A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Nagy-nagy gratula az esküvőtök alkalmából! Nagyon jók a képek, és szerintem teljesen jó ahogy összehoztátok azt a gyors esküvőt! Nagyon szép menyasszonyka voltál, és kismama vagy! :D

Lidike! Régen találkoztunk! Tegnap mi is kint voltunk a bababörzén, de 18 óra előtt 5 percel értünk oda, így már csak a pakoló emberkéket nézegettük.
Jó kis hordozót találtatok!

Teranita!
Mi lesz ma? Szülés? Szerintem szép a mai dátum! :wink:
Vendég

Lorca 'a porszívó elővétele is szuszogásban végződik' :mrgreen: :mrgreen:

Norka pedig milyen jó lett volna összefutni :) jééé,te holnap már 38 hetes leszel :) hogy érzed magad?

Képzeld ideköltöztünk a Wesselényire,úgyhogy esetleg,ha jössz a szülészetre,akár fel is ugorhatnál hozzánk :)

Kép

Kép
lidike

Boo!
Szívből gratulálok Nektek!! (esküdnöm kellett..... kis ravasz!!! :lol:)

A rapid esküvő ismerős nekem is, Nektek gyűrűtök volt, nekünk meg tortánk. Amúgy kb. minden ugyanúgy történt.....

Kép
katy76

Boo, Nagyon-nagyon Boldogságosat kívánok Nektek!!! Hát ez tényleg gyors volt!!!! :lol: Szerintem nagyon csini voltál.

Katy, pocakod van!

Dodi, gratula a vizsgádhoz!!!

Moncsi migréned elmúlt? Nagyon tündéri a kutyusotok!

Sillia, nem semmi a lábad. Nekem Marcival volt ugyanilyen, próbálnám azt mondani, hogy jobb lesz, de nem. Majd szülés után. Addig meg kitartás. Illetve a váltott zuhany nagyon jó (vagyis jólesett) volt rá.

Igazából csak az utsó két oldalt oldalt olvastam vissza. Ma lett kész a felújításunk, nagyon szépséges lett. Így jövőhéten takarítás ezerrel (holnap temetés), utána meg csak Bendére vagyok hajlandó koncentrálni. Szerdán én is voltam dokinál, a millió keményedés és mensis érzés ellenére a méhszájam 3000-es, babóca köszöni jól van. Július 9-e hetében lesz a csaszi (38. hét).

kispiskóta

Ééés tádáááám:
&&&&

Azt ALT GR és C verzió nem működik, sztem kaki a billentyűzet, mert pl. a kukac jelet csinálja ezzel a módszerrel.
Bond féle 38-as vált be, csak amikor először próbáltam, akkor nem a "számos" billentyűknél írtam be a 38-at, hanem itt fölül a betűknél.

Lidike!
Köszi a honlapot, naggyon baráti az ára, a többi hasonlóhoz képest. Ti "élőben" vettétek, ha jól vettem ki? Rendelésnél méregetni kell, hogy melyik méret kell.

Kispiskóta!
Neked miért is lesz császár? Ne haragudj, már biztos írtad, de már annyian vagytok császárra ítélve (v. csak nekem tűnik úgy?), hogy nem emlékszem.

És Minimanónak miért is kell, mert már őt is akartam kérdezni?

Mosás tegnap óta pörög ezerrel Bodza rucikkal megpakolva, Ikiben megvettük ugyanis a szekrényt, amibe bele is tudom pakolni őket :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

Hihetetlen,mennyit írtatok péntek délután óta... Aznap este vacsorázni mentünk a barátainkkala,aztán este meg már nem volt erőm jönni.
Tegnap reggel piac,aztán ISP,mert bográcsozás volt nálunk tegnap és arra kellett készülni. Jól sikerült nagyon, a szél is elállt,úgyhogy az idő nagyon kegyes volt hozzánk,viszont estére nagyon bevizesedtem,gyakorlatilag nemhogy bokám,de lábszáram is csak egy tönk volt :lol: Úgyhogy este amíg olvastam,pócoltam végig.
Ma megvettük az ágyat Lilinek és az összes cuccot,ami még hiányzott,úgyhogy mindennel megvagyunk,aminek nagyon örülök. Kedden jön az asztalos,szereli össze a bútort és akkor készen vagyunk remélhetőleg. Elég gyakran keményedek,és ami új,ma reggel vettem észre,nekem is elkezdett folyásom lenni. Zuhanyzás után vettem észre,amikor még nem öltöztem fel. Nem örülök neki. Holnap megyünk végre dokihoz,nagyon kiváncsi vagyok,hogy mi lesz. Ma léptem be a 36.hétbe.
Dodi! gratulálok a szigorlatodhoz!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

szonibaba

ha vacak a billentyűzet nézz utána az ASCII kódoknak...
az alt+38 is az.
Én sem tudtam & jelet csinálni és nekem is Bond súgott :oops:

Én is nehezen tudom követni hogy ki miért van császárra ítélve...
Nikicinek keresztben fekszik a baba erre emlékszem de a többieknél nem sikerült követnem az okokat..

