A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

magdolnasz
Hát tudod, szerintem a fiaimnak sem hisz el sok mindent a párom, ezért nem is érdekli a véleményük. Én említettem a páromnak, hogy a Gergő aki nekem panaszkodott erről, hogy utasítgatja őket, de a párom csak akkor hiszi, ha a saját fülével hallja. Erről ennyit, nincs értelme semmiről beszélni vele, csak a fia nem fog akkor a fiukkal így beszélni, ha tudja, hogy az apja itthon van.

manocskak

Bogi: Húha! I LOVE BALATON!!!! :D :wink:
szedtem még meggyet.Főztem fincsi meggylevest belőle.Várom,hogy hűljön,mert hidegen a legfinomabb :!: :D
Móni: :o
Mi is kaptunk a tejpépből mintát.De én nem is gondoltam rá,hogy már ilyet adjak.Hálisten van bőven tejcsi és elég is neki.A hozzátápit sem azért kezdtem el.Fürdés után cici,jóllakik és rajta alszik el.Ezt az esti cicit sokáíg szeretném megtartani neki! :roll: :D :)

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: nekem egész napos cicim van, csak nem jön belőle tej... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tiéd nem lecsatolható? :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Mágnes: :D nekem is :D
magdolnasz

Sziasztok!!!

Ezer éve nem írtam már.
Mire utolértem magam az olvsásban,már nem volt időm írni,és így inkább olvasgattalak titeket :lol:

Gyönyörűek a gyerkőcök!!!
(és milyen nagyok :cry: )
Hihetetlen,hogy már itt tartunk.

Kép
Kép
Kép
regina74

Eszter:
ááá... én a hátamra csapom :wink:

Regina:
jajj emlékszem ám rád! :) Na gyere és mesélj, mi van veletek, na és képet is kérnénk!

Nem fogok odaérni a ballagásra, Apa még mindig sehol, a jogsim pedig elvesztettem, így nem tudok nélküle bemenni! Ráadásul Anna is most aludt el! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bogi: üdv itt :) aranyos a fiad, és hatalmas :shock: :lol: :lol: :lol:

Móni: hát, sajnos vannak ilyen "vezér" egyéniségek, akik szeretik irányítani a másikat. Szerintem hagyd ki a párod. Beszéld meg a fiaiddal, hogy mi az, ami még korrekt kérés, mi az, ami túlzás, és hogy hogyan kezeljék az utóbbit, és ezt beszéld meg négyszemközt a pároddal is, hogy erről szó volt. Nem érdemes szerintem sem nagycsaládi megbeszélést tartani, mert annak mindig a mindenszépetésjótmegígérek és semmitsemtartokbe a vége... Sajnálom, hogy így alakult, és, hogy nem érti a gyerek, hogy itt most neki igazából hálásnak, és nem követelőzőnek kellene lennie. Hiszen az a szituáció, amivel befogadtátok, az nem átlagos. De azt is érzem, hogy egy kicsit érzékenyebb vagy, biztos a baba és az esküvő miatt is, bocs, hogy ezt írom... próbálj kicsit optimistábban hozzáállni :wink:

Regina: :)

Még jövök, csak úgy szét vagyok csúszva, hogy csak na :?

Csöre
csöre74

Regina! nem voltál elbújva..én néztem ám az új képeket az iwiwen:)

Petne! a lényeg, hogy fejni kell 7 -7 percig az egyik majd a másik mellből akkor is ha semmi nem jön, majd 5-5, 3-3 és 1-1 percig. Nem baj ha nem jön egy csepp sem, akkor is végig kell csinálni egy napon keresztül minden szopi után! Végül is ez plusz fél óra minden alkalommal. Egyél sok sok fehérjét (húst, tojást, sajtot, túrót) és árpát tartalmazó ételt. PL sört, árpát tartalmazó kenyeret, vannak már iylen kekszek is pl a győrinek is. Szerintem nem feltétlen a sok sok folyadéktól lesz sok tej, hanem a tartalmas, megfelelő kajától. Nem a mennyiség hanem a minőség a lényeg! A többlet folyadékkal a saját tested elvesztett folyadékmennyiségét kell pótolni elsősorban.
Épp most írtam, hogy nekem már sosem feszül a cici, erre tegnap tojásrántotta után éjjel majd szétdurrant a mellem, Petra csak úgy habzsolt, totál kipurcant a nagy zabától:)
katuska79

