A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

csibe mi egymással Gabit értesítjük majd :) Moncsy tőled is szívesen várom az sms-t,bár én mms-t nem tudok fogadni.Azt hogy kell beállítani? :shock:

Kép

Kép
lidike

Kicsidodi de jól sikerült képek,tényleg micsoda csókos szájak :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Dodi! Nagyon édi Botond! Nem is csodálom,hogy utálják az Uh-ot...
Igen,tudom Gabi,hogy már nem jöhet idő előtt nálatok a baba,de az is már július :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo,
A kora osztály szinte mindenhol külön van - ha van egyáltalán. Teljesen más csapat dolgozik ott, de ahogy a Péterfyben is, szokott lenni mama szoba is, de nem mindig van ott hely. Nekem is ezért kellett lejárogatni egy szintet.

Anitja,
A 40 hetes átlag baba 3400g, így 38 hetesen vhol 3000g fölött járhatnak. Ez a plusz 2 hét azért nem olyan vészes, 3-4 kg között teljesen normálisnak számít a született baba, ezekkel az adatokkal meg belefér bővebben vett átlagba. Igaz, most már csak főleg hízik. Pláne, hogy két dolgot nemigen tudnak egyszerre csinálni. :lol:

Katy,
A homeopátiás gyógyik lényege a rázás. Azaz végy egy vödör vizet, főzz benne egy darab kamillavirágot és ezt a teát rázd jól addig, amíg eléri a kívánt hatást. Nem valószínű, hogy hasfájást okozna.
Lehet, hogy barátnődnek inkább az a problémája a fórumolvasással, hogy nem rá hallgatsz kizárólagosan, pedig ő már szült 19 évesen és már mindent naggyon jól tud. :lol:
Azt hiszem, tiédapát a terhesség viseli meg. :lol: Szegénykét egyik baj éri a másik után. :roll: Azért persze jobbulást neki!

007,
A Zantacra vigyázz egy kicsit. Az nem savlekötő, hanem a savtermelést állítja le, nekem nagyobb galibát okozott, mint ami volt előtte. Ha érzed, hogy muszáj megvenned az aznapi második kiló mandarint is, akkor nem a megfelelő gyógyszer. Nem ad hoc jelleggel, hanem kúraszerűen kell szedni, hogy elérje a hatást.

megkülönböztetni a cseresznyét és a meggyet
Szerintem nem is hasonlítanak annyira egymásra. :lol: Hogy lehet összetéveszteni??

Lilisgabi,
Tételtanulásnál először minen tételt meg kell tanulni 2-esre, csak utána érdemes tisztességesen megtanulni őket. Ahogy Katy írja, a nagy számok törvénye csak az évfolyam lógósánál működik. :wink:

Ancsurti,
Az OBI-t én is szeretem, de a Praktiker méginkább bejön, csak Robi kap szívbajt a legújabb ötleteimtől, amiket ott kitalálok. :lol:

NellikeApa,
Köszi a tájékoztatást. :D
Kisebb súlyú újszülöttnél szoktak kérni a védőnőtől egy igazolást, hogy mehet haza a bébike. Érdemes rákérdezni, hogy nálatok hogy van, nehogy az utolsó pillanatban emiatt kelljen rohangászni vagy erre várni.

Nyuszi,
Tudom, hogy nem az az 500 Ft a lényeg, de a fogyasztóvédelem előírásai szerint ez félrevezetés és azt az árat kell(ene) felszámolni, ami ki van írva, akkor is, ha hibás. Nemhogy akkor, amikor szándékosan félrevezető. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Bond!
Hurrá, Hugi nagy fordulásához :wink:
"Le sem tagadhatnátok egymást" Legalább hozzuk a papírformát :D
Az újraszinkronos dolgoktól én is kikészülök, van, hogy inkább nem is nézem meg.

Balett: Nem kell olyan húdenagy fellépést elképzelni ám. Csak bemutatták a szülőknek, hogy mit tanulgattak egész évben. De aranyosak voltak és titokban persze mókásak is.

Nellike (apa)!
De jó híreket hoztál, szuper.
Édes kis cuppogósok :D
A részletes beszámolóért pedig külön köszönet.

Katy!
Szegény apa, tényleg rájár vmi mostanában.

Lilisgabi!
Jól haladsz, ügyi vagy! Mikorra kell végezned a 21-el?

Marietta!
Hogy Domi is milyen formás, szép baba.
(Csibe, Sillia köszi a képet)

Én vagyok eltájolva v. ezek a babák tényleg ilyen fejlettek és csodaszépek? Koraszülöttekről nem ilyen kép él bennem (legkisebbik öcsim is korababa volt a Barosban és nagyon durvákat láttam).

Dodi!
Boti jó husiban van a képek alapján :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi: nagyon HUSI!

