A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Csajok hu jó sokat írtatok.Gyönyörűek a gyerköcök és nagyon ügyesek :lol:

Kjbújt a 2. fogacskánk is :lol: :lol: :lol:
Kevin nyügi mostanába de szerintem a foga miatt volt.Holnap megyünk anyához 2 napra ugyhogy nemtudok jönni csak pénteken majd.

000kata

Andy: nekem egyszer volt egy nagy csomóm napokig, és Natasa ha üresre cumizta azt a cicit, akkoris ott maradt. Szóval én esténként nagyon erősen (tényleg majdnem ordítottam a fájdalomtól) masszíroztam konkrétan a csomót, és 3 este után elmúlt. (már épp azon gondolkoztunk, hogy apa szívja ki, hátha neki jobban megy, mint Natasának...)

Ditta: nagyon szépek vagytok a képeken, és Ágostonnak annyira karakteres pofija van, tényleg nagyon imádnivaló!

Nati
, sajnálom, hogy nem jöttök a talira, szerintem lehet délelőtt, mi elég mobilisak vagyunk, csak a déli tűző napot nem szeretem. Szopihoz meg kitartást. Remélem megoldódik a problémád a csomókkal!

Tényleg tali: pontosan hol legyen a szigeten belül? Árpád-hídhoz közel nagyrét, vagy a Margit-híd felőli szökőkút? Mosdó vajon hol van, mert arra a felnőtteknek szükségük lesz... sose voltam még mosdóban a szigeten. Esőprogram? És persze délelőtt, vagy délután? Nekem mindegy :D

Kép
pipal

hahó

na jobban vagyok! a mellem még fáj meg van kis csomó is, de nem vok lázas és nekem ez már elég! olyan erős ez a gyóccer szétmarja agyomrom! normafloreozok.
remélem regus nem lesz beteg tőlem. reggel olyan meleg volt a homloka de mértem neki és nem lázas.

apropó. tom hülye kérdés de: hagyományos higanyos lázmérőm van. védőnő szerint végbélben annyit kell megvárni ah elindul felfelé és ahol először megáll az kb 2perc. és abból még levonni 5öt. téleg igy kell? csak mert ha bent tartom neki még (honaljban magamnak ugye elve 10 percig kell) akkor még szokott fentebb menni 5-6al :roll:
az elektromossal nem volt ilyen gondom csak azt leejtettem hétvégén és elromlott:(
ja és az lehet h 2higanyos nem uugy mér? ami régebben volt higanyosunk mindig többet mért kb 5el mint ez az ujabb :roll:
nem értem én ezt..

andy

ja és a bébikaját melegitve kell neki adni? v csak a zöldséget gyümit nem?
ma sütötököt kap és az üvegre az van irva h melegiteni kell. eddig nem melegitettem semmit :roll:

Kép
andy30

sztem tali a szökőkútnál és készüljetek mert kánikulát mondanak.

mellgyuszit sajnálom.

Nekem nem nyűg a szopi de már sajnos nincs csak kb napi 4-5 komfort szopi. remélem ezt tartja jóó sokáig.

fogunk sincs még és nem is várom:))) de már ez egy rekord a gyerekeim körében:))))

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Már elég rég jelentkeztem. Jól vagyunk, bár éppen most kissé náthás az egész család. Nem tudom, hol szedtük össze. A hangom kellemes bariton.
Matyika szépen fejlődik. 7 hónaposan 9,5 kg (!), és hetvenvalahány centi lehet, mert már jók rá a 74 cuccok.
Hál istennek eszik mindent. Simán becuppant bármilyen kaját. És persze cicizik is még. Négykézlábon hintázik, és napok kérdése, hogy meginduljon. Bár kúszva-gurulva így is eljutott bárhová :D
És félodalasan már ücsörög.

Dobok pár képet. Sajna csak ennyi van, mert a gépem múlt héten elhalálozott.

Anikó

Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

vera az milyen az a komfort szopi? nálunk is 4-5 szopi van.