Sztem is a kaja a fontos.Ha olyat eszek,reggelre tiszta tej a pizsim :roll: Amúgy csak kemény reggel.Ti is használtok még melltartó betétet?Nekem még mindíg kell.Ha nem tettem be etetésnél átáztam :oops: Meddig kell még ezt vennem,e :oops: ezt a sok betétet? :?: :roll: Már 4-esével veszem ezt a babybruinosat és állandóan elfogy :o

Eszter

Kép
eszterem

Köszönöm, csöre 74. Nem csoda, 4390 gr-mal és 60 centivel született. :D De tény, marharépa módjára nő, így 19 hetesen 7700 gr, pedig csak anyatejet kap.
nboglárka

Bogi: Sacikám még 7 kiló sincs, pedig ő jan. 3-án született :) (igaz, egy kilóval kevesebb volt). Azért az a 4390 nem semmi :) Főleg, ha első baba :) Hú én a heteket kb 8 hetes koráig tudtam számolni, azóta elvesztettem a fonalat :oops: :roll: (tudom, Sacinak könnyű, mert az 1. héten született, és csak meg kéne nézni a naptárat :D)

Barti: az egy batyu, és tökéletes :) nem kell hátramenni a kötésnek újra, a videón csak azért kötötte hátra, mert nagy a kendője :) Én is ezt szoktam használni, és nem találom annyira nehéznek, mint mondjuk egy hátul zsebes keresztezettet :roll: Csak az a gáz, ha Saci négykézlábra áll a hátamon :roll: nehéz rávenni, hogy simuljon szépen a hátamra :roll: :lol:

Eszter: igen, még használok betétet, igaz, csak egyet, azt teszem mindig ahhoz a cicihez, amelyikből éppen nem szopizik :wink: én MIMI betétet használok, egy dobozban egészen sok van :) jobban szeretem, mint a másik kettőt, amit próbáltam (aventes meg dm sajátmárkás). Csak akkor folyik, ha éppen szopizik a másikból, de akkor sem mindig. Csak úgy nagyon ritkán indul neki.

Tejpép: én nem adtam még ekkora korukban :roll: de ha allergiát okozna, azt észrevennétek. Szerintem Sacinak csak 1 éves kora után fogom adni. Mesi szerette, hogy Zaza szerette-e, nem emlékszem, csak a kaotikus étkezési szokásaira :?

Csöre
csöre74

csöre
Köszi a szavakat amiket írtál, de azt hiszem vége nincs tovább. Igazából tudod azt veszem észre, hogy én bármit is mondok, a párom csak a fia pártját fogja. Már egyáltalán nem tudok úgy örülni ennek a babának amit a szívem alatt hordok. Egyedül nehéz lesz nekem a 4 gyerekkel. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

manocskak

Móni: nem lehet, hogy kicsit bepánikoltál az esküvő miatt, ezért látsz mindent ennyire sötétnek? Nyugi.

Bogi: nagyon édes a kisfiad!

krisz78

Sziasztok!

Régóta olvasom a topikot, most már nem bírom tovább és szeretnék csatlakozni :roll:
Igaz, hogy a kislányom, Lilla, február 3-án született, de egy jó ideig január 31-re voltam kiírva, így a Ti csapatotok hozzászólásait kezdtem el olvasni, aztán már hiába mentem át illedelmesen a februáriakhoz, mikor kiderült, hogy inkább február elején jön a babó, itt ragadtam :lol: Már szinte a barátnőimnek érzem a csapat jó részét :oops:

Lilla 4 és fél hónapos, az első babánk. Épp tegnap fordult hátról hasra!
:D Igazi kis kétemberes baba, de nem bánjuk, szerencsére aludni és enni szeret, ez a legfontosabb :wink: Egyelőre csak szopizunk.

