A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok Lányok!

Hát először is gratulálok a már megszületett babáknak és mamáknak, gyönyörű babócákat láttam, és drukkolok, hogy mindenki minél hamarabb hazamehessen babástól.

Olvasgatlak benneteket, de biztos sokmindenről le is maradtam. Az elmúlt hetekben párommal sok mindent intéztünk ezerrel, közben a lányoknak is sok volt a programja (bemutatók bemutatók hátán - zeneovi, balett, néptánc, évzáró; közben úszni jártunk, a kicsinek meg tüszős mandulagyulladása volt), úgyhogy esténként hulla fáradtan dőltem az ágyba. De holnap lemegyünk a Balatonra 2 hétre a szüleimmel, párom csak hétvégenként, úgyhogy biztosan lemaradok egy-két baba születéséről. De majd júni végétöl majd jobban tudlak figyelni benneteket, akkor már úgyis több időm lesz, na meg tapasztalatból tudom, hogy szülés előtt (nálam kb. júli 14.) már más téma nem is nagyon érdekel, legszívesebben szüléstörténeteket olvasok.

Szóval szeretettel gondolok rátok és minden jót kívánok nektek a köv. két hétre, aztán már aktívabb leszek.

máriá
máriá

Köszi lányok az együttérzést :wink: ! Írtam neki egy a viselkedésemet magyarázó (enyhén bűntudatkeltő) sms-t, némiképp békülő célzattal :roll: ! Kíváncsi vagyok "átjön-e" neki :lol: :lol: :lol: !

Itt a hazajövős szerkó (csak vékonyabb sapival) :wink: :
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Máriá!

Köszi, hogy benéztél :wink: ! Nagyon jó nyaralás kívánok nektek, aztán tényleg gyere gyakrabban :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi küldtem neked privit.

Marietta sajnálom hogy nem vihettétek haza fiacskádat. Nem lehet ott lenni vele? Tud már szopizni?

Dodi nagyon édes a rucik.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nálunk már megint haldoklik net. 1 órámba beletelt mire írni tudtam :twisted: :twisted: :twisted: .
Hendegabi: Aha tényleg jól összeszurkálták a kezét, azokból nem is küldök, ahol mindenféle vacak „cső” lóg ki belőle, nem szép látvány!! Van tejcink, bár nem sok. Kaphat belőle, de még mindig csak cumisüvegből hajlandó enni, de mindegy legalább eszik.
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, meg is mondom holnap Dominak , hogy egy egész fórum szorít érte :D :D :D
Mindenki azt mondja, hogy szerencse a szerencsétlenségben, hogy ott derült ki, nem itthon, mert akkor oda már nem vihettük volna vissza, bekerült volna gyerekosztályra az meg állítólag nem kap annyi figyelmet mit a koraosztály.
Dodi: ne sírj te se, a baba megérzi, hogy anyának gondja van. Nekem is mondták, hogy a baba mellett ne sírjak , mert megérzi.
marietta1982

marietta: nagyon sajnálom, hogy még nem lehet veletek a pici fiatok! De legalább tényleg hozzáértő kezek közt van! :) Viszont még képeket tehetnél fel, mert jó őt nézegetni! :lol: :lol:

lorca: bond nagyon ügyesen megmagyarázta a szelephézagot, nekem már nem is kell :lol: :lol: Most már mindent tudsz :lol:

Kép
agi125r

Marietta!

Tudom, hogy érezte, mert nagyon fickándozott, pedig ma nyugodt volt amúgy :? ! De nálam nagyon könnyen eltörik a mécses :oops: ! Viszont szerintem még mindig jobb, hogy egyből kijön így a feszültség (és nekem tényleg el is száll talán épp emiatt a dühöm), mint ha órákig/napokig feszült lennék. Sztem alapból nem a sírással van a baj, hanem azokat kéne letojnunk, amik azt kiváltják!