Kép
Kép]
hendegabi

Lorca!
Hogy azt az árat kellene felszámolni, ami a terméken van? Ez jó, az amcsiknál nem is kérdés:
Egy elemtöltőt akartunk venni, ami akciós volt. A pénztárgépben már a nem akciós ár szerepelt, mondtuk, hogy a polcon nem ez van kiírva, erre odadták a polcon lévő árért, nem is kellett győzködnünk őket.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Elvileg ha csak a kirakatban van a régi ár, de bent már az új, akkor is a kirakati áron kéne, hogy adják. Ennek barátnőm egyszer utánajárt!

Kép
Kép
tabati

Dominik baba nagyon édes,és nem is tűnik olyan picikének!

Hendegabi!
Köszi a privit,már válaszoltam is!

Lidike!
Köszönöm neked is ment a privi a számommal!

Dodi!
Nagyon helyes a kispasid!

Csibe!
Én osztom Czigka ötletét a táblival kapcsolatban szerintem neked is kevesebb lenne vele a meló,és az a sor úgyis üres!
Viszont én ma 36+2 nél járok! :oops:
De nem lényeges,majd ha legközelebb raksz táblit kijavítod nekem?
Ja és akkor én Hendegabinak és Lidikének küldtem a számom!

De szívesen fogadom még bárki számát!

Gabi!
Jobbulást,hát aztán téged mostanában megtalál minden!

Agmano!
Kisfiadnak is jobbulást!
20140328174041

Szerintetek ha titkos a tel.számom és a tudakozóból sem kereshető ki akkor a FIDESZ vajon honnét tudja???
Először SMS jött aztán felhívtak személyesen most meg egy MMS jött "elég volt a hazugságokból" kezdettel a többit nem vártam meg mert azonnal töröltem.
Nem vagyok egyik párt mellett sem ellen de azt elvárnám hogy hagyjanak békén és kéretlenül ne avatkozzanak a magánszférámba!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

ezt én is rühellem.
főleg, amikor "felhív" egy gépi hang, és nyomatja a demagóg szöveget!

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia!

nem lehet, hogy régebben nem volt titkos? mert akkor később hiába titkosítod, egy régebbi telókönyvből simán kikeresik.

Amúgy meg ha jönnek a kopogtatócédulákért és odaadod nekik, akkor a törvénnyel ellentétben pont ők nem törlik később az adataidat, hanem így zaklatnak, évekkel később is. Engem sem érdekel a politika, de párommal ezt csinálták...

Kép
Kép
tabati

Ez a telefonszámom idén január óta él, biztos hogy nem is engem személy szerint keresnek csak vaktában írogatnak hívogatnak . Vagy nem tudom. De akkor is bosszant.
EBBEN A PILLANATBAN ÉRKEZETT A KÖVEKEZŐ SMS!!
KIDOBOM A TELEFONOM A NEGYEDIKRŐL!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csibe! Micsoda táblasorozat! Nagyon ügyes vagy! Köszönjük szépen!
Nekem is küldhetsz MMS-t legközelebb, ilyen gyönyörű Babáról meg pláne! :lol:

Marietta
! Csodálatos a Kisfiad! Még egyszer gratulálok!

Lányok! Van már akinek kész a Streptococcus eredménye?

Nekem ma lett meg, és pozitív
:cry: :cry: :cry: egy kicsit be vagyok tojva... Nolkánál még negatív volt, jaj nyugtassatok meg, ugye nem lesz baj????
A másik amit nem értek, hogy most a húgycsőből (majd be sz@rtam, úgy fájt) vettek mintát :roll: Nolkánál meg a hüvelyemből (azt meg sem éreztem)... Most akkor melyik a mérvadó? Nálatok honnan vették le?

Dodi! De édes a Kisfiad! Milyen kis husi-musi :lol:

Lorca!Nem is a súlya miatt aggódom, hanem, hogy nagy lesz... na de hess-hess-hess, megszülünk-megszülünk-megszülünk ha nehezen is :lol: :lol: :lol: Egyébként Nolka 3700gr-al született a 38.hétre 56cm-el (de ő császárral). Állítólag a második Baba nagyobb szokott lenni, még akkor is ha lány (azt gondoltam volna, hogy inkább kisebb lesz) Nálatok hogy volt? bocs ha már leírtad...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bond:
Már kezdtem hiányolni, hogy a fáziscerkáról nem kerestél ki semmit...
:D De meglett!!:D:D:D:D :lol: :lol: :lol:

Bond, és Czigka:
ENNÉL JOBBAN MÁR NEM IS LEHETNE BONYOLÍTANI A DOLGOT!!!!!:D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:
Cseresznye-meggy:D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem ez a topic, frenetikus. Én legalábbis nagyon szeretem. Rengeteget tanultam tőletek, de tényleg. Ha nem lenne ez a fórum, már rég becsavarodtam volna!!!!! Egész nap egyedül itthon... Apa hazajön délután a melóból, hulla fáradt, nem szeretem rá zúdítani az egész napi gondom bajom.