Ha nem bánjátok, egyből kérdeznék is :roll: Többetek használ mei tai-t. Nekem babaközelbenes van, szeretjük is nagyon, de Lilla 6 kilós popsijával lassan kényelmetlenné válik. Most vívódom egy másodikon, de nem tudom eldönteni, Hunbabás legyen vagy Liliputis :? Nektek milyen tapasztalataitok vannak nehezebb babáknál?

Köszi előre is, ha befogadtok :wink:

szilvi
vsziszi

[/img] Kép Lilla 17 hetes
vsziszi

Szilvi: üdv itt!!! Nagyon szép Lilla!

Móni: nem lehet, hogy mindketten idegesek vagytok az esküvő miatt???? Pár napja még annyira boldog voltál és írtad, mennyit segít a párod. Remélem, hogy minden visszarázódik a régi mederbe!
magdolnasz

Szia sziszi!

Akkor nem csak Ti lesztek az egyetlen februáriak a januári babák között. Nem tudom most pontosan ki, de februárra csúszott a babájával. Bár nem jan 31-re voltak kiírva, hanem korábbra.
Na, minden részletre emlékszem, csak arra nem ki az. :D

Kép
Kép
cs_erika

Szia Szilva, üdv. közöttünk, remélem ezt mindenki nevében mondhatom.
Ebben a témában nem tudok segíteni neked sajnos, mert nekem nincs. Nagyon szép a kislányod gratulálok.

Dobok fel én is képeket ami már frissek.

Kép Itt pont 5 hónapos a Joel.

manocskak

Erika: Gombócmakka csúszott át februárra.
Tényleg, mi lehet vele, nagyon eltűnt.

Móni: ez nagyon édes kép!!!
magdolnasz

Móni: rettenetesen sajnálom :( lesz holnap esküvő? Én nagyon bízom benne, hogy ez mindkettőtök részéről "tinis" fesztültség az esküvő miatt, és hogy hamar rendbejönnek a dolgok.
Akármilyen rosszul hangzik ez most: noná, hogy a fia pártját fogja, mert a fia. A fiának már csak ő maradt, amióta az anyja lemondott róla. Az is világos, hogy Te meg a fiaid pártját fogod, mert nekik meg csak Te vagy. Ha lecsillapodnak az indulataitok, biztosan meg tudjátok majd beszélni a dolgot. A kisfiúnak meg, ha belecsöppen egy működő családba, igenis, alkalmazkodnia kell az ott kialakult rendhez és szokásokhoz, és nem dirigálni. Szerintem az is lehet a baj, hogy nem találja a közös hangot, vagy nem tudja, mit mondjon. Az a mosás tipikusan ilyen. Gondolom, meg akart kérni, hogy a kirándulást ne felejtsd el, moss neki ruhát, csak nem tudta, hogyan mondja el. Talán az ex nem tanította meg, hogyan kell másokkal beszélni. Annyira fontos a szülői példa, és ha tényleg olyan ember mellett nőtt fel eddig, akkor nem csoda, ha modortalan.
Szegény picikét a pocakban meg tessék boldogan várni, akkor is, ha nehéz helyzetbe születik, mert az egész életét tönkre tudod tenni azzal, ha negatívan gondolkodsz róla a pocakban.

