A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ildi!Kép

Mail men megint!
Az én gépem szerint elment a másik levél is!!!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok! Kép
Mindjárt felrakom Babómról az újabb képet a profilba!
Már több, mint 4 cm-es! Hihetetlen...
Kezei lábai Ok, tud nyelni, és egyfolytában mozgott az UH alatt.
Jó éjt Mindenkinek!
Babóca
babóca

Babóca!Kép

Gyönyörű a babád!!!KépKép
Remélem hamarosan nekem is lesz ilyen!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Babóca!
hányadik hétben vagy?Kép
nagyon ari!Képgratula!
esztyx

Sziasztok! Kép

Köszi a gratulációkat. Kép
10 hét+3 nap van ma.
Babóca
babóca

Bzsuska! Nem szabad sokat és drasztikusan fogynod! Nekem is feelboritotta a hormonháztartásomat, amikor elkezdtem akupunktúrás fogyira járni 2 hónapig csak 600kcalt ettem. 7 kilo ment le, de 45 napra jött meg. Anya mondta, hogy kislányom vagy fogyni akarsz vagy gyereket, a kettő ilyen drasztikusan nem megy. Azóta már elengedtem magamat 3 kiló vissza is jött, de legalább rendeződni látszik a ciklusom. Igaz ez a januári vetéléstől is lehetett. Na mindegy, sokat kell mozogni, nem szabad vacsizni,kenyeret tésztát édességet enni.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok lanyok!

Hat en is megjottem, vege a szabinak, dehat ez az elet. Azert nagyon jo volt, pihentunk, kirandultunk nagyokat, jol ereztuk magunkat nagyon.

Zsu!

Most olvastam vissza az elmult egy hetet, es annyira izgultam, nem tudtam mi lesz a vege, de annyira szoritottam, aztan persze a vegen sirvafakadtam.
Azert en is orulok, hogy ossze tudtad szedni magad, es most mar nem latod olyan komoran a vilagot. nagyon kivanom, hogy a kovetkezo lombikod sikeruljon, tiszta szivembol!!!!

Cat!

Koszonom, hogy en vagyok az egyik akinek oly nagyon drukkolsz, de azert tenyleg ne rugjal be, csak ugy jatszasdibol, ok?????
Fajt a varras? Remelem most mar nem lesz veled izgalmas!, Szepen kibirod a 35. hetig mondjuk, es onnantol mar minden ok, igaz?

Anna!

Nagyon sajnalom, hogy nem sikerult a negyedik sem. Nem tudom, mit tanacsoljak, tudod, en 5-ot csinaltam, de nehez volt, mert az 5.-nel is ugy ereztem, hogy sikerult.

Baboca!

Nagyon szep a kisbabad!!!!

Kirri, Space!

Gratula!

Layok, hadd legyen egy kerdesem. En most vagyok an 28. napon, kicsit faj a cicim, de majd meglatjuk. A kerdes nem erre vonatkozik, hanem arra, hogy a 26. napon kijott egy nagyon csunya herpeszem az allamon, es szerintetek ez mennyire veszelyes ha most megis terhes lennek? Lehet hogy ez "gondot" okozhat?
Kerlek segitsetek!

koszipuszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!Kép

Jó újra hallani felőled!Kép Sokat gondoltam rád, mert tudtam, hogy a 28. nap körül vagy már!
Örülök, hogy jót pihiztetek!Kép

A herpeszedről csak annyit: remélem egy kis potyautasKép "miatt" van!!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Koszi a kedves fogadtatast! Mar nekem is nagyon hianyoztatok am! Komolyan!

A herpesz valoszinuleg az eros napsutestol van sajnos, es nagyon remenykedem, hogy nem art a babanak ha ott van a kicsike.

Ja, es meg azt felejtettem am irni nektek, hogy sajnos valoszinuleg osszeszedtem valami gombat is az uszodaban, pedig ez egy klassz hely volt, nem olyan, mint egy pesti kozuszoda, oda mar el se merek menni, mert ugyis elkapok valamit, pedig ugy szeretek uszni!!! De sajnos ugy tunik, hogy itt is elkaptam...