Kép
andy30

Ja, és még fogatlanok vagyunk. Bár iszonyatosan dudorodik egyszerre 4 is, de még nem törte át az ínyét.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Most tényleg gyorsan, Kincső megérezte, hogy elakarok szökni és nem hajlandó aludni. :(
Klarissza Te kérdezted az állatkerből a szigetre asszem. Szóval legegyszerűbb 1-es villamossal Szigeti bejáróig és ott is vagy, nem kell sehol átszállni.

Lányok a Margit hidat még nem zárták le :?: :?:
Mert akkor jobb lenne az Árpád híd felől talizni. Nem??? Wc-t én a sziget közepén tudok egyet kb. ott ahol az "állatkert" van. De biztosan megtaláljuk. Délután szerintem is jobb, mert az jobban kiszámítható, akik messzebbről jönnek Nekik is.

A babócák továbbra is gyönyörűek, késöbb visszaolvasok ígérem, de most le kéne mennem a boltba, de gyönyörűm nem alszik....

Puszi mindenkinek!!!!

Ja Katám gratula a fogacskákhoz!! :) Ugye milyen édesek fogacskával??? :)

Kép
Kép
anya1118

Anya:köszönjük,aha nagyon édes de még csak picit látszik nagyon :lol:

Andy:én csak akkor melegitem ha hütöbe volt és hideg amugy nem.a lázmérérsnél a higanyosnál 5öt kell levonni.

Eagleszem:nagyon édes Matyika,már nagy fiú :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! :)

Evi!
Köszi!! Tudom én, hogy nem vagy te olyan........ :lol: :lol:
Majdcsak túl lesztek rajta ti is....anyóshoz kitartás!! :lol:
Szavazni?? Hát persze hogy voltunk! és persze örültünk....... :wink: :wink:

Andy!
Én melegítem a bébikaját, csak hogy kb. olyan hőm. legyen, mint az anyatej..szóval olyan langyoskásra szoktam!

Dalma!
Hát mi a keresztmamitól kaptunk (aki a hugom) egy nagy ajándék-kosarat, amiben bébikaják, italok, tejpép volt, plusz egy csomag pelust! Mondtam hogy ne vegyenek se ruhát, se játékot, rengeteg van! Meg persze pénzt is kaptunk.

Kép

Kép
ditta76

Klarissza!
A keresztelőn csak azért fogtam én, hogy a tesókám már 7 hónapos terhesen ne tartsa, de a fontosabb részeknél (keresztvíz alá tartás) átadtam neki. Meg aztán nálam jobban elvolt.

Kép

Kép
ditta76

Bocs, most csak gyorsban, mert rohanok...
Vera, komfortszopizások és mennyiségük nálunk is dettó. Te adsz Izának tápszert emiatt??(persze a HT mellett)Egy ideje azon agyalok, hogy lehet, hogy kéne kapnia B-nak valamit... :roll:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

na elszállt amit irtam..

még egyszer

komfortszopi: azért kérdeztem mert nálunk még nincs ht csak de van pár kanál izkostolás amugy 5szopi viszont sztem nem szopik már annyit és a hizása is 5-6 deka per hét ami azelőtt 30 dkg volt de védőnő szerint még ok főleg h nagy massziv baba.

szoval sztetek mikortól "muszáj" kiváltani szopit és hányat htval?

ja és én tpászert nem akarok neki adni az nem baj? v lesz amikor kell? (vitaminok v tápanyagok miatt?)

ma adtam neki du is pár kanál sütőtököt. de szigoruan két szopi közt:) ezt meddig csinálhatom igy sztetek?

Kép
andy30

Anya,
összefoglalnád h. mostani állás szerint kik jönnek biztosra a talira?
:)

Kép
katica_75

Nem hívtam Ske-t. Nem emlékszem Ő járt e erre mostanában? :oops:
Írtam a taliról::Beaglnek,Reninek,Zsemlyécskének,Sclarának,Beszterinek,Sonnynak,Akiránk,Eaglszemnek,Gabinak,Hangolkának...Ha kihagytam véleményetek szerint olyat aki sokat volt régen, szóljatok nekik légyszíves. :wink:

Kép
katica_75

Tali mikor lesz???