Nellike Apája:
Le a kalappal a tudósításaid előtt!!!Enyém apa nem biztos, hogy ilyen szösszeneteket össze tudna hozni.:D:D:D Remélem minél előbb hazamehettek!! Nellike igya csak azt a teát!!! Sok sok sok sok tejcit kívánok neki!!

Lilisgabi:
Csak csínján azzal a tanulással, nehogy te is megszülj!!!

Dominik baba nagyon helyes kis pasi!!!!

Dodi:
Ez a mosoly!!!!! Tiszta anyja!!!!:D:D:D:D:D

Egy kicsi rólunk:
Ma reggel egy jó nagy görcsre ébredtem!!!Mármint pocigörcsre!!! Nagyon fájt. Azóta csak egyszer keményedett a poci, de már minden rendben. Picit megilyedtem, de mivel nem volt folytatás, így hamar meg is nyugodtam.
De ez sem tántorít el a mai eprezéstől!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Apuék nemsokára jönnek értünk, és irány az epres!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

Anitja!
Strepto nekem mindkét előző terhességemnél pozitív volt (mondjuk nekem azt mondták, hogy ha egyszer pozitív, akkor azt már mindig úgy kell tekinteni, mintha poz. lenne, de mindegy).
Nem lesz semmi baj, annyi a teendő, hogy fogsz kapni antibiotikumot, amit szépen beszedsz, a szüléskor pedig (kórháza válogatja, hogy melyik verzió) vagy infúzióban kapsz gyógyszert v. kétszer szurit, a kettő között 4 óra elteltével.
Ez az én esetemben azért gáz, mert Marci pl. a nullától az óáig 5 és fél óra alatt lett meg, szóval kicsit lecsíptünk a 4 órából. Ha nincs meg a 4 óra, akkor a babától vesznek mintát a füléből (állítólag olyan a vizsgálat, mintha egy fülpiszkát dugnánka a fülébe) és ha kell kap antibiotikumot.
Szóval nyugi, az a lényeg, hogy észrevették, innentől nem lesz baj.

Hogy miért a húgycsőből vették, arról gőzöm sincs.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És akkor a ballléé...

Kép Kép Kép
Szonji "élvezi" a műsort:
Kép
Marcifiam bemászik a balettos macák közé:
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Tényleg kis husigolyó, pedig nem dagi (2300g volt tegnap), csak ilyen alkat :lol: :lol: . ebben vlsz. rám ütött, mert én is "csak" 3500g voltam, mégis olyan szumó fejem volt, mint állat! Annyira dundi volt a pofim, hogy "összenyomta" a szemem, és olyan voltam, mint egy kínai :lol: ! Anyu Kalácsképű-nek hívott :oops: :lol: :lol: !
Ja, és apa is 3500g volt, de 48 centihez(!), így ő is kis dumdum golyó volt :lol: :lol: ! szóval én meg sem lepődtem :wink: ! Amíg nem nagy a teljes súlya, nem aggódom. meg ugye 3800-ra mondják, az meg tök normál!

Viszont tegnap a csaj azt mondta, szerinte is lehetséges, hogy kicsit előbb jön (én is így érzem), mert hogy akkor szokták így "összekapni" magukat, meg már így is nehezen UH-zta, mert nagyon lent van már a feje, és ugye az is jelenthet vmit....
Hát én nem bánnám, ha lassacskán találkoznánk, de azért két hetet még min. ki kéne húzni, hogy ne legyen koraszülött...

Ja, tegnap óta tök nehezen kapok levegőt, folyamatosan légszomjam van, és tök nagyokat sóhajtozok :? ! Biztos nyomja a popsija a tüdőmet, vagy ilyesmi....Szuper érzés...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj Szisz, kigúvadt a szemem ettől a sárgától! :lol: :lol:

Anitja!

Mi ez a strepto? Nekem ilyet nem néztek...vagy csak nem tudok róla?Vagy még most fognak? :roll:

Szonibaba!

Aranyos képek! Már jó nagylány! :wink: És milyen aranyos, ahogy nyúzza az öccsét! :lol:

Kép
Kép
tabati

Anitja,
Nincs még Strepto eredményem, nekem hüvelyből vették le. A pozitív eredmény nem jó, de csak azért, mert szülés után mindkettőtöknek kell egy ab kúra vszínűleg. Veszélyes az lenne, ha nem tudnák, mert akkor egy csomó csúnya dolgot okozhatna. Sztem mindegy, honnan veszik le, ezért nem értem, nálad miért választották a fájdalmasabb megoldást. :roll:
Natasa 3720g/58 cm volt, fej 34, a szülés túlélhető volt, normál, 40+5. Szabi 2800g/50 cm, fej 32,5 de odatette a kezét a fejéhez, így nagyobb, de nem tudom, mennyi lehetett a kettő együtt, a kitolási szakasz rövidebb volt, de húzósabb, 38+???. Dani kb akkora most, mint Szabi volt születéskor. Remélem, legalább a kezét szépen maga mellett tartja, amikor beindul. 8)

Sillia,
Utálom a telefonos korteskedést. :evil: Ez privát! Még a Vodafon pár havi sms-e is idegesít, amivel valami jó kis akciót szeretnének rám sózni. Engem eddig csak a földin találtak meg, ott főleg hotelakciókat akarnak rám sózni. Már az első mondatnál megy a "köszönöm, de..." és leteszem. Nem tudom, miért nem törölnek a rendszerből, mint reménytelen ügyfelet. :?