Niki

Remélem azért nem jelentkezel mert boldogan babázol otthon.

Marietta

Jobban van a kisfiad?
Vendég

Lidike!

Köszi kérdésed, jól vagyunk. Igen, holnap 38. hét!!!! :lol: Bár semmi jel nem utal arra, hogy Jázmin szeretne kibújni.

Holnap megyek NST-re 11 órára, viszont Húgom is jön velem valami vizsgálatra, így sajna nem tudunk felugrani hozzátok. :( Majd hívlak, ha arra járok! :wink:

Gyorsan átköltöztetek. Csak nem valami gond volt az előző albival?

Nyuszi!

Tök jó, hogy minden megvan Lilinek! Ez olyan jó érzés! :D Gratula a 36. héthez! :wink: Folyás: Nekem dokim azt mondta, hogy normális a terhesség során, ha kicsit több van és nincs más tüneted. Ne aggódj!
Vendég

teranita ilyen mensi szerű érzések nekem is vannak, igaz rendszerességet nem figyeltem még meg, csak néha úgy érzem, mint mielőtt meg akar jönni...

lorca: akkor jó, ha tisztán látom majd :lol: :lol: szegény sógornőm semmit nem látott az ikrekből, igaz neki elég rossz a szeme.

norka: jó hogy jelentkeztél, már rég olvastam Rólatok, azt hittem megszültél :D

nyuszi: nekem is 36 hét óta van folyásom, de színtelen, és semmi más panasz nincs, doki azt mondta, ez teljesen normális :wink: jó, hogy már így elrendeztetek mindent, nekünk is még a kiságy rendbetétele (ágynemű mosás, stb.) van hátra, a többivel már elkészültünk, és nagyon jó érzés. 8)

f.nikici

Sziasztok lányok!

Asszem teljesen le vagyok maradva , Boo: esküvő :shock: :shock: :roll: :roll: ? Mikor :roll: :roll: ? Hol :roll: :roll: ?
Én is Nagyon Nagyon Sok BOLDOGSÁGOT Kívánok Nektek :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!És Boo annyira szépek vagytok, olyan jó látni ezeket a képeket :lol: :lol: :lol: !!!!
Lidike: Hogy milyen kis édes a kisfiad, és azok a hatalmas szemek, valami gyönyörűséges :lol: !!!
És rólunk, kisfiam most már enni sem akar :cry: :cry: , éjjel szondán keresztül kapott kajcsit, ma délelőtt megette az adagját, délután már megint nem akart enni, és így estére megint szondát kap :cry: :cry: :cry: . És egyszer volt véres a széklete, holnap majd többet tudunk, ha megjönnek az eredmények.
Párommal már egy kissé kivagyunk készülve idegileg.

Kép .
Kép
marietta1982

Marietta! Nagyon édes Dominik és ne aggódj,minden rendben lesz vele és nemsokára otthon lehettek mindannyian!!
Boo!! Hatalmas gratula az esküvőhöz! Hát mégis összejött... Nagyon jól néztek ki.
Akkor megnyugodtam folyás ügyileg,igazából azért ijdtem meg egy kicsit,mert reggel amikor néztem,ott a csiklómnál volt fehér váladékszerű,de a tisztasáig betétben már alig,és teljesen szagtalan.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már erre,de sokat kellett pihennem,rengeteget görcsöltem.
Nagyjából átnéztem az oldalakat,gratulálok a megszületett babákhoz!

Boo
Gratulálok az esküvőhöz!

Kicsit le vagyok törve,mert holnap be kell vonulnom a kórházba.A lepény gyakorlatilag már teljesen rajta van a méhszájon,meg BPD alapján 2-3 héttel kisebb Csanád.
Remélem nem lesz semmi probléma akkor se,ha a héten megcsászároznak.

Kép
kita

Marietta,
Sajnálom, hogy ilyen sok gond van. :( Annyi időt töltött bent, hogy minden rendben legyen, de az is várható volt, hogy az eleje nehezebb lesz. A szonda elég ijesztő, láttam, ahogy csinálják, de a babát egyáltalán nem zavarja. Azért üzenem Dominiknak, hogy a házikoszt az nagyon jó!!!
A legjobb mégiscsak az, hogy szép kis rózsaszín, láthatóan nincs különösebben problémája a kintléttel. :wink:
Most te bent vagy vele a kórházban?
Fejés hogy megy? Tej van elég? Szondában lefejt tejet kap?