KépKép
dreika

Katica, Katinka? Két szépséges lánykájával.

Eagleszem, nagyon aranyos Matyi, nagyfiús méretekkel rendelkezik... :) a habos képen olyan, mintha szakálla lenne.

Andy, szerintem annyit adj neki, amennyi jólesik neki. Lassan már érdekesebb lesz neki a kanalazás, mint a szopi... Úgyhogy nem rajtad múlik...

Kép
Kép
dalminha

Én nappal néha elfelejtem a szopit, mert pl megjövünk valahonnan délben, leteszem őket a székeikbe, (Kornél már éhen akar halni, meg persze Panna is), megmelegítem nekik a kaját, és mire észbe kapok már jóllakott a főzivel Pancsikám és nem akar már szopizni. Így azt hiszem a déli kimarad. Este meg 7 körül eszik tejpépet ( Klarissza, HA-t adok én neki, az allergiára hajlamos csecsemőknek ajánlják, doki írja fe) és utána 8 körül nem akar szopizni, csak pár kortyot. Ha lassan nem fog ébredni annyi éjjel, akkor ez a szopi is kimarad? pedig pont az estit lenne jó sokáig megtartani (meg a reggelit)

Kép
Kép
dalminha

dalma hát ez az h néha igy érzem csak pár kortyot szopik és kész... de nem tünik éhesnek. ő meg mást nem nagyon kap. és még kövér is. ez h van?:)

na mentem pihizni

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :lol:
Minden babó nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Kata, gratulálok Kevin 2. fogához.

Mi épp az 5-dikkel küzdünk. Eléggé lefáraszt ez a fogzás. nem valami jól viseli Zsombi.
Valaki tud valami szupi megoldást ciciharapás ellen ? Nagyon jól jönne :?

Tali pontosan akkor mikor és hol lesz?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri, én úgy csináltam, hogy amikor harapott rászóltam határozottan, hogy NEM, és kihúztam a szájából a cicit. Egy-kettő után abbahagyták.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!
Akkor délután? Tegnap még nem volt lezárva a híd...

Andy, mi szopizunk, de Natasa is sokszor csak pár kortyot iszik, aztán menne tovább. Ez inkább az érdeklődése miatt van szerintem, nem amiatt, hogy inkább mást enne. Persze ha szopi előtt adsz enni, mint Dalmi akkor persze jóllakik a kajcsival és utána kevesebbet fog szopizni, majd egyszer már nem is kér. Én egyenlőre az "ebédszopi" után adok enni neki. A hízáscsökkenés is teljesen normális ebben a korban!

Anikó, Mátyás is hogy megnőtt! Nagyon édes!

Kri, remélem hamar túllesztek ezeken a foggondokon. Nálunk továbbra is semmi. Mire mindenki befejezni, mi majd akkor kezdjük...

Kata, Kevinnek is drukk a fogacskákhoz!

No tízóraiszopizunk :)

Kép
pipal

Sziasztok!

Dalma
Panna déltől 7ig nem eszik semmit? Lehet ezért ébred éjjel sokat. vagy már jól alszik éjszaka?

Mi étkezéseink:
reggel 8 körül szopi
12 körül főzelék, víz és utána megkínálom cicivel, de már nem nagyon kell neki
4körül joghurt gyümivel vagy tejpép (most kezdjük csak elhagyni ezt a szopit) és szopi
8kor vacsira csak cici
éjjel meg változékony, de 1x kér enni az biztos.

