A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Olvasom itt amiket írtok és kezdek megijedni mert nekem is rossz lett a cukrom, de még Gyöngyösön csinálták, de a BMC-be nem mondtak rá semmit és nem is kaptam rá gyógyszert :cry: :?

Sajt: de legalább most kiderült és nem lett belőle nagyobb gond, azaz 1hónap meg gyorsan elszalad :D
sztyopane

vicky79:leptető? ez mi? :) :oops: A doki azt mondta hogy ki kell vágni, mert, ha csak leszívják, akkor az hamar visszanő, ha kapom majd a hormonokat! :?
Vendég

Nekem sima vérvételt csináltak...nem volt teheléses cukorvizsgálat.Mindegy csütörtökön megyek a bmc-be uh.-ra,hogy megnézze a doki néni hogy növekednek a szurikra a tüszőcskéim és ameddig ultrahangoz addig kikérdezem erről...
kiss angyal

sztyopane: Szerintem ha a bmc-ben nem adtak rá gyógyszert, akkor nem lett olyan vészes.

zsu: A laptető, hogy te vagy a lapon az első hozzászóló. Sajnálom, hogy vágni kell. :(
vicky79
Budapest III. kerület

vicky79: Ja értem! :D :oops: Igen én is tartok egy kicsit tőle, de hamar túlleszek rajta, 21.-én 1-re kell bemennem, 22.-én műtenek és állítólag 23.-án jöhetek haza.Remélem minden simán megy majd!
Vendég

zsu: Akkor legalább hamar túl leszel rajta. Így viszont esélyes szerintem a 3 hónap gyógyulási idő, de ne legyen igazam. Nézd meg legfeljebb a neten, hogy mit írnak. Addig azért kell szedned valamit, hogy ne nőjjön tovább?
vicky79
Budapest III. kerület

vicky79: Nem mondtak semmit, hogy kell szednem, bár én szedek vitamint és iszom az aloe vera gélt is(azt hallottam, hogy ezek jók a nőgyógyászati bajokra)Majd meglátjuk, remélem nem nő még nagyobbra.
Vendég

zsu: Úgy legyen. Drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen! :)
Vendég

Kiss Angyal:
:oops: Bocsi, h. nem válaszoltam, igen IR vizsgálaton voltam, ezek szerint 3 pontoson -mostmár ezt is tudom :lol:
Én elég régóta nem babásodom - elvileg ok nélkül... Asszem a szokásos vérvétel adataiból is jöhet a gyanú, h. IR kell. Idén év elején új dokihoz kerültem, mert a régi elment innen. Az új orvosom szinte minden vizsgálatra kiírt - mivel a leleteim régiek voltak már - köztük az IR-re is.

Sztyopáné:
:lol: Eddig én vigasztaltam a többieket és most ti engem, ez egész jó! Tényleg hamar elrepül az egy hónap, csak már annyiszor egy hónapon vagyok túl, hogy most csökkent a pozitív hozzáállásom egy kicsit (DE NEM eléggé!!! :wink: ). Mindenkinél vannak hullámvölgyek, most ebben vagyok, de előttem a ~hegy, igyekszem meglovagolni!

Zsu:
Vágni?! :? Nembaj, hamar túlleszel rajta! A laptető, vagy laptetű nálunk babona, olyan mint a dobócsokor az esküvőn, aki elkapja az esélyes a gyors babásodásra :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt@: A pozitív hozzállás fél siker! :) Remélem bejön a "laptető"! :D :D
Vendég

Juj, ezt nem is mondtam!!!
Amíg ma vártam az emeleten egyszer csak az egyik biológus belibbent a rendelőbe. Kisvártatva szólították az egyik lányt, na ekkor már tudtam, hogy ez azt jelenti, h. sikerült neki. A barátnője/ismerőse aki szintén BMC-s "ápolt" kinn várta. Kijött a lányzó és nem bírta felfogni, h. sikerült, még csúnya szavakat is használt ahogy beszélt :lol: , de csak mosolyogtam, mert olyan aranyos volt! Nagyon örültem én is a jó hírnek, pedig se kutyám, se macskám a csajszi :lol: Legalább javítja a mi statisztikánkat a BMC-re nézve!

No, lépek! Elég vacakul vagyok, fáj a hasam, bládi ömlik...
Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajt a választ :D

Pihengessél..

