A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

tigriske: Azt se bánnám, ha uh-n látnám hogy jó helyen van a petezsák.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Látni fogod, most már lehet egy kicsit bízni. :D tudod csak pozítivan. Egyébként pont azért sikerült most, mert elhitted, hogy sikerült.
tigriske1978

Azt most is elhiszem, csak abban nem reménykedek, hogy csinál uh-t. Ezért írtam. Egyébként meg mondtam, hogy olyan ritkán fordul elő a baj, miért pont nálunk lenne. Inkább ezt a felfogást követem, csak a hasfájás miatt aggódom egy kicsit. Meg ma eszembe jutott, hogy ha holnap csak pisis teszt lesz, akkor abból az sem derül ki, hogy 1 baba van-e, vagy 2. Sok tüszőm volt, esélyes vagyok rá. Bár szerintem ha két baba lenne, akkor erősebb lett volna a második csík. Mindegy, ha nem mond semmit, akkor rákérdezek. Legalább egy vérvételt kiírhatna.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem kérd meg, hogy csináljon vérvételt.
tigriske1978

Megpróbálom vagy a vérvételt, vagy az uh-t.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Javítsatok ki, ha rosszul gondolom, de ha a pisiteszt +, akkor csinálnak vv-t is, nem?

Amúgy az meg tuti, hogy Apának a spermavizsgálatra ugyanúgy sorba kell állni, mint mindenki másnak. Nem konkrét időpötty van, csak egy adott nap! Soron kívül csak a beültisek és az inszemesek mehetnek be.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok sziasztok,

megint ömlesztett leszek, mint a camping :) és gyors...
baromi jó olvasni a híreket, tessék, megmondtuk itt többen, hogy teszteknek nem hiszünk, ha nincs piros, még bármi lehet.
Sajt@, én is szedem Sz. doki "kérésére" a Merckformint 3x500 asszem. Azt mondta, hogy elvileg a terhesség 3. hónapjára le lehet majd állni vele, ha jól emlékszem, kivédhető így a terhességi cukor. Szóval no para!!!
Csak azt bizony elég lelkiismeretesen kell szedni, ügyesen felépítve, rendszeresen...
Hát nálunk holnap inszem, ne kövezzetek meg itt a ++++ záporban, de én elég negatív vagyok. Tudom, így nem lehet nekiindulni, a szurkálások is olyan nehézkesen hoztak eredményt, aztán most nem érzem azt a tüszőrepedést, amit az előző hónapban ilyenkor este már nagyon... Attól tartok még nem repednek, talán nem akkorák, vagy tudja fene. Ha valaki lát holnap egy biciklivel érkező apajelöltet, az a zuram :)
Kakti, szuper a tábla!!! Kösz
Vicky, nyugi, ez már a célegyenes. Ebben a sztoriban. Most :)
kpn

Csajok,

a spermavizsgán már túl vagyunk, csak meg említettem, hogy nem kértünk időpontot csak mentünk :D ,aztán rájöttem, hogy dehogynem, bejelentkeztünk, mert mikor megérkeztünk már kész volt a számla,mert az én párom Cseh állampolgár és neki nem fizeti a Tb :D ....szóvol sorry,félreérthető votam olyannyira, hogy még magamat is félrevezettem :D :D :D

Lányok, o.k. zebrásodás,zebracsorda.... ezt már értem, hogy mire mondjátok...na, de ez a Laptető???? ez micsoda???? :oops:

Vicky: no para...minden rendben lesz holnap!!!!!
kiss angyal

Sziasztok!

Először is óriási gratula Vickynek, Zoénak és Ronynak :lol: :lol: De jó, hogy ennyi siker van egyszerre. :lol:

Azért nem írtam eddig, mert nem nagyon tudtam mit írni. Most már tudok. Elhalt a spontán terhességem :cry: :cry: :cry: Ma közölte velem Skriba drnő, hogy szinte semmit nem nőtt a hcg-m egy hét alatt. Így vagy mensivel megy el, vagy művi beavatkozás lesz, amitől még a hátamon is felálll a szőr. Annyit mondott még, hogy most már tudjuk, hogy spontán is megy :shock: Ettől totál kiakadtam, persze csak hazafelé a villamoson. Ott azzal voltam elfoglalva, hogy ne bőgjem el magam. De persze nem ment. Szóval mi megy nekem spontán?? A vetélés?? Igen, azt k..va jól csinálom. Totál úgy tűnt, hogy akkor ő most már nem is igazán fecsérelné rám az idejét, hiszen teherbe tudok esni. Ja egy év alatt összejött és most el is ment, mert nem bírom megtartani. Bár ezzel senki nem törődik. Nagyon ki vagyok akadva.