nem tudom mi lehet Fannival, de éjjel most sokszor ébred és azonnal sír, nyafog. lehet a foga? De nem látok és nem is érzek semmit! Ma 8.20kor már aludt, de 23.30kor ébredt és utána 0.45kor. Utána meg csak 4.20kor és 8kor. Lehet a nagy meleg zavarja? napközben is kínszenvedés az altatás. Igaz most szoktunk át a kiságyban való elalvásra a felvesz letesz módszerrel, de egyenlőre küzdés van még. Volt pár szuper nap, mikor elaludt és 1,5-2 órát aludt egyhuzamban, volt, hogy vissza kellett altatni közben és sikerült is. De mostanában megint nem tudom visszaaltatni. Szinte magán kívül örjöng. Próbálok kitartani, de sokszor nagyon nehéz türelmesnek és nyugodtnak maradni. Olvastam, hogy olykor lehetnek visszaesések.
Most éppen annyira behergelte magát, hogy sírva aludt el. Igaz ott álltam a kiságynál, de hozzá se lehetett nyúlni olyan hisztis volt. Lehet Fannika a sírva elalvós kategóriába tartozik?

Alvás:
Kinél mennyit alszik a baba napközben? és hogyan?

Megyek főzni, teregetni.

Kép
Kép
nati80

Tali hírek!!!!!!!!

2009.06.20. szombat Margit sziget, Margit híd felől a szökőkútnál, ha mindenkinek jó. .
Délután, de mivel időpontokat nem írtatok, így nem tudom....
Mondjuk 14 óra?????????

Akik eddig jeleztek.

Pipal + Natasa
Kri + Zsombor
Évi + Lilla
Judit + Blanka
Harivera + Iza
Katica + Léna
irusc + Kata (kérdőjel)
dreika + kisfia
Andy
Beagle
Reni
Kincsőanyu + Kincső

Bocsánat, ha kihagytam valakit!! :oops: Kérem írjon, akit kihagytam volna.

Nati

Nálam alvás, délelött 10-től fél 12-ig, majd délután 14-től 3, fél4-ig. Majd 6-kor fürcsi, fél 7 kaja 7-kor már alszik és reggel 7- fél 8 körül kell. :)

Kép
Kép
anya1118

Többet nem írok ilyeneket, mint amit Natinak írtam, mert kiutáltok... 8) 8)

Inkább dobok egy képet, hogy milyen szépen ül a babám. :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Most nem reagálnék, tuti kihagynék valakit :oops: .

Nemrég beszéltem a nővéremmel, és azt mondta, hogy 20-án a Margit szigeten országos diák triatlon verseny lesz :? :roll: .
Az úszás biztosan az uszodában zajlik, de a sziget egyik oldalán futnak, a másikon bicajoznak majd a kölykök.....
Nagyon sok ember lesz, mert pl., ha az unokaöcsém is jön, akkor jön az egész család Vele, és ez általában így szokott lenni más gyerekeknél is. Tehát készüljünk fel a még nagyobb tömegre :roll: !!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Anya és én? illetve mi?

Mi hárman megyünk jó lenne, ha valaki ki tudna esetleg sétálni elénk a pályaudvarra. Vonatom 14óra 7 perckor, vagy 13 óra 7 perckor érkezik. Ha valaki tudna jönni jelezzen :!:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, már írtam, hogy én szívesen kimegyek elétek, ajánlatom továbbra is áll! :wink:

Kép
pipal

Nati, nem lehet, hogy Fannika még nem érett meg az egyedül elalvásra? Én nem hiszem, hogy elrontanád, ha Veled/Rajtad.. aludna el, de persze erről mindenkinek megvan a maga álláspontja. Mi szopira, ill. kendőbe kötve alszunk el, kivéve azon ritka alkalmakat, amikor Natasa nem óhaj Velem lenni, és inkább játék közben esik össze :wink:

Kép
pipal

Pipal!

Nálunk is csak ringatva vagy cicizés mellett megy az elalvás.
Nem mondom, hogy a 3 éves lányom altatása, aki hasonló módon aludt csak el, ma olyan hűdekönnyű volna, de szerintem megéri :wink: :D !
Na, most jöhet a megkövezés.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Nati, hát persze hogy eszik közben! :) Reggel 8 szopi, 10 körül gyümi, délben főzi, 2-3 körül szopi, 5-kor gyümi + szopi, majd 7- kor tejpép, este - éjjel meg számtalan szopi ébredéstől függően.

