Sziasztok!
Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, olyan jólesett!

Tudjátok, nagy pörgésből, egy multitól szakadtam ki, amikor pocakosan a 7. hónaptól itthon voltam, most meg itthon vagyok Lilluval, és hát nem volt könnyű megszokni, mama-barátnőket meg eddig nem sikerült szerezni

Esetleg majd illetlenül bekéreckedek a talitokra, különös tekintettel az Örs körüliekre, itt lakunk nagyon közel az IKEA-hoz
Szerintem Lillunak jót tenne babatársaság is, legutóbb egy bababoltban flörtölt egy 8-9 hónap körüli kisfiúval, rettenetesen beszéltek egymásnak (persze lányom lekörözte simán

) és egymás kezét fogták
Én a Szent Istvánban szültem, nagyon jó élmény maradt a szülés is, és a bent töltött 3 nap is. A szüléssztorit igyekszem rövidre fogni:
Kedden szültem, de már hétfőn elkezdődtek az összehúzódások, egész nap a 10 percesek mérésével szórakoztattam magam, aztán még elmentem hajat vágatni, hátha szülünk...Este persze szüneteltek az összehúzódások, csak hogy megzavarjanak, szegény férjem meg egyfoltytában kérdezgetett, hogy menjünk? Inkább lefeküdtem aludni, hát én még soha nem aludtam ekkorát! Kedd reggel újrakezdődtek 5 percesekkel, és mivel úgyis mentünk CTG-re, gondoltam, majd ott mond a szülésznőm valami okosat, hogy most mi lesz. Azt mondta, szülünk, én meg azt, hogy rendben, de még hazamegyek megebédeltetni Ádámot meg a cuccomért. Ez volt fél 12-kor. Kettőre értünk vissza 4 percesekkel, gyors burokrepesztés...na ezután az eget is bőgőnek néztem...4 körül kaptam egy fájdalomcsillapító koktélt és cukros vizet infúzión...a koktéltól ugyanúgy fájt minden, csak nem tudtam közölni, annyira bekábított.
Innen teljes filmszakadás, Ádám mesélte el utólag, mi volt, én nem emlékszem. 18.12-kor bújt ki Lilla.
Imádjuk a manót, olyan édes! Még legalább két babát tervezünk, azért jött viszonylag korán, 26 évesek vagyunk mindketten (és Ádámnak már vannak ősz hajszálai, azt hiszem, ezért én felelek, több, mint 8 éve együtt vagyunk

)
Kicsit egyelőre nehezen egyeztetem össze a házimunkát, egyéb teendőket Lillával, akivel, ha ébren van, nagyon sokat kell foglalkozni. Irigykedve figyelem a többgyerekes anyukákat itt, hogyan csináljátok???
Csöre, köszönöm a hordozós tanácsot, közben egyeztettem a Hunbabás lányzóval, elmegyünk hozzá felpróbálni. A párnázott derékrészben bízom, a Babaközelbenesé nem az, és most már kezd kényelmetlen lenni picit. De annyira örültem egyébként, hogy rátaláltam a mei tai-ra (neked köszönhetem!!!!), Lilla ugyanis sokáig nem szerette a babakocsit (nem lát ki), a kenguru kényelmetlen volt neki (megértem), a kendőhöz meg én voltam ügyetlen, ő meg pici, üvöltött benne és izzadt rettenetesen
Móni, ha belekotyoghatok így nagyon újként...azért Ádival régóta együtt vagyunk, és az nagyon fontos tapasztalatom, hogy férfival fontos leülni és megbeszélni, mert maguktól nagyon sok mindent nem látnak meg, pl. hogy megbánt Téged valamivel
Juj, eldugulok