Szonibaba,
A magyar törvények szerint is úgy van, hogy azon az áron kell adni az árut, ami a legalacsonyabb. Persze ezt simán ki szokták azzal kerülni, hogy "a gépben ez van", pedig erre nem hivatkozhatnának.
Amikor szívultrahangon voltam, a következő páciens egy kismacskányi bébike volt, inkubátorban. Ránézésre olyan 1-1,5 kg (se) lehetett és egy teljesen tökéletes, gyönyörű baba. Gondolom inkább számít a kor, mint a súly, mivel azért a kora osztályon volt néhány nem olyan szép baba, pedig a súlyuk az inkább megvolt. Meg így, bőven 30 felett már éppen hogy korának számítanak.
Balett cicák nagyon aranyosak. :lol: Én is szeretném Natit balettra iratni. :roll:

Tabati,
Ha nem néztek, majd fognak, protokoll. Azért rákérdezhetsz, csak megnyugtatásképpen.

Kép KépKép
lorca

Tabati!
Streptococcust mindenkinek kell, hogy nézzenek (elvileg a 36. hét környéki hüvelyi vizsgálat során). Egy baci, ami a nők nagy %-ának van, csak mivel semmi panaszt nem okoz és kikezelni sem igazán lehet, nem szoktak vele foglalkozni. Kivétel ugye a terhesség esetében, mert a babának, mivel a hüvelyen halad át (jó esetben) súlyos betegségei lehetnek tőle (régi időkben bele is haltak), ha nem veszik észre és nem kezelik a mamit ill. ha a baba elkapta a babit.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tabati! A Jánosba a 35-héttől leveszik a kenetet.

Szonibaba! Tündériek!
Köszi, hogy leírtad, és a magzatvíz elfolyt? Mert azt is olvastam onnan is fertőzödhet a Baba :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lorca!
Nálunk szerencsére az oviban van a balett, így azon kívül, hogy befizetjük a pénzt és visszük a rucit, nincs más dolgunk.
Esetleg fogj össze anyucikkal és nyüzsögjetek az oviban, hogy legyen különfoglalkozás keretében nálatok is.

Hát, hogy a magyar törvények mit mondanak, és abból mi valósul meg???
Múltkor az apu egy alufóliát akart venni, ami szintén más áron szerepelt a gépben, mint a polcon. Nem az összeg miatt, de otthagyta, rohadjon rájuk.
És! a mobiljával lefényképezte a polcon lévő árat, mielőtt reklamálni ment (rutinos vén róka - na jó, nem is olyan vén) és mire az illetékes eladóval odaslattyogtak, már nem volt ott az árcédula...Na ez a röhej sztem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lorca! Szép nagy Baba volt Natasád :lol: Hát ez a "kezezés" nem lehetett túl kellemes.
Köszi az infókat!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
Mindkétszer fájásokkal indult a szülés, Szonjinál burkot repesztettek, onnan szülőszoba, majd infúzió. Marcinál Marci repesztett burkot, de előtte már megkaptam az első szurit, majd kb. a kitolás elején kaptam meg gyorsan a második szurit.
Végülis egyikőjüket sem macerálták meg.
Ebben sztem csak annyi a rossz(abb, mintha nem lenne), hogy korábban kell bemenni a kórházba, mint egyébként bemenne az ember (v. legalábbis én tuti később mennék).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jaj, a "jó esetben" a zárójelben arra akart vonatkozni, hogy jó esetben a hüvelyen keresztül születnek meg.
Kissé félreérthető úgy, ahogy fentebb írtam.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi! Úgy látszik,mi ugyanazokat a tüneteket produkáljuk... Én is nagyon nehezen kapok levegőt,megspékelve azzal,hogy ilyenkor kiver a víz is... Nem kellemes,de szerencsére nem egész napos. Érdekes,ha iszom vizet,akkor sem jobb,sőt. Hát,igen,lehet,hogy már mi is a vége felé járunk...,bár én örülnék,ha 15-ig semmi nem történne,mert akkor megyünk dokihoz! Úgyhogy bízom a kislányomban,hogy azért ebben a hónapban még bent marad.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Gratulálok az eddig három szüléshez, édesek és egészségesek a babák!!!!!!

Én is akarok szülni!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Tabati nekem a 34. héten vette le a dokim, de még tegnap nem volt meg az eredmény. Talán holnap már meglesz.