Hát mi lehet nem megyünk talira, mert a délután már a hosszabb alvás ideje nálunk ( :) végre ), meg Kornél is iylenkor alszik. Kivéve most, mert hallom már egy órája ott játszik az ágyában, énekel és mondogatja, hogy nem akarok aludni... Kész a gyerek. Mire oviba megy elmúlik a délutáni alvása is... :roll: :cry:

Kép
Kép
dalminha

csuri, ja nem írtam, de a Kertészeti egyetemre jártam és Törökbálinton lakama koliban, meg egy barátnőmnél időnként Gazdagréten. Utána jöttem Győrbe a SZIF-re műszakira :)

Kép
Kép
dalminha

Csak gyorsan mert ezer a dolog :twisted:

Lilla tegnap aludt 3x10-15 percet :roll: ma a második 10 percnél tart és éjjel u.a. mint Nati nálatok, de lehet többször ébred.
Hab a tortán, egész nap olyan nyügi, hogy nem ismerek rá, mintha nem is az én mosolygós jó alvó kislányom lenne.
Sztem ez életkori sajátosság + fogzás + minden sz@r érdekli és túl van pörögve. Olyan, mint egy fontoskodó vénasszony :lol:
De így is imádom csak én vagyok már mellette egy akkora fos (bocs) semmire nincs időm, nem tudom beosztani a napomat mint régen.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

[quote="dalminha"]c írta:dalminhasuri, ja nem írtam, de a Kertészeti egyetemre jártam és Törökbálinton lakama koliban, meg egy barátnőmnél időnként Gazdagréten.

Mikor és milyen szakra?

KépKép
dreika

Én is ringatással, vagy szoptatással altatok/altattam a nagyot, ő most ágyba be, puszi, szép álmokat és alszik is. Szóval nekem is megérte. :D (Én nem tudom sírni hagyni semmilyen helyzetben)

Nagyomat felvették a kiszemelt oviba. :lol:

KépKép
dreika

Dreika, kertészmérnök, 1998-99-es tanév. de mint írtam ezt abbahagytam és átjelentkeztem máshová... :roll:

Nekem is így alszik nagy. este csak bemegy, betakarja apja, mese, puszi, alvás. De 1, 5 évesig kézben ringatással aludt csak el. CSak nekem közben nőtt egy pocakom amivel nem tudtam már emelgetni ill behajolni a kiságyba... Az átállás egyik napról a másikra történt.

Kép
Kép
dalminha

gratula az ovisnak

Kép
Kép
dalminha

Én is a KEK-re jártam, még a végén kiderül, hogy mind ismerjük egymást :D

Vaciláltam, hogy leírjam-e, amit az altatással kapcsolatban gondolok, de örülök, hogy leírtam. Persze ez nem jelenti azt, hogy ez a tökéletes -huhh de messze is van attól-, de szerintem a média, a könyvek, szülők (akik már elfelejtették az át nem aludt éjszakákat, napokig tartó nyügiket, egyedül nem játszós korszakokat) és hát bizony mi is anyukák nagyon sokszor irreális elvárásokat támasztunk mind a szülőkkel, mind a babákkal szemben.
Nekem ezek közé tartozik az aludjon el a kiságyban egyedül, amikor én akarom, játsszon egyedül, amíg kész vagyok a főzéssel, házimunkával stb...
Persze mindenki maga húzza meg a határokat, olyan rendszert kell felállítani, ami a szülő és a baba igényeit is figyelembe veszi.

Tali: szerintem jó a 14:00, elvileg ha Klarissza is úgy akarja, akkor én megyek eléjük a nyugatiba!