Kép
Kép
nyanya77

Jaj Lyányok, köszi a kedves szavakat! Máris jobban vagyok egy picit!

Nyanya:
Úgy sajnálom... Remélem a mensis variáció lesz. Mikor kéne megjönnie? Fel a fejjel csajszi! A következő lesz a nyerő, meglátod! Az pedig jó hír, h. spontán is megy, de szerintem azért meg kell támogatni, h. biztosan veled maradjon.

A spermavizsgálatra az utolsó szó jogán:
Biztos félreérthető voltam, mert nem írtam, hogy amennyiben otthonról hozza a férfiembör a magot, NA akkor nem kell sorbaállni!
Ezt pedig úgy lehet megoldani, ha fél órán belül beér apuci a fiúkkal a BMC-be
ÉÉS:
- előzetesen be volt jelentkezve, volt beutalója
- a beutalón szerepel, h. az orvos engedélyezte a "hozott anyagot".
Nálunk ez a jó megoldás, mert beér a Zuram 30 percen belül, nem utolsósorban a munkahelyére is beér, ahol egyáltalán nem tolerálnák ezeket a perceket. Én mindezt elintézem neki (papírok, tartály, engedélyeztetés, ip. kérés), így neki már csak "tejelni kell" :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kiss Angyal:
Én is rácsodálkoztam először a laptetős babonára (más néven laptetű), aztán elmondták a régebbiek, h. ez olyan, mint a menyasszonyoknál a dobócsokor. Aki elkapja, az a következő! Na tessék szépen gyűjtögetni :)

Pá Drágáim!
sajt@

Inszemelteknek szuper ragacsová: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
KPN: holnap gondolok rád, tedd félre a nega cuccokat a vinyódból!
Pusszantás mindenkinek! Leragadnak a pilláim!

Pá Drágáim!
sajt@

KPN!

Ezt mondjuk már csak délután fogod olvasni, de nagyon drukkolok a mai randira! Hidd el mindig az a jó, ami nehezen indul (nyaralásból is, buliból is,....)! Én egyszer sem éreztem a tüszőrepedést. Ne izgulj, ha meg is repednek, akkor is van 12 órájuk megtermékenyülni, addigra pedig ott lesznek a srácok és randizhatnak.
Ha pedig még nem repedt meg reggelre, akkor a srácok is ellesznek vagy 12 órát odabennt, amíg megtalálják a petikét.
Szóval ne izgulj!!!!!!!!!!!!!

Nyanya!
Nagyon sajnálom, de tudod erre mondjuk azt, hogy jobb is ez így, mert valószínűleg valami baja volt :cry:
Az pedig tényleg jó hír, hogy sikerülhet spontán és legközelebb hormon támogatással meg is fog maradni! Most pedig inkább drukkoljunk annak, hogy mensivel eltűnik szegénykém :cry:
Ja és nem csak vetélni vagy képes és ki tudod hordani a babádat, mivel ott Barni példának :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nem Te nem bírod megtartani, hanem most ő nem akart Veled maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
akire79

Kpn!

Mennek mára a ++++ hullámok, nekem sok van majd adok belőle. Küldöm csak legyen nyitva az ablak.

Nyanya!

Neked is küldöm a ++++ hullámolkat, mert mást nem tehetek érted sajnos. Borzalmas lehet amin átmész, de majd legközelebb biztos megmarad.
tigriske1978

KPN!

++++++++++++++++++++++

Nyanya!

Nagyon szomorú, ami veled történt. De Akire jól mondja! Ennek biztos oka volt, hogy így alakult. És hidd el, a Doktornő sem úgy gondolta, ahogy írtad. Nyilván arra célzott, hogy spontán is sikerül teherbe esni! De hidd el! Ha sikerül túllépned a fájdalmon, és újra megpróbáljátok, tuti összejön Barninak a kistesó! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt Lányok!
Ne hari hogy most panaszkodok de történt tegnap olyan dolog hogy nagyon ideges lettem fél3ig nem aludtam.Remélem ha ott van a picur nem ártotam neki!!!!Kébzeljétek el hogy annó ügyvédileg kiadtuk az örökölt házamat és ha ök nem vásárolják meg 1009okt.31ig akkor fizetni kell nekik bánat pénzt.Mivel a lakbérel is késnek meg hazudoznak össze vissza ma megprobálok ügyvédhez elmeni és meg beszéljük mit tudunk csinálni.Büdös a lakás levan lakva a garázsba tartoták a kacsát stb.Nicsn munkahelyük sem.Arra gondoltam hogy holnap elmegyünk és közben az egyik haverunk meg majd a közelbe vár bennünket és meg lessük hova mennek.Valahogy bekell hajtani a pénzt.Bocsi már a panaszkodásért de mért vannak ilyen emberek!!