Végül is a lányok már leírták, hogy ilyen esetben ha pozitív akkor kell antibiotikumot szedned.

Viszont arra figyelni kell hogy ez a szűrés nem kötelező szűrés, és van ahol nem csinálják automatikusan. Mindenképpen kérdez rá a dokidra, mert viszont ha van és nincs kezelve akkor igen csak súlyos betegségeket okozhatnak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nyuszi!

ilyenkor kiver a víz is...
Pontosaaan :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:58-kor.
Vendég

A kötőhártya gyulladását számos baktérium okozhatja. Leggyakoribb jellemzője a váladékozás. A sárgás színű, gennyes váladék alvás közben összegyűlik, és a szempillákra, a szem belső zugára ragad (ébredéskor "csipás a szem"). Gyakran a szem kivörösödik, és szúró, idegentest érzés, könnyezés tapasztalható. A betegség általában mindkét szemet érinti. Jóllehet a folyamat magától is javulhat, a gyorsabb és biztosabb gyógyulás érdekében az orvos antibiotikumos szemcseppet vagy szemkenőcsöt rendel. A szem alapos tisztítása, a váladék rendszeres eltávolítása, valamint a dörzsölés kerülése szintén elősegítik a fertőzés megszűnését. Régebben a szem kamillás borogatását is javasolták, de mivel a kamilla allergiát - és így önmagában is kötőhártya-gyulladást - okozhat, ma már ritkábban alkalmazzák. Az összes fertőzéses eredetű kötőhártya-gyulladás esetén nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, amit legegyszerűbben a személyes higiéne gondos betartásával lehet biztosítani.

Szóval valószínűleg ezért nem javasolt.

Marietta!
Nagyon édes a kisfiad!!!!

Strepto: nekem a héten vették le és hüvelyből. Az én dokim a biztonság kedvéért a huszonvalahányadik héten is csinál egyet, hogy ne a végén derüljön ki, ha gáz van. Nekem az negatív lett, remélem, hogy ez is az lesz.

Voltam reggel védőnőnél, és az elmúlt 5 hétben csak másfél kiló kúszott fel. Azt gondoltam, hogy több lesz.... Eddig 12 kg van rajtam.
Aztán kimentem a Lehelre, és hülyére vásároltam magam. Soha nem tudok ellenállni a színes zöldség- és gyümölcs kavalkádnak, de így terhesen még rosszabb. Kettőnknek vettem a hétvégére: 1 sárgadinnyét, 1/2 kg cserit, másfél kg meggyet, 1/2 kg epret, és egy rahedli zöldséget.
Ancsurti-féle spenótos tészta lesz holnap friss spenótból!!! Meg gyümölcsleves meggyből. Már most megenném mind a kettőt! :D

Este megyek a barátnőimmel vacsizni, úgyhogy most tartalékolom a helyet a gyomromban.

És akkor a kislányunk iciri-piciri szobácskája:

Kép Kép Kép Kép Kép

[/i]

Kép
katy76

Katy: a ti szobátok is nagyon szupi lett. Azért majd kérünk képet, amikor a lakó is benne van! (Kiváncsi vagyok, akkor is ilyen nett lesz-e)

Szoni: Olyan tündériek! És milyen komolyan veszik a feladatukat!
Nóci is szeretne táncolni, de sajna arra itt nincs lehetőség. Ha meg tudjuk oldani, ősztől heti egy alkalommal népitáncra szeretném hordani.
Viszont nemrég indítottak nekik ovis-németet. Aranyosak, amikor éneklik: "rózsaszinvald!" = ruft uns der Wald

Kép
Kép]
hendegabi

Czigka,
Én szintén abból a megfontolásból, hogy aki felhív csak a munkáját végzi, nem haragszom rájuk (hacsak nem n n rosszkor csörög). Inkább azokra, akik piacot teremtenek az ilyenfajta eladásnak és vásárolnak.

Nyuszi,
nagyon nehezen kapok levegőt...ha iszom vizet,akkor sem jobb
Neked sincs kopoltyúd? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (bocsi, nem hagyhattam ki)

Szonibaba,
Nati csoportjában mindössze négy lányka van, így nincs túl sok lehetőségem az összefogásra. :lol: Bezzeg angol az van kettő is meg úszás. :? Azokra meg nem akarom/merem vinni.

már nem volt ott az árcédula
Legalább az biztos, hogy ismerik a törvényt. :lol:

Ezek még régiek...

Tabati,
Ha gyógyit akarsz, hívd fel a patikát. Igy soron kívül válaszolnak és még csak rondán sem néznek rád. :wink: Nekem volt, hogy n sok patikát fel kellett hívnom, mire végre megtaláltam a védőoltást, amit akartam. Napokat eltölthettem voltna az ácsingózással.

Csibe,
A Brendon és hasonló áruházak külön franchise szerint működnek, más tulaj stb, egymással nincs kapcsolatuk, csak a "főnökkel" ezért nem tudnak szállítani.