Kép
pipal

Sziasztok! Ezer éve nem voltam. Ahogy korábban is írtam az ok: államvizsga előtt álltam. Viszont hétfőn sikeresen lezártam a fősulit, úgyhogy most már felszabadultam. Illetve folyamatosan próbálok oldódni, olyan hihetetlen egyelőre, hogy nem kell tanulni, szakirodalmat bújni.
Olykor jöttem, nézegettem a képeket, bele-beleolvastam a hozzászólásokba. Érdemben azonban sajnos nem tudtam követni, hogy ki hogy van, milyen örömök illetve problémák érnek Benneteket. Remélem azért minden babóca szépen gyarapodik, és sikerül megküzdeni a nehézségekkel.
Gyorsan rólunk: Bendegúz csodálatos kisfiú. Végig "együttműködő" volt a vizsgaidőszakom alatt, tolerálta, ha tanulnom kellett és hallgatta nagy odaadással a makroökonómia ill. egyéb fincsi tantárgyak szépségeit. Együtt tanultunk. Szerencsére még mindig nyugis, sokat mosolygó baba. 7,7kg lehet, olyan hihetetlen, hogy a 2,48-as (kórházból ennyivel jöttünk ki) súlyát meg háromszorozta már. A fő kajcsi még mindig a szopika, de már öt hónaposan megkóstoltattuk vele az almát, és folyamatosan krumplit, répát, cukkinit, sütőtököt, őszibarackot stb. Mindent jóízűen megeszik, de még egy étkezést sem váltottunk ki. Éjjel fel kel még Ő is az esti 9 órás szopi után hajnal 1-2 körül, aztán 5-7 magasságában. Nem bánnám, ha végig aludhatnék már egy éjszakát, de tündérien szopi után elalszik, nem kell nyünyörögni a visszaaltatásán. Mostanában többnyire megint nálunk alszik el, ezt követően átvisszük a kiságyába, aztán erőmtől-kedvemtől függ, hogy fotelban szopiztatom éjjel-hajnalban, vagy magamhoz veszem és együtt jól bealszunk. Már felgyógyultam abból, hogy erőltessem a kiságyat. Rájöttünk a Kedvesemmel, hogy istenigazából nem is zavar bennünket, az együttalvás. Sőt, nem győzzük csodálni, hogy milyen kis gyönyörű. Reggel pedig, ha tehetjük jókat lejtőzünk, lustizunk és játszunk együtt a szamárfészekben. Szóval csodálatos így, ahogy van. Nem görcsölünk rá a dologra már.
Négykézlábas fenék riszálás már megy, és gurul eszeveszettül, nagyon figyelni kell már rá. Frász kerülget a produkciójától, hanyatt fekszik, felnyomja a pocakját, kobakját lent hagyja, tehát képez egy hidat és a lábával hajtja csúsztatja magát a fején. Olyan gyorsan tesz meg így távolságokat, hogy nem győzök utána ugrani s közben szívbajozni, mikor törik ki a nyaka. Persze nem törik. Jól ki van az találva :D Megül több másodpercig, aztán édesen eldülöngél. De az ácsorgást még nem próbálta és fogacskája sem bújt elő. Ez utóbbit nem is bánom tekintettel a rendületlen cicizhetnékére. :)
Látom a találkozó szervezését, sajnálom, hogy nem tudunk részt venni rajta, de már korábban elígérkeztünk másfelé. Érezzétek nagyon jól magatokat, remélem, hogy a következőn már mi is ott lehetünk.

Dalma, Judit, Vera!
Sclaráról, Sensiről és a régiek közül bárkiről tudtok valamit esetleg?

Igyekszem többször jönni és visszacsatlakozni!