Kép
rózsa11

Rózsa!

Azzal nem használsz a babának, ha idegesíted magad (tudom, látszólag könnyen beszélek, de nekem sem fenékig tejfel az élet - én pl. az apámmal vesztem össze, de nagyon). Próbáld meg ezt most kikapcsolni a fejedből! És keressetek olyan ügyvédet, aki mindent elintéz! Sőt! Mi anno a nővérem lakásából rendőrrel rakattuk ki a nemfizető bérlőt! Csak az a szar, hogy rengeteg adósságot hagynak az ilyenek maguk után (közüzemi pl.)... Nem lesz könnyű menet, de neked most MÁSra kell koncentrálnod! :D ++++++++++

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Sztyopane!

16 :shock: mm es nyálkahártya!!!!!!!!! Hát ez nagyon nagyon szuper, magyarul, az qrva vastag, nem tudom ki mondhatta, hogy vékony!!!! Ne aggódj ezen, felesleges!!!!

Zoe, Rony paramamik :lol: Bizti tudja a doki, kit mikor kell visszahívni, ne aggódjatok!!!! Lehet a hcg szinttől is függ, hogy egyikőtöknek előbb, másiknak később kell visszamenni.....

Tigriske!
Drukk a fiúknak a randihoz!!!!!! Pihenj, és ne idegeskedj!!!!!!

Vicky!
Mára az összes drukkom a tiéd, erős csíkos tesztet mára!!!!!!! Nagyon szorítok!!!!!

Nyanya!
Annyira sajnálom :cry: , de egyetértek Akiré vel, biztosan valami baj volt vele, és azért nem akart veletek maradni!!!!! De legalább tudod, hogy spontán is megy, csak nem szabad rágörcsölni! Sok lány, köztük én is, bármit megadna, hogy magától összejöjjön, kitartás, meglesz az eredménye. Nagy ölelést küldök neked!!!!!

Kakti!
Neked is mennek a drukkok. Nem tudom, szerintem ha + a pisiteszt nem feltétlenül csinálnak v v t.
Colint kéne megkérdezni, nekem sajna sosem volt még + tesztem, se spontán, se inszemmel!!!!

Kpn!
Ne csináld ezt, így tényleg nem fog sikerülni!!!! Csakis pozitívan, nehogy már a cél előtt feladd!!!!!!!!!
Különben azért jó idejönni, hogy megkapd a + energiákat. Ismerem ezt az érzést, szerintem a rengeteg hormonoktól is érezhetünk így egy idő után, de GYERÜNK!!!!! KITARTÁS!!!!!! Én drukkolok neked is nagyon..

Csajok!!! Senki ne adja fel, soha :!: :!: :!: :!:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Én csak azért gondolom, hogy van vv, mert nem tudom elképzelni, hogy a zebrateszt megmutatja a HCG szintet olyan pontosan!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Inszemeseknek nincs VV, csak pisiteszt!
És nem mondják meg a HCG-det csak azt hogy sikerült!

Kép
akire79

Kakti!
Megfogadom tanácsodat!A számlákkal kapcsolatba meg itt nálunk együtt kell bemenni a gázosokhoz villanyosokhoz mert másképp nem irják át.Ott meg kapják a csekket és bekell nekik fizetni.

Kép
rózsa11

Beszéltem az ügyvédel és meg tudjuk hova költöznek és ö intézkedik.Azt mondta hogy jobban járnak ha ide adják ami jár!

Kép
rózsa11

Vicky?

heni77

Megjöttem. Jól elfáradtam. Minden oké, erős pozitív lett a teszt. 10 nap múlva kell mennem uh-ra. A hírt Újvári doktortól tudtam meg, mert Zeke konferencián van. Aranyos volt a biológus csajszi. És Mártikának is köszönök még egyszer mindent. Jó hamar végeztem és képzeljétek még sms-t is kaptam tőle! Megtudtam a nyelvizsgám eredményét is, az írásbelim is sikerült. :) Azért volt valami negatív is a napomban, a főiskola nem fogadta el a nyelviskola által kiadott igazolást. Most meg kellett sürgetnem a bizonyítványt, de 17-e előtt akkor sem lesz kész. 30-ig kell lezáratnom az indexet, de legalább megtudtam, hogy csak július 1-jén zárnak be. Remélemk sikerül, különben ugrott a fősuli.