De a jo hir, hogy a progi vervetelem eredmenye 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ami ugye 21-tol jo, tehat ez egyszeruen tokeletes! Nekem ilyen klasszat meg nem mertek, igaz, hogy az inszemek alatt egyaltalan nem mertek, pedig jo lett volna. De az elozo clostis ciklusban csak 17 volt, ugyhogy ez most nagy elorehaladasnak szamit!!!!

De azert ugye a herpeszem, meg a gombam nem arthat a bebinek, szerintetek?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

helo csajok!
SZia Dodo!
Nekem nem mértek mostanában progit,fogalmam sincs, mennyi lehet. Azért lehet, hogy kellett volna ennyi inszemnél legalább egyszer, nem?
Egyébkén a harmadik napban vagyok és már alig van valami.... Lassan egynapos lesz a vérzésem. Szerintem ennek is lehet valami ide vonatkozó oka.
A gombáról meg annyit, hogy én nem is merek uszodában fürdeni: csak nyílt vízben!!
Holnap megyek a dokihoz, kivi vagyok, mit szól ahhoz, hogyha megkérdezem, lehet-e a nyáron a lombik. MEnnyi idő kell a lombik előkészítésére??

Lassan elfogy a türelmem, pedig már csak két inszem lenne hátra. De hát nekem nem mindegy, hogy nyáron vagy ősszel van a lombik!! Kép
Zsu! Így kell hozzáállni. Kép Lehet, hogy hülyén hangzik, de én ilyesminek is "örülnék", mert tudnám,hogy lehetséges...
Babóca Kép szépek vagytok!!!
Cat, Kép hol vagy, hogy vagy?
Puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Szerintetek az bajt jelent, ha nekem nem egyik napról a másikra váltott sötét pirosra a tesztemen a csík?! A termékenységi tesztre gondolok, ugye ismeritek? A 9. napon kellett elkezdenem teztelni, az első alkalommal nagyon halvány volt csík, a másodikon is, a harmadikon erősebb, a negyediken majdnem egyforma volt a kontrollcsíkkal, az ötödik pedig nagyon intenzív piros volt. Nem baj, hogy nekem ilyen fokozatos????? Egyébként mikor mérem az ébredési hőmérsékletemet, az is ilyen lépcsőzetesen emelkedik, nem pedig felugrik. Tudnátok ebben nekem segíteni? Előre is köszi!!!
Ebben a hónapban az átlagosnál is nagyobb a reményem ,hogy sikerül a babóka, bár úgy lenne!!!
Szióka!
aviva

Szia Dodo!

Nekem is nagyon hiányoztál! Üdv újra a fedélzeten! A herpesztől és a gombitól eltekintve milyen volt a pihi? Nálunk megkezdődött a visszaszámlálás: már csak 5 nap az esküvőig.

puszi, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cicamica!

A herpesztol es a gombatol eltekintve nagyon jo volt a szabi, edes szerelmesben teltek napjaink, kirandultunk, es du. meg uszikaltunk, wellness-furdoztunk. Gyonyoru videkeken voltunk, sok szepet lattunk! Gyonyoru kishazank, csomo helyen meg nem is voltunk! Olyan jo volt itthon megismerni egy kicsit a videket! Az ember lassan tobbet megy kulfoldre, mint amennyit itthon nyaral!

Zitus!

Klassz az az egy tuszo, egyel sok feherjet, tudod, toled tanultam! En annyi kefirt meg joghurtot eszem, hogy csak na...

Aviva!

Nem baj, ha fokozatosan valt at. En is csinaltam sok ilyen LH tesztet (ugye arrol beszelsz???), es nekem is meg a 11-12. napon szinte alig latszott, aztan egyre erosodott, es 14, 15. napon mar tok eros volt, es akkor volt jo!!!!
Ez mondjuk egy kicsit kesobb van, mint az atlag, de nekem igy jott ki altalaban, mikor csinaltam a teszteket.

