lidike!
Gratula Dominak a járáshoz!

Újabb mérföldkőhöz érkeztetek.
HP: én pénteken voltam formán kívűl.

Nem voltam hisztis, de Manó nagyon lefárasztott és kissé(?) lecsökkentette a tolerancia szintemet. (Ami elég nagy mutatványnak számít nálam

) Ráadásul lett volna mit csinálnom és semmi nem lett belőle. Este nyolckor haza esett Apa, hulla fáradtan, aki vette a lapot és egy szót sem szólt az egészre, pedig erősen jogos lett volna, ha szóvá teszi a dolgokat...
(Egy dolgot nem értek egy ilyen klassz emberben. Miért pont engem választott?

Valami mégiscsak hibázhat.

)
sillia!
"Boo, remélem Miron születését nem úgy kell majd kitalálni "
Pedig úgy lenne poén...
"egy jelzőt amit meg kellett nyomni ha mozog a baba"
Ebben csak azt nem értem, hogy a baba akkor is mozog, amikor te nem érzed. Még ekkora korban is.
Legközelebb ha mész kérdezzél rá, hogy mi a helyzet az ultrahanggal és a vizsgálattal!
Az értékek viszont jók.
lorca!
"Védőnő:
Előírás, hogy a védőnő egy terhesség alatt 5x kijöjjön, te meg 4x látogasd meg őt. Gondolom ez a szabály még abból az időkből való, amikor a védőnő volt a No1 infoforrás. Ha azt veszed, hogy az egész babanetet, orvosi konzultációkat, magazinokat és könyveket helyettesítette, akkor az már nem is olyan sok. Emellett mondjuk 20-30 éve egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy az apák is elég komolyan beszálltak a buliba, de már elmúlt az az idő, hogy az anyák nagycsaládban lássák, tanulják meg, mit is kell tenni egy újszülöttel"
Akkor talán haladhatnán(a)k a korral.
"Nekem már a porszívó elővétele is szuszogásban végződik"
Hát mire való a gyerek?

Én amit csak lehet Manóval intéztetek.
"Azért üzenem Dominiknak, hogy a házikoszt az nagyon jó!!! "
Ez aranyos volt!
Azért írtam, hogy "kacagtam", mert a törvény egy dolog, a lehetőségek illetve a valóság pedig egy másik.
"de ott nekiálltam csengetni. 19-től 8-ig nagyon hosszú az idő."
Nem csoda, hogy beengedtek...
gabi1!
"A tesóm fiának a ballagására szintén muszáj elmennem. "
Bocs a belevauért (

), de miért muszáj? Gyakorlatilag egyetlen nagy családot alkottok, mindenki képben van és tudja, hogy gyakorlatilag bármikor szülhetsz. Ebből igazán nem lehet sértődés!
f.nikici!
Akkor 3-an vagyunk.

Ki szeretne még csatlakozni a "Jól Érzem Magam" klubba? Jelentkezzen!
"Az, hogy jó a szemem nem mondanám, -0.75ös és -1es pont azon gondolkodtam, hogyan fogom látni majd a Kislányunkat ha megszületik, ha nem lehet rajtam a szemüveg"
Te most dicsekszel?

Ilyen dioptria az smafu! Még akkor is látnád, ha másik szülőszobába vinnék.

Az én -4-emmel kb. mellmagasságból látnám tisztán az arcát, távolabbról nem igazán. (Amúgy meg: ha van kontaktlencséd, akkor vesd be azt

)
Te máskor is ennyit pörögsz?
boo!
"az agyam úgy füstölt, mint a szaffiban a csávónak."
"A válásom volt 15 perc (tárgyalás - határozat hirdetés) az esküvőm 2 perc, így a Magyar Köztársaság nevében megállapítom, hogy 17 perc alatt lehet elvláni, és újra férjhez menni "
Áruld már el, hogy a pocakban töltött idő és a kinti, kőkemény 4 nap alatt mi történt, hogy már ekkora korodban így be kellett mutatnod a világnak?
"én pont az ilyenektől félek hogy itt leszek éjszaka egyedül és egyszercsak rámjön egy ilyen bazierős jósló, és kétségeesésemben itt fekszem majd egyedül és ha itt lenne Apa nyilván nem kelteném fel, mert úgy sem tud mit csinálni, de így hogy nem dönthetek róla, hogy felkeltem vagy sem, és választási lehetőségem se lesz, olyan bizonytalannak érzem magam"
Tök mindegy, hogy mitől, mennyire parázol, a kicsi lesz az, aki eldönti a dolgokat, neked nulla befolyásod van rá. Úgyhogy, inkább lapozz!
Kocsi elhagyás (amúgy rühellem őket