kakti: Nem csinálnak pisiteszt után vv-t. Inszemeseknek pisiteszt van, lombikosoknak vv.

kpn: Mennek a drukkok az inszemhez.

nyany: Nagyon sajnálom, annyira drukkoltam. :( Reméljük nem kell műtét. De képes vagy spontán teherbe esni és ez jó. A megtartás az sajnos tényleg más kérdés. Azt nem mondta, hogy ne menj vissza, ugye?

rózsa: Tudom, hogy mire gondolsz. A keresztanyám lakását adták ki a fiai, mikor ő meghalt. Az albérlők rengeteg tartozást halmoztak fel és mikor eltüntek (persze fizetés nélkül) még a bútorokat is elvitték! Szegény uncsitesóméknak el kellett adni a lakást, hogy legalább a tartozásokat ki tudják fizetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Nagyon örülök, hogy minden rendben!
Akartam írni, hogy ne nagyon várd az UH-ot, mert nem csinálnak ilyenkor, hiszen még semmi sem látszik!
Egy hét múlva pedig már lesz egy gyönyörű petezsákod (vagy több) a lehető legjobb helyen! :lol:

Kép
akire79

akire: Köszönöm, uh-t tényleg nem csináltak. Szerinted 10 nap múlva mit fogok látni? Petezsákot már megtalálják ugye? Csak hogy hány baba van és jó helyen vannak-e. Szívhang még biztos nem lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!!Gratulalok meg egyszer!!!!Engem jovo het szerdara hivott vissza,en is korainak talalom,de remelem mar latni fogjuk oket!!!!puszi mindenkinek
zoe33

babszika: Örülök, hogy találkoztunk. Elfelejtettem az előbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó!!!!!!! Gondolom akkor most a fellegekben jártok Apával!!!!!

heni77

Sziasztok,

Nyanya, tudom, ez most nem boldogít, de nálad már legalább kiderült, hogy képes vagy teherbeesni... Legközelebb megtámogatják és veled marad!!!!

Vicky, juhhhhhéééééééééj!!! :D Sokan ücsörögtek, próbáltam kitalálni melyik lehetsz.

Mindenkinek köszi a drukkot és a +++++

Baromi hosszú nap volt, 11-re mentem (mondták reggel, hogy elég akkor), szegény doktornő egyedül volt, így 3 lett, mire megkaptam a zárót. Teszt anyukám születésnapján...
Tegnap este eléggé el volta kámpicsorodva, de reggelre éreztem a "vakbeles" tüszőrepedést és ettől jobb lett a kedvem. Na meg persze Mihálytól, kedves volt, viccelt és mosolygott :shock: :D

Rózsa, nyugi!!!
kpn

Sziasztok!

Vicky!

Gratulálok az erős két csíkodhoz és az írásbelidhez is!!!!!!!!

Tigriske!

Laptető!!!!!!!!!!! Az csak jót jelent :lol: :lol: :lol: Persze ,hogy bejön!!!!!
sztyopane

Sziasztok Csajok :D

Sajt@: Köszi a laptetős felvilágosítást :D

Ma én is ott ültem a BMC-ben és azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy itt ül Vicky, Sajt, Rózsa vagy valaki a sok tündéri levezőtárs közül csak nem párosodik arc a levelek mellé....de kár, hogy nem tudom személyesen megköszönni az infókat és gratulálni a jó hírekhez...

ma 2. napi uh és kaptam stimulálókat, jövőhéten csütörtökön megint uh és úgy gondolom, hogy napokon belül inszem... :D
én így állok :D

és persze az ehhez kapcsolódó kérdés: a tüszőrepesztőt ha majd beadom, hány nap múlva van inszem?
kiss angyal

Szia kiss angyal!

Nekem szerda este 8kor kellett beadnom a repesztőt és pénteken volt az inszem. Azt hiszem 36óra kell a repesztőnek
sztyopane

Nyanya,

nagyon sajnálom ami veled történt, és amin most keresztül mész lelkileg :-(

de, mindig a rossz után jó következik!!!!!jónak kell következnie!!!!!! ezek nem közhelyek ez ÍGY van!!!!
Biztos nem le akart rázni a doki, hanem nyugtatni akart,hogy spontán is teherbe tudsz esni, 100 % , hogy segíteni fog neked, és legközelebb 2 pocaklakó is ott fog tanyázni a hasadba!!!!!

Fel a fejjel!!!