Nikici,
A másik dolog, hogy ha mégsem elég okos, hogy látótávolságba hozza a babát, akkor nem szabad elengedni addig, amíg az orrod alá nem dugja. Sotén szülés után a pocin landol a baba, ha nincs különösebb gond.

Kép KépKép
lorca

Marietta:Jaj de aranyos!Nagyon édi!
Jobbulást kívánok!

Már én is babázni akarok!!!Már olyan kíváncsi vagyok! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Én is gratulálok az esküvőhöz,és tényleg csinos voltál!
Marietta:Dominik nagyon szép baba,hamar rendbe fog jönni,és nem lesz baja.
Én jól vagyok,csütörtök éjjel egy nagyon durva fájdalomra ébredtem,meg sem bírtam szólalni.Aztán pár perc alatt elmúlt,és reggel ébredtem.Ma meg úgy mozgott a hasamban a hugi,mint még soha.Le kellett fognom,hogy mások ne vegyék észre.Még fájt is,annyira belejött.Vendégek voltak nálunk.Mindjárt fürdetem a Lilit,én is fürdök,és alvás.Gondolom ti még összedobtok 2-3 oldalt? :wink: Majd holnap elolvasom.Olyan jó ez a semmittevés. :D
Vendég

Boo: Milyen kis cuki voltál :D :D !!!!! És tényleg rengeteg hajad volt :shock: :shock: , hihetetlen :roll: :roll: !!!
Lorca: Úgy vagyok bent vele a kórházba, hogy reggel megyek este jövők, akkor kap anyatejcit, ha ott vagyok, bevinni sajna nem lehet, csak azt fogadják el , amit ott fejnek az anyukák.
Kita: Szorítunk neked is, ezt szerintem mondhatom az egész fórum nevében. És nem lesz semmi gond!!!Miért lenne?! Nem szabad rosszra gondolni soha!!!!
marietta1982

Csajok!

Tabati csak a konnektor számolással lóg ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), de akiknek villanybojler van, azokat megkérhetem, hogy csekkolják le a következőket?
-Hány literes
-Hány óra alatt fűti fel
-Hány kW/h-ás?

Köszi! :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Naná, hogy a mára betervezett vasalásból eddig 0 db jött össze. :oops: De legalább kimostam egy szőnyeget és sokkal kevésbé poros a lakás. :D

Boo,
Akár jósló, akár szüléshez vezető fájás, szinte teljesen kizárt, hogy hirtelen belecsapsz a közepébe és ez mondjuk balesetveszélyt okozna vezetés közben. Ahogy nálam kezdődtek, simán be tudtam volna vezetni a kórházba - az akadályozott volna csak, hogy vezetni nem merek. Alvás közben fel sem ébredsz az enyhébbekre, tudom, mert én direkt aludtam egy kicsit, amikor beindult. Azért lehet, hogy úgy tűnik, az alvásból ébresztő egy hirtelen és erős fájás.

007,
Bocs, nálunk cirkó.

Marietta,
Nem maradhatnál valahogy bent? Mivel én bent voltam Szabival, ki tudtam harcolni az éjszakai szopikat is. Igy éjszaka tápit kap vszínűleg, ami csak nehezíteni fogja a szopit. Melyik kórház is? Bocsi, elfelejtettem. :oops:
A magyar törvények szerint szoptatós anyukának kötelesek helyet biztosítani, ha a gyerek kórházba kerül. (ez későbbre is vonatkozik)

Lilisgabi,
"Le kellett fognom,hogy mások ne vegyék észre."
Én sokszor tanítás közben vagyok így. :lol: Néha teljesen elveszítem a fonalat, mert azon gondolkodom, hogy vajon a velem szemben ülő is csak arra figyel-e, hogy bébike pont boxórát tart. 8)

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

köszi lányok,Domi irul-pirul a sok bóktól :) Boo talán annyi,hogy rövid együttélés után hirtelen felindulásból elkövetett szerelemgyerek :lol:

Szonibaba van telefonszám és email cím is.Ő jobban el tudja majd magyarázni,de a válladtól kell megmérned magad majd a csípőcsontodig (persze szülés után)azt hiszem és az alapján varrja meg a te méretedben :) Igen,az ára is nagyon barátságos,a hordozókendők a duplájánál kezdődnek,ha jól nézegettem őket.

