3/4 órám - ha a festők hagynak..."
Hangosan szárad a festék? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

Remek ötlet a fiúgyümi kép.. Milyen kár, hogy már kihajítottam a cseresznyét. Ugyanis féltem hogy szanaszét mászik a lakásban :?

Agmano

Bár eddig ritkán tettem, azért most megmértem a hasamat. Köldök alatt mérve 111cm.
Akkor szerintem nekem nem kicsi hanem kicsinek látszó hasam van :D
Vendég

Gyengébbek kedvéért ábrázolom.

Ilyet nem csinálunk...

Kép

...de ilyet csinálhatunk:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

hát én teljesen kiakadtam ettől a Brendon áruháztól!!!
még múltkor f.nikicivel beszélgettünk egy termékükről,hogy ő vett már
és én meséltem,hogy én is szeretnék,de nem lehet itt pesten kapni.
hát még mindig nem lehet,ezért írtam egy emailt amibe azt kérdeztem,
hogy megoldható-e valahogy az,hogy Budapesten vegyem meg.
erre kaptam egy sablon emailt,hogy hol lehet kapni,amit eddig is
tudtam amúyg is....
ezért felhívtam a központot,hogy átszállítást tudnának-e csinálni egyik
áruházból a másikba??!és NEM...ez számomra annyira hihetetlen...
de kérdem én,hogy én vagyok a hülye,hogy úgy gondoltam,hogy
tök simán át tudják küldeni egyik áruházból a másikba az árut???
nekem ez tök logikusnak tűnt.
most itt bosszankodok,hogy kénytelen vaqyok vagy Siófokra vagy
Szolnok leugrani a Brendonba,ha ennyire szeretném ezt a játékot...

Kép
Kép
csibe83

vagyis most látom,hoy délutánra már Szolnokon se lehet kapni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Mi Boo-val számot cseréltünk, szóval mi egymást értesítjük... :wink: !

Bond!

Most mééér mondoood?!?!?!?!?!?! :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Apának el kellett mennie a kocsijáért Érdre, így nagy valószínűséggel ma sem megyünk a bébinek szekrényt venni :? !
De mivel látta, hogy elszontyolódtam, "cserébe" elvisz az éjféli Terminátor 4. premierre :shock: .
Oké, hogy kettőnk közül én szeretek jobban moziba járni, de azért ez kinek is okoz nagyobb örömet :roll: :lol: :lol: :lol: ?!?!

Sztem 0:15-kor már aludni fogok a moziban! Azért akkor, mert addig eszem meg a bécsi perecem 8) :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Na ínycsiklandó kaják képei!Más se hiányzott! :cry:
Elmentem tegnap fogorvoshoz.Az ő napját is megkeserítettem.Minden fogam gyökere jó nagy,és görbe.Ki kellett húzni ezt az egyet,mert eltört,és megbeszéltük h a többit később rendbe teszi.
Aztán kihúzta..a párom mesélte h hallotta kint a recsegést de nem tudta mi az. :roll: Ez még a kisebbik gond volt,bár azóta is hallom..
A fogam gyökere az arcüregemben végződött,és mikor kihúzta maradt ott egy lyuk.Azonnal át kellett mennünk a megyei kórházba,és helyi érzéstelenítéssel egy óráig varrtak a szájsebészeten..Az ellenségemnek sem kívánom.Amiatt h ki volt annyi ideig feszítve az arcom a jobb oldalon,bekékült és bedagadt.
Most aztán kipróbálhatom melyik bébipapi finom!Valamit muszáj enni.
Tiszta éhenkórász vagyok.. :?
Remélem hamar jobb lesz.Tíz nap múlva szedik ki a varratokat.
Megyek főzök magamnak egy kis sárgaborsó főzeléket...
Ja és antibiotikumot kell szednem..más se hiányzott így a végén.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sillia!

Én csak annyit látok a képeken, hogy valószínűleg neked olyan szerencsés alkatod van, hogy a felsőtested szép hosszú, ezért alapból sem kellett mindig csípőnadrágot felvenned, hogy kinézz valahogy. :lol:

Csibe!

Miért nem írod meg nekik ezt amit nekünk! Hogy ezt komolyan gondolják, hogy majd leutazol Siófokra? Bár valószínűleg nem fogja érdekelni őket, de legalább te megnyugszol. :lol: Olyan furi, mert a Brendon nem tűnik azért akkora áruháznak, mint mondjuk az Ikea, ahol ugyanezt eljátszák mindig, azzal a különbséggel, hogy Budapesten belül küldözgetnek össze-vissza. Media Markt detto...

007!

Első blikkre tejbegríznek tűnt a második kép, leszórva kakaóval, ami megolvadt rajta, nem is értettem hogy azzal mi a gondod. :lol:

Anitja!

De legalább kiderült, hogy mi a bajod és nem kell bentmaradnod a kórházban. :roll:

Ági!

Álmodtam már lánnyal is meg fiúval is, úgyhogy.... :roll:

Niki!

nemsokára otthon babázhatsz, de jó!!!! :D :D

Dodi!

na, annak én is örülnék, ha a vérnyomásom alacsony lenne... :roll:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X