A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ildi!

Dehogy bánnám, sőt nagyon örülnék neki. :lol:
Kedden lesz meg az IR eredményem, és terveim szerint utána hétfőn mennék leletmegbeszélésre (22-én ). És akkor a mensinél kezdhetnénk...
Hallod!!! Te most semmilyen stimut nem kaptál?
Szerintem kedden megnézik, hogy mikorra várható a tüszőrepedés, mert akkortájban adják vissza a babákat. Bár nekem tavaly a fagyis ET nél volt egy kis stimu pedig volt peteérésem anélkül is mindig,, nem is értettem, hogy miért kell.

Sting!
Akire, Dita és Trix már a babát várunk topikba vannak, Vasikéá meg eltűnt szerintem az egész babanetről :cry:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Kakti: Szívből gratulálok neked! :D :D :D
sztyopane

Kakti!!Gratulalok,nagyon szep teszt!!!Szerencset hozott neked a tabla!!!!Csezjang!Klassz,hogy talaltal hamarabbi idopontot! Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

Na, lányok, ahogy ígértem, most leírom, hogy zajlott a mai napom, és előre elnézést, hogy nem leszek rövid!

Szóval:
Már este úgy feküdtem le, hogy rettegtem a reggeltől.
Aztán 1/2 6-kor keltem, kimentem pisilni (a befőttesüvegbe), aztán belelógattam a tesztet, félretettem, és otthagytam. Visszadőltem egy negyed órácskára. 3/4-kor kimentem a fürdőszobába készülődni, mosakodni, fogat mosni stb., és akkor csak odapillantottam a mosógép tetején a tesztre... Rögtön felébredtem! Azt hittem, rosszul látok! :D Akkor gyorsan le is fotóztam nektek!
Apa éjszakás volt, 6 után ért haza, de megírtam neki az eredményt, mire azt válaszolta: „Tudtam én, Kismami!” :)
Aztán ahogy hazaért, beültem a kocsiba, és irány a BMC. 7-re értem oda, és 5. voltam a sorban. Mártika kérdezte, csináltam-e tesztet. Mondtam, hogy csináltam, és hát kicsit halvány lett, de zebrás. Erre mondta, hogy vigyem a mintámat a laborba, és maradjka kicsit lent, mert akkor lehet, hogy lesz vv. is. Mondtam ugyanezt a laboros lánynak, aki szólt, hogy mindjárt megnézni, várjak kint kicsit, és megmondja, kell-e szúrni. Kis idő múlva kijött mosolyogva, hogy teljesen egyértelmű a teszt, nem lesz szúrás. Akkor felmentem a váróba, és vártam. 3/4 10 körül feltűnt egy biológus csajszi, de mivel Szűcsgoki épp nem volt a rendelőben, el is ment. Aztán egy-két perc múlva együtt jöttek vissza. Akkor már sejtettem, mi következik! :) Kiszóltak, hogy menjek be. És akkor Szűcsdoki azt mondta (mosolyogva!): gratulálok, Ön terhes! :lol::lol::lol:
Tök jó volt, de igazán még most sem fogtam föl. Talán ha már UH-n látni fogom! De akkor is tök jó! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti:megint megsirattál :D :D :D :D :D :D ahogy telik az idő majd jobban fog tudatosulni benned a tény hogy kismami lettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

egyébként hányszor kell majd még igy visszamenni hogy zebrás lettél bmcbe?
sting1982

Passz. Fogalmam sincs. 22-én megyünk nyaralni, és előtte randizunk egyet Szűcsdokival a BMC-ben, hogy megkuksizza!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Olvasás közben elbőgtem magam :D :D :D Iszonyú jó érzés lehetett! Nagy nagy gratula még egyszer.

Csajok az ilyen napokat szeretem a legjobban mikor közülünk valakinek a zebrára lehet gratulálni :D
sztyopane

Kakti: Szívből gratulálok!Ez nagyon jó hír! :D :D :D
Vendég

KAKTI: Kép
Szuper!!! Szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

MKriszta, Bea:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést! :D

Húúú, csajok! Mire végigolvastalak titeket, nem semmi! Mostmeg mindjárt mennem kell az Operettbe! DE! Visszajövök, nem úsztok meg :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Jajj de jó ilyen történetet hallani :lol: :lol: :lol:
havri1

sajt@:gyere akkor ám :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
sting1982

KAKTI
Gratulálok!

dita75

Sziasztok!

