Üdvözlet mindenkinek!!!
Általánosan gratulálok mindegyikőtök erdményéhez!
Nem tüntünk el, folyamatosan olvasunk benneteket és nagyon drukkolunk mindenkiért!!!!
Abszolut fiatalok vagytok, ebbe akár egy alternatív terápia is belefér, ha gondoljátok! Én 33 éves voltam amikor összeházasodtunk.
Nálunk is szóba került, de a mi korunkban ( én 50, Juci 40 ) hallani sem akarok róla, csak megy az idő! Ezért nem akartam elmenni andrológiára sem. ( Nem azért mert fáj!!!!!!

)
A teszttel kapcsolatban: nekünk ilyen volt a második terhességnél, mi negatívnak értékeltük. Aztán meglepődtünk, sajnos.
A múlt héten azért csak elmentünk Kopa dokihoz a hadsereg bevetésével kapcsolatban, Jucika abban reménykedett sikerül egy lightosabb beavatkozást összehozni!
Jelentem, a hadsereg felsorakozott!
A biológus számba vette őket egytől egyig. A létszámmal nincs is baj, csatára alkalmasnak találtatott, de a sorozáson egy csomó alkalmatlant vettek fel a seregbe. Csatára, ténylegesen, a teljes serereg nem egész 9%-a képes.
Kopa is ICSIt javasolt. Még megnézi, hogy nincs e genetikai összeférhetetlenség, a vetélések és a hatodik ujjam miatt, de Jucikám úgy döntöt, a következő etapban elindulunk!!!
Sajnos nála összejött valami baktérium amitől a 21. napon megjöttek a vörösök. Remélem azért tudunk indulni!
A gyerekek csodaszépek!!!!!!!!
Reménnyel töltik el az ember szívét.
Bocsánat, hogy csak így ömlesztve reagálok, de egyhuzamban olvastam el az egész hetet.
Továbbra is figyelemmel kísérem az eseményeket és nagyon izgulok a fejlemények miatt!!
Sziasztok!
Sajo
UI.: Holnap gyerekcsősz leszek a kis Sáránál, hurrá miénk az egész nap!