Csöre
csöre74

Móni: :D

Csöre: most olvastam, hogy találtál ősz hajszálat. Én akkor lepődnék már meg, ha barnát találnék :D
magdolnasz

Szia Szilvi! Egy napon léptünk be, és mindketten régóta fan-ok vagyunk. :D Légy üdvözölve! Sajnos mi kengurut használunk, így segíteni nem tudok. Gyönyörű a kislányod. Ügyesebb mint a fiam, ő még csak oldalra tud fordulni.
Köszönöm krisz78, ma hízott a májam rendesen, hála Nektek. :)
nboglárka

Komolyan mondom, Csöre mindanyiunk pszichológusa. :D Olyan bölcseket tud mondani, és megnyugtatni ha valami bánt minket.

Kép
Kép
cs_erika

Helló Sziszi :D Gratula a Csajszohoz :D Milyen különleges szeme van :D
Nekem Hunbabám van, és csak dícsérni tudom. Nem is érzem bene Saci súlyát (most 6800 g). Én háton is hordom, ott sokkal könnyebb (a hónod alatt csúsztatod hátra). Próbáld meg esetleg úgy a babaközelbenest! A liliputit nem ismerem, remélem, ki tudom próbálni a talin :D (Lucus?)
Szóval szempontként: a hunbaba vastag, 4 rétegű, széles vállpántja és derékpántja van, mindkettő párnázott, elég rendesen, csini kapucnija van, és gyönyörű munka, nekem szerelem volt első látásra. Viszont nem olcsó, igaz, a liliputi kezd felzárkózni :roll:

Csöre
csöre74

csöre
Csak tudod ez nem olyan könnyű, alig bírok írni, mert egyfolytában folyik a könnyem. Tudom, hogy az a baba amit szívem alatt hordok nem tehet róla. De tudod nem igazán ezt képzeltem, hogy majd ez lesz ha a párom fia ide kerül, én is örültem neki, hogy esetleg kevesebb lesz így a konfliktus, de tévedtem. Én mondtam is a páromnak, hogy én a fiát úgy fogadta mintha a sajátom lenne, de ő ezzel vissza él. Azt is mondtam neki, hogy van egy-két dolog amit tőlem kérdez meg, amit esetleg tőle nem mer, persze erről a fiacskája nem számol be neki.
A fiát majdnem megbuktatták évvégén, szerencséjére sikerült kijavítani, de ennek ellenére elengedi az apja őt a táborba (ami 20 000ft lett volna, de neki csak 5000ft-ba került), én bezzeg azt lesem, hogy ingyen milyen táborba tudom a fiaimat elküldeni. Elméletileg az iskola pályázott megint Zánkára 1 hétre, remélem megnyerik a pályázatot és a fiuk el tudnak majd menni. megérdemlik.

manocskak

De jó mennyi új arc!!!! Hurrá-hurrá! :D :D :D Gyönyörű Brúnó baba és Lilla baba is!

Krisz, feladtam a termékmintát, remélem hamar/rendben odaér.

Móni, ne csináld, minden családban van olyan, hogy a gyerekkel nehéz bánni, a szülők meg nem értenek egyet. Hát még egy ilyen helyzetben, ahol mindenki hozza a sajátját, de már ott a közös is... Ez szülőnek-gyereknek egyaránt nehéz... Szépen-türelmesen egymást szeretve, és egymást a szeretetről biztosítva mindent rendbe lehet hozni! De tudom hogy ezt neked nem is kell magyarázni :wink:
Joel baba szenzációs! Ahogy nagy komolyan dolgozik a rácson :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.06.12 18:17-kor.
kisbogacs

Erika: :lol: :lol: :lol: távol áll tőlem...

Móni: a táborozás meg tipikusan olyan: családi egyenleget vonunk, megbeszéljük, mire futja, és a gyerekek egyenlően részesülnek belőle... egyébként én 13 évesen bizony elmentem krumplit szedni, mert egy drága nyelvi tábort szemeltem ki magamnak. A szokásos táborokat a szüleim fizették, de erre megmondták, hogy nincs pénz. Hát elmentem napszámba (meg is lett a táborozáshoz a jó kis barna alapszínem :mrgreen:). Ez csak ötlet, hogy esetleg ilyen módon az összes fiú tudna fizetős táborba menni, ha előre tisztázzátok a feltételeket. De ebben a párodnak is fontos szerepe van, és nem gyerekként viselkedni, megsértődni.