Kakti! Szívből gratulálok!!!!

Rózsa! Neked is hasonló érzést kívánok mint amit Kakti ma átélt.

Rony! Nagyon drukkolok Neked(Nektek), hogy minden rendben legyen, úgy kell lennie!!!!

Sajt@Remélem, hogy jól szórakozol.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!
szöszi1977

sziasztok!

Kakti
GRATULA a babához :)

én tegnap voltam és kaptam gyógyszert hogy megjöjjön aztán irány a 2.inszem :) remélem egyben utolsó.

olyan jó volt a folyosón várni, gyerekek tegnap ketten úgy jöttek ki Szűcs dokitól előttem, hogy odakint hallottuk hogy X mm petezsák :)
nagyon jó volt hallani és reményt adott, hogy nekem is sikerülhet a következő......

Találkoztam Rozussal, ők a 4. lombikot csinálják szorítsatok neki is .

jó 7végét mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

SAJTOCSKA!

Mi az hogy elugrasz az operettbe? Csak nem v.mi darabot nézel? Mert akkor rohadtul irigyellek ám.... Mert én is őrületesen imádom a musicaleket csak sajna ritkán jutok el, de már alig várom hogy újra megnézzek v.mit! Legutóbb a Rómeó és Júliát láttam Dolhaival és Szinetárral, mit ne mondjak kész voltam az egésztől olyan szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, csak az a baj hogy húzós az ára, mi is ajándékba kaptuk férjemmel a jegyeket a családtól, mivel tudják hogy imádom a színházat, főleg a zenés darabokat.
Meséld ám el mit láttál.... :roll:
csézjang

Kakti! Nagy-nagy gratula! Vigyázz magadra!
lugi

Sziasztok!

Kakti! :lol: :lol: De örülök neked! Annyira meghatódtam én is a soraidon, hogy kijött az én könnyem is :oops: Gratulálok :D

Csézjang úgy sajnáltalak, ahogy írtad, hogy sírtál a villamoson. Én a múltkor ugyanígy végigbőgtem az utat, mikor Skriba drnő közölte, hogy elhalt a terhességem. Drukkolok nektek, hogy minél hamarabb el tudjátok kezdeni.

Én ma voltam nőgyógyásznál. Se méhen belül. se méhen kívül nem látott semmit. Hétfőre elküldött hcg tesztre vérvétellel. Azt mondta, ha csökken az érték, akkor valószínűleg felszívódott, de még így is szükség lesz további szúrásra. Bár a méhen kívülit nem tudta tutira kizárni, így megadta a mobil számát, ha bármi bajom lenne 7végén hívjam nyugodtan. Nagyon remélem, hogy az érték csökkenni fog és szépen felszívódik és én folytathatom ott, ahol abbahagytam.

Sajt én is nagy musical rajongó vagyok. Kíváncsi vagyok mit néztél meg. A Rómeó és Júlia nekem is nagy kedvencem. Kétszer is láttam, bár legutóbb sajna nem Dolhai-Szinetár kettőssel és nem is volt olyan jó. Én láttam a Szépség és a szörnyeteget is, nagyon szuper volt.

Kép
Kép
nyanya77

Kakti:
Kiderült konkrétan mi volt a kutyud baja? Vírus? Mi is "drágámnak" hívjuk őket, a snacira már min. 200e.Ft ment el két év alatt, a kötelezőkön kívül. De hát ők családtagok, a min., h. mindent megteszünk értük, csak ne szenvedjenek!
Amúgy meg: :lol: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Rózsa:
Nem kéne többet pihenned? Csokrok, sütik, utazgatás - egy kicsit maratoninak tűnik :D Vigyázz magatokra, most az a legfontosabb.
Nálunk a kiskutyánknak már többször volt erős szorulása, amire a doki paraffinolajat írt fel szájon át. Nem kívánom senkinek, szegény nagyon megszenvedett - mert bármilyen hihetetlen
- kutyának TILOS csontot adni, pláne nagy mennyiségben! A snacink v.hogy megbírja emészteni, de a kicsi egyáltalán nem. A doki mondta, h. amikor sikítozik az erőlködés közben és fájdalmasan vakkant, akkor a hülye gazdinak káromkodik, aki csontos husival etette. Na azóta nem adok neki, csak színhúst, nincs is baja!