Norka na,nekem meg kedden kell nst-re mennem,akkor pont kerüljük egymást :roll: .Majd akkor a szülőszobán találkozunk :lol:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok,

szülésből szerencsére semmi sem lett. Reggeltől kb. délig folyamatosan fályt, görcsölt a hasam. Ez nem szülés szerű volt, mert ott ugy e x percenként fá, legalább van némi szünet a fájások közt. Melegvizes fürdő semmit nem ért, bevettem 2 Magne B6-t, ledőltem, és az úgy negyed óra múlva hatott. Azóta rendben vagyok. Holnap amúgyis mennem kell dokihoz, rákérdezek, hogy mégis meddig Magne B6-tozhatok, mert úgy tudom már nem lenne célszerű. doki is csak annyit mondott a telefonban, hogy még szülni se kéne. 1-2 hetet még tényleg el lehet odabenn a manó.

Ma jó volt, mert itt volt a párom, de lelkileg már én is felkészültem, hogy napközben akár menni kell be taxival, ha dolgozik.

Marietta, a kis Domival remélem hamarosan minden újra ok lesz, ne idegeskedj. Bár gondolom ez most nem egyszerű.

Kita, Nektek is megy a drukk, üzenj, ha tudsz bentről, hogy mizujs veletek.

Kép
Kép
Kép
teranita

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lorca: Győr, Petz Aladár. Sajna nem maradhatok bent, mivel ő koraosztályon van, így csak 8-tól 19-ig lehet nála ott lenni. Amikor még én is a kórházba feküdtem, akkor se kaphatott éjjel anyatejcit, mert fejni se lehet bemenni. 19 után és éjjel a szülészeten kellett fejni, és az mehetett a "kukába". Még látogatok se mehetnek, csak én és a párom. Szüleink még nem is látták a picurt :cry: :cry: :cry:
marietta1982

Boo egész biztosan a legszebb gyerek lesz a világon :wink: .Domival én sem tudtam nagyjából sem,hogy mikor foganhatott,de még az utolsó menstruációmat sem :oops: :lol: :lol: . Ezértis volt két kiírt időpontom,egy április 7 meg egy március 22 :lol: .Másodszor már rutinosak voltunk,most a napot is tudom,amikor fogant :lol:

Marietta gyönyörű ez a miniemberke :) ,ne aggódj minden rendben lesz vele.Teljesen átérzem az aggodalmad,bár az énDomim más okból került a koraosztályra :( Egyébként én is bent lehettem vele(mármint nem mellette,de az osztályon) éjjel-nappal és etetni is ébresztettek mindig.Igaz mindezt 1000 Ft/napért.

Kép

Kép
lidike

marietta1982! :)

Domi hamarosan jobban lesz! Bár, tényleg nem szerencsés a véres széklet, LÁTSZIK rajta, hogy haza fog menni, mert erős kissrác! :wink: Továbbra is megy a drukk és"tejelj", amennyit lehet. :wink: Miért kellett kiönteni a kórházban? Nem tudtad volna hűtőbe tenni? :?: :?: :?: :( :( :( :( :( :(

boo! :)

Vista felejtős.

3 óra? Sehol nem vagy. :roll: 8) Régen volt már ugyan, de nem egyszer tévéztem a kásból, miközben vacsiztam majd utűna aludtam egy jót a vízben. Amikor kihűlt, felébredtem, újabb adag melegvíz és komótos fürdés. Család csak kicsit volt ideges, hogy elvonultam a fürdőszobába este 8-9 körül és csak 4-5 óra múlva kerültem elő. :roll: (Különösebben azért nem zavart, mert nálunk bevett dolog a hajnal 1-2 órás fekvés. :roll: :roll: :oops: :oops:)

teranita! :)

A MagneB6 ilyenkor már tényleg felejtős. Elvileg még több, mint 3 heted van hátra, de gyakorlatilag ilyenkor már bármikor lehet szülni. A magnézium viszont görcsoldó hatással bír, azokra viszont szükség van a szüléskor. :roll: Nem hiányzik, hogy pont ez kavarjon be. Inkább hanyagold és ha csak valóban jóslókról van szó, akkor inkább igyál egy kis bort (vagy felest) és elmúlik. :wink:

lorca! :)

"A magyar törvények szerint szoptatós anyukának kötelesek helyet biztosítani, ha a gyerek kórházba kerül. (ez későbbre is vonatkozik)"
Kac-kac-kac... :? :? :? :? :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond: Azért kellett kiönteni, mert az nem a koraosztályon lett fejve, és így azt sajna nem kaphatta meg :cry: :cry: .
Koraosztály egy másik épületben van, és csak azt a tejet kaphatják meg a bent lévő gyerkőcök, ami ott lett fejve, abban az épületben , a megadott szobában, csak azt tartják sterilnek. Hát nem szomorú :? :? :cry: :cry: .
marietta1982

marietta1982! :)

És haza nem küldhetted volna? :( :( :(

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

Marietta!
Sajnálom, hogy még nem rendeződtek Domival a dolgok, de kitartás, bíztassátok, mi is szorítunk nektek, hamar hazamehet meglátod!

sillia!
Köszi ezt a kód dolgot, apa is pont ma mondta, hogy ilyen is létezik. Én meg ugye nagy pc guru-ként csak pislogtam.