Csöre
csöre74

Magdi: :lol: csak nekem eddig nem volt (bezzeg Apus már 18 évesen őszült, amikor megismerkedtünk :roll:)

Csöre
csöre74

[quote="cs_erika"]K írta:cs_erikaomolyan mondom, Csöre mindanyiunk pszichológusa. :D Olyan bölcseket tud mondani, és megnyugtatni ha valami bánt minket.

Erika :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre, órabéred mennyi? :D
kisbogacs

Offolok.
Csajok, nemrég elindítottam wiw-en a "Mások szemében" c. alkalmazást. Hááát, vagy nagyon el kell gondolkoznom magamról (amellett hogy SOS bejelentkezem egy plasztikai sebészhez és lecserélem a teljes ruhatáram), vagy kegyetlenül rosszindulatú emberek az ismerőseim :twisted: :twisted: :twisted:
kisbogacs

Kriszti: én ezért kapcsoltam ezt ki. Névtelenül ne mondjon már rólam senki semmit! Bele a szemembe nyugodtan, de így..... Neked nem kell menned sehova, az ismerőseid gonoszak.
magdolnasz

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. A kisfiam január 21-én született, igaz, 14-re vártuk.
Régóta olvaslak már titeket, de most már én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok!
Sokat tanultam már tőletek, én tipikus paramami vagyok, bár igyekszem már lazábban venni a dolgokat!

Szilvia
xania9

Szia Szilvi, üdv neked is a csapatban!!

Képeket is kérünk. :D Nem lehet csak "úgy"csatlakozni. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Csajok, gyerekem egy órája be nem fogkja a száját. :lol: Végig beszélte a tejpépes kajálását, a felét magára borította :roll: Most raktam be a bébihordó huzatát a gépbe. Azt hiszem majd legközelebb rá kell terítenem valamit. Megyek is, hogy nekem "dumáljon".

Kép
Kép
cs_erika

Szilvia, üdv itt!!! Tőled is kérünk képet! Hogy hívják a kisfiad?

3 új mami egy nap, ez szuper! Kedves még mindig zugolvasásban lévő többiek, tessék bátran jelentkezni, senkit nem eszünk meg! :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kisbogacs

csöre
Csak tudod a gyereknek ez természetes, hogy megy a táborba, érdekli is őt, hogy anyagiakban ezt hogyan bírjuk. Szarik rá, már bocsánat a kifejezésért. Van egy másik tábor valami lovas tábor azt mondta az anyja, hogy azt meg majd ő fizeti, most jót röhög az is a markába, mert abba a táborba a gyerek ingyen megy.

kisbogacs
Tudod ilyenkor valahogy bánom, hogy van közös gyerek, ne értsd félre.
De most én eldöntöttem, hogy ha sikerül a sulinak a pályázatot megnyerni a Zánkai táborozásra akkor fejenként pár ezer ft költőpénzt adok majd a fiaimnak. És engem nem fog érdekelni a párom mit szól majd hozzá.

manocskak

:D Szia Szilvi!
De jó, ma hárman csatlakoztatok :D

Kriszti: milyen alkalmazás? Én nem ismerem :shock: hű, megnézem, és kikapcsolom. Én tipikusan nem bírom a kritikát :?
(A plasztikai sebészt meg a ruhatárad hagyd békén, úgy vagy csinos, ahogy vagy :wink:)
Pszichológia: :lol: :lol: Csajok, ennél távolabb semmi nem áll tőlem. 12 évesen kikattantam egy ilyen szakemberre (együtt táboroztunk, nem szakmai volt a kapcsolatunk, Batkata tuti ismeri), azóta sem találkoztam normális példánnyal (nem zárom ki, hogy van ilyen), csak két további olyannal, aki maga is kezelésre szorul :?