Jó éjt Mindenkinek :D
kiss angyal

Jó éjszakát mindenkinek! :)
Vendég

Zsu1981 és Kiss Angyal!

Majd küldjétek el az adataitokat, hogy ti is bekerülhessetek a táblázatba!

Csak bekukkantottam, de beteget ápolok! Az egyik kiskutyám beteg! :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Üdv zsu és havri!!!!!!!
mielőbbi pocakosodást nektek!!!!

csajoK!
lehet, h nem jól értettem, de sztem vannak félreértett dolgok az ir-rel, cukorral és a gyogyival kapcsolatban.

attól, mert vki szedi a metet (mindegy melyik fajtáját), az nem jelenti azt, h cukorbeteg. az tény, h cukorbetegségre lett kifejlesztve, de kutatások szerint az ir-en is segít.
az én cukrommal pl semmi baj (kop-kop-kop), mégis szedem az inzulinom miatt a metet.

és ahogy vicky írta, a met segít abban, h cukorbetegség ne legyen belőle (persze csak a diéta és mozgás betartásával).

az ir egy endokrin betegség.
egyszerűen fogalmazva (sőt, talán nagyon lebutítva, mert ennél jóval bonyibb): a magas inzulin miatt az agyalapi mirigy úgy érzékeli, h peteérés van. ezért a p.fészek nem érleli meg a petécskéket és így ciszta marad vissza. (nekem legalábbis így butította le vki, remélem, jól mondom tovább)
de a google-ba beírva sok info van róla

sztyopane!
amiért a te cukrod rossz, az egyáltalán nem jelenti, h az inzulin szinteddel is baj van!!!!!

nekem nagyjából jó híreim vannak!!!!
Mártika közölte a jó hírt.
de el kell mondjam, h előtte egy elég gonosz dologról beszélgettünk, ami velem történt ma és mondtuk neki, h nem mondták meg, h mi lett apa erdménye.
Mártika még az előző szitu arckifejezésével jött a leletel és apával már néztünk egymásra, h megint nem sikerült.
Rákérdeztünk és Mártika nevetve mondta, h most elsőre bacik nélküli apácska eredménye!!!!!!
Annyira örültünk és nagyon jól esett, h Mártika is velünk örült!!!!

Viszont a rossz hír, h a p.fészkeim megint tele vannak cisztákkal.... köszi pcos :evil:
De most annyira pozitív vagyok, h ez sem érdekel. Érzem, h most más lesz minden. :roll:

kakti!
jobbulást a kutyudnak.
mi a baj vele??

babszika

Babszika!

Csak pozitívan :lol:
havri1

köszi! :wink:

babszika

Bocsi Havri!
Az előző felkérés neked is szól! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok csajok!

üdv az újaknak akiket még nem köszöntöttünk sorainkban.

Sajt !
remélem hamar meglesz az eredménye a gyogyiknak, nekem is kell szednem a met-et de van hogy elfelejtem bevenni sajnos....
remélem hogy azért össze fog jönni a kistesó valahogy....

én is felhívtam ma a BMC-t és kértem a dokimat, megbeszéltem vele hogy már elég régen nem jött meg és azt mondta menjek be csinál egy UH-t és utána ír nekem gyógyszert.
Csütörtökön megyek délelőtt, esetleg ha valaki jön akkor találkozhatunk.

jó pihenést mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

babszika: Örülök, hogy nincs baci. A ciszták miatt meg ne aggódj, nekem is tele vannak és ez nem befolyásolta a babát. Csak jobban oda kell figyelni, nehogy túl sok tüsződ legyen és baj legyen a petefészkeddel.

kakti: Kutyust sajnálom. Most akkor jól eltereli a figyelmedet.

lukacsne: Mondtam neked, hogy ha már a dokival tud az ember beszélni, akkor gördülékenyebben megy a dolog (vagy csak akartam :) ).
vicky79
Budapest III. kerület

Jobb reggelt mindenkinek!