Keresgélek néhány képet és feldobom mindjárt.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Pipal,
és Te mikor, hova? :D

KépKép
dreika

Kép Névnapos Kép Első nagyfürcsi Kép Apával Kép Erősködő Bendegúz Kép RugóJancsi Kép Bealvás Kép Szélesszájú kisBéka :) Kép Cummantóval, komolykodóan

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Pipal, ej de kicsi a világ. Te mikor? DReika, te? :)

Zs Anita!!! De szépek vagytok! Bendegúz nagyon édes kisfiú! Még mindig tiszta anyja! :) Az arckifejezése elképesztő helyes! Gratulálok a sikeres államvizsgához, akkor most teljes erőből babázol? Vagy munka lesz? Majd szép lassan visszamegy az ágyába Bendegúz? Vagy erről letettetek? Házatok hogy van?

Pipal, én is feladtam azt, hogy megpróbáljam egyedül elaltatni, nem is tudom miért akartam. Tényleg mindenhol azt fújták, hogy tanulja meg az elalvást, de nem működött nálunk sem, így megvárom, míg ő is magától megérik rá. Addig is ölelgetem, puszilgatom, szopiztatom, nézem, milyen gyönyörű mikor alszik (meg máskor is :wink: )

Kép
Kép
dalminha

Klarissza bocsánat :oops: Te honnan jössz???

Tehát akik talira jönnek eddig,

Pipal + Natasa
Kri + Zsombor
Évi + Lilla
Judit + Blanka
Harivera + Iza
Katica + Léna
irusc + Kata (kérdőjel)
dreika + kisfia
Andy
Beagle
Reni
Klarissza + a fiúk :)
Kincsőanyu + Kincső

irusc
Ez biztos?? :(
Majd próbálunk olyan helyre menni, ahol nem zavarjuk egymást... De sajnálom!!!! :(

pipal
Te kocsival vagy babakocsival gyalog mész a nyugatiba Klarissza elé??? Mert lehet, hogy mi is vonattal megyünk, de ez még nem biztos!!

zsemlyécske

Örülök, hogy jelentkeztél és , hogy jól vagytok! :) Nagyon szép és ügyike fiad van!! :) Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.

Kép
Kép
anya1118

Alvás:
Nos nálunk sincs mindig így az elalvás. Én inkább csak a cicin elalvást nem akartam és az most csak éjjel van, amivel egyenlőre nincs is gondom. Napközben eddig karban aludt el cumival, de egy ideje eldobálta a cumit és csípett, eltolt magától (lehet meleg miatt), így valamit ki kellett találnom az elalvásra. Gondoltam, ha ott vagyok az ágynál és megnyugtatom, visszateszem az jó lesz. És működött is, de most megint valami elromlott. De ölben sem jó neki (ezt nem írtam) eltol és hisztizik. Nem tudom mi lehet a baj, lehet az is benne van, hogy 30 fok van a lakásban és nehezen alszik el így.

Megyek aludni, mert kidőltem ma és Fanni is alszik végre.

Kép
Kép
nati80

hahó

köszi h gondoltatok ránk is a taliban sajna mi nem tudunk menni, az tuti. Egyebek is na meg ilyen utat én még nem mernék... majd talán legközelebb! remélem jól sikerül azért:)

andy

Kép
andy30

Klarissza, Zsoltika és Mátyás Kecskemétről érkeznek :lol: Ákos sajna pont akkor lesz Egerben focimeccsen :cry: Pipal babakocsival jön ki elénk a pályaudvarra Nyugatiba! Ha valakit még érint ott találkozunk 13:07-kor pluszz, minusz pár perc!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok :)

Zsemlyécske :)
Nagyon helyes a fiad!!Milyen fürdőben voltatok?

Dalmi :) Épp akkor voltatok Tamásiban, amikor mi már épp hazajöttünk Hőgyészről :) Jó lett volna talizni :)

nekünk kint van a 4. fogunk is végre. :D
Hát a hozzátápi nyögvenyelősen-de megyeget.Arra gondoltam, hogy szerintem túl sűrűn kináltam őt, és egyszerűen nem volt éhes.Most 4 órát vártam a kajával, és tegnap már megette a főzit is :D Közötte csak vizet kapott.
Éjjel kelés nálunk is van, egyszer 1-2 felé, meg hajnali 4-5 körül.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?