Kép KépKép
lorca

Na, amíg hűl a piskótám gyorsban:

marietta1982! :)

Lehet, hogy korábban jött Dominik, de teljesen okés, gyönyörű kiskrapek! :D Gyertek haza gyorsan! :wink:

czigka! :)

"Próbáld ki!!!!! "
Szerinted...? :wink:

hendegabi! :)

"a hasamtól nem férek a klaviatúrához, és csak várok...."
Talán próbáld meg közelebb húzni, mert magától nem fog odamenni, akármennyit vársz is... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lidike! :)

Ezt a kicsit már fél lábbal is kibírod! :wink:

kicsidodi! :)

"De megdumáltuk a csávót, és 12500-zal kevesebbet fizettünk, plussz kaptunk egy ingyen babamozit (további 12.500-ért"
Na, most akkor hogy is van ez? :roll: :roll: :roll:
Mondjuk mindegy is a kis vasgyúró szempontjából. Rá sem lehet majd mondani, hogy csonti. :wink: :lol: :lol:

lorca! :)

"A homeopátiás gyógyik lényege a rázás. Azaz végy egy vödör vizet, főzz benne egy darab kamillavirágot és ezt a teát rázd jól addig, amíg eléri a kívánt hatást."
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Köszi, akkor a Zantac-ból csak este kapok be egy szemet. Nem fenyeget a tonna számra való mandarin fogyasztás veszélye. :lol: (De másé se nagyon: ma még gyakorlatilag semmi normálisat nem ettem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

"Szerintem nem is hasonlítanak annyira egymásra. Hogy lehet összetéveszteni??"
Kicsi, gömbölyű, hasonló méretű és színű. És BECSAPÓS némelyik fajtája, mert úgy néz ki mintha az egyik lenne, holott a másik! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Viszont a fáikat meg tudom különböztetni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: )

sillia! :)

Így találnak meg a pártok (az űrlapon van rajta, amin megtiltottad az adataid kiadását):

Kép

:x :x :x :x :x :x :x :x :x

anitja! :)

Bár már multigravidának számítok, nekem nem rémlik, hogy valaha is néztek volna nekem streptococcust. :roll: :roll: :roll:
Húgycsőből: brrrrrrrrrrrrrrrr...........................

szisz89! :)

Vannak fehér betűk is, ha gondolod... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs :wink: )

szonibaba! :)

Nagyon aranyosak ezek a képek! :D :D :D :D :D
Ahogy elnézem, ahogy Szonji nyúzza Marcit és elképzelem, hogy nálunk ugyanez hogy fog kinézni: :P :P :P :P :P :P :P :P
Majd én is szeretném, ha mozognának valamit. Manónak még nem tudom, de Huginak művészi tornát vagy valami ilyesmit gondoltam.

klarka! :)

Van egy jó hírem: te is fogsz szülni. :wink: Csak az időpontja kérdéses. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Valóban azért nem szokták mostanában a kamillát ajánlani a szemre, mert allergizálhat. Nade, basszus!? Ha már az is, akkor mi nem???????????????????????? Mi használtuk Manónál és nem is volt baja tőle. (Kicsit úgy vagyok vele, ha már valakit a frissen főzött kamilla, mint gyógynövény is allergizál, akkor ott ez csak a legkisebb baj...)

A szoba pedig GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (És nem is igen vehettél igénybe férfi segítséget...)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Bocsi, hogy így ismeretlenül bepofátlankodok.

Katy, azt szeretném kérdezni a bababútorral kapcsolatban, hogy a ruhásszekrénynél nincs olyan érzésed, hogy alacsony? Én is ezt a típust nézegetem, de még nem mentünk el megnézni "élőben". Tényleg csak 170cm magas?

Mindenkinek bonyodalommentes utolsó heteket kívánok és persze gyors szülést! :D

skrisz72

boo! :)

Tsengőhanggal mi a helyzet?

skrisz72! :)

Ha gondolod, akkor nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk, szívesen látunk téged is! :wink:
(A gyors szülésből részemről nem kérnék, mivel minnél gyorsabban zajlik, annál intenzívebb a fajdalom. :roll: :roll: :roll: :roll: Nem vagyok egy nyápic alkat, de egy egész élet áll előttem, hogy megszüljek, nem feltétlenül akarom én ezt 3-4 óra alatt összecsapni... :roll:
Persze, értelek azért és kösz! :wink: )

(A minap jutott eszembe pont, hogy vajon hányan vannak az augusztusiak közül, akik stikában olvasnak minket és vajon mikor esik be onnan is valaki...)

Kép
Kép
200907?