Kpn:
Na csak ügyeskedjen a kicsike odabent és szurkálgasson :wink: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Szép pozi tesztet akarok látni tőled is, nagyon szurkolok! :lol:

Vicky:
Ne törődj a buggyantakkal, nem éri meg. Most csak magadotka figyelj, ez a fő! :lol:

Babszika:
Nekem is az inzulinom a magas, a cukrom meg jó. Köszi az infókat, mert lövésem sem volt erről az IR-nyavaláról.
Nagy gratula a baci-mentességhez, mi már csak tudjuk, h. mennyire jó ez a hír! :) A fránya ciszták meg monnyanak le!!!

Zoe:
Majdcsak összeszedi magát a picike! Van még rá bőven ideje, nemigaz? :)

Sztyopáné:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Rony:
Kűggyetek má nekem is egy kis jóféle baba-vírust, hadd fertőzzőn! A beteg akarok lenni :)
Tőlem meg megy a szuper ragacsová: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Lukácsné:
Programozd be a mobilodba a gyogyó-beszedések idejét emlékeztetőnek, így biztos nem felejted el. Szerintem nagyon fontos a pontos szedése, h. megfelelően hasson (gondolom). Ja, és a zsebkendődre köss egy csomót, h. a telód ne felejtsd el beprogramozni :wink:

Tubikriszta:
Húú, nagyon köszi az infókat! Én is megyek endokrin dokihoz, állítólag nagyon jó szakember, csa hát drága (de nekem már tök mindegy, csak használjon). Kakti írta Dr.Tüű-t, az enyém Dr. Alföldi Zoltán és ugyanott rendel. Ha magánba mész szinte rögtön fogad, ha tb-alapon, akkor kb. 3 hónap múlva tud ip-ot adni.

Heni:
Igen, kezdem én is kapizsgálni az inzulinosdit, sajnos... De legalább kiderült! Összesen 4 inszemem bánta, kár h. az első előtt nem csinálták meg az IR-t, szerintem már itthon babáznék.
Jövő hétre sok jó hírt kívánok, h. mielőbb kezdhess! :)

Tigriske:
Gyógyulást kívánok a kutyidnak! Köszi a bíztatást, jólesik :)

Csézjang:
Anyóca! Te tényleg Fehérvár Áruház szindrómában szenvedsz! Na de ezennel ennek véget vetek!!! Küldöm a pozitív energiát: (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Havri1:
Ez csodás!!! Gondolom már tűpárnásodott a popód, annyira várod a két tündérkédet! Drukkolok nektek hétfőn! :D

Ildi:
Szép eredmények, keddre mennek a drukkok neked is :D !!!

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Valami nedvesség folyik a szememből... Szerinted? Aki nem tudja értékelni és nem éli át ezt a sokmindent mint mi, nem hiszem h. megérti miért pityeredünk el minden egyes új kismami beszámolóján - örömén. Úgy érzem csuda klassz szériában vagyunk, éljen a babaeső!!!

Az előadásról:
Imádom a művészetet, felőlem lehet színház, musical, operett, O/A, stb... A Rómeó és Júlia alatt szinte végig lúdbőrzöttem, majdnem gágogtam, de hála "csak" a könnyem potyogott többször, hol ezért - hol azért. Pedig eddig kemény csaj voltam ám, de hát a sok hormon - legalábbis erre fogom :wink:
Sajna a Szépség és a Szörnyeteget még nem láttuk.
Most a Bajadért néztük meg. Egész elképesztő módon jutottam a jegyekhez! Mindig hallottam, h. Bajadér így, Bajadér úgy, de nemtudtam hova tenni és nagyon szerettem volna megnézni. Mégsem strapáltam magam, h. jegyet vegyek... Múlt hét pénteken egy kolléganőm felhívott, hogy nem kell-e két jegy rá, mert ők elutaznak, óccóér adja, júni 12-én lesz az előadás! Apám!!! Hisz ez akkor véletlen szülinapi ajándék odafentről, naná, h. kellett!!!
Most hogy láttam, nagyon erős 3,5-öst adok rá. Dolhai Attila főszereplő csodás volt - mint mindíg. Kerényi gyerök és a színdarabbéli párja úgyszintén. Miklósa Erika volt a női főszereplő, nekem nagy csalódás... Sokszor nem lehetett érteni a szöveget!!! Nagyon sajnálom, mert operában meg eszméletlenül tetszik a csaj, nemtudom hova tenni, h. ez miért lett ilyen. :roll: Viszont!!! Oszvald Marika is játszott benne, hát ő igazi energiagombóc! Olyan fitt fizikailag még most is, akkorákat ugrott, akrobatikázott, h. csak lestem! :shock: A hangja sajna már egy kissé néha átment rikácsolósba, de nagyon bírom még így is! Eszméletlen varázsa van a személyének! A díszletek szuperek, a zenei világa engem nem fogott meg egyáltalán. Voltak benne jó koreográfiai poénok, egyszóval jó. h. megnéztük!