):
"Apa marha jó fej volt, mert csóvált egyet"
Mármint mit?
Nyugi, mi ha babakocsival megyünk és a boltban is kocsiba rakjuk a dolgokat, akkor én mindig a gyerekre akarok pakolni és általában az utolsó pillanatban kapcsolok, hogy talán mégsem kéne...
"Látjátok, minden viszonyítás kérdése"
Tanulság: nincs olyan sz@r szitu, aminél ne lenne még sz@rabb.
kispiskóta!
Örülök, hogy elkészültetek!
Mai nap:

Mesélj, ha úgy érzed...
Lehet, hogy csak nekem nem esik le a tantusz, de miért lesz/lenne programozott császár?
szonibaba!
"Bond féle 38-as vált be, csak amikor először próbáltam, akkor nem a "számos" billentyűknél írtam be a 38-at, hanem itt fölül a betűknél. "
Érdekes dolog a megszokás. Nekem eszembe se jut az alfanumerikus részen használni a számokat.
nyuszi81!
"a csiklómnál volt"
Te hogy tudsz még ilyet látni?

Én max. a csuklómat látom.
"vele csináltassam is meg a hüvelyváladék vizsgálatot,mert ott nem kell fizetni érte"

A dokid magán?
Vizesedés:

, de pont most NE hagyd ki a kismamatornát! Segít elvezetni a vizet.
É-D-i irány:
kita!
Már valószínűleg bent vagy és csak utólag olvasod ezeket a sorokat (ha, egyáltalán).
Inkább legyél bent a kórházban figyelő tekintetek és jó kezek között biztonságban, mint otthon felügyelet nélkül. Akárhogy is lesz, mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!
niki72!
Mesélj, ha tudsz!
nellike!
Gondolom azért nem jelentkeztek, mert már otthon vagytok és nem győzitek a 2 picit. Helyes!
norka81!
Nyugi, hamar bele lehet szokni a láblógába!

Eddig mindig volt valami dolgotok, melóztál is, most meg már lassan(?) szülnél. Nem csoda, ha türelemetlen vagy és nem találod a helyed. De pár nap és már nem is fogod érteni, hogy hogy írhattál ilyet.
csibe83!
Ti is jól elvoltatok.

Csak az IKEA fél nap, még akkor is, ha nem állsz meg mindenhol.
katy76!
"A babavárással kapcsolatos dolgok már mind készen vannak, szóval még én sem tudom, hogy mit fogok csinálni egész héten. "
Vársz tovább.
"mindenkivel megtörténik, aki szül, csak úgy látszik, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy ezt megszokjam."
Te is úgy vagy nagyjából -szerintem-, mint norka81. Eddig nem tudtál kettőtökre figyelni, ezért szokatlan most ez. De te is belejössz, hidd el!
timcike81!
Köszi szépen az infókat, bármennyit elviselnünk belőlük.

Pagika pedig NAGGGYONNNN ügyes, gratula nekik!
hendegabi!
Úgy tűnik, hogy most nem a nemivás volt ludas. Lábdagadással kombinálva meg... Tényleg nem ártana szólni a dokidnak.
"nekem is ez a félelmem: nem lesz elfolytamagzatvízgyerünkgyorsanszülni, hanem majd komótosan, mint a Nóci! "
Részemről ez nem félelem, csak szimpla érzés.
Vérnyomás:
moncsy.78!
"én is átestem ezen,és irtó unalmas tud lenni amikor mindennel elvégzel,és már nem tudsz mit kezdeni magaddal!"
Nekem sosem voltak ilyen "gátlásaim"...
Beszólások:
kicsidodi!
"félkómásan úgy döntöttem na ne hülyéskedjünkmár,én neki nem állok hulla fáradtan szülni, szóval lefeküdtem, és jól visszaaludtam "
Köszi a választ!
tabati!
Remélem, most nem hagytad ki az NST-t! Beszámolót, bitte!