Köszönöm az invitálást! :lol: Igazából nem is tudom melyik topik lenne nekem jobb, a júliusi vagy az augusztusi. Mindig változik az időpont. A héten voltam UH-on, és megint egy héttel kisebbnek becsülték a súlyát a babámnak, és aszerint augusztusban jönne csak. Kedden 1635 gramm volt a becsült súlya. Úgy tűnik nem lesz egy lóbébi. :wink:

skrisz72

Skrisz!
Igen, csak 170 cm magas, de már így is magasabb nálam 10 centivel! :D :D :D

Amúgy nagyon sok hely van benne, és szerintem egy gyerekszobába nem kell plafonig érő gardrób. Az szerintem nagyon megnyomná a teret.
Egyébként ha szükség lesz rá, akkor csináltatunk bele még polcokat. (minden ikeás szekrényünkbe csináltattunk polcokat, mert van rá lehetőség, hogy sűrűbben legyenek).

És az ára sem utolsó, én ilyen áron nem láttam kis szekrényt máshol...

Kép
katy76

Nem "belépő", hogy pontosan mikor fog érkezni a baba. Általában tesznek a dokikra és mindenféle számításokra és akkor jönnek, amikor ők úgy gondolják. Szóval, csatlakozz oda, ahol szimpatikus számodra a társaság - akár mindkettőhöz. :wink:

Mesélsz kicsit magatokról?

kicsidodi! :)

Milyen volt az éjféli mozipremier?

moncsy.78! :)

Ezt a plusz vétvétel nem értem, hogy mi köze a császárhoz? :?: :roll: :roll:

anitja! :)

Engem általában hagy Manó gépezni. Feltalálja magát, hol ezzel játszik, hol motorozik, hol pakol, mikor mi. (Persze azért a fél tyúkszemem mindig rajta tartom :wink: ) De van, hogy felül mellém és vadul kommentálja, hogy: "nyi-nyi!" Kevés dolog tudja annyira extázisba ejteni, mint az, ha valahol nyilat lát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ahogy meglátja már mutatja, magyarázza is.
Aztán van, hogy idehozza a füzetét és közli, hogy: "to-to". Ilyenkor a tollat kéri és rajzolni kell neki. Olyan lelkesen bökögeti a papírt a kis ujjával, hogy most hova rajzoljak neki, hogy észre sem veszi, ha közben a másik kezemmel a billentyűzetet püfölöm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval, van hogy egyik kezemmel rajzolok, a másikkal meg gépelek, miközben magyarázom neki, hogy mi a különbség a gomb, a gombóc és a gomba között, melyik hogy néz ki. Vagy színezek.
Persze van, hogy ő is nekiáll itt piszterkedni, de általában sikerül meggyőzni, hogy ha még hagy egy picit, akkor hamarabb fogok felállni és játszani vele, mintha folyamatosan provokálna. (És mindig, de mindig átmásolom a szöveget a Word-be, mint biztonsági óvintézkedést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Halál lényegtelen, csak a pontosság kedvéért. :roll: Leesett, hogy ződet mondtam tegnap a vízvezetékekkel kapcsolatban. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Rezet mostanában is használnak, amik nagyon régiek és szitává korrodálódtak mára, azok az ólomcsövek. Ezúton kérek elnézést minden rézcsőtől. :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Eddig általában a kaális topikokba és a Péterfy kórházas topikba írogattam. Eszter lombikbaba, mert elzáródtak a petevezetőim. A második lombik sikerült, úgyhogy igazán elégedettek lehetünk. Péterfy-be fogok szülni dr. Asbótnál, ha Eszter időben jön. A dokim ugyanis augusztus elején három hét szabira megy. Van választott szülésznőm is, de vele még nem találkoztam. Őt a dokim ajánlotta. Már nem dolgozom, kivettem az éves szabimat és most lógatom a lábam. :lol: Egész nap bababútorokat nézegetek. Pénzzel elég carul állunk, úgyhogy jól meg kell gondolnunk, hogy mit vegyünk. A párom nővérétől elég sok mindent kapunk, így a legfontosabb dolgok megvannak. Eddig tök sima terhességem van, egy kis szeméremajak visszértől eltekintve. De igazából nem zavar, nem fáj, csak be van dagadva. Eddig 9 kilót híztam, most vagyok 69 kg. Kíváncsi vagyok, mennyi jön még fel. :oops: Dobok egy képet a kiscsajról:

Kép

skrisz72

Katy! Irtó édes Petra szobája! Mi is ugyanezt a lámpát néztük a Brendonban és ugyanezeket a betűket. Tök jó!
Skrisz72! Gratulálok Eszterhez,nagyon édi! Drukkolok,hogy még a dokid szabija előtt érkezzen,az azért mégiscsak jobb érzés,nem?
Apa elment osztálytalálkozóra,úgyhogy a mai estém olvasással,tv nézéssel és netezéssel tellik. Na meg nektarin zabálással,imádom és nagyon finomat vettem. :lol:
Ja! Apa azt mondta,hogy majd feltétlenül írjam neki le egy cetlire,hogy mi a jelszavam a babaneten és melyik topicban vagyok,mert ő szívesen ír rólunk majd (és ő is nagyon jól ír helyesen :lol: )

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, én most Balcsin vagyok anyuékkal. Apa vasárnap jön értem. Kellett már egy kis kényeztetés. Nem kell csinálnom semmit, főznek rám, szeretgetnek. Ma egész nap epret vadásztak nekem, asszem négy vagy öt helyen jártak, és sehol sem volt! :shock: Holnap reggelre ígérte a zöldséges, hogy lesz. Nem vagyok kívánós, csak imádom. :lol:

skrisz72

Skisz: eddig miért dugdostad előlünk ezt a gyönyörű kiscsajt?

