Sziasztok!
bond: nekünk villanybojler van, hogy hány lityis? Nem tudom, bazi nagy

Nulláról még sosem kellett felfűteni, így sejtésem sincs. Azt tudom, hogy külön órája van, és azon meg van vmi érzékelő, és este kapja a jelet, hogy fűthet- ekkor ócsóbban számol. Ha kell, persze, fűt nappal is, de akkor drágább árammal. Tudom, hgoy nem nagy segítség, de ez van
boo: GRATULÁLOK asszony- mivoltodhoz!

És ezt így el tudtad sunnyogni?

Én meg azt hittem, hogy akkor erről a tervről egyelőre letettetek.... átverés!
Vista/ office: NE!!! Nekünk ezen a gépen, amit most használok, Vista van. Nagy lendülettel megvettük, mert új meg minden /legyen legális is

/- de a design nem feledteti a hiányosságokat. Ha megszoktad az XP- t, megőrülsz, mire a megszokott funkciókat megtalálod, mert ne hidd, hogy van valami köze hozzá! Egy hétig csak k.anyáztam! Most már lassan beleszokok, de néha eszembe jut, hogy talán vissza XP. Ja, és emellett jól leveszi a gép memóriáját, bazi nagy helyet foglal, naponta jönnek rá a biztonsági frissítések, mert egy sz@r. Az office úgyszintén. Új design, de semmit nem találsz meg, csak fél órás káromkodás után. Úgynogy én nem javaslom
Újratelepítésből nekem is kijut: a laptopot du. használtam, majd lekapcs. Este újra bekapcsolom, csak nem akar felállni. Párszor megpróbáltam, semmi. Kotorásztam a bootolási beállításokban, semmi eredmény. Eldurrant az agyam, mondom: legyalullak, te szemét! De aztán eszembe jutott, hogy van rajt pár szükséges cucc, így egyelőre csak telepítés játszott be, lementem majd holnap a fontos dolgokat, és utána jön egy rendes legyalulás, vinyómegosztással. Meg ismét újratelepítés. És mindemellett délelőtt megyek védőnénihez, bevásárolni, délután meg jön a bácsi, aki felméri a terepet a szúnyoghálós ajtóhoz. Ennyit arról, hogy ha majd nem dolgozok, mennyit fogok unatkozni....
marietta: nagyon sajnálom, hogy még nem viheted haza Domit

De mit mondtak, meddig kell még maradnia kb? A dokik rendesek? Remélem, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok!

És ne búsulj, egy egész fórum gondol rátok, biztos meglesz a hatása!
niki és nellike már otthon babázik?
pagikával mi van?
több kérdésem egyelőre nincsen
ja de: látta vki a MotoGp 125- ös futamát? Én azt hittem, besz@rok a röhögéstől!