Anna!

En is azt gondolom, hogy jo ez a progiszint meres, mert jo ha az ember tudja, hogy legalabb az rendben van-e, de sajnos inszemek alatt nekem sem csinaltak. Most ez a doki minden honapban csinaltat egyet a 20. napon. Illetve volt mult honapban meg most is! Es azert nagyon megnyugtato most hogy tudom, hogy az jo lett! Nem foglalakozik velem tul sokat, mondjuk nem is hianyzik, mert mar elegem volt a 2 naponkenti UH-bol, de egy UH van egy honapban, meg egy vervetel egy hettel a 13. napi UH utan. Ennyi.
Egyebkent nekem ez a 2.5 closti nagyon bejott, mert 3 gyonyoru tuszom lett tole, es a nyh is egesz jo lett, es a progimat is emelte, ahogy a doki josolta!!!!!
Szedtel valami progipotlot? Mert nekem amikor szedtem inszemek alatt, utan, akkor nekem is am nagyon rovid es gyenge verzesem volt, ne aggodj emiatt, biztos attol van!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!Kép

Tudom, hogy te most nyugis vagy - ez így helyes - de én borzasztóan izgulok érted!!!!KépKép

Aviva!

Nekem is ilyen fokozatos szokott lenni, éppen tegnap reggel csináltam meg az utolsót, amin egyforma erős lett a két csík!Kép Ma reggel pedig nagyon fájt a jobb oldalam, szerintem akkor repizhetett!Kép

Puszka! Zita

Kép
Kép
zituska28

Cicamica!

El is felejtettem mondani, hogy legy nagyon szep az eskuvodon, gratulalok hozza, es kivanok sok boldogsagot, szeretetet, beket kis csaladotokba.

Zitus!

Koszi hogy izgulsz. En azert megprobalok tenyleg nyugis lenni, es termeszeretesen nem beleelni magam, mert rajottem, hogy ugysem tudom belelni magam. Azt az erzest ugysem lehet elkepzelni addig amig tenyleg meg nem erezted. Persze el lehet jatszani magadban tobbszor is, de igazan megerteni, es felfogni igy elkepzelve ugysem tudom/tudod. Szoval inkabb nem idegelem magam, es inkabb arra hangolom magam, hogy akkor sem lesz semmi baj, ha megjon es meglatom a piros verzest a bugyimban... Akkor is tovabb kell menni, es tovabb is fogok tudni menni!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

<font color="119911">Sziasztok!
Szóval én már a 33.napon vagyok,pici cicinyilalás,halványbarnás foltok 3 napig ,semmi más.Köv.ciklustól használom a PG/53-at,hátha bejön!Ha megjön egyáltalán,bár a múltkor is 38.napra jött meg.Ismeri itt valaki az agykontrollt?Segít pozitívan gondolkozni és a céljainkat elérni,én nagyon régóta használom,nagyon szeretem!Nagyon drukkolok mindenkinek,legyen sikeres a hetetek!
Zituska!Légyszi írj még emailt,hátha átjön,mástól megkapok mindent!Köszi.Puszi</font>
ildi10

Zita!Megkaptam a leveled,köszi!!!
ildi10

Dodo Kép
A herpesz semmi problémát nem okoz, de ha valamit felíratsz rá, akkor szólj, hogy babás lehetsz.

Aviva Kép
Az a normális, ha fokozatosan lesz erős a csík, mert az LH szint is fokozatosan emelkedik a szervezetedben.

Babóca Kép
Nagyon szép a babódKép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok Kép
Tudtok valamit Cat-rol? Ugye minden rendben van vele? Mar olyan regota nem jelentkezett, ennyi ideig bent kellett maradnia a korhazban?