De én amúgy már teljesen jól vagyok :D ! Nálam tényleg ennyi a dulifuli :wink: ! Már megint szeretem apát (persze eddig is :wink: ), és alig várom, hogy hazaérjen :D :D :D !
A baj az, hogy ezzel meg teljesen elkapattam, mert ilyenkor még én bújok, meg dorombolok :roll: :lol: !
Tudom, hogy "gyenge" vagyok, de nem bírom a feszültséget.... :roll:

Megveszem azt a csudiszééép bölcsőt :D :D :D ! Elnyertük ugyanis a "megzabálomdejófejanyu"-féle ösztöndíjat, így most tudunk áldozni ilyen "luxusra" is :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:18-kor.
Vendég

Marietta!

De édi!!!! :D :D Csak vigyázz a cica le ne nyalja a szájáról a tejcit! :wink:

Czigka!

Azt hogy érted, hogy milyen kapcsoló? :shock: Sima villanykapcsoló... :oops: Vagy megint szőke vagyok és én értek félre valamit....? :oops:

Kép
Kép
tabati

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:19-kor.
Vendég

Marietta!

Biztos, borzasztó érzés az,h nem hozhattad haza,de én akkor is nagyon irigy vagyok,h Domi már kint van.Láthatod az arcát,foghatod a kezét ,érezheted az illatát. Nálam továbbra is áll az idő. Sosem lesz júl. vége. Már nagyon szeretném látni a fiam :)
Vendég

Czigka!
Már a múltkori műszaki eszmecserédnél kezdtél gyanús lenni, de most már szinte biztos, hogy nagyon komolyan értesz a műszaki dolgokhoz! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én a csavart nem tudom megkülönböztetni a szögtől.
Szegény Tabati!
Neked ezt most meg kéne értened?!

Úristen! nektek már volt olyan, mintha a baba hasa kuruttyolna? A bordáim közül jön a hang, de nem érzek semmit. Ő meg tudom, hogy ott van.
Szerintetek??????

és egy e heti fotó, ami ugyan elég szarul sikerült, de a lényeg látszik:
Kép

és én is elkezdtem csinálni olyan montázst, mint Tabati, az elmúlt 9 hónapról. Majd felteszem azt is, vicces látni a pocak fejlődését! :D

Kép
katy76

Most csak egy rapid, mert valahogy ma abszolút nincs jó kedvem. Nyűgös is vagyok!! :x Egész délután vasaltam, a lábaim mint egy elefánté. :shock: És a fiam kirúgja az oldalam! :roll:

Teratina!
Én is soteII-n szülök, csak én Dr. Sára Leventénél. Ő sem mondott összeget, ő azt mondta amikor rákérdeztünk, hogy 40-60 között szokott kapni. Beöntésről sajna nem tudok semmit. Ha hétfőig ráér az infó, akkor meg tudom mondani, ugyanis hétfőn megyek Uh-ra.

Dodi!
Nagyon nagyon ügyi vagy!! GRATULÁLOK!!!!! 8) 8) 8)
Aranyos a ruci, nekem is hasonló a hazahozós pulcsi, csak nekem a kutyusos krémszínű verzió van meg a pulcsiból.

Köszönöm mindenkinek az ezüstös tippeket. :wink:

Marietta!
Sajnálom, h Dominak bent kell maradni, de csak pozitívan, nemsokára jöhet haza, és ott jókezekben van!! :wink:

Kép
szisz89

tabati! :)

Ezeket te is ismered. :wink:
Váltókapcsoló=keresztkapcsoló :arrow: amikor ugyanabban a helységben kapcsolod fel illetve le a villányt, csak más irányból. Magyarul mielőtt bemész az egyik ajtón felkapcsolod a villanyt és miután kimentél a másik ajtón lekapcsolod magad után.
Egypólusú nyomókapcsoló :arrow: sima villanykapcsoló
Csillárkapcsoló (ő áll 2 részből) :arrow: a csillárnak az egyik illetve másik felét tudod külön-külön illetve egyszerre felkapcsolni. (Értelemszerűen a csillárba különböző erősségű izzókat érdemes tenni)
Csengőkapcsoló :arrow: na, vajon? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

marietta1982! :)

"Addig is pihizz sokat, és ne idegeskedj, hogy legyen sok-sok tápláló tejcike a picúrnak!
(Hallottad Bondtól milyen drága a bolti ) "