A Szentivánéji álom sokkal élvezetesebb előadás volt számomra, bár a Rómeót eddig semmi sem űberelte. Pukk-ot a Kerényi gyerök játszotta - fergeteges tehetség a pasi!!! Már csak az ő játéka miatt is érdemes megnézni a darabot. Hja és Oberon - Szabó P. Szilveszter - baromi jó, na meg a Janza Kata!

A József és a színes szélesvásznú álomkabát pedig fülbemászóként viselkedett. Nem túl bonyolult zenei világ, de v.miért bejött. Az énekeseknek meg irtóra technikás hangjuk van, az előadás tele poénokkal, inkább tiniknek ajánlható, de azért én is élveztem :)

Na ezt megkaptátok :lol: :lol: :lol: Ígérem, csöndbe maradok egy kicsit... :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!
Bocsika hogy tegnap nem jöttem de nagyon magam allatt voltam meg vagyok.Ugy nézki nem sikerült az elsö inszem mert meg jött a miki!Nagyon sokat sirtam!Apának is mondtam hogy ne haragudjom már ö erre azt válaszolta hogy ö imád és megyünk tovább.Ma menni kell ebédre barátnömékhez aztán vacsira a barátunkhoz.Lehet hogy ma már nem jövök.Puszi mindenkinek!!!

Kép
rózsa11

sajt@, most akkor neked a vonalzód alapján neked születésnapod van? ha igen, akkor nagyon boldogot :lol:

rózsa nyugi, én magamnak azt mondtam az első után, hogy ez volt a bemelegítés (nem tudom, mit találok ki a 2.-ra :roll: )

cscézjang, te is lásd az összefüggéseket, azért volt a ciszta, hogy ne inszemeljetek, hanem előtte még megtaláljátok azt az orvost, aki megműt :wink:

kakti, remélem azért még jössz ide a "szerencsétlenkedők" közé is, nem csak a babásba... :D
kpn

Rózsa:
Tudom, nem vigasz, de ne keseredj el, ez volt a próba, a következő már tökéletes lesz!!!! Fel a fejjel, sikerülni fog!!!

Sajt:
Köszönöm a drukkot, rám fér, már most izgulok :)
Példát vehetnénk rólad a kikapcsolódásról, ez az ami tuti eltereli a gondolatait az embernek, még ha rövid időre is :D
havri1

Rózsa:
Kép
Annyira sajnálom..... :(
Fel a fejjel, majd a következő sikerül! Szerencsés vagy, h. ilyen áldott jó ember a férjed és támogat téged!

Kpn:
Kép
Ön nyert! Ma huzogatják a fülemet mindenféle formátumban! Kösszike :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Havri1:
A kikapcsolódás sokat számít, ennek rengeteg formája van, kinek mi a kedvence. Simán a kedvenc filmem, cd-m hallgatása is örömet és ellazulást okoz (éljen az endorfin!).
A legfontosabb azonban a pozitív hozzáállás. Mi nyomjuk itt az igét mindenkibe, de a lényeg, h. fogadóképesek legyetek :lol:
A poz. szemlélet átsegít a hullámvölgyeken, a kudarcokon, depin - különben már rég a sárga házba lenne bérletem!

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm szépen lányok a biztatást és az együtt érzést!
Drága Sajtocskám! Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.06.13 10:39-kor.

