sziasztok!
jó rég nem írtam már megint

most is csak futtában olvastam vissza, Levi 24 órás bébi lett
Az éjszakáink igencsak leromlottak, 2-3 óránként kelünk és átlag 1,5 órát ébren vagyunk

lehet ez már a fogzás miatt? Hol vannak már az átaludt 7-8 órák?

Viszont reggel 6 után odateszem magam mellé és így kompenzálunk, ma is 10-kor keltünk
Moffli, nagyon helyes Noémi a fülbevalójával!
Móni, gratula a babácskához! Én is picit irigykedem, ahogy Kata is írta, olyan jó lenne újra átélni a Csodát a pocakomban!

Szerintem ilyen fiatalon még nem láthatják a nemét, drukkolok a kislányhoz!!!!!!!!!!!
Krisz, nekem baby björn air kengurum van és nagyon szuper szerintem! Levente is imádja! Légáteresztő anyaga van, így a melegben sem izzadunk össze. A kendőt ki nem állhatta sosem, MT-t még nem próbáltam.
Csöre, Hanna! Megzabálom Sacit és Olivért! Igazi szerelem
Hanna, örülök, hogy O. jobban van!
Edit, gratula az "újsághír"-bébihez! Nagyon szép Bálint baba!
Pont ugyanolyan etetőszéketek van, mint nekünk, szerintem nagyon jó választás volt. Úgy emlékszem, a babakocsink is egyforma Veletek
Zitocs, gratula Violának a súlyduplázáshoz!
Bartika, köszi a linkeket az alvásról, vannak érdekes címek, ha lesz picit több időm, majd átböngészem őket!
Batkata, őszinte részvétem
Ercsi, gratula Zsófinak az átforduláshoz! Kóstoltatás nálunk nem volt gond, mert L. mindent behabzsolt, amit eddig adtam neki, úgy kellett elkobozni tőle, mert nem akarta abbahagyni
Mágnes, gyönyörűek a gyerkőcök! Anna szemei valami csodaszépek!
Tali nekünk is jó jövő héten! Küldj időpontot és címet és megyünk!!!!
Enikő, szép a ház, gratula hozzá! Majd elugrunk megnézni valamikor, szólj, ha jó nektek!
Mi is forgolódunk, most már a hátról hasra a nagy kedvenc

na meg a kúszás, amiből általában tolatás sül ki, mert a keze erősebb, mint a lába
Na mennem kell, Kisfiam megunta egyedül a földön...