Hát még az anyatej! 4 szemjegyű literje. :wink:

czigka! :)

"nyel egy nagyot, vagy kettőt és max megjegyzi magának, hogy már csak másfél hónap."
És mit fog mondani másfél hónap múlva? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Jók a rucik (és szerintem nagyok lesznek. :roll: De nem baj. :wink: ) :wink:

"Elnyertük ugyanis a "megzabálomdejófejanyu"-féle ösztöndíjat"
Húúú, ez engem is érdekelne. Mik a pályázati feltételek? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

máriá! :)

Te is eszembe jutottál a minap. Jó pihit nektek és jelentkezz majd, ha megjöttetek! :wink:

katy76! :)

Szög: hegyes, mint állat.
Csavar: menetes. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jöhet a montázs! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Sztem is nagyok lesznek, pedig a méretezése 0-0 hó, nem is a 0-3 hós :? ! Mondjuk van new born-os bodynk is, de összemértem, és csak egy centivel nagyobb ez.... Dehámmmosmicsinájak?!?! :roll:
Majd belenő, oszt jóvan :lol: :lol: :lol: !

Pályázati feltétel:
Legyél anyám lánya :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Amúgy meg neked minek? Most nyertél a lottón :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!
De szép pocak :wink: ! Igazi csajos :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Tehát a kés is egyfajta szög (hegyes, mint állat), a boxmeccs meg csavar (menetes)?!?!?! :shock: :shock: :shock:
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt!

De jó lenne aludni...salllaallaaaa.. 4 óta nézegetek.. :? :? :?
Vendég

Sziasztok! 8)

Ismét hétvége, és apa ismét melózik ma is, holnap is. :twisted: Már kicsit kezdem unni, én meg itthon lesek egyedül....a szüleim ballagáson, így most hozzájuk sem mentem. Jó hír is van ám azért :D : Tesóm ma éjjel érkezik meg Máltáról már kint van egy hónapja, szóval gondolom holnap ő is eljön, így nem leszek egyedül. 8)

ancsurti: aranyos vagy. :D :D a múltkor írni akartam, hogy nagyon-nagyon tetszik Hanna szobája, annnyira jól megcsináltad!!! Mindig is irigyeltem az ilyen kreatív embereket :lol: A netre meg hiába a rákérdezés, és hiába lenne egy esetleges vita is, akkor is kiszámlázzák azokat a napokat is, amikor nem volt, bizti vagyok benne, hogy itt is így lesz... :?

marietta: elhiszem, nagy csalódás lehetett, amikor telóztak, de olyan kis erős kölyöknek látszik, bizti hamarosan vihetitek haza!! És annyira csodaszép :D :D :D Részemről is megy a drukk Értetek ezerrel!!!!

dodi: gratula a szigorlatokhoz, úgyi vagy! :wink: Én is inkább "normál mamabugyit" vettem, az legalább pamut, igaz van Tenna is, de nem tudom hányszor lesz rajtam, vagy melyik lesz a kényelmesebb. A hazajövős szerkó nagyon édes, én már vettem 2 szerkót is Dorkának, de azóta vadászom a 3.at mert a másik kettőt már megszoktam :lol: :lol: :lol: Meg olyan bolond idő van, hogy fogalmam sincs mennyi réteg cucc kell majd. Kedvet is kaptam, azt hiszem mindjárt elugrom a Brendonba 8)

Megrendeltem neten ugye az őssejt-levételt, egy kb. óra múlva hívtak is, és közölték, kedden délig itt a csomag és szerződés (azt majd kitöltve küldjem vissza), számlázni pedig majd ha szülés után 10 nappal meg van az eredmény akkor fognak, hogy végül felhasználható-e vagy sem. Ha nem akkor 50eFt-ot számláznak, ha oké minden akkor 372eFt-ot.