Teranita!
Gyere majd holnap, hogy mi volt a dokinál! Még jó, hogy sikerült ma kipihenned a fájásokat.

Kita!
Mennek a drukkok, reméljük sokkal hamarabb azért nem lesz belőle császár.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok! :lol:

bond: nekünk villanybojler van, hogy hány lityis? Nem tudom, bazi nagy :lol: Nulláról még sosem kellett felfűteni, így sejtésem sincs. Azt tudom, hogy külön órája van, és azon meg van vmi érzékelő, és este kapja a jelet, hogy fűthet- ekkor ócsóbban számol. Ha kell, persze, fűt nappal is, de akkor drágább árammal. Tudom, hgoy nem nagy segítség, de ez van :oops:

boo: GRATULÁLOK asszony- mivoltodhoz! :lol: :lol: :lol: És ezt így el tudtad sunnyogni? :lol: :lol: Én meg azt hittem, hogy akkor erről a tervről egyelőre letettetek.... átverés! :lol: :lol:
Vista/ office: NE!!! Nekünk ezen a gépen, amit most használok, Vista van. Nagy lendülettel megvettük, mert új meg minden /legyen legális is :D /- de a design nem feledteti a hiányosságokat. Ha megszoktad az XP- t, megőrülsz, mire a megszokott funkciókat megtalálod, mert ne hidd, hogy van valami köze hozzá! Egy hétig csak k.anyáztam! Most már lassan beleszokok, de néha eszembe jut, hogy talán vissza XP. Ja, és emellett jól leveszi a gép memóriáját, bazi nagy helyet foglal, naponta jönnek rá a biztonsági frissítések, mert egy sz@r. Az office úgyszintén. Új design, de semmit nem találsz meg, csak fél órás káromkodás után. Úgynogy én nem javaslom :lol:
Újratelepítésből nekem is kijut: a laptopot du. használtam, majd lekapcs. Este újra bekapcsolom, csak nem akar felállni. Párszor megpróbáltam, semmi. Kotorásztam a bootolási beállításokban, semmi eredmény. Eldurrant az agyam, mondom: legyalullak, te szemét! De aztán eszembe jutott, hogy van rajt pár szükséges cucc, így egyelőre csak telepítés játszott be, lementem majd holnap a fontos dolgokat, és utána jön egy rendes legyalulás, vinyómegosztással. Meg ismét újratelepítés. És mindemellett délelőtt megyek védőnénihez, bevásárolni, délután meg jön a bácsi, aki felméri a terepet a szúnyoghálós ajtóhoz. Ennyit arról, hogy ha majd nem dolgozok, mennyit fogok unatkozni.... :roll:

marietta: nagyon sajnálom, hogy még nem viheted haza Domit :( De mit mondtak, meddig kell még maradnia kb? A dokik rendesek? Remélem, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok! :D És ne búsulj, egy egész fórum gondol rátok, biztos meglesz a hatása! :lol:

niki és nellike már otthon babázik?
pagikával mi van?

több kérdésem egyelőre nincsen :lol:
ja de: látta vki a MotoGp 125- ös futamát? Én azt hittem, besz@rok a röhögéstől! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

agi125r! :)

Nincs valamilyen matrica vagy táblácska a bojler alján vagy oldalán, ahol ezek az adatok fel vannak tüntetve? :roll:

Mielőtt legyalulnád a gépet :idea: :
Start menü :arrow: Programok :arrow: Rendszereszközök :arrow: Rendszer-visszaállítás. Itt meg tudsz adni egy napot, amikor tuti jó volt minden és visszaállsz arra a napra. Dokumentumok, képek, stb.-k megmaradnak. Ha azóta progit telepítettél, akkor az viszont "eltűnik" (mintha uninstallt mondanál neki - csak nem biztos, hogy olyan kulturáltan.)

A biztonsági frissítéseket lehet ütemezni az XP-n. A Vistán nem? :shock: :?:

Nem láttam a MotoGP-t. :oops: Leégett a Talma?

