Kakti:
Kiderült konkrétan mi volt a kutyud baja? Vírus? Mi is "drágámnak" hívjuk őket, a snacira már min. 200e.Ft ment el két év alatt, a kötelezőkön kívül. De hát ők családtagok, a min., h. mindent megteszünk értük, csak ne szenvedjenek!
Amúgy meg:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Rózsa:
Nem kéne többet pihenned? Csokrok, sütik, utazgatás - egy kicsit maratoninak tűnik

Vigyázz magatokra, most az a legfontosabb.
Nálunk a kiskutyánknak már többször volt erős szorulása, amire a doki paraffinolajat írt fel szájon át. Nem kívánom senkinek, szegény nagyon megszenvedett - mert bármilyen hihetetlen
- kutyának TILOS csontot adni, pláne nagy mennyiségben! A snacink v.hogy megbírja emészteni, de a kicsi egyáltalán nem. A doki mondta, h. amikor sikítozik az erőlködés közben és fájdalmasan vakkant, akkor a hülye gazdinak káromkodik, aki csontos husival etette. Na azóta nem adok neki, csak színhúst, nincs is baja!
Kpn:
Na csak ügyeskedjen a kicsike odabent és szurkálgasson

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Szép pozi tesztet akarok látni tőled is, nagyon szurkolok!
Vicky:
Ne törődj a buggyantakkal, nem éri meg. Most csak magadotka figyelj, ez a fő!
Babszika:
Nekem is az inzulinom a magas, a cukrom meg jó. Köszi az infókat, mert lövésem sem volt erről az IR-nyavaláról.
Nagy gratula a baci-mentességhez, mi már csak tudjuk, h. mennyire jó ez a hír!

A fránya ciszták meg monnyanak le!!!
Zoe:
Majdcsak összeszedi magát a picike! Van még rá bőven ideje, nemigaz?
Sztyopáné:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Rony:
Kűggyetek má nekem is egy kis jóféle baba-vírust, hadd fertőzzőn! A beteg akarok lenni
Tőlem meg megy a szuper ragacsová: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Lukácsné:
Programozd be a mobilodba a gyogyó-beszedések idejét emlékeztetőnek, így biztos nem felejted el. Szerintem nagyon fontos a pontos szedése, h. megfelelően hasson (gondolom). Ja, és a zsebkendődre köss egy csomót, h. a telód ne felejtsd el beprogramozni
Tubikriszta:
Húú, nagyon köszi az infókat! Én is megyek endokrin dokihoz, állítólag nagyon jó szakember, csa hát drága (de nekem már tök mindegy, csak használjon). Kakti írta Dr.Tüű-t, az enyém Dr. Alföldi Zoltán és ugyanott rendel. Ha magánba mész szinte rögtön fogad, ha tb-alapon, akkor kb. 3 hónap múlva tud ip-ot adni.
Heni:
Igen, kezdem én is kapizsgálni az inzulinosdit, sajnos... De legalább kiderült! Összesen 4 inszemem bánta, kár h. az első előtt nem csinálták meg az IR-t, szerintem már itthon babáznék.
Jövő hétre sok jó hírt kívánok, h. mielőbb kezdhess!
Tigriske:
Gyógyulást kívánok a kutyidnak! Köszi a bíztatást, jólesik
Csézjang:
Anyóca! Te tényleg Fehérvár Áruház szindrómában szenvedsz! Na de ezennel ennek véget vetek!!! Küldöm a pozitív energiát: (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))
Havri1:
Ez csodás!!! Gondolom már tűpárnásodott a popód, annyira várod a két tündérkédet! Drukkolok nektek hétfőn!
Ildi:
Szép eredmények, keddre mennek a drukkok neked is

!!!