Lányok!
Ha nekem most összejön a babóca, az tényleg nagy csoda lesz! Éjjel kb. kétszer álltam az idegkimerülés határán... Maximum egy órát aludtam... A kiskutyám folyamatosan hányt. Az éjjel is hívható állatorvos (itt, két utcával arrébb) közölte, hogy 5500 Ft az ügyeleti díj (akkor még rá sem nézett a kutyára), és minden kezelési díj dupláját számol. Az Állatorvosi Egyetemen még rosszabb. Ott 30 000 az ügyeleti díj és csak életveszélyben lévő állatokat fogadnak éjjel... Hát milyen világ ez??? Egyetlen olyan hely volt még, akik éjjel is dolgoznak és akiket ismertem is. Ott meg az ügyeletbe behoztak valami nagyon komplikált esetet, a teljes személyzet a műtőben volt. Azt mondták, ha oda is vinném a kutyát, elképzelni sem tudják, mikor tudnának vele foglalkozni...
A legkönnyebb azt mondani, hogy húzza ki reggelig... A szőnyegünket az éjjel 6-szor pucoltam ki Vanish szőnyegtisztítóval. Nincs a lakásnak olyan pontja, amit ne mostam volna fel. És a dolog szépsége, hogy az egész esti mizériát az ágyunkban kezdte (minden ágynemű a teraszon szárad és várja a tisztítóba szállítást), a kanapén folytatta (így már nem negyon maradt hely, ahová lefekhetnék), és ki tudja, hol lesz a vége...
bocsi, hogy bő lére eresztettem, de nincs kivel megbeszélnem (a Zuram éjszakás), és hulla fáradt vagyok, ideges, és félek egy kicsit, hogy ez nem tett jót a manónknak - ha egyáltalán sikerült a dolog...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt lányok!
Kakti!
Sajnos hogy ilyen dolgok vannak itthon nálunk.Tudom milyen érzés ha a kutya is beteg.Mert a mulkor mi is hasonló képpen jártunk egy orvossal.Ugyan a tacskók nem birt vcni és hivtuk az orvos és azt mondta nem ér rá kijönni.Teloztunk egy másiknak és ö el mondta vegyünk neki aszem ricinus olajat ée adjuk neki napi 3szor 3kanálal és kébzeld el hogy még tornásztatam is a kis hülye kutyát hogy javuljon.Meg gyogyult.Nagyon remélem a te kis kutyusod is meg gyogyul.Nem evett valamiböl sókat??Ne idegeskedjél probálj meg nyugodni.OKÉS!Engem is ért nagyon sok negativ dolog az inszem otta.Ha egyáltalán nekem is sikerült.Majd gyerre és ird meg mivan a kutyusal!!!
Hát tegnap egy kicsit dolgozgatam rendbe raktuk a kertet meg a ház elejét leváktuk a füvet.A lakok már fenyegetnek benünket!!Ehez mit szoltok!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Sajti!

Pont ezért rossz az IR betegség, mert a cukor általában szinte majdnem minden esetben rendben van, és így nem derül ki. Csak az a baj, hogy rengeteg-rengeteg inzulin kell ahhoz, hogy rendbentartsa a vércukor szintet. Legalábbis én így értelmezem.

Mert én is úgy gondoltam, hogy nekem nem lehet IR em, mert tök jó a vércukorszintem, de akkor felhomályosítottak egy másik fórumon a csajok, hogy pont ez az, na de mennyi inzulin kell ehhez, hogy rendben legyen???? Bár nekem tuti jó lesz, kopp, kopp, kopp, de ne ggódj a gyogyival a tied is pikk pakk okés lesz.

Különben meg ha olyan vészes IR beteg lennél nem is engednének kezdeni jópár hónapig!!!!! Hajrá!!!!!

Zsú!
Üdv itt a fórumon neked is, a ciszta meg monnnyyyonnn le!!!!! Ne aggódj, bizti hamarosan kezdhettek ti is!! Kitartás!!!!

Kakti!
Kutyuskának jobbulást!!!

Babszi!
Gratulálok a jóhírhez, most akkor ez azt jelenti, hogy mégsincs ellenanyagtermelés, vagy ez csak a bacivizsgálat volt????????? Kicsit elvesztettem a fonalat, bocsi!!!

Tigriske!
Hogy vagy?

Kissangyal!

[quote="zsu1981"] írta:zsu1981n úgy tudom, hogy az inzulin rezisztencia akadályozza a teherbeesést és azt 3 lépéses vérvétellel tudják csak megállapítani.Ez egy sima vv-ből nem derül ki.