Kép
rózsa11

Puszi mindenkinek!Megyek készülödni mert megyünk ebédre.És azért is meg probálom jól érezni magam!!Majd jövök!Ja egyébként meg irja az ügyvédnö a levelet a lakoknak és ha nem fizetnek megy a végre hajtó!Mégegyszer köszönöm nektek az eröt és biztatást nyagyon jó ez a csapat!! Kép

Kép
rózsa11

Sajt:
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok :lol:

Én például nyakláncokat, fülbevalókat készítgetek kikapcsolódásként, eltereli a figyelmem és jól el lehet vele pepecselni :wink:
És tök pozitív vagyok, és igyekszem másokba is lelket önteni, mert mindenkinek eljön az ideje, amikor jön egy vagy két gyönyörű szép babóca :lol: :lol: :lol:
havri1

Rózsa, Havri1:
Nagyon köszönöm, olyan aranyosak vagytok! :lol:

Havri1:
Te ilyen ügyi vagy? Nem mutikálod meg? Tegyél fel képet róluk, ha tudsz, olyan kíváncsi vagyok! Miből készíted? Én is próbálkoztam pl. gyöngyökkel (karkötő, nyaklánc, füli) de sosem tanultam, hogy kell, és a végénél nem tudtam eldolgozni...

Pá Drágáim!
sajt@

Megpróbálok felrakni 1-2-őt, remélem sikerül. gyöngyökből csinálom. Amúgy én sem tanultam, egy könyvből lestem ki:)
havri1

Sziasztok!

Sajti
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok, reméljük a következő még ennél is boldogabb lesz :wink: :lol:

Kakti!
Olyan szép ez az egész........Mégegyszer gratulálok neked!!!A táblázatba el ne felejtsd kijavítani magad!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok
Már azon gondolkoztam, hogy szinte belebeszéljük egymásba a babákat, annyira drukkolunk mindenkinek :lol: És nagyon sokat segítünk egymásnak, ha éppen elkap valakit egy negatív hullám. Tényleg tök sokat számít a pozitív hozzáállás!

Rózsám
Ne keseredj el, legközelebb tuti sikerálni fog, majd (még)jobban szurkolunk!!! Fel a fejjel, tovább kell lépni. Meglátod pár napig leszel csak letörve, aztán a szemed előtt lebeg majd a cél, és megtanulsz mégjobban harcolni az elérése érdekében!!!! Egy a lényeg, NEM SZABAD FELADNI!!!!

Havri!
Minden drukkom a tiéd, reméljük jól vannak mindannyian a kis blasztóHavrik :lol:

Tigriske??
Hogy vagy(tok)????

Rony!
Neked is szurkolok nagyon!

Nyanya!
Jó látni téged is, hajrá spontánkodás!!! Legközelebb tuti minden rendben lesz!!!!Hogy döntöttél, visszamész a doktornőhöz, hogy besegítsen nektek?

Kpn!
Bocsi, de elfelejtettem te most hol tartasz?? Aszem teszt előtt vagy, vagy nem??? Mert akkor neked is nagyon drukizom!!!!

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Csajok nagyon érdekes cikket találtam az IR-ről:

Kiválthatja az IR-t a sok belénktömött hormonkészítmény is... Háát, ezt nem gondoltam volna. Viszont nálam első a baba-téma, még ha kicsit (?) aláások is a szervezetemnek. Na ezt a Zuramnak nem fogom reklámozni, mert eddig is nagyon féltett a meddőségi kezelésektől és bavatkozásoktól. Folyton azt mondja, h. nem élné túl, ha velem történne bármi és inkább nem is érdekli a baba-téma, csak ne legyen bajom.

http://www.endostop.hu/index.php/altern ... ulin-dieta

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Köszönöm szépen, úgy legyen! :wink:

Havri1:
Már nagyon várom a képet :)
Én füzeből próbáltam, de v. hogy nem ment. Ált. élőben kell látnom és begyakarolni, azután talán sikerálna... Egyszer bejelentkeztem egy gyöngyszövő tanfolyamra, de az első óra kapásból elmaradt, mert autóbaleset érte az oktatót. Ezek után elment a kedvem, pedig milyen szépeket lehet csinálni!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!!