Képzeljétek éjjel 3kor szó szerint kipattantam az ágyból olyan iszonyatos fájdalmat éreztem a gyomorszájamnál, a kislányom helyezkedett, ilyen eddig még nem volt, gyorsan felébredtem, és magamhoz tértem :lol: :lol:

Bond: A sejtbankos menete:
"A köldökzsinórvér- tárolásához szükséges négy szűrővizsgálatot- a hepatitis B, a hepatitis C, a syphillis és a HIV - a legmodernebb technikával, a laboratóriumi feldolgozás során közvetlenül a köldökzsinórvéren végezzük el. Így az édesanyának nem kell a vizsgálatokon átesnie sem a szülést megelőzően, sem azt követően. A módszer nem jár őssejt- vagy a transzplantáció szempontjából fontos sejtveszteséggel, mert a vizsgálatot a megsemmisítésre szánt maradványanyagból végezzük. A vizsgálat költségét a Szolgáltatás díja tartalmazza."

f.nikici

Sziasztok!

Ma reggel megint volt egy olyan marha erős fájásom,én is parázok rendesen,azért ennyire gázra nem számítottam.
Tegnap délután nem pihiztem,azt hittem így többet alszom éjjel,de nem.Ugyanúgy felébredtem 2-3 óránként.
Valószínűleg így akarja a testünk elérni h felkészüljünk a baba-olimpiára. :lol:
A számok:pelenka csere csukott szemmel...a többire nem emlékszem pedig olyan jó számokat állítottam össze! :P
Mindezt persze hajnalban mikor ötvenedszerre ébredtem fel. :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:21-kor.
Vendég

Marietta!

Kitartás! Nagyon drukkolok Nektek! Domi gyönyörűséges, teljesen elolvadok Tőle és Párom is :wink: :lol: !

Dodi!

Gratulálok a vizsgákhoz!!! Nagyon ügyi vagy! Boti diplomával fog születni az tuti, majd jó gyorsan fog tanulni :lol: :lol: !
Macrosomia...nem lesz, ne izgulj, szerintem ahhoz már most 4 kg kellene, hogy legyen! Én is rákérdeztem amúgy!

Te Apa :twisted: ! Neked volt igazad abszolúte!!!!!! Érthető, hogy a vizsgák után szerettél volna egy kis körbepuszilgatást, gratulációt (1 tábla diabetikus csokikát :wink: ), egy kis bújást!!!! Meg azért most már tényleg izgulás van, hogy mi van ha pont most indul be a szülés stb. Múlt héten én is sírtam, mert már úgy hiányzott a Párom (hiába volt itt Anyu)...erre mondta, hogy inkább most már Ő is hazajön, majd még befejezi a hátralévő dolgokat amíg bent leszek, de már Ő is nagyon nehezen van nélkülünk. Jó naponta több órát beszéltünk telefonon (füleccsel...hogy azért tudjunk tenni-venni), meg jött 3 naponta, de nem aludt itt és az nagyon rossz volt.

Édik a Bébi rucik Dodi!!!!!!!!!!

Húúú egyre jobban várom, hogy már hárman legyünk :wink: ! Egyik pillanatban azt mondjuk Párommal, hogy gyere már ki Kiskukis, másikban meg, hogy még maradj, kicsit fejlődj, meg még Apának kell egy pár nap, hogy ready legyen!!! Szóval fura kettős érzés!!!!!A fenekét szét fogom puszilgatni, mert folyton a bordámban van, most sem hagy ülni itt!!!! Szóval megyek is!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt! :)

kicsidodi!

"Pályázati feltétel:
Legyél anyám lánya !
Amúgy meg neked minek? Most nyertél a lottón !"

Mittöltstekkihánypéldánybanholadjamleéskelleráilleték? :lol: :lol: :lol:
Én egy szóval sem mondtam, hogy nyertem a lottón. :roll: :roll: :roll:

"Tehát a kés is egyfajta szög (hegyes, mint állat), a boxmeccs meg csavar (menetes)?!?!?!"
Ahogy mondod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

Na végre! Hol kódorogtál ennyit? :shock:

f.nikici!

Rémlett, hogy olvastam valahol, de most nem találtam. :oops: Köszi! :wink:

tímea83!

Jusson eszedbe a többi szám is, engem érdekelne! :wink:

czigka!

