Boo,
A kora osztály szinte mindenhol külön van - ha van egyáltalán. Teljesen más csapat dolgozik ott, de ahogy a Péterfyben is, szokott lenni mama szoba is, de nem mindig van ott hely. Nekem is ezért kellett lejárogatni egy szintet.
Anitja,
A 40 hetes átlag baba 3400g, így 38 hetesen vhol 3000g fölött járhatnak. Ez a plusz 2 hét azért nem olyan vészes, 3-4 kg között teljesen normálisnak számít a született baba, ezekkel az adatokkal meg belefér bővebben vett átlagba. Igaz, most már csak főleg hízik. Pláne, hogy két dolgot nemigen tudnak egyszerre csinálni.
Katy,
A homeopátiás gyógyik lényege a
rázás. Azaz végy egy vödör vizet, főzz benne egy darab kamillavirágot és ezt a teát rázd jól addig, amíg eléri a kívánt hatást. Nem valószínű, hogy hasfájást okozna.
Lehet, hogy barátnődnek inkább az a problémája a fórumolvasással, hogy nem rá hallgatsz kizárólagosan, pedig ő már szült 19 évesen és már mindent naggyon jól tud.
Azt hiszem, tiédapát a terhesség viseli meg.

Szegénykét egyik baj éri a másik után.

Azért persze jobbulást neki!
007,
A Zantacra vigyázz egy kicsit. Az nem savlekötő, hanem a savtermelést állítja le, nekem nagyobb galibát okozott, mint ami volt előtte. Ha érzed, hogy muszáj megvenned az aznapi második kiló mandarint is, akkor nem a megfelelő gyógyszer. Nem ad hoc jelleggel, hanem kúraszerűen kell szedni, hogy elérje a hatást.
megkülönböztetni a cseresznyét és a meggyet
Szerintem nem is hasonlítanak annyira egymásra.

Hogy lehet összetéveszteni??
Lilisgabi,
Tételtanulásnál először minen tételt meg kell tanulni 2-esre, csak utána érdemes tisztességesen megtanulni őket. Ahogy Katy írja, a nagy számok törvénye csak az évfolyam lógósánál működik.
Ancsurti,
Az OBI-t én is szeretem, de a Praktiker méginkább bejön, csak Robi kap szívbajt a legújabb ötleteimtől, amiket ott kitalálok.
NellikeApa,
Köszi a tájékoztatást.
Kisebb súlyú újszülöttnél szoktak kérni a védőnőtől egy igazolást, hogy mehet haza a bébike. Érdemes rákérdezni, hogy nálatok hogy van, nehogy az utolsó pillanatban emiatt kelljen rohangászni vagy erre várni.
Nyuszi,
Tudom, hogy nem az az 500 Ft a lényeg, de a fogyasztóvédelem előírásai szerint ez félrevezetés és azt az árat kell(ene) felszámolni, ami ki van írva, akkor is, ha hibás. Nemhogy akkor, amikor szándékosan félrevezető.