Baboca, Icsilya Kép

Gyonyoruek a babak!! Kép

Aviva Kép

Szerintem a csiknak fokozatosan naprol-napra kell erosebbnek lennie, hiszen az LH szint, amit ez a teszt mer fokozatosan emelkedik a szervezetedben. Egyebkent nekem is fokozatosan erosodott a csik Kép

Dodo Kép

De jo volt neked! En is akarok nyaralni menni!! Kép

Anna Kép

a lombik elotti vizsgalatok 1 ciklus alatt lezajlanak. (3. napi vervetel, nogyogyaszati vizsgalat, 14. UH, 21. vervetel) En meg csak a vizsgalati szakaszban tartok, de ugy tudom, hogy ha minden rendben, akkor lehet, hogy petefeszekleallitas jon, es utana a stimulacio.
Azt tudja valaki, hogy mikor nincs szukseg petefeszekleallitasra?

Nekem most tiszta mindjart megjon erzesem van, es folyamatosan barnazok mar 2 napja. Most vagyok a 20. napon, meg soha nem fordult elo, hogy ilyenkor megjott volna. Ez szerintetek progeszteronhianyra utalo tunet? Ha igen, akkor arra hamarosan feny derul, mert megyek hormonvizsgalatra szerdan...

Mandula
mandula

DodoKép

nagyon szorítok neked, csodálom, hogy ilyen nyugodt vagy.

BabócaKép

nagyon aranyos a babó a pocidban.

CicamicaKép

gratulálok az esküvőhöz, legyen szép napos időtök, felhők, eső elkerüljenek titeket a nagy napon. Legyetek nagyon boldogok.

Én már 4 napja szedem a Duphastont, túl sokat nem várok tőle, inkább a nyaralásra koncetrálok.

Anita

(ma van házasságunk 1. hónapfordulója és ma nagyon jó kedvem vanKépKépKép - ezt csak úgy le kellet írnom)

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!
Most állandóan ezen jár az eszem, hogy jól csinálja-e a dokim, hogy nem ad progipótlót, sőt nem is nézi a progi-szintet, pedig ez már az ötödik inszem lesz. Szóval: hiába "gyártom" itt a szép tüszőket, ha nem tudnak hová beágyazódni?? Vagy elég,hogy megnézi uh.-n, hogy elég vastag a mnyh.?
Dodo Kép Zoviraxot lehet venni vény nélkül, én mindig hordok magamnál...bár már lehet,hogy késő ilyenkor,mert azt az első napokban kell.
Mandula Kép LEhet a beágyazódás jele is, nem?
Egyébként megnyugtattál, azt hittem három hónapot kell várni, hogy megcsináljanak minden vizsgálatot.
Olyan jó lenne megtudni, van-e petesejt a tüszőben. Ma megyek a dokihoz, megkérdezem Tőle, nem lehetne-e ezt a hónapot erre "szánni"
Majd jelentkezem, hogy mit mondott a doki. Kicsit fucsán érzem magam, amikor kérdezek tőle ilyeneket, olyan, mintha nem bíznék benne..... Kép
Puszi, anna

madaran

Anita Kép Kép gratulálok!!

madaran

Sziasztok!(Aki nem akar szomorú lenni az hagyja ki ezeket a sorokat!)

Letört megint a bili füle! Kép Ma mentem először dolgozni. Vissza a robotba, a hajtásba a semmibe! Csinálok egy csomó mindent az életemben de semmi nem pótolja az űrt ami bennem tátong. Ha hetente mehetnénk Ciprusra akkor sem (még a Balcsira sem tudunk lemenni)! Hiába megyünk el moziba, sörözőbe, hiába foglalom le magam mindenfélével! Jelenleg a legnagyobb örömöm hogy kinyílt az írisz a kertemben! Tényleg ez volna életem legnagyobb értelme? Hát mindenesetre a kezdeti nyugalmam kezd felszakadni és törnek fel az érzéseim amiket sikeresen elnyomtam a hétvégén! Ma reggelre megszületett az egyik kollegám kislánya. Odamentem hozzá gratulálni, átölelt és csak annyit mondott: sajnálom! Hát ez vagyok én! Akit sajnálni lehet! Nagyon kedves volt tőle, de ez akkor is annyira borzasztó! Tudom jönnek új remények de ez most nem vigasztal! Elegem van !Kép