Csöre
csöre74

Móni: pedig kellene, hogy érdekelje. Egy 13 éves gyereknek már bizonyos alapvető pénzügyi kérdésekkel tisztában kellene lennie, pl. hogy a pénz nem a pénztárcában terem, hanem dolgozni kell érte. De nagyon fontos, hogy ezen most ne hergeld magad, hanem higgadtan beszéld meg a pároddal és a fiúval is, ha úgy érzed, hogy nem egyformán jut minden gyereknek. Próbáld a gondolataidat pozitív irányba fordítani, és arra gondolni, hogy miért jó a párod mellett, és ne forró fejjel dönts a továbbiakról, különös tekintettel a sürgős kérdésre, az esküvőtökre.

Csöre
csöre74

Jajj én is örülök az újaknak!!! Gyertek csak, és képeket bármikor bármilyen mennyiséágben! :) Na és jöhet az is, hogy merre sazültetek, esetleg szüléssztori??

Móni:
Nem tudom ,lehet, hogy átsiklottam felette, de a holnapi nappal mi lesz?

Kriszti:
Ne aggódj, e szerint azu iwiwes alkalmazás szerint a humoromon kívül más erényem nincs... :?

Eljutottam a ballagásra... Kaptam tablóképet, nézem, seholnem vagyok, kezdek mérges lenni..Aztán megtaláltam magam nagy nehezen, nem is eldugott helyen voltam, de tiszta ciki, nem ismertem meg saját magamat kiöltözve, megfésülködve!! Kezdek hozzászokni a tréninges ,villámhajszárítós önmagamhoz... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Móni! szerintem Csöre mindent elmondott.... én csak attól tartok hiába ültök le megbeszélni...ideig óráig működni fog a dolog. Újra és újra meg kell tenni csak nem kell megvárni míg elfajulnak a dolgok.

Sziszi,(gratula a forgáshoz!) Szilvi üdv köztünk!!! mit számít az a pár nap csúszás. Van itt novemberi már ha épp nem "délen" nyaral zugolvasva :) és páran decemberiek is.
És igen kérünk részleteket, szüléstörténetet stb stb.

Kéne egy új táblázat nem?

Kriszti! ha mész a plasztikai sebészhez, akkor jelents már be engem is! :lol: :lol: jó nagy baromság ez az új alkalmazás....

Erika! Petra is úgy eszik, mint egy kismalac. Épp kérdezni akartam, hogy más babája is hadonászik, kalimpál evés közben??? Alig tudok betalálni a szájába úgy ugrabugrál a lány.
katuska79

Mágnes! ezen akkorát nevettem! kapni fogsz egy tükröt:)
katuska79

3 új topiktárs egy nap! Sziasztok! Gyertek gyakran!

Kriszti: köszi, hogy feladtad. Mások szemében? :shock: Én nem is láttam ilyet. Annyi hülyeség van már az iwiwen! Ne foglalkozz velük! Persze én is felmérgelném magam. Lehet, hogy mindjárt fogom is, ha megnézem. :roll:

Móni: miért nem alszik pont esküvő előtt a férjed otthon? Összevesztetek mielőtt elment?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.06.12 19:48-kor.

krisz78

Katuska: Ádám tüsszentett teli szájjal. Pechemre sütőtök volt, rajtam meg fehér felső. így jár, aki fehérben etet. :lol:

krisz78

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, olyan jólesett! :D Tudjátok, nagy pörgésből, egy multitól szakadtam ki, amikor pocakosan a 7. hónaptól itthon voltam, most meg itthon vagyok Lilluval, és hát nem volt könnyű megszokni, mama-barátnőket meg eddig nem sikerült szerezni :? Esetleg majd illetlenül bekéreckedek a talitokra, különös tekintettel az Örs körüliekre, itt lakunk nagyon közel az IKEA-hoz :lol:
Szerintem Lillunak jót tenne babatársaság is, legutóbb egy bababoltban flörtölt egy 8-9 hónap körüli kisfiúval, rettenetesen beszéltek egymásnak (persze lányom lekörözte simán :wink: ) és egymás kezét fogták :D