Angyal
kiss angyal

Kiss angyal:

milyen stimulálót kaptál? Nekem Puregont kellett adnom magamnak és repesztőnek ovitrel-t
Melyik orvoshoz jársz?
sztyopane

Halihó! :)

Vicky:
Jippíííííííííííííííííííí! Egyre jobb dolgok történnek veled, ez tök j klassz!!! :lol:
A nyelvizsgapapírt meg biztos megkapod időben, be cool - baby! 8)

Kpn:
Ilyen csaj nincs mégegy, mint TE! Ki a csuda tudna örülni a "vakbeles" érzésnek, ha nem kiskegyed? :wink:
Jól elfáradhattál, mire hazaértél, de sebaj! Mostmár jöhet a kényeztetés - nekem ez a kedven részem :lol:
Szuper-hiper ragacsová megy: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Pá Drágáim!
sajt@

kiss angyal: Igen 36 óra múlva repeszti a tüszőket. Sajnálom, hogy nem találkoztunk, de én nem voltam túl sokáig. Olyan 1/2 10 felé már jöttel kifelé. Lent ültem előtte a recepció előtt, utána felmentünk kollektíve az emeletre és elég hamar bejutottam Újvári dokihoz. Utána még egy szőke csajszival beszéltem, aki velem együtt volt inszemen. Neki sajnos nem sikerült. Legközelebb 15-én megyek.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Styopané :D

köszi a gyors választ...és a 2. uh-n mit néznek?hogy kell e még stimuzni?vagy már mehet a repesztő?
kiss angyal

Kiss angyal

megnézik, hogy ,hogy áll(nak) a peték és hogy kell e még szuri
Nekem akkor adtam még egy adag szurit és egy hét múlva kellet vissza menni 3. UH-ra és aznap este kellett a repesztő. nekem a 16.napon volt az inszem
sztyopane

sztyopané:merional és pregnyl tüszőrepinek...
A doki nénihez járok..
köszi az infot :D

Viscky: akkor kizárt, hogy láttalak, mert én 11:30-ra mentem és 2 körül végeztem...11.én csütörtökön kell megint mennem uh.ra,de szerintem rákövetkező héten is meg fog nézni még...

nektek mennyit kellett szúrni a merionalból( ha egyáltalán azt kaptátok)?
kiss angyal

Sztyonané: és Te hol tartasz?
kiss angyal

Csajok!

Ma ajánlották nekem a Folsavat, hogy szedjem. 2 ismerősöm is szedte és mind a kettő ikrekkel terhes :lol: :lol: :lol: Az egyik 2év után a másik 4év után esett teherbe. Ma meg is vettem és elkezdtem szedni. Hátha... 4,5 év sikertelen próbálkozás után már mindent kipróbálok :roll: :P
sztyopane

Mi az első sikertelen inszemen vagyunk túl, de most egy ciklust kihagytunk és arra várunk,hogy megjöjjön. Aztán jöhet a következő menet :lol: :lol: Hajrá!!!
sztyopane

Ti akartatok kihagyni 1 ciklust vagy ajánlotta a doki?
Nálatok mi a gond?
A folsav tényleg nagyon jó, de annak is jó szedni akinek már van pocaklakója!!!
kiss angyal

Mi akartuk kihagyni, de most meg attól félek ,hogy nehogy cisztám legyen és ki kelljen hagyni még egy hónapot. Én PCOs vagyok, a férjemmel nincs semmi. Nálatok?
sztyopane

Ne azzal foglalkozz hogy cisztád lesz,hanem azzal, hogy nem lesz semmi probléma!!!!! :D :D :D

Nálunk semmi bajt nem találtak....azt mondta a doki néni, hogy minden olyan ahogy a nagy könyvben meg van írva...mégsem estem spontán teherbe :(
de majd most igen :D
kiss angyal

Az egyik barátnőmék is így voltak mint ti és a 4. inszem sikerült nekik és most júliusra várják a 2 csajt :D :D :D
sztyopane

Én most úgy tervezem,hogy az első sikerül :D
ha nem, akkor vmelyik...nekem azt mondta az előző dokim, hogy ma ha valaki akar gyerket annak lesz is!!!!, mert hát az orvostudomány ma már csodákra képes!!!

Szóval SENKI ne legyen elkeseredve :D
kiss angyal

A pozitív hozzáállás az kell!!!!
Én is pozitív vagyok ameddig tudok, de most érzem azt ,hogy ez az év hozza meg a sikert :D :D :D
sztyopane

[quote="sztyopane"]A írta:sztyopane pozitív hozzáállás az kell!!!!
Én is pozitív vagyok ameddig tudok, de most érzem azt ,hogy ez az év hozza meg a sikert :D :D :D

PLÁNE A LAPTETŐ!!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?