Zsu!
bocsi a nyavajgásért!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
Ti mit tudtok erről a Wassermann terheléses vércukorvizsgálatról?
Még csak az 5. hétben voltam, mikor a háziorvos akart küldeni.Nem mentem.
A Nőgyógyászom azt mondta, még korai.
Erre a Védőnő a 9. héten előhozta, hogy annak az eredményei még hiányoznak...
Mondtam a dokinak, erre ő:igen, tényleg kell, a 16. hétig.
Én meg mindenkitől azt hallom, hogy csak a 24-26. héten kellett eddig.
Most akkor hogy van? Változott valami?
Aki tud valamit, légyszi írja meg! Kép
Köszi:
Babóca
babóca

Bzsuzska!

Ne légy kérlek elkeseredve, bár tökéletesen megértelek, de tényleg, mert én is éltem át hasonló fájdalmat.(nem volt öröm bent feküdni a terhespathológián, karácsony másnapján, körülöttem csak 9. hónapban járó kismamákkal,nekem meg elment a babám épp..)De szerintem biztosan sikerülni fog!!!Nem szabad feladni.Amint elkezdtek készülődni a következő babára, akkor majd az foglalja le a gondolataidat, nem pedig a mostani veszteség.Mert az új élet reménye mindig ott van, látod most is megtapadtak a babák, legközelebb 9. hónapig fognak bent csücsülni!
Fel a fejjel!!Mikortól lehet ismét próbálkozni?
Sok puszi
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Babóca

szerintem valamit elértettél, ilyen vizsgálat nem létezhet. Van külön Wassermann vizsgálat, ami a szifilisz kimutatására szolgál a vérből. És van külön a terheléses vércukorvizsgálat, aminél meg kell enned zsömlét és tejet vagy adnak folyadékban 75gr cukrot és ezután 2 órával megnézik a vércukrodat. A kettő között abszolút semmi kapcsolat nincs.

Móni
Monik

LujzaKép
Olyan sokat gondolok Rátok. Örülök, hogy ennyire gyorsan mennek az események. Ugye bemutatod majd a kisfiatokat/kislányotokat nekünk, és jösz majd a Ma megint megjött babásai topikba ?

Virágék elkezdték a 3. lombik leállítást, mert a Koncz és az Arni is nagyon sürgette náluk, hogy most jó esélyei vannak. Még a 3 hónapot sem kellett kihagynia. Drukkolj nekik nagyon jó ? Én is rettenetesen szorítok értük.

MandulaKép
Nagyon kedves, hogy hiányoltál! Ma engedtek haza a kórházból, ahol 5 napot kellett eltöltenem. A 2. napon összevarrták a méhszájat altatásban, és utánna már csak pihi volt. Nem volt vészes, csak maga a kórház légköre. Megviselt, hogy nem tudok segíteni az embereken, mert egymást váltották a vetéléses/abortuszos betegek az ágyakon. Olyan ambivalens érzéseket mozgatott meg bennem.

A lombiknál a stimu előtt mindenképpen leállítják a petefészkeket, vagy fogigátlóval, vagy más gyóygszerrel. Vissza kell szorítani a saját hormontermelésedet. Mikor indultok élesben ?

Nekem több ciklusban volt, hogy barnáztam már a 20. nap előtt is. Amikor feldugtam egy utrot elmúlt. Ez hormoningadozás sajnosKép

DodoKép
Hátha a herpesz már a baba miatt van!!!!

AnnaKép
Én úgy tudom, hogy Te tanítasz. Nem lenne jobb a nyári lombik Nektek emiatt ? Szerintem addig a vizsgálatokat kellene elvégezni minél hamarabb.

BabócaKép
Gratulálok a picurkához a profilodban. Nálunk a 24. héten csinálják az általad említett teheléses vércukor vizsgálatot, addig senki sem kéri.