Engem is idegesített, de rákérdeztem a dokinéninél, hogy nekem nem kell e IR vizsgálatra mennem. Ha kell, akkor úgyis mondják, de kérdezz rá te is , hogy megnyugodjál!!! Vesztenivalód nincsen! Amúgy én is úgy hallottam, hogy a kezeletlen IR esetén nem tud megtapadni a baba, ezért is szerettem volna elmenni erre a vizsgálatra, lehet, hogy ezért nem sikerült az első 2 lombikom???

Vicky kismami!
Már én is úgy várom a hétfőt, hogy mit/mennyit látnak majd nálad!!!! Drukk, drukk!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kakti!

Teljesen együtt tudok veled érezni. a legrosszabb ha ők betegek, mert nem tudják elmondani, hogy mi a baj, csak néznek a nagy szemükkel, hogy segíts. Az én kutyusom is lábadozik (most volt petefészek eltávolításon).
Ne izgulj, ma biztos jobban lesz, csak vigyázz ki ne száradjon. Lehet, hogy torokgyulladása van. Az én kutyusom akkor hányt folyamatosan. Írj, hogy hogy van.

Üdv az újaknak!

Vicky! Tényleg jó, ha koncentrálsz a babóra, szerintem az sokat számít.

Sajt! Legalább akkor már látod a kezdetét. Drukkolok, hogy ne legyen cisztád.
tigriske1978

Heni! Köszi jól vagyok.
tigriske1978

Sziasztok csajok!

KAKTI, RÓZSA, HENI, SAJT, TIGRISKE!

Döntöttem! holnap kezdem az első inszemet a BMC-ben!!!!
A dokinéni javaslatára belevágok!!!!
holnap van a mensi 3 napja, de szívesebben mennék pénteken. szerintetek lehet a mensi 4.dik napján is menni? És nem baj ha akkor már kicsit kevésbé vérzek? jobban ráérnék ugynais pénteken.
Ja és ez a hónap a konzi utáni 3.dik hónap. Akkor még érvényes apa spermalelete? Inszemnél mikor kell új spermalelet?
/ A konzi utáni harmadik hónap után? Mert valaki nekem azt mondta hogy 3 havonta./
csézjang

Heni,

:roll: te a Skribához jársz? azt hiszem Rózsa is. Szted átkérhetem magam hozzá csak úgy ha megyek a héten a 3.napi uh-ra?

tudom Kakti már írta hogy szerinte ne csináljak belőle gondot, de nem ciki a hogy a Szűcs kartonjába raktak és most mégis :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: inkább a dokinőt választanám????
csézjang

Csézjang!
Örülök neki hogy igy döntöttél.Nem tudom mert nekem azt mondták 2,v3nap mennyek.De majd a lányok jobban tudnak segiteni nekünk a konzi után 2hónapba mentünk az inszemre.Szerintem mennyél holnap nehogy ezzért uszon a mostani kezdés!.

Kép
rózsa11

Meg kérdik ki az orvosod és te mondod hogy Skriba drnö.aztán majd el mondod a drnönek mi a helyzet hogy te szeretnél ö hozzá járni.Vagy mondod a recip.hogy te ezt szeretnéd.

Kép
rózsa11

Igen nekem is ö azorvosom!

Kép
rózsa11

köszi Rózsa, majd ma felhívom a recit, hogy még jó- e a spermakép a konzi utáni 3.hónapban. Ugye nektek a 2.hónapban még nem kellett újra csinálni a spermaképet?Akkor gondolom még a 3.havi is jó lesz.
csézjang

Jó reggelt Mindenkinek!

Most hívtam a kórházat, hogy mi lett az eredménye a tegnapi leszívásnak. Jó hírrel szolgáltak, mind az 5 sikerült és 2-őt hétfőn visszakapok :lol:

Kakti!
Sajnálom a kutyusodat:( Az idegeskedés nem tesz jót:(((
Remélem minél hamarabb kiderül, hogy mi a baja, és hamar meggyógyul!!!
havri1

na itt az ömlesztett kisgírek színesen:

1. én már voltam bládi 4. napján, nem volt gond, csak szólj!!!

2. apa tökmag eredménye 6 hónapig érvényes

3. a Merckformint, ha jól füleltem Sz. doki beszámolójakor, a teherbeesést követő 3. hónap körül el lehet hagyni, addig kivédi a terhességi cukor kialakulását

4. Kakti, mi baja a kuttynak?

5. Rózsa, hogy vagy?

6. Csézjang, szuper hír, eredetileg én is Sz. dokinál voltam, aztán a hsg-t már a doktornő csinálta, majd az 1. inszemnél úgy alakult, hogy Sz. szabin volt és megint ő Uh-ozott, majd az inszemet is ő csinálta. Innentől én a recin direkt őt mondtam. Szerintem inkább örülnek, ha a rengeteg nőci egyenletesebben oszlik el/meg köztük.