"10 féle kapcsoló (vagy dugalj, vagy minek nevezzem)"
konnektor-dugaszoló aljzat-dugalj->mindegyiket értjük. :wink:

"ha nem kettő, hanem már három helyről akarsz egy lámpát kapcsolni, akkor kell két váltó meg egy keresztkapcsoló is."
Ott a pont. :oops: :wink: Részemről leragadtam a kettőnél

És jól írtad, van külön csengőkapcsoló is. (Amit besorolhatunk az egypólusúak közé):
"Az egypólusú csengőkapcsoló a nyomvatartás idejéig működteti a csengőt vagy egy impulzus jelet igénylő elektronikus csengő kapcsolására alkalmas."

Kép
Kép
200907?

Na, látom Czigka és Bond már megint műszakizik... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Nem tudom, hogy írtam-e, de megnéztem a "sanyibea" oldalon a bölcsőt, és nagyon szép tényleg! Azt veszitek meg végül ugye?
Apáink tegnap találkoztak, kérdeztem is, hogy és beszéltetek a terhességeinkről???? Szerinted??? :roll: :roll: :roll:
Természetesen az autók fogyasztása, stb. volt a téma....
Kíváncsi vagyok, hogy ha meglesznek a picik, akkor valamelyest változik-e ez? :roll:

Breki!
Miért nem jár haza esténként a párod? Vagy vidéken építkeztek?

Boo!
Igazad van, még mi panaszkodunk, mikor Te hetekre egyedül maradsz.... Ha jól érzem, akkor Te is ragaszkodsz eléggé anyukádhoz, én a helyedben biztos, hogy őt hívnám, meg egy taxit. (vagy hívja ő a taxit, és gyorsan vegyen fel Téged, addig is van időd összecumózni)
Persze ez nem ugyanaz, mintha a párod lenne veled, de mégsem vagy egyedül!

Kép
katy76

katy76! :)

"Természetesen az autók fogyasztása, stb. volt a téma....
Kíváncsi vagyok, hogy ha meglesznek a picik, akkor valamelyest változik-e ez?"

Persze. A gyerekkel karjukon teszik majd ugyanezt. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Czigka,
Nekünk van infrával kapcsolható érintős kütyü is. :D Az sokkal poénosabb, mint két váltó és egy keresztkapcsoló. :mrgreen:
105 kapcsoló/konnektor :shock: Ekkora számnál már messze nem csodálkozom, hogy a 30%-ért benyaltad a villanyszerelők kézikönyvét haladóknak. :lol:

kismamaagy...rám jellemző 8) vagy öt éve.

Nikici,
Előre nem is kérnek pénzt a köldökzsinór-vér levételért? Valami pozitívum. :wink:

Boo,
Nem irigyellek azért az 5 hétért egyedül. :? Anyukád nincs ugrasztható távolságban? Reméljük azért Miron szépen megvárja Apáját.
Pociviszketés legnagyobb valószínűség szerint annak a jele, hogy a bőrödnek tele van a hócipője a nyújtózkodással. Üdv a folyamatosan vakaródzók klubjában. 8)

"hogy lehet, hogy a fülfúrás nem fáj???
Én emlékszem arra, amikor belőtték a fülbevalómat. Nem azt mondom, hogy meg kellett halni tőle, de nekem az fájt. Meg főként az, amikor be volt gyulladva a lyuk - arany volt és nem vagyok rá érzékeny.

Dodi,
A 0-0 hós vagy newborn az 56-osnak, a 0-3 hós a 62-nek felel meg elvben. Jó, ha van mind a kettő, mert body-ból sokszor egy számmal nagyobb kell, mint rugiból. Az 56-os rugi jó a hosszabb gyereknek is születéskor, mert felhúzzák a lábukat a fülükig. Az, hogy nagy, onnan fogod tudni, hogy mindig kihúzza a lábát a rugiból és szenved vele. A kicsi az egyértelmű lesz. :lol:
A bodyban az elején inkább keresztben van méretkülönbség, 1-1 cm az már jóóó nagy ugrás. 8)

b@zdmegnyuszikaafűnyíródat stílus :lol: :lol: :lol: óóóó, de ismerős :lol: :lol: :lol:

007,
"Hát még az anyatej! 4 szemjegyű literje."
Az anyatej ingyenes volt még két éve. :? Most már nem?