ZsuskaKép
Tudom üres frázisnak hangzik, de tényleg nagyon sajnálom, hogy itthagytak a babák. Próbálj előre koncentrálni, és a következőben biztos jól megkapaszkodnak majd.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Bzsuska
Ne légy szomorú. Tudom, hogy mit érzel, nekem is eszembe jut, hogy már 30 hetes lennék pénteken. Én meg januárban töltöttem 1 hetet a nagy hasú kismamák között, akik azért nyavalyogtak, hogy annyit mozog a gyerek, én meg magamban azt mondtam, hogy bár én is érezhetném azokat a rúgásokat. Közben lelkileg a műtétre kellett készülnöm. Szinte menekültem onnan. Hidd el jóra fordul minden. Nekem már 4 hónapja, hogy történtek ezek a dolgok, mégis nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. ÉS talán soha nem is fogom tudni elfelejteni, mert a sógórnőmmel egy napon szültünk volna. Én leszek a keresztmamája annak a babának, és ha rá fogok nézni eszembe fog jutni, hogy az enyém is ekkora lenne. De az élet megy tovább. Bizzunk benne, hogy hamarosan beköltözik hozzánk is egy egészséges pocilakó. Addig is pihenj sokat és csak magaddal foglalkozz.
A barátnőim is mind babások, most már én kell hogy következzek. Meg te.

Kép

KépKép
búzaszem

Cat Kép

Nem tudom. 7-en lesz a konzultacio, addigra erkeznek meg az eredmenyek. A kovetkezo ciklusom elvileg 4-en kezdodik. Ez zavar egy kicsit, mert gondolom akkor kellene elkezdeni a petefeszekleallitast, es nem akarunk egy egesz ciklust csuszni. Bar valoszinu, hogy nem is fog megjonni, mert mar 2 honapja nem szedem a clostit, es anelkul teljesen rendszertelen szokott lenni a mensesem. A mostani 14.napi uh is azt mutatta, hogy nincs peteeresem...

Orulok, hogy minden rendben veled Kép Mar kezdtem aggodni, nem irtad, hogy ez ilyen hosszu korhazasdit igenyel... Kép

Mandula
mandula

Annyira aranyosak vagytok!Kép
Már sokkal jobb kedvem vanKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

CSAJOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

KETTO A CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

KépKépKépKépKép

Ez baromi jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

DODO!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon örülök nektek!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo!KépKépKép

Hatalmas Gratula, nagyon vigyázz magatokra!

Anita és Kyra
Kép
anita24

DodoKép
Imádok ilyen szuper hírre ébredni!!!! KépKépKépKépKépKép
Nagyon vigyázz magatokra!!! Sok pihenés, és Utrogestan! GRATULÁLOK!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Jaj, nagyon koszonom nektek, es remelem hogy minden rendben lesz. Nem aggodo, mert majd a Joister ugyis elintezi. Ezt is elintezte nekem. Nem lehet baj.

Nem is tudom am felfogni!!!!!! Valahogy ugyaniugy itt ulok a cegben, es gondolok ra, es valahogy olyan furcsa!!!!!!!!!!!!!

Dokit majd du. hivom, aztan szerintem 6. het korul elmegyek UH-ra, ha addig nem kell feltetlenul. Kb jun 7 korul, de majd meglatjuk.

Cat!

Nekem most csinaltak progi merest 20. napon, mint ahogy irtam is, es 27 lett. Szerinted akkor is kellhet utrot szedni vagy az jo?
Tudom, hogy nem art egyaltalan, csak hogy ha a dokit mgkerdem es azt mondja hogy nem kell, akkor mit csinaljak?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodóóóóóó!!!! KépKépKépKépKép

GRATULA!!!!!!

Babóca
babóca

DodoKépKépKépKép
Amikor babás lettem, nekem is 27 volt a progim, és mégis mondta a doki, hogy a biztonság kedvéért szedjem. Mondjuk az érzésem szerint anélkül is megmaradtak volna a babák, mert szépen ment fel a progi, ahogy ők egyre erősebben kapaszkodtak. Ha nem is szedsz, azért a progidra nézzetek rá a következő hét elején. Nekem már a rákövetkező héten azt hiszem 49 lett a progim.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo!