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

"nekem csak ne önállósítsa magát."
Igen, ez valahogy nem a te stílusod... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nem tudom kinek van 8-as Explorer-e, de én még mindig nem bírtam vele megbarátkozni. :? )

Kép
Kép
200907?

Nem sikerült még elolvasni a hétvége termését, de ezt nem lehet kihagyni:
Mrs Zsiráf! éljen-éljen, hurrá!!! :lol: Ez igazán remek hír! NAGYON sok boldogságot kívánok Nektek! :D :D
GRATULÁLOK!!!!
Nagyon szépek vagytok együtt Apával! :D

Mennyi haj! :shock: Csuda jópofa baba voltál! :lol: Nagyon cuki! Bal kéz :lol: :lol:
o.heni

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztató szavakat,lassan indulunk.
Majd megpróbálok üzenni bentről mi a helyzet.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
kita

Boo az első vizsgálatnál olyan hirtelen ért a kérdés,hogy mikor volt az utolsó menstruációm első napja,hogy csak rávágtam egy dátumot,június 30.Ez alapján számolták ki az április 7.-ét.Aztán a 12 hetes uh alapján(ami a mérvadó),írtak ki március 22.-ére.Domi pedig március 18.-án született,végülis a 39.hét harmadik napján.Persze mikor már utána tudtam számolni otthon nyugiban,addigra rájöttem,hogy a 30.-a hülyeség,de mivel nem tudtam mikor kell megjönnie,azt sem gondoltam,hogy terhes vagyok :oops: :oops: :lol: . Csak úgy egyszer megpróbáltuk,de a fene se gondolta,hogy egyből sikerülni is fog :lol: :lol:

Kita mennek a drukkok,de miért is kell befeküdnöd?

Kép

Kép
lidike

Sziasztok! 8)

Már első adag mosnivaló a gépben, nemsokára indulok a bankba és a postára. Azt mondták ma 30 fok meleg lesz, erre itt fúj a szél el van borulva, és hűvös van. :shock: Nem mintha bánnám :lol: :lol:
Ma nem megyek jógára, várom a szüleimet és tesómat, végre hazajött szombaton, de még nem taliztunk...
Utána még a Brendonba, gyógyszertárba, piacra, Coraba tervezem a járást, persze ha nem lesz dög meleg. Nekem is egyre több a mensi szerű fájdalmam, igaz nagyon lightos szerencsére.

marietta: annyira gyönyörű a kisfiad, komolyan nem lehet betelni Vele :wink: :wink: :D :D ! Részemről is nagyon megy a drukk Értetek, hogy minél hamarabb hazamehessetek. De nekem nagyon erős kisfiúnak látszik, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy bármi baja lenne, szóval egészen biztos, hogy hamar összeszedi majd magát!! :wink:

kita: Értetek is megy a drukk, és nem lesz semmi baj!!! :wink:

boo: nagyon tündéri kisbaba voltál!! :lol: :lol: NA nekem égett eleget a gyomrom, és szokott is, szóval majd megnézzük hogy mennyire válik be, és igazad lesz-e, hogy Dorkának is ekkora haja lesz. :lol: :lol: Igazándiból a családban senkinek sem volt nagy haja. :roll: Dorka 4D-s képeivel mi is így vagyunk, az Ő montázsa a háttérkép a gépen, és minden reggel itt ülünk és nézzük Apával, ahogyan ébredezünk, és betölti a gép a dolgokat, hogy milyen gyönyörűséges gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Jó reggelt mindenkinek!

f.nikici! Nagyon ügyi vagy, hogy már mosol és indulsz ügyeket intézni! Inkább most, mint 40 fokban 12-kor. Azért vigyázz nehogy sok legyen mára.

Ági!Te egy számítógép zseni vagy? Csak figyeltem, hogy mennyi mindent tudsz variálni a gépen! :shock: Nálunk mindig a párom, aki újratelepíti a gépeket, de ő is utálja nagyon.

Kita!
Szorítunk! Tuti minden rendben lesz! Azért üzenj, hogy mizu!