Be kell valljam, a járműves linken annyi ismeretlen szó van számomra, mintha egy idegen nyelv lenne. Nem is tudom, hogy mentem át annak idején műszakiból. 8)
A nálunk dolgozó szakik mindig ki szoktak nevetni, mivel nekem a "kütyü" szónak legalább 300 jelentése van, pedig a legtöbb kütyüt még használni is tudom. Robi kb minden 2-3 hónapban röhög egy jót azon, hogy képtelen vagyok megjegyezni, hogy most imbusz vagy imbisz kulcs-e a megfelelő név. :roll: Én meg hiába mondom, hogy amíg megtalálom és össze tudok rakni bmit (de legalábbis szétszedni), addig nekem jó. :twisted:

Katy,
"mintha a baba hasa kuruttyolna"
Kuruttyoláshoz kell levegő, az a babának nincs, így vszínűleg a te pocid. Ne felejtsd el, hogy jelen pillanatban nem teljesen egyértelmű, hogy hol helyezkednek el a belső szerveid. :lol:

Marietta,
Babaképekből elég nehéz besokallni. :wink: Hozhatod nyugodtan minden nap a termést. :lol:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Vagyok én is csak sajnos a napokban nemtudtam jönni,mivel elkapott a migrén de a durvább fajta!
Ezen kívül meg még rengeteg program volt,ovi,suli,kirándulás évzáró,ballagás!
Mindenki kérdezgeti hogy mikor szülök viccesen szoktam mondani hogy jövö héten mert akkor már ráérek!
Ma még anyuéknál falunap,oda még szeretnék elmenni!
Tudom nem olyan érdekes de tegnap megkapták a lányaim a beígért kiskutyát!
Nagyon édes,majd rakok róla képet!
Milyen volt az éjszakátok,kismamik?
Én nem aludtam valami jól,nagyon éreztem a babó fejét,és csak forgolódtam,mondjuk meg a kutyist is sajnáltam hogy vajon hogy alszik!
Ma leszakad a derekam,és iszonyúan nyom Benedek buksija!
Viszont ma nem olyan aktív,lehet szótfogad és 15,vagy 16-án kibújik?!? :oops:

Na késöbb még lehet bekukkantok,szép hétvégét mindenkinek!
Puszi!
20140328174041

Azért a képeket megnéztem Domi baba nagyon édes!
20140328174041

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Timi!
Ma én is egy marha nagy fájásra ébredtem...:(

Boo!
Nem úgy volt, hogy 3 hétre megy el tiedapa? És hogy tök jó, mert ha a babus a kiírtakig marad, akkor pont hazaér?
Egyébként a kép holnap, vagy hétfőn lesz, attól függ, hogy holnap anyóséktól mikor érünk haza.
De nem felejtettem el!!!! :wink: :wink: :wink:

Lorca!
Az, hogy mennyiért adják az anyatejet, ha nincs teje a kismamának azt nem tudom, de azt viszont igen, hogy ha sok a tejed, akkor 1800/l -ért beveszik tőled. Ezt nem olyan régen olvastam valahol.

Kép
szisz89

Akkor a képek!

Kép

Kép

Kép

Bocsi az offért!
Boo!
Tudod azaz igazság hogy már nagyon régen be lett nekik ígérve a kutyus!
Ahonnét hoztuk volna sajnos ott nem lettek kutyusok,és nagyon csalódottak voltak a lányok!
Most sikerült találnunk,olyat amit szerettünk volna,és látnod kellett volna milyen boldogok voltak tegnap amikor meglátták!
Tudom hogy minden csoda 3 napig tart,de nem gondolom hogy a kiskutyus el lesz hanyagolva!
Hatalmas kertünk van és már megvan a helye is!
20140328174041

Moncsy!
Tényleg aranyos a kutyus!!! Milyen fajta?? Így első ránézésre hasonlít a Hawanese (vagy h kell írni) fajtára.

Kép
szisz89

Szisz!
Köszi,a kutyus puli!