7. Havri ez is szuper!!!!!!!

8. Tigris, és te hogy vagy?
kpn

Csézjang! Ez tök jó. bizti sikerülni fog. (tudod minden jó kezdete nehéz). Szerintem telefonálj oda és kérdezd meg. (nekem mindig nagyon kedvesen segítettek telefonon is). Valaki azt írta régebben, hogy nem volt jó, hogy a későbbi napom ment, mert valamiért sok vérnél jobban látszik valami. De sajna én nem értek hozzá, így semmi biztosat nem tudok írni, csak azt, hogy nagyon szorítok.

Kpn!

Köszi a kérdést, megvagyok. Ma van az inszem utáni 6. nap. Holnaptól otthon dolgozgatok kicsit és így kevesebb stressz fog érni. Jöhet 4 nap lazaság. Annyi túlórám van, hogy nyugodtan otthon maradhatok. Így a beágyazódást biztosítom. Tudod a remény hal meg utoljára, meg a lepényhal. :D

Jut eszembe és Te hogy vagy?
tigriske1978

Havri ez tök jó hír!
tigriske1978

Heni! Nálad mi újság?

Kakti! Kutyus?
tigriske1978

Csézjang!

Ne hari, de szerintem a kutya nem fog emlékezni rá, hogy téged eddig a Szűcs doki dossziéjába tettek, akármilyen színes egyéniség is vagy!!! :lol:
Nyugodtan menj oda, és mikor kérdezik, hogy kihez jöttél, mond, hogy a dr nőhöz, és ENNYI!!!! Nem kell ezen parázni!!!

Hogy inszemes hónapban jó e a 4. nap azt nem tudom, én úgy emlékszem, hogy anno inszemkoromban :lol: én talán már a 3.napon szúrtam is a szurit, ez nagyon sok mindentől függ, úgyhogy tényleg az a legegyszerűbb ha odatelefonálsz és megkérded.

Spermalelet??? Hát azt nem tudom, hogy kell e új, de szerintem még belefértek az időbe......
Hajrá!!!!! De örülök, hogy kezdhettek ti is!!!!!! Mielőbbi pocakosodást neked ( is )!!!!

Havri!
De jó, ezek szuper hírek!!!! Ezek szerint blasztók lesznek a kicsikék!!! Az tök jó, mert úgy tutibb, mert akkor már csak annyi dolguk lesz, hogy ágyazzanak maguknak!!!!! Sok sikert!!!!! És talán még a jégoviba is kerülhetnek majd a kistesó projekthez!!!!

Én várom, hogy meglegyen az IR eredménye, ( jövőhét kedd )
és utána konzi, és kezdés!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok! Új tagként mindíg nehéz beilleszkedni, de remélem kapok választ a kérdésemre.
Van egy 5 és egy 3 éves kisfiam. Mindketten első próbálkozásra megfogantak. Fél éve próbálkozunk a harmadik babával, de nem akar összejönni. Sokat fáj peteérés idején és menstruációkor a jobb petefészkem. Az orvosom szerint kicsit meg van dúzzadva, de nem kórosan. Felírta a Clostylbegil nevű gyógyszert, azt mondta szedjem két hónapig és ha akkor sem jön össze, akkor menjek vissza hozzá. Sok rosszat olvastam erről a gyógyszerről.
Az érdekelne, hogy van e tapasztalatotok ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban?? Nem szeretném, ha többet ártana, mint használna!
Előre is köszi a válaszokat

üdv Kriszta
mkriszta75

Kakti: Nagyon sajnálom a kutyát. A páromék előző kutyáját méhgyulladással az orvos dec. 24-én műtötte és nem került a duplájába. Nagyon rendes a pasi, a mostani kiskutyát is hozzá hordják. Remélem azért átvészeli a kutyus és a baba is.

Sajt: Heninek igaza van, mert nálam elég durva volt az IR, de mondtam hogy szedem a gyógyszert és így mehetett az inszem. Most, mióta tudom, hogy lakik bent valaki, még jobban odafigyelek hogy mit eszem.