Sajt@Boldog szülinapot Neked :D

Rózsa: Ne szomorkodj, az első inszem nagyon kevés embernek jön össze...Vickynek is a 4. sikerült...de a lényeg, hogy sikerült!!!Nektek is össze fog jönni, de ehhez kitartás kell!!!
Viszont ma egyél nagyokat próbáld meg nagyon jól érezni magad a partykon!!!!

A:-)
kiss angyal

Sziasztok!

Sajt@: Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!! :D :D :D

Rózsa: Sajnálom, hogy nem sikerült az 1. inszem, de fejet fel és mehet a következő menet.

Csajok ,én ma vagyok a 21.cn-on és tegnapelőtt elkezdtem barnázni, de most már kezdek pánikolni, hogy nem e cisztám van és az miatt. Lehet attól szerintetek? Mert egyébként nekem a PCOS miatt 35nap után szokott megjönni.
sztyopane

A végén tényleg le fogunk tudni doktorálni...nőgyógyász vagy diabészteszesek leszünk :D
kiss angyal

Kép

Kép

Kép

Kép

Nahh, apa segített felrakni :wink:
havri1

Havri1:

Ezek nagyon szépek, tök szuper mind. Azt hiszem hétfőn bevásárolok és próbálkozok. Belelkesedtem :lol: :lol: :lol:
sztyopane

Szia Sztyonané: sajna nem tudom...

Havri: nagyon szépek:-)
kiss angyal

Heni77:
Remélem jól vannak a kis drágáim :D

Sajt@:
Hát nagyon bonyolultakat én sem tudok csinálni, csak ilyen kis egyszerűeket. Ahhoz, nekem is látni kéne, ha vmi komolyat csinálnék..
havri1

Havri: és ezeket árulod, vagy csak ajándékba és/vagy magadnak készíted?
kiss angyal

Szia kis angyal: Hát ha marad ez az állapot akkor szerintem felhívom hétfőn a BMC-t. Ti hol tartotok? Próbálok visszaolvasni ,de nem tudok mindenkit megjegyezni :oops:
sztyopane

Köszönöm lányok, én ezekkel foglalom el magam, hogy ne dilizzek be:)

Sztyopane: sajnos én se tudom...
havri1

Szia,mindenféleképpen hívd fel a BMC-t hétfőn...de szerintem ne idegeskedj!!!nem lesz semmi baj!!!!

Csütörtökön voltam uh.-n, vasárnap lesz az utolsó szuri adagom,hétfőn megint kell mennem uh.-ra..és gondolom, hogy szerdán inszem...ha jól fejlesztettem ki a meddőségi szakomat az itt olvasottakból,tanultakból :D
kiss angyal

Eredetileg magamnak kezdtem el, és ajándékba ha épp volt alkalom. Néha 1-2 kolléganőmnek csináltam olcsóért :wink:
havri1

Nektek is fájt a hasatok a szuriktól?Lehet, ahhogy növekednek egyszerre többen is azt érezem?
kiss angyal

Havri1:
Naggyon tutik!!!! Főleg a kék és n.sárga karkötők! Ha nem terhellek, írd meg priv-be, hogy a tökömbe csinálod el a végét a kapocsnál, h. ne látszódjon és ne szúrjon?! :roll:

Sztyopáné:
Köszönöm szépen :)
Szerintem is csörögj be, hogyan tovább!

Kiss Angyal:
Neked is köszike :)
Hajrá szerda!!! :lol:
Már akkora a fejem a sok okosságtól, hogy a földön gurul!
Hogy fáj a hasad? Feszül, fel vagy puffadva? V.sz. a hormonok okozzák...

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti,
tudtam, legbelül éreztem.
Könnyeket letörlöm, szóval:
Hatalmas gratula Nektek. Pihenj sokat és vigyázz a kis manókára.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

rózsa: Nagyon sajnálom, de a második már sikeres lesz. Az elsőnél engem is eléggé megzakkantott a dolog, de sajnos hozzá lehet a negatív teszthez szokni. De neked nem kell, mert a következő sikerülni fog.

kiss angyal: Ha hétfőn elég nagyok lesznek a tüszők, akkor tényleg szerdán inszem. Drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt !

sok boldog szülinapot kívánok neked egy baby-vel, vagy kettővel a közeljövőben.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?