Lányok,nem tudom mi van furán érzem magam,leszakad a derekam,a pocim kemény,és fájdogál,de nem rendszeresen,és Benedek alig mocorog ma!
Lehet komolyan vette hogy akkor jöhet ha vége a sulinak és az ovinak!
Majd meglátjuk! Megyek gyorsan elvégzek!
20140328174041

lorca! :)

"Nekünk van infrával kapcsolható érintős kütyü is. Az sokkal poénosabb, mint két váltó és egy keresztkapcsoló"
Pláne a gyereknek, amikor abba a korszakba ér! :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bőrviszketésre sok minden jó, de a mandulaolaj és az olíva különösen :wink: . (A ruhák szempontjából már nem állítanám ugyanezt feltétlenül... :roll: )

Eladni gondoltam az anyatejet, nem venni. :lol: Bennem még 1.800.-Ft van, de nem néztem most pontosan utána.

ImbUsz kulcs. Mint a jármű. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Mostanában kicsit sűrűn teszed...

"Van keretetek???"
Ennek mi köze a kutyához??? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moncsy.78! :)

Te is esélyes vagy a "Következő Kismama" címre! :wink: Majd sikíts (nekünk)! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

köszi szépen a SOTE 2-s infókat.

Szisz89,

persze ráér az infó hétfőig, nekem is 50-70 közötti árat mondott anno egyszer vki, aztán egy másik topikpól olyan infót kaptam, hogy a terhesgondozás tízsszeresét illik a SOTE2-n adni, nekem fix 8.000,-ft-t kell fizetnem havonta, így 80 ezer menne csak a Dokinak.

Irigykedek kissé a keményedéseitekért, fájásokért. Nálam semmi. Mikor lesz ebből szülés? Már úgy túl lennék rajta. Én is tegnap voltam ctg-n, de semmi, a szerint még biztos nem szülök a közeljövőben. Hétfő este megyek én is a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Marietta,

Domi nagyon édes, biztos minden rendben lesz, drukkolok Nektek.

Bízom a hét eleji nagy melegben, frontokban. Dokim szerint is 2-3 héttel nagyobb a koránál.

Szép hétvégét Nektek!

Kép
Kép
Kép
teranita

Sziasztok,

köszi szépen a SOTE 2-s infókat.

Szisz89,

persze ráér az infó hétfőig, nekem is 50-70 közötti árat mondott anno egyszer vki, aztán egy másik topikpól olyan infót kaptam, hogy a terhesgondozás tízsszeresét illik a SOTE2-n adni, nekem fix 8.000,-ft-t kell fizetnem havonta, így 80 ezer menne csak a Dokinak.

Irigykedek kissé a keményedéseitekért, fájásokért. Nálam semmi. Mikor lesz ebből szülés? Már úgy túl lennék rajta. Én is tegnap voltam ctg-n, de semmi, a szerint még biztos nem szülök a közeljövőben. Hétfő este megyek én is a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Marietta,

Domi nagyon édes, biztos minden rendben lesz, drukkolok Nektek.

Bízom a hét eleji nagy melegben, frontokban. Dokim szerint is 2-3 héttel nagyobb a koránál.

Szép hétvégét Nektek!

Kép
Kép
Kép
teranita

Nnna, kérem. Nagyjából vége a mai napi molyolásnak.
A huzamosabb állás nem mindig esik jól, meg hamarabb is elfáradok. Hol úgy tipegek, mint egy 100 éves pingvin, máskor meg ha nem is futok, mint a nyúl, de egész jól bírom. :o
Mostanában megint kezd az az érzésem lenni, hogy Hugi sem induljukmertelfolytavizeméstízpercesfájásaimvannak indítással fog érkezni, hanem szép komótosan, mint a bátyja. :roll:
Annyira semmit nem érzek és semmi bajom nincsen (koppkoppkoppkopp), hogy azt szinte már pofátlanságnak érzem. :oops: :oops: :oops: 8) Ha ez bármit is garantálna a későbbi terhességekre és a gyerek viselkedésére nézvést illetve semmi egyébtől nem függne a gyerekvállalás, akkor azt hiszem összedobnánk egy foci csapatot. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Azzal együtt mire megyek a következő CTG-re, összepakolok. :roll: :oops: :wink: )

Kép
Kép
200907?