Szívből gratulálok!!!Kép)

KépKép
KépKép
kirri

Dodo Kép
Nekem gyanús volt a 27es progi, de nem mertem szólni, nehogy csalódj. Az ultrot biztos, ami biztos alapon szedd. Nekem 32 volt, és ennek ellenére szedtem, nem mertem kockáztatni.
Annyira örülök nektek!!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Dodo!
Nagyon örülök, hogy bebabásodtál! Ez a baba már 2005ös baba lesz. Kívánom a többi babavárónak is ezt az élményt!

Kép

KépKép
búzaszem

Igen, ez a baba, a babanet szamoloja szerint jan. 30-an lesz.

Orsiiiii!!!!
Tudtad, de nem mondtad!!!! Nekem meg gozom sem volt, hogy ez a 27 utalhat arra!!!! Csak orultem, hogy 21 felett van, gondoltam nekem most egyelore ennyi eleg!!!!

De kepzeljetek beszeltem a dokimmal, es mondta, hogy akkor holnap menjek is be gyorsan, mert akkor megcsinalna egy-ket vizsgalatot. Je, mondom micsodat? Szoval vert akar venni, megnezi a progit!!!!! De jo, magatol mondta, nem is kellett kuzdeni erte! Ja, es az utrot is magatol mondta, rogton az elejen, hogy majd ir fel gyogyit. Mondom neki utrot? Azt mondja igen. Ja mondom azt nem kell, mert van itthon egy halom. Maradt meg az inszemek utan!!!! Szoval mar ma este betehetem. Ja, es kerdem, hogy akkor 3x2 kell belole? Azt mondja, ja igen, persze annyi. Szoval szajaba adtam a szavakat amiket toletek tanultam!!!!!KépKépKép Na, jo, azert tudta volna magatol is.... Ja, es mondtam huvelyi van itthon mert az jobb ugy tudom, azt mondja, persze az jobb, azt hasznaljam.
Na, szoval progi kerdes megoldva. Ja, mondta, hogy akkor persze minel elobb kellene a vervetel, rogton holnap, mert akkor megvan az eredmeny penteken, es akkor latjuk, hogy kell-e meg mas az utron kivul. Nahat, milyen rendes, es okos orvosok is vannak!!!! Az elozo miert nem volt ilyen? Mi a francnak csinalt velem 5 inszemet hiaba??????????????????????? Csak kiboritott, de nagyon. Most mar rendben vagyok, de igy visszagondolva, legszivesebben megfojtanam....
HIHI!!!!KépKépKépKép
UH azt mondta csak jovo het vegen lesz valamikor addig nem latni.

Reggel meg voltam az aloes nogyogyasznal is, akinek a felesege tartja ezt az Aviva tornaszeruseget amit irtam a multkor. Nahat mondtam neki, hogy akkor terjunk at a kovetkezo fazisra, mert akkor inkabb tanitsa a varandosok tornajat, ne az ovulacios tornat... Nagyon orult o is. Szoval en mar ma reggel terhes tornan is voltam, csak ugy!!!!! Pedig meg csak 4+2 vagyok....
Ja, es a doki is bejott, o is nagyon orult, rogton meg is beszeltuk mit valtoztassunk az aloes tablettak szedesen, szoval mar szepen indulnak a dolgok...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!
Úgy örülök!KépKépKép
Gratulálok. Imádom a jó híreket.
Én ma voltam UH-n.A baba 7 mm-es és nem nőtt a cisztám. Szerintetek a 6+6-nál jó a 7 mm?
Ja, és volt ritmusos szívhang.
Timi
ktímea

Timi, baboca, Esztyx, Kriszpy es mas friss babas lanyok!

Megnyitottam a 2004/2005 teli topicot erre a nagy oromre, ugyhogy ha van kedvetek, akkor tarsalogjunk ott is!!!!

Timi!