Én a Szent Istvánban szültem, nagyon jó élmény maradt a szülés is, és a bent töltött 3 nap is. A szüléssztorit igyekszem rövidre fogni:
Kedden szültem, de már hétfőn elkezdődtek az összehúzódások, egész nap a 10 percesek mérésével szórakoztattam magam, aztán még elmentem hajat vágatni, hátha szülünk...Este persze szüneteltek az összehúzódások, csak hogy megzavarjanak, szegény férjem meg egyfoltytában kérdezgetett, hogy menjünk? Inkább lefeküdtem aludni, hát én még soha nem aludtam ekkorát! Kedd reggel újrakezdődtek 5 percesekkel, és mivel úgyis mentünk CTG-re, gondoltam, majd ott mond a szülésznőm valami okosat, hogy most mi lesz. Azt mondta, szülünk, én meg azt, hogy rendben, de még hazamegyek megebédeltetni Ádámot meg a cuccomért. Ez volt fél 12-kor. Kettőre értünk vissza 4 percesekkel, gyors burokrepesztés...na ezután az eget is bőgőnek néztem...4 körül kaptam egy fájdalomcsillapító koktélt és cukros vizet infúzión...a koktéltól ugyanúgy fájt minden, csak nem tudtam közölni, annyira bekábított.
Innen teljes filmszakadás, Ádám mesélte el utólag, mi volt, én nem emlékszem. 18.12-kor bújt ki Lilla.

Imádjuk a manót, olyan édes! Még legalább két babát tervezünk, azért jött viszonylag korán, 26 évesek vagyunk mindketten (és Ádámnak már vannak ősz hajszálai, azt hiszem, ezért én felelek, több, mint 8 éve együtt vagyunk :roll: )

Kicsit egyelőre nehezen egyeztetem össze a házimunkát, egyéb teendőket Lillával, akivel, ha ébren van, nagyon sokat kell foglalkozni. Irigykedve figyelem a többgyerekes anyukákat itt, hogyan csináljátok???

Csöre, köszönöm a hordozós tanácsot, közben egyeztettem a Hunbabás lányzóval, elmegyünk hozzá felpróbálni. A párnázott derékrészben bízom, a Babaközelbenesé nem az, és most már kezd kényelmetlen lenni picit. De annyira örültem egyébként, hogy rátaláltam a mei tai-ra (neked köszönhetem!!!!), Lilla ugyanis sokáig nem szerette a babakocsit (nem lát ki), a kenguru kényelmetlen volt neki (megértem), a kendőhöz meg én voltam ügyetlen, ő meg pici, üvöltött benne és izzadt rettenetesen :?

Móni, ha belekotyoghatok így nagyon újként...azért Ádival régóta együtt vagyunk, és az nagyon fontos tapasztalatom, hogy férfival fontos leülni és megbeszélni, mert maguktól nagyon sok mindent nem látnak meg, pl. hogy megbánt Téged valamivel :roll:

Juj, eldugulok :oops:
vsziszi

Holnap megyünk Minimanóba.
Kell valakinek onnan valami? Csütörtöki talin átvehető :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziszi , Bogi, Regi:
Benneteket is szívesen látunk a talin (most éppen nálam lesz Dunaharasztin..) Szóval ,ha jönne valamelyikőtök, szóljatok, küldök privit címmel.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, elköszönök mára, és hétvégére is. Valószínüleg összetesszük végre a konyhabútort, és lesz konyhám. :lol:

Sziszi, nagyban hasonlít a szüléstörténeted az enyémhez. (blogban olvasható) Csak én DVD-t kezdtem el nézni, és hajat mostam, hogy nehogy már lucskos fejjel fogadjam a lányom. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?