Sziasztok!
Sztyopane!
16

mm es nyálkahártya!!!!!!!!! Hát ez nagyon nagyon szuper, magyarul, az qrva vastag, nem tudom ki mondhatta, hogy vékony!!!! Ne aggódj ezen, felesleges!!!!
Zoe, Rony paramamik

Bizti tudja a doki, kit mikor kell visszahívni, ne aggódjatok!!!! Lehet a hcg szinttől is függ, hogy egyikőtöknek előbb, másiknak később kell visszamenni.....
Tigriske!
Drukk a fiúknak a randihoz!!!!!! Pihenj, és ne idegeskedj!!!!!!
Vicky!
Mára az összes drukkom a tiéd, erős csíkos tesztet mára!!!!!!! Nagyon szorítok!!!!!
Nyanya!
Annyira sajnálom

, de egyetértek Akiré vel, biztosan valami baj volt vele, és azért nem akart veletek maradni!!!!! De legalább tudod, hogy spontán is megy, csak nem szabad rágörcsölni! Sok lány, köztük én is, bármit megadna, hogy magától összejöjjön, kitartás, meglesz az eredménye. Nagy ölelést küldök neked!!!!!
Kakti!
Neked is mennek a drukkok. Nem tudom, szerintem ha + a pisiteszt nem feltétlenül csinálnak v v t.
Colint kéne megkérdezni, nekem sajna sosem volt még + tesztem, se spontán, se inszemmel!!!!
Kpn!
Ne csináld ezt, így tényleg nem fog sikerülni!!!! Csakis pozitívan, nehogy már a cél előtt feladd!!!!!!!!!
Különben azért jó idejönni, hogy megkapd a + energiákat. Ismerem ezt az érzést, szerintem a rengeteg hormonoktól is érezhetünk így egy idő után, de GYERÜNK!!!!! KITARTÁS!!!!!! Én drukkolok neked is nagyon..
Csajok!!! Senki ne adja fel, soha