De jo, 7 mm! De jo lesz latni UH-n!!!!
Ha szivhang volt, akkor ez mar nagyon jol hangzik!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo! Kép
Szívből és nagyon nagyon gratulálok!!! Kép De jó, hogy pont egy ilyen örömhírre kukkantottam be!!!!! Kép

Nincs időm visszaolvasni az utóbbi 2 hét történéseit, de láttam a férjecském ide is megírta, hogy megszületett a lánykánk. Köszönöm mindannyiótoknak a gratulációkat. Kép El sem tudjátok képzelni mennyire jól esett. Nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de ebben és a babás társtopicban valahogy egész másak a gratulációk, hogy mi ennyit kínlódtunk a babáért. Biztos értitek hogy értem...

Beszéltük a férjemmel, hogy sajnos sok új van itt, én pedig nem fogom tudni már figyelemmel követni ki hogy áll. De ő is azt mondta, hogy segítsek továbbra is amennyit csak tudok. Látom CatKép és OrsiKép továbbra is visszajárnak, és nagyon jól teszikKép, de ha bárkinek tudok segíteni nyugodtan forduljatok hozzám is mail-ben.

Nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Puszi, Leone

KépKép
leone

DodoKép
Nagyon rendes a dokid!!!! Miért kell még az Aloés termékeket ezek után is szedni ? Szerintem szedjél inkább Elevitet, Folsavat, Magne B6-ot. Ezek fontosabbak, mert kizárják a rendellenességeket, és nem kellene, hogy az Aloés termékek bezavarjanak.

OrsiKép
Tegnap 3x jött vissza a mailem a freemailedről, mert telt házat jelez.Kép Hova küldjem ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Dodo!

Gratulálok én is! Kép Én direkt beadatok egy herpesz-vírust,ha az segít... Kép Kép Kép

Anna!

Szerintem mindenképp jó, ha mindig szépen megnézik a progiértékeket.
Nekem mind a 6 inszeminációnál megnézték, igaz, csak utólag beszéltük meg az eredeményeket, amikor már az egésznek vége volt. Ebből tudom, hogy a hatból valószínüleg három-négyszer megtörtént a megtermékenyülés, csak nem tudott beágyazódni. Valószínüleg a stresszhormonok miatt. Ezért most pszichomókushoz járok, nem vágok bele egyből a lombikba.

Zsu!

Én sokat vagyok szomorú, ezért nem is írok túl gyakran, mert nincs meg az a bíztató hozzáállásom, amire itt szükség van. Most azért írok Neked, hogy ne érezd magad egyedül (ezzel sem). Szerintem vagyunk még többen is, akiket időnként elhagy a bizakodás. De azért általában vissza is jön, nem igaz?

Milena
milena

Leone, Milena! Koszi a gratulaciokat!
Milena, remelem neked is hamarosan megjon varva vart a babo Zsuval egyutt, es nem lesztek mar ilyen szomoruak!

Cat!

Ezek az aloes termekek nagyon jok am, beszeltem a nogyogyasszal is, es negyszeres mennyisegu folsavat szedek ezekkel az aloes cucokkal. Magne B6-ot fogok enni, azt mondta most reggel a dokim, es vitamint is szedek, az is nagyon jo az aloes, ugyhogy jo lesz nekem ezekkel, de koszi hogy aggodsz! En ezekben teljesen megbizom, foleg hogy egy doki is tamogat benne.

Reggel a vervetelen kepzeljetek levettek 8 kemcso vert, ugy faj a karom, hogy csa na. Vizelet is volt.
Jovo het csutortokokn lesz az elso UH!!!!
Akkor leszek 5+4! Akkor mar biztos latszik valami!
Ja, es valoszinuleg ki fog irni, azt mondta most az elso 12 hetben erdemes otthon maradni pihenni. En meg hajlok ra nagyon, mert eleg streszes itt a dolog bent a cegben.

Mi a velemenyetek?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép

csatlakozom a többiekhez és nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!Kép

Móni
Monik

Szia DODOOOOOOOOOOOOOOOO!
Most olvasom, hogy SIKERÜLT
KI is a dokid?? Lehet,hogy váltanom kéne, így 4 inszem után? ha egyszer sem nézett progit!!

madaran

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?