Sziasztok!
lorca: úgy hallottam, hogy a 15 éves anyuka anyukája, nagymamája is 15- 16 évesen már szült. Náluk úgy néz ki, ez hagyomány. Pedig fehérek. Viszont a srác, akitől van a baba, szintén csak 16- de ő nem fehér

Viszont a baba nagyon szép, fehér bőrű, kék szemű, szőkésbarna hajú tündér
dodi: ha furán néznek a kávédra, mondd, hogy koffeinmentes

Én tényleg azt iszom, és rám is furán néznek
Köszönöm apa nevében a gratulát
A kutya- baba páros aranyos lehet!
A vizsgádhoz azért megy a drukk
Tiedapa standard szövege eddig a nyertes!

Enyémapa mindig elmondja, hogy aznap épp mit kapott, meg hogy nagyon várjuk már, de azért még maradjon odabent amíg kell...

Ja meg, hogy majd ha megszületik, mi mindent fognak csinálni. Nagyon tájékozott már a gyermek, elméletben ismeri a motorozás, a kick- box alapszabályait
ancsurti: ez a legszebb babaszoba, amit láttam! De tényleg!
bond: persze, vigyázok apára, illetve ápolom: van neki külön fagyasztott zöldborsója a lila foltok, duzzanatok kezelésére
"Az én számomat mindenki tudja: 007. "
Hívtalak, de nem te vetted fel, hanem a magyar hangod!
marietta: igazán nincs mit

Neked is köszi
sillia: én is ettem itthon kukacos cseresznyét, de csak akkor tudatosult bennem, hogy mi a helyzet, miután már félig lenyeltem...

Kiköpni már nem lehet, így inkább lenyeltem, és arra gondoltam, hogy ezek szerint bio cseresznye, meg hogy egy kis husi is jutott....

Vannak népek, akik ilyeneken élnek...
hendegabi: gyors gyógyulást kívánok Nócinak! /Ha Nóci mellett ennyi minden tennivalód van /orvoshoz rohangálásra gondolok konkrétan / akkor el sem tudom képzelni, hogy a pici megszületése után ne verj sátrat az ügyelet előtt...

/
nellike: nagyon drukkolok! De már lehet, hogy meg is vannak a babák!
anitja: neked is gyors gyógyulást kívánok, amennyien gondolunk itt rátok, hamar hazajöhetsz!
breki: én nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy a dohányzás MINDIG árt a babábak és a mamának is, nem csak a harmadik trimeszterben

Oxigénhiányt okoz, az meg azért nem árt, ha van az első két trimeszterben is...
minimanó: gyormorégéssel én is ugyanígy vagyok

Illetve a torkom ég, ha lefekszem, néha segít a bubis víz, de néha már csak 2 db Rennie egyszerre

De azzal vígasztalom magam, hogy majd szülés után nem lesz ilyen gondom - más okból nem fogok aludni
tabati: gratulálok a jó hangulatú NST- hez

Tök jó érzés, amikor ilyen vizsgálatokról mosolyogva jöhet ki az ember
gabi: a vérvétel majdnem nekem sem jött össze ma: bementem a terhesgondozóba, vártam az ajtó előtt, aztán jött a néni, modtam neki, hogy táppénzes papírt szeretnék meg naplósorszámot a vérvételes papíromra. Szerencsére nem vártam újból sokat, csak úgy 10 percet. Elmentem a sor másik végére, ahol szoktak vért venni. Ülök ott többedmagammal már vagy fél órája, de az ajtó még ki sem nyílt. Egyszercsak jön egy nőci, hogy a leletekért lehet menni

Ó..... Mondom neki, hogy nekem nem lelet kell, hanem csapoljanak már meg. Erre mondja, hogy rossz helyen várakoztam, mert kevesen vannak, most máshol vesznek vért

Újból sorbaállhattam

Már nagyon gondolkoztam azon, hogy hazamegyek a francba, amikor végre behívtak. És a poén: mivel ilyen kevesen vannak, eredmény 1 hét / !!!!/ múlva lesz
Remélem, neked holnap szerencsésebb lesz a vérvételed