Heni: A hétfőt már én is nagyon várom, gondolhatod.

Tigriske1978: Próbálok a babára koncentrálni, csak néha kizökkentenek.

Csézjang: Szerintem jól teszed. Azt számold azért ki, hogy ne akkor kelljen menned inszemre, amikor műtenek, de szerintem még addig belefér egy. Szerintem nem gond, ha a 4. cn-en mész ha csak vérvétel lesz. Azt szokták mondani, hogy a 2-4. napon. Ha a szurit iskezdhetitek, akkor inkább kérdezz rá, bár ha hosszú ciklusaid szoktak lenni, akkor nem gond, én már kezdtem a 9. cn-en is szúrni. Szoktak új spermaleletet kérni, de ki így, ki úgy. Lehet hogy egy bacit nézet a doki, nálunk azt nézette, mikor szüneten voltunk 3 havonta.

havri1: Gratulálok, akkor még a fagyioviban is marad tesóra.

Ma is úgy felidegesítettek a munkahelyemen, hogy rácsaptam az illetőre a telefont. Eddig ilyet még csak kétszer csináltam, a másiknál másnap nagyon elkezdtem görcsölni és le is lohadt a hasam, nem sikerült az az inszem. Most próbálok relaxálni és úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó az illetővel beszélni. Nekem nem éri ez meg. Így is 3 évem van ebben a babában, nem vagyok hajlandó egy ilyen miatt elveszíteni. Lehet, hogyha ez ígyy megy, akkor hétfőtől a 12. hét végéig otthon maradok. Bár ha már látnánk szívhangot, akkor tudnám már mondani idebent és akkor ezeket a degeneráltakat a kollégám levakarná rólam. Még majd meglátom a jövő héten.
vicky79
Budapest III. kerület

Csézjang:
Szerintem se fognak emlékezni arra, hogy kihez mentél. Azt válaszd akiben jobban megbízol.
Én inszemmel kezdtem volna ebben a hónapban, és a 2. vagy 3.napon kellett menni. 2. nap voltam UH-on és akkor már megkaptam az első szurit.
Hívd fel őket, a recin segítenek:))))

Heni77!
köszi, igen azok lesznek:) Remélem sikerül, igyekszem, hogy jó helyük legyen itt benn
:wink:

Szurkolok Neked, hogy jó legyen az eredményed!!!!!!
havri1

Vicky79: Ne hagyd, hogy felidegesítsenek!! A legjobb az lenne, ha inkább pihennél, amíg megmondják a tutit :wink:
havri1

Szia Mkrsizta!

Azt hiszem, a legtöbbünk túl van a Closti-n. Én négy hónapon át szedtem eredménytelenül. De ez nem jelent semmit. A szomszédomban lakik egy lány, aki 3 hónap Closti után spontán mgfogant, és ma már 4 hónapos Luca. Az ő felettük lakó lány is 3 hónapig szedett Clostit, és októberre várja a babáját. Szóval van ilyen is, olyan is...

Ami a „kisfiamat” illeti: reggel vittem 8-kor a dokihoz. Infúzió, röntgen, vérvétel, szurik (hányáscsillapító). Azóta jól van, a kanült még benne hagyta a doki, hogy ha esetleg még este is kellene egy infúziót letolni, ne kelljen újra bökni. De legalább délelőtt már nem hányt! Ez is valami. Este 7 után kell visszamennünk, akkorra lesz labor. Akkor már okosabb leszek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote="havri1"] írta:havri1Jó hírrel szolgáltak, mind az 5 sikerült és 2-őt hétfőn visszakapok :lol:

Nagyon sikergyanús a dolog :wink: Ha ilyen jó eredménnyel megtermékenyültek, akkor a babásodás is igen esélyes :wink:

Csézjang!
Jól teszed, hogy belevágsz a dologba, majd max úgy inszemezel, hogy a műtét környékére nem vállalsz be. Ha a dokinő azt mondja nem gond, akkor tényleg ne várj emiatt feleslegesen.

Valaki kérdezte a 3.ik napi vv-t. Ha meg tudod oldani, inkább a 3.-ik napon menj, mert akkor vannak olyan hormonértékek vagy mik, amik ezen a napon sokkal pontosabban kimutathatók. A doki is pontosabb eredményből tud dolgozni.