Na, nekem mára a védőnő és egy NST van betervezve. Délután pihi, aztán várom a csodát :roll:
Én tudtam, hogy meg fogok őrülni itthon a semmittevéstől, de nem gondoltam, hogy ennyire. Mostanra már tök jól kipihentem magam, a lakás csilli-villi, Jázmin cuccai bekészítve. Gábor minden egyéb dolgot megcsinál helyettem, barátnők dolgoznak. Nem bírom a semmittevést. Tudom-tudom, hogy nemsokára visszasírom ezeket a napokat, mert soha többet nem lesz ilyen, na de akkoris!
Azthiszem kezdek türelmetlenné válni. Ez korai?
Vendég

Robi este kitalálta, hogy milyen jó lesz, hogy Natinak nem kell az emeleten (em.ágy) aludni, lejöhet Szabihoz és hozzám. Miután vagy negyed órát ölték egymást a sötétben, szépen lepasszoltam a két gyereket, hogy ha ilyen jó ötletei vannak, akkor altasson ő. :twisted: Csak reggel kerültek elő. :lol:

007,
Talma 17. lett, ha jól emlékszem. Ami biztos, hogy utolsó. De amennyit készült a versenyre, sokkal jobbra nem lehetett számítani. Legalább végigment. :wink: Ha még ketten kiesnek (nem ő 8) ) akkor meg még pontot is szerezhetett volna.

Kac-kac-kac...
Elég sok ismerős volt ilyen helyzetben, gyerekkórházak (Heim biztos) betartják. Igaz, sokszor csak egy szék jár, ami nem elég szülés után, de ki nem rúgnak, max húzzák a szájukat. Elég sokszor tapasztaltam már kórház téren, hogy ha vki nagyon köti az ebet a karóhoz, akkor nagy sértetten hagyják. Tőlem meg lehet sértett, nem zavar, a gyerekkel azért nem szúrnak ki.
Én is ki tudtam harcolni magamnak az éjszakai szopit. Csak azért én voltam az egyetlen, mert szintén én voltam az egyetlen, aki keményen ragaszkodott hozzá.
A Sotén megvan rá az esélye, hogy tömeg esetén csak a nőgyógyin van hely, de nem hinném, hogy ezzel le tudnának rázni. Bár a nőgyógyi liftjét lezárják éjjelre és nagyon messze van a babáktól. :(

Marietta,
Vidéki kórházak valahogy szigorúbbak, mint itt a pestiek. :( A Péterfyben is be volt zárva a koraosztály, de ott nekiálltam csengetni. :twisted: 19-től 8-ig nagyon hosszú az idő. :?
De sebaj, biztos hamar otthon vagytok. :D Azért megpróbálhatod, hogy elkezded rágni egy szimpi gyerekdoki fülét, a szokásos szerencsétlen kismama kétségbe van esve dumával.
Esetleg kérheted, hogy ha nem is a tiédet, de kapjon anyatejet a gyűjtőállomásról. Bár az még macerásabbank tűnik, de az ellen nem lehet kifogásuk, hivatalosan steril. Te oda nem adhatsz le, mert nincsenek meg a papírjaid, de korababák prioritást élveznek.

Teranita,
A MgB6 szerintem neked mehet, ha amúgy is császár, oda nem kellenek túl erős fájások, csak amolyan jelzésértékűek és a hormonális része. Azt meg nem akadályozza a bogyó.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Marietta: én tavaly áprilistól 2 hónapig voltam intenzíven a picifiammal, úgyhogy át tudom érezni a helyzeted...de persze ez merőben más volt, mert súlyos szívfejlődési rendellenességgel született...de érdekes, mert ez a szívközpont intenzívje volt, és nekik tök mindegy volt, hogy hol fejem, a lényeg az volt nekik, hogy az ő általuk adott steril üvegben hozzam...persze ebben semmi logika nincs, mert előtte a saját viapoharamba fejtem. De esetleg pedzegesd meg, hogy ha ők adnának steril üveget, abba nem fejhetsz-e. De ott például pótlásnak a gyűjtőből adtak anyatejet.

Szólj, ha ötletben tudnék segíteni.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

na a dolgok egy része lerendezve.

norka: próbálok vigyázni, mert azért is intéztem el amit lehet most reggel, mert nem tudom milyen idő lesz később. :roll: A semmittevéssel én valahogy nem ezt érzem, egyszerűen nem jutok oda reggel 6tól este 6ig min., hogy ledőljek, ma. amíg itt megírom a székben a mondanivalóm, ennyi a pihi, én meg már sokallom a sok melót :lol: :lol: Szerintem egyáltalán nem korai a türelmetlenség, nekünk még 19 nap van a kiírt időpontig, és én már türelmetlen vagyok kb. egy hete :lol: :lol:

[color=redlorca:[/color] a dokim most műtötte meg múlthét szerdán az egyik bnőmet, első nap a nőgyogyi intenzívén, majd egy kórteremben feküdt...azt mondja az intenzíven négyen voltak a szobában, és ebből 3 császár utáni kismama, de az apukák bizony ott voltak (igaz beöltözve), és a kisbabát is bevitték az anyukának. Apa fogta a manót, már amelyik mert, anya pedig éledezett, ahol apa nem merte, ott a nővérke segített. Viszont az éjjeli járást azt nem tudom, hogy hogyan ment. :roll:

f.nikici

boo: kedvet kaptam Tőled, én is lefotóztam az újszülöttkori képeimet. Apa csak annyit mondott akkor megvan honnan örökölte a nagy fejet, és a lábakat (igaz az itt nem látszik, csak a nagy pacsker kezem) :lol: :lol: :lol:

Kép 3 naposan

f.nikici

Szép reggelt kismamik!!!