Építkezők figyelmébe!:

http://www.blackanddecker.hu/powertools/productdetails/catno/BDS303/

(Nem konkrétan erre, hanem a készülékre, mint olyanra gondolok)

Kép
Kép
200907?

Na végeztem a konyhai cuccok kipróbálásával, elmosogatásával, meg még egy két dolog elmosogatásával Dorkilinek.
Már kaptunk orrszívó-porszívót és lázmérőt is tegnap, tök jó. 8) Már tényleg semmit nem tervezek venni a Kisdrágánk érkezése előtt. (Kivéve, ha vmibe bele nem szeretek :lol: )
Csak még el kellene mosogatni másodszorra is ma...

Bond: a sejtbank.hu oldalról másoltam be :wink: . én is hasonlóan vagyok, csak annyiban más hogy én egész nap meg sem állok, de azért már nem olyan kellemes az egész napos robotolás.

lorca: nem, nem kérnek előre semmit. majd ha megvan a véreredmény csak utána számláznák, azt mondták kb. 10 nappal szülés után.

boo: át Neked sem lehet egy kellemes dolog állandóan egyedül lenni :? . Az álmod tuti amitatt volt, hogy felébredj, nekem is volt már ilyen, csak pl. nekem olyan, hogy ülök a wc-n, és felébredtem, majdnem bepisiltem. :lol: :lol:

moncsy: nagyon édes a kiskutyus :D :D :D

f.nikici

Bond: hát én nem igazán szavazok a Black&Decker termékek mellett, már nem olyan jó minőség mint régen, az üzletben sem ajánlják már előszeretettel, inkább legyen Bosch, vagy ha az drága, akkor a B&D - hez hasonló árban lévő Skil (Bosch termék).
Ezt én is nemrég tudtam meg, miután igen sok gépet vett mostanában a párom.

f.nikici

007,
Infrás kütyü - a legjobb, hogy egyáltalán nem használjuk ki, csak addig volt jó, amíg mi fent aludtunk a galérián. Azóta leköltöztünk és se tv, se hi-fi nincs, aminek lenne itt távirányítója. De majd egyszer, amikor a gyerekek megnőnek. :lol:

Anyatej nekem is valahol abban az árban rémlik, de ha jól emlékszem, a leadható mennyiség az egy liter alatt van. :? Nem mintha engem az fenyegetne, hogy napi több liter extra a mosogatóban landol. :lol:

Moncsy,
Nekem a kutyacsoda 3 napja évekig tartott - 12 voltam, tehát azért gyerek. :wink: Nyáron anyukám se a kutyát, se engem nem látott, csak akkor kellett beszállniuk, amikor suli előtt már nemigen volt lelkesedésem sétálgatni. A többi 2-3 sétát azért megoldottam.
A leányzóknak nem raksz fel egy vonalzót? Milyen dolog, hogy Bende babának kettő is van, nekik meg egy sem? 8)

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:23-kor.
Vendég

Nem jutott eszembe a hajnali eszmefuttatásom,ezért nem vagyok még milliomos sem,pedig egyszer megálmodtam a lotto számokat is..
Lehet h köze van ehhez annak is h szörnyen nyűgös vagyok,egész nap fájdogál a hasam minden rendszeresség nélkül.
Unok feküdni,de nem igen tudok mit csinálni,mert ha felkelek rosszabb,és nincs is türelmem semmihez! :evil:
Én már menni akarok!!! :P

tímea83
Ajka

Látom ma mindenki fájdogál..de azt hiszem az eredménytelenség aggasztóbb,mert én is belegondoltam h ez még hetekig elmehet így
..Elvileg mi is nagyobbak vagyunk egy héttel. 8)

tímea83
Ajka

Nevetni fogtok de én legszívesebben nudiznék egész nap!
Olyan mintha már minden ruha szorítana,olyan jó ruha nélkül glasszálni! :lol:
Valamelyik nap is ezt tettem,aztán bejött párom a kertből,és úgy elkerekedtek a szemei,h annyira kellett nevetnem h féltem h az összes cérna kijön a számban! :lol:

tímea83
Ajka

Átnéztem a júniusiakhoz,h ott is milyen szép babák vannak!

tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?