Vicky!
Hát ne hagyd magad felbosszantani. Muszáj neked ilyen alakokkal
beszélgetni? Nem tudod lepasszolni valakinek? Lazíts, tudod, mint a pólón :D De jó, hogy te már hétfőn mész és előbb látod mi van

Tigriske!
Vigyi magadra, nagyon kíváncsi leszek a tesztedre :D Ja és az ilyen "ha sikerül egyáltalán" gondolatokat töröld ki csak arra gondolj, hogy igen sikerülni fog. Sokat számít, habár elég + vagy egyébként is

Sajti!
Visszaszámlálás iiiiinduuuul ééééés inszem!!!!! Hajrá :wink: Az az egy hónap pikk-pakk elszalad már.... :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony77!

A próféta szóljon belőled :lol:
havri1

HENI,KAKTI, RÓZSA, RONY!

1. Az inszemnél a 3.napi uh.-nál nincs vérvétel ugye? csak az uh??

2. És ráérek akár 10-11-re menni mire le megy a sor, vagy akkor is reggel kell?

3. Ja és még ami fontos. Mennyi pénz vigyek ha ki kell váltanom már ott a tüszőrepi injekciókat? 20 ezer körül? :roll: :roll: :roll:
csézjang

Sziasztok!
kakti: jobbulást kívánok a kutyusodnak, remélem hamar felépül!
Az adataim:28 éves vagyok, Veresegyházon lakok, Skriba E. a dokim, és az ok: petefészekciszta, amitől nemsokára megszabadulok, de a legfőbb baj a kiskatonák, ezért kell lombikra mennünk.
Vendég

Köszi lányok a nyugtatgatást. Sajnos ma nem tudtam lepasszolni ezt a dilinyóst, de bepanaszoltam és ez nagyon jól esett. Egyedül vagyok, mert a kollégám csúsztat, de ha itt lesz, akkor én nem beszélgetek ezzel a muksóval.

csézjang: Vérvétel nem lesz, de mégsem árt korán menni, mert a dokik 10 körül már állandóan elmászkálnak. Hol egy kis leszívás, hol egy inszem, hol egy beültetés. Szóval akkor már biztosan nem végzel 2 előtt. Pénz: attól függ. Szerintem olyan 30.000 körül és azért hoznék. Vannak ugyan drágább gyógyszerek is, de azokból sajnos nem tudom mennyit írhat és hogy pontosan mennyibe kerülnek. A 10 adag merional a szerelékekkel együtt 13.000 Ft. A puregon 25.000 Ft. Én csak ezt a kettőt kaptam, a többiről nem tudok nyilatkozni. Van, akinek már a tüszőrepesztőt is felírják ilyenkor, de azt szerintem még ráérsz kiváltani, ha nem viszel annyi pénzt magaddal.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na bizti ami bizti felhívtam a recit, ahol a nő aki felvette
/ egyébként kedves volt/ közölte hogy 2 hónap után új spermalelet kell !!!!!

Kiakadtam és könyörögtem hogy nemááááááá.........
Mire szerencsémre Kanyó biológusnő pont ott volt a recepciónál, és mondta a recis csajnak hogy jöjjek nyugodtan, ráér következő hónapban az új spermalelet.... Mit ne mondjak egy kő esett le a szívemről. Utána már a recepciós nő is tök kedves lett, mondta hogy mákom van hogy pont ott volt volt Kanyó doktornő és jöjjek holnap nyugodtan a 3 napi uh-ra szerettel várnak!!!!!

Azt mondta bőven ráér 10.-10.30 óra körül mennem. Remélem akkor el tudom majd kapni Skriba doktornőt, és nem rohan inszemekre....szóval belekezdek lyányok.

Csak most meg attól félek, hogy ha új spermalelet kell majd most inszem után nehogy bacit fogjunk ki, mert akkor tuti tökön szúrom magam hogy pár hónap nihil megint......

Mi a tapasztalatotok, olyankor már nem nagyon szokott baci lenni, ha az első spermaleletek jók lettek????Nyugtassatok meg, hogy akkor már általában maradnak az eredmények.... :roll: :roll: :roll:
csézjang

Inszemesek!

Inszem után ti mentetek betegre? Ha igen mennyi időre? Nekem már nincs pofám mert a műtéteim miatt eddig is betegen voltam március óta....csak kíváncsi vagyok.Én sajna dolgozni fogok, de remélem nem ezen fog múlni hogy összejön-e az inszem... :? :? :?
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?