(Lányok, most nagyot bűnöztem. :oops: Átléptünk a szomszéd kisvárosba, és míg elkészült a pizzánk, addig elnyaltunk néhány gombócocska főzött olasz fagyit. Utána meg bedörgöltünk - Nócival ketten - egy 32 cm-est!)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de hátha érdekel valakit.

28 db-os 56-62-es unisex nagyon szép állapotú ruhacsomag

A CSOMAG TARTALMA:
- 1 DB VASTAG KEZES- LÁBAS
- 6 DB PLÜSS RUGI (ZÖME KENGURU GOLD; 1 db krém, 1 db kék-fehér csíkos; 4 db sárga)
- 4 DB PAMUT PULCSI
- 10 DB HOSSZÚ UJJÚ KOMBIDRESSZ (TÖBBSÉGE PRICE OLIVER, DE VAN KENGURUS IS)
- 2 DB PRINCE OLIVER RÖVID UJJÚ
- 2 DB UJJATLAN
- 1 DB SAPI
- 1 DB NADRÁG
- 1 DB PAMUT LÁBFEJ NÉLKÜLI RUGI

Kép Kép Kép Kép

6.000-

Kép

Kép
mtücsök

Na,ma egész nap rohangáltam,utolsó néptánc volt a Lilinek,fotóztam is,de nem tudom feltenni,nagyok a képek.Aztán önk,ház,anyakönyvi kiv. miatt,majd haza,ebéd,Lili maradt itthon,majd egyedül átmentem a Camponába,mellette lakunk,kocsival 5 perc sincs.1-től 5-ig ott vaoltam.Bababolt,bank,gyógyszertár,tesco,c&a,másik bababolt,teló üzlet,humanic.Nézelődtem,kicsit kikapcsolódtam,minden klotyóba beugrottam :wink: ,és nem kajáltam,pedig órdított utánam a fagyi,meki,stb...Jól bedagadt a lábam,de megvettem mindent.Megyek tanulni,tegnap is hajnal 3-ig nyomtam.A 13-as kész,még 2-t kell most,akkor tartom a tempómat.Vasárnapra kész leszek,és csütörtökig olvasgatom még.
Dominik gyönyörűséges. :D
Vendég

Hát, izgalmasan indult Eszter története, de hála az Égnek, hogy azóta minden rendben van veletek! :D Gondolom, nem kis izgalommal élitek meg ezt a terhességet, de ha továbbra is ilyen jól megy minden, akkor igazán nincs miért parázni. :wink:
Igazán aranyos kislány. :)

hendegabi! :)

Részemről feloldozlak. 8) (Nálunk doboz számra tünnének el a jégkrémek, ha vennénk. De inkább csak a nyálam csorgatom és/vagy Magnumot nyomatok :roll: )

lilisgabi! :)

Azért ne felejts el időnként PIHENNI se! :wink:

Fiús anyukák!
Kb. 1 hete egy kis piros folt jelent meg Manó zacsiján. Aztán a kukiján is lett 3. Mostanra kb. 8 van összesen. Különösebb gondot nem okoz, nem csúnya, a popsija okés, a fitymája is magától tisztul. Nekem még nem sikerült megfigyelnem, de Apa szerint néha mintha kicsit nedvedzenének ezek a kis foltok (hólyagok?) és anyám is valami hasonlót vélt felfedezni.
Egyelőre levegőztetéssel, gyógyszertári fürdetővel és Sudocrem-mel próbálkozunk. Valakinek valamilyen tipp, hogy ez mi(től) lehet és mi a tuti rá? :?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.05 21:40-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Mivel a csengőhangok a Galériából foglalják a helyet, onnan törölj ki minden felesleges hülyeséget (keretek, ábrák stb.).
Csinálj csoportokat és úgy rendelj hozzájuk hangot, ha még mindig kevés a memóriád, hogy megvágod őket, pl. ezzel a progival: mp3DirectCut. Kb. fél percnyi bőven elég egy csengőhangnál.

Austin Powers-et hirtelen nem tudom előrántani a mellényzsebemből ( :oops: :oops: ), de a Rózsaszín Párduc itt lapul :wink: :

http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1893&k=51

(33 másodperc és 132,4 kB)

Mi egyfolytában mondjuk, hogy csini vagy, de nekünk sosem hiszel. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?