Czigka,
Nekünk van infrával kapcsolható érintős kütyü is.

Az sokkal poénosabb, mint két váltó és egy keresztkapcsoló.
105 kapcsoló/konnektor

Ekkora számnál már messze nem csodálkozom, hogy a 30%-ért benyaltad a villanyszerelők kézikönyvét haladóknak.
kismamaagy...rám jellemző

vagy öt éve.
Nikici,
Előre nem is kérnek pénzt a köldökzsinór-vér levételért? Valami pozitívum.
Boo,
Nem irigyellek azért az 5 hétért egyedül.

Anyukád nincs ugrasztható távolságban? Reméljük azért Miron szépen megvárja Apáját.
Pociviszketés legnagyobb valószínűség szerint annak a jele, hogy a bőrödnek tele van a hócipője a nyújtózkodással. Üdv a folyamatosan vakaródzók klubjában.
"hogy lehet, hogy a fülfúrás nem fáj???
Én emlékszem arra, amikor belőtték a fülbevalómat. Nem azt mondom, hogy meg kellett halni tőle, de nekem az fájt. Meg főként az, amikor be volt gyulladva a lyuk - arany volt és nem vagyok rá érzékeny.
Dodi,
A 0-0 hós vagy newborn az 56-osnak, a 0-3 hós a 62-nek felel meg elvben. Jó, ha van mind a kettő, mert body-ból sokszor egy számmal nagyobb kell, mint rugiból. Az 56-os rugi jó a hosszabb gyereknek is születéskor, mert felhúzzák a lábukat a fülükig. Az, hogy nagy, onnan fogod tudni, hogy mindig kihúzza a lábát a rugiból és szenved vele. A kicsi az egyértelmű lesz.
A bodyban az elején inkább keresztben van méretkülönbség, 1-1 cm az már jóóó nagy ugrás.
b@zdmegnyuszikaafűnyíródat stílus

óóóó, de ismerős
007,
"Hát még az anyatej! 4 szemjegyű literje."
Az anyatej ingyenes volt még két éve.

Most már nem?
Be kell valljam, a járműves linken annyi ismeretlen szó van számomra, mintha egy idegen nyelv lenne. Nem is tudom, hogy mentem át annak idején műszakiból.
A nálunk dolgozó szakik mindig ki szoktak nevetni, mivel nekem a "kütyü" szónak legalább 300 jelentése van, pedig a legtöbb kütyüt még használni is tudom. Robi kb minden 2-3 hónapban röhög egy jót azon, hogy képtelen vagyok megjegyezni, hogy most imbusz vagy imbisz kulcs-e a megfelelő név.

Én meg hiába mondom, hogy amíg megtalálom és össze tudok rakni bmit (de legalábbis szétszedni), addig nekem jó.
Katy,
"mintha a baba hasa kuruttyolna"
Kuruttyoláshoz kell levegő, az a babának nincs, így vszínűleg a te pocid. Ne felejtsd el, hogy jelen pillanatban nem teljesen egyértelmű, hogy hol helyezkednek el a belső szerveid.
Marietta,
Babaképekből elég nehéz besokallni.

Hozhatod nyugodtan minden nap a termést.