Sziasztok!
Üdv zsu és havri!!!!!!!
mielőbbi pocakosodást nektek!!!!
csajoK!
lehet, h nem jól értettem, de sztem vannak félreértett dolgok az ir-rel, cukorral és a gyogyival kapcsolatban.
attól, mert vki szedi a metet (mindegy melyik fajtáját), az nem jelenti azt, h cukorbeteg. az tény, h cukorbetegségre lett kifejlesztve, de kutatások szerint az ir-en is segít.
az én cukrommal pl semmi baj (kop-kop-kop), mégis szedem az inzulinom miatt a metet.
és ahogy vicky írta, a met segít abban, h cukorbetegség ne legyen belőle (persze csak a diéta és mozgás betartásával).
az ir egy endokrin betegség.
egyszerűen fogalmazva (sőt, talán nagyon lebutítva, mert ennél jóval bonyibb): a magas inzulin miatt az agyalapi mirigy úgy érzékeli, h peteérés van. ezért a p.fészek nem érleli meg a petécskéket és így ciszta marad vissza. (nekem legalábbis így butította le vki, remélem, jól mondom tovább)
de a google-ba beírva sok info van róla
sztyopane!
amiért a te cukrod rossz, az egyáltalán nem jelenti, h az inzulin szinteddel is baj van!!!!!
nekem nagyjából jó híreim vannak!!!!
Mártika közölte a jó hírt.
de el kell mondjam, h előtte egy elég gonosz dologról beszélgettünk, ami velem történt ma és mondtuk neki, h nem mondták meg, h mi lett apa erdménye.
Mártika még az előző szitu arckifejezésével jött a leletel és apával már néztünk egymásra, h megint nem sikerült.
Rákérdeztünk és Mártika nevetve mondta, h most elsőre bacik nélküli apácska eredménye!!!!!!
Annyira örültünk és nagyon jól esett, h Mártika is velünk örült!!!!
Viszont a rossz hír, h a p.fészkeim megint tele vannak cisztákkal.... köszi pcos
De most annyira pozitív vagyok, h ez sem érdekel. Érzem, h most más lesz minden.
kakti!
jobbulást a kutyudnak.
mi a baj vele??