Először is Boo hatalmas gratula a villám esküvőtökhöz és nagyon
szépek voltatok!!!

Marietta!
Domi baba nagyon édes és szép.remélem minél hamarabb jobban
lesz és hazavihetitek...

Üdv köztünk teranita!!!

Magunkról kicsit:
pénteken ballagás.estére úgy bedagadt a lábam,mint Silliának
múltkor.viszont csak a jobb lábam...
szombaton végre mostam egy jó nagy adag gyerekruhát.
majd este elmentünk moziba és mi is megnéztük a terminátor...
vasárnap eléggé pörgősre sikerült...megjártuk a brendont,ikeat,
kikát,auchant...
majd otthon takarítottunk,pakoltunk kimostam a gyerek ágyneműjét.
6ig meg se álltunk mindezzel...
aztán a héten apránként kivasalok mindent és el lehet végre
pakolni.így hamarosan hozom is a beígért képet a gyerek szobáról...
ma meg már megint meló.délután lesz a kórházba előadás.arra is
el szeretnék menni.remélem nem leszek túl fáradt....

és a mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt Kismamik!

Nikici!
Te már a munkád felét elvégzed, mire mi felébredünk! :D

Norka!
Abszolút megértelek, nekem ez lesz az első hét, hogy (előzetes terveim szerint) nem megyek már dolgozni. Benézek a munkahelyemre, de ténylegesen dolgozni már nem hiszem, hogy fogok. És ez lelkileg engem is nagyon megvisel.
A babavárással kapcsolatos dolgok már mind készen vannak, szóval még én sem tudom, hogy mit fogok csinálni egész héten.
A hétköznapokra nekem a munkán, tornán, és némi háztartási munkán kívül soha nem volt semmi más, így most nagyon furi lesz, amíg meg nem születik a Petra.
Legfeljebb mégis bemegyek majd dolgozni.....

Én tegnap olyan full depressziós voltam, már annyira utáltam magam az egész nappal együtt, hogy el sem tudom mondani. Megrepedt a hasam, és hirtelen úrrá lett rajtam, a basszus, mi fog még megváltozni rajtam????
Májfoltocskák az arcomon, megrepedt hasfal, +13 kiló, naribőr, és még biztos van valami, csak most nem jut eszembe.
Aztán még a tetejébe Anyunál voltunk ebédelni, és a sógorom szándékosan cukkolt (mi van Gömbi, stb....).
Úgyhogy tegnap nagyon kifakadtam.

Ezek persze el fognak múlni, mármint a rossz érzések (meg remélem, hogy a tünetek is), csak ez a sok testi változás olyan hirtelen jött.

És azt is tudom, hogy nem ez számít, meg, hogy mindenkivel megtörténik, aki szül, csak úgy látszik, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy ezt megszokjam.

Ezért is félek, hogy most nem dolgozom, még van is időm hülyeségeken gondolkozni....
Bocs, hogy picit hosszú voltam.... :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!
Megjöttem a védőnénitől (szokásos hétfői pofa- és hasvizit). Tulajdonképpen minden ok.
Hasam: 127/37, tehát még tovább emelkedett. Vizeletemben megint van keton. most azt mondta, anyagcsere-zavarra utalhat, de nem küldött tovább sehova, csak dokimnak majd szóljak.
Lábam enyhén vizesedik, de nem vészes. Este meg megyek az első NST-re + kenetvételre.
Most olvasok vissza, aztán még jövök.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok csajok!

Az újdonsült anyuciknak nagyon sok boldogságot kívánok és rengeteg erőt,kitartást és tejcsit! :wink:

Ágiékkal minden a legnagyobb rendben van.Csodák csodája még egyben vannak és jól érzik magukat odabent, aminek nagyon örülünk.Puszil mindenkit.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

De jó,hogy pagikáékkal minden rendben van!!köszönjük a infókat...

hozzánk még egyszer nem jött a védőnő.viszont én minden hónapba
mentem hozzá.viszont május óta nem.meg is vagyok lepve,hogy
nem kellett még mennem és nem ekreset.persze azért én nem bánom...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?