tabati!
Ha császárnak indul farfekvés miatt, akkor akár még az utolsó fél órában(!

) is befordulhat. Ezért ilyen esetben biztos, ami tuti alapon -jobb helyeken legalábbis

- szoktak csinálni még egy uccsó ultrahangot közvetlenül a műtét előtt. (Hacsak nem csinálsz speckó gyakorlatokat, neked nincs nagy ráhatásod. Max. beszélhetsz a gyerekkel.

)
"mindenki érti a dolgát, ne is törődjek semmivel!"
Mi is értjük a dolgunkat, ezért törődünk mindenkivel!
boo!
Kend a pocid olíva olajjal (és áldozz be rá egy nemkárérte pólót).
A babák eleinte intenzívebben érzik az ízeket, mint mi. De a magzatvízből. Oda pedig nem sitty-sutty választódik ki.
Én arra tippelnék, hogy nem is a kaja íze az, amitől beindulnak, hanem ilyenkor történik valami más, közvetlenebb reakció, amit egyből megéreznek és arra fel jeleznek. Passz.
kicsidodi!
"aki sok foghagymát eszik, az kicsit kiüthet a magzatvizen, mint pasiknál a spermán"
csibe83!
Köszi az infót!
"több infóm is lenne a táblába"
Igen, a lényeg.
f.nikici!
Nekünk olyannyira ki lehet nyitni a dobozt, hogy az orrunk előtt pakolták be a cuccost és még egy papírt is alá kellett asszem írni (ebben most nem vagyok biztos lehet, hogy csak kaptunk ilyet

), hogy ezmegezemegez van benne.
Nekünk két kis jégakku van, az hivatott gondoskodni a +4-25 fok biztosításáról.
Azt hogy érted, hogy kontaklencsét nem lehet betenni? A szemed nem bírja vagy mondtak valamit ezzel kapcsolatban?
"Vagy ez csak a kismamaszem?????"
Nem a szemeddel, hanem az agyaddal olvasol.

Vélsz valamit, hogy az következik és valójában nem egyesével olvasod végig a bötüket, hanem következtetsz. Szóval: kismama agy.

(A szemed arra használod, hogy ne menj neki a falnak és hogy észrevedd a hülye szomszédot és köszönj neki, mielőtt megint megsértődik.

)
"Egyik ismim simán szült, neki kiszakadt a hasi sebe, 2 éves csaszi után"
Azért ez sok mindentől függ. Mindenkinél más, hogy milyen gyorsan képes begyógyulni a sebe, mennyire hajlamos a hegesedésre illetve nem mindegy, hogy egy 2500 vagy eg 4500 grammos babát tolsz ki éppen. De sok más is benne van még a pakliban.
Pannon: nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál (

)van, de hallottam arról, hogy ugyan korlátlan netezési ígérnek, de ha egy bizonyos adatforgalomnál nagyobbat bonyolítasz, akkor akár fel is bonthatják a szerződést.
A másik tippem, hogy Wifi-tek van, de nem csak ti használjátok, hanem valaki rácsatlakozott.
Mindenképpen érdeklődjétek meg, de ha ki kell verni a balhét, akkor azt már nem biztos, hogy neked kéne (legalábbis ne személyesen

)!
"amilyen fitt vagy még a ruhapakolás is készen lesz, hacsak nem az írásba temetkezel"
Nem értem miről beszélsz...
(Amúgy nem a fittséggel van a baj hanem, hogy hajlamos vagyok elcseszni az időt illetve szorult belém némi lustaságra való hajlam is.
Ezért lennék ilyen egészséges...?
)
Hogy engedélyezett-e a görögdinnye???? Az egyik (ha nem a legjobb) vízhajtó! És mit kell csinálni vizesedéskor...?
sillia!
Ahhoz képest, hogy nem voltam különösebben álmos lefekvéskor úgy aludtam, mint a bunda.

Még arra sem keltem fel, hogy Manó sírt éjjel.

(Amin leginkább elcsodálkozom az az, hogy mostanában úgy kipattanok az ágyból 7-8-kor, ahogy eddig sosem.

Pedig gyerekkorom óta az alvás zavarnak azzal a speciális fajtájával küzdöm, hogy zavar, ha fel kell kelnem...

)
ikoka7!
De jó, hogy te is jelentkeztél!
Net:
40 oldal visszaolvasása:

. Ezennek a tied "Legelvetemültebb Kismama" cím.

(Tartsd meg ezt a jó szokásod!

)
Szerintem még beleférsz a klubba!
Szülés után nem csak, hogy minden elmúlik, de egyenesn megváltozik.
Szépen összekészülődtetek, ügyik vagytok!
amaryl!
Hú, de jó, hogy hírt adtál gabi1-ről!
(És ráadásul nem sokkal "határidő" előtt.
)
Köszönjük, hogy gondolt ránk!
Megkérhetünk arra, hogy amíg nem lesz újra Netük, addig időnként hozz egy-egy infót róluk?

Köszi!
katy76!
"A csaszi szar, tudom, mert a nővérem is így szült, és igen megviselte, a sok stressztől még a teje sem indult be. "
Nem, nem sz@r a csaszi!

Pont olyan, mint a hüvelyi szülés: mindenki másképp reagál rá, mert más a baba, más a fájdalomtűrő képessége (és sajnos az sem mindegy, hogy hol, milyen körülmények között szül) Van aki meg se mukkan kitolás közben, más meg lesikítja a tapétát is a falról.
(Ha gondolod, akkor lehetek az a sógornőd, aki köszöni, jól viselte a császárt, másnap már rodeózott a folyosón.

)
"Néztem Nektek a mi közértünkben ezeket a törülközőket, de nem volt ott sem"
Húúú, ez már kész akció csoport!

Köszi neked is!
szisz89!
Ez nagyon aranyos!

Az hagyján, hogy semmi kézügyességem, de nekem nem jutott volna ilyen eszembe.

(Igaz, Apa sem az a típus, akinek ilyet csinálnék

)
lorca!
"A közelünkben van egy csőtörés. Ideális, amikor 1-2 óránkén rohangálnék pisilni. Még szerencse, hogy vannak halaink, így van némi tartalék víz."
"Az NST az eljárás neve, amit a CTG-n csinálnak. A kettő ugyan azt jelöli"
Lényegében igen, de nekünk a CTG-nél nem kell gombot nyomogatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.16 10:21-kor.