A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Évi, nagyon csini volt Lilla, és ti is szépek vagytok. Nagyfiad miért nem állt oda? :)

Klarissza, nagyon jól nézel ki!!! Mátyás is cuki ahogy nézi a papot!

Andy, nálunk is megy a habnyalás, meg a fürdővízbe belehajolok és megivás. Plusz a Kornél játékainak megevése, amik ugye nem túl tiszták már, ma azért a homokozólapátot elvettem a kezéből, ez azért mégiscsak túlzás lett volna. Vizet nem forralom, olyan csúnyaság úszkál akkor a tetején. Ásványvizet iszik, meg ha pont nincs megbontva, akkor csapvíz, de itt finom, mellettünk folyik a Duna kb 500 méterre... (nem oda járunk inni :) )

Ditta, fényképeket holnap teszek, csak a másik gépen van, ami a Panna szobájában van, és már alszik. A ruhácskája angyali volt, keresztmami bababoltos és a Nasfa szalonból vett neki ruhát (11000 ft volt )

Nati, sajnálom az éjszakákat, nekünk állandóan ilyen... :( Ma egész délelőtt kb 30 fok volt, de beborulva, délután meg kb 32 fok napsütéssel. Kornél tök náthás, Panna haja meg tiszta csurom egy víz egész nap. Szopitól annyira kiizzad, mindig vizes a haja mire végez, pedig kb 7-8 perc az egész.

:shock: :shock:

Kép
Kép
dalminha

hahó

alvás sztem megelgük lehet...

oookata tegyél már képet a 4kézlábasról lécci:) tegnap regi is 4kézlábra állt egy pár percre de azóta se:)

Kép
andy30

Nálunk is katasztrófák az éjjelek továbbra is. 7szer kel átlagban, és nappal sem alszik már csak fél órákat. :cry: Doki megnézte, semmi baja így a fogára fogta.

Dalma
:D örülök ha mégis sikerül apát megygyőzni!

Babajoghurtot adott már vki? Én ma próbáltam-6hótol, de bukik tőle, még 3óra múlva is...allergiás?-érzékeny lehet rá?

Kép
katica_75

Ditta, keresztanya az én keresztlányom, a bátyám "kislánya" Egerből ismerheted :roll: de most már 1 éve kb. Pesten laknak a férjét szintén Egerből ismerheted, bár ritkán volt itthon 13 évig Olaszországban dolgozott.
Apát a KRF-ről ismerheted, Te mikor végeztél? Oda jártál ugye?
A gombás pancsolót apa vette a metroban és csak 1900 volt és tényleg nagyon jó, 3 gomba és 3méhecske is van hozzá Nektek a Miskolci Metro közel van, ha jár arra valaki !

Kata, lenyírtad a füvet? A medence nem a Dittáé, Klarisszáé! ( bocsi)
Ügyes Kevin a 4kézlábazás után mindjárt mászik, majd meglátod csak úgy kapkodod a fejed, hogy hol is van a gyerek!

Klarissza, Te aztán nagyon dögös anyuka vagy a 3 fiú büszke lehet +apa is !
Ügyes volt Mátyás nem riadt meg a keresztvíztől, Lilla sem, de nekünk nem készültek templomi fotok, mert a kisfiam nem mászott ki a padból fényképezni, kicsit szégyenlős mostanában, de egy barátunk meglepiből az egészet videora vette.
Lilla azzal nyitott még az elején, hogy apa szép fekete nadrágját lebukta fehér tejcsivel :lol:
Anyós egyedül jött, azaz hozni kellett és egy szülinapi tortát hozott a kisfiának gyertyával :twisted: apa totál kiakadt, hogy 8 éves kora óta nem volt tortája és most nem ezt ünnepeljük csak véletlen egybeesés.
Anyuka amikor megérkezett Lilla vigasztalhatatalanul sírt megint olyan levegőtnemveszek-hüppögős sírást produkált alig bírtuk megvígasztalni. Templomban amikor anyós felé nézett sírásra állt a szája :shock:
Anyám totál kiakadt, hogy biztos negatív energiát sugároz és a babák ezt nem szeretik, mert mindenki másra mosolyog :roll:
A vacsora jól sikerült, rengeteget dolgoztam, hogy minden flottul menjen, jól is éreztük magunkat, Lilla si bírta a gyűrődést fürdésig amikor anyós benyitott, hogy szeretné megnézni, hogy fürdik a baba-azt az ordítást amit Lilla levágott, na ez volt a hab a tortán, nem is lehetett rendesen megfürdetni csak cicamosdást végeztünk.

Dalma, köszi, Pannababa is csodaszép lehetett! :twisted:
Martin az unokatesós foton van, majd megmutizom, de most olyan szégyenlős a lelkem, tombolnak a hormonok...

Éjszakás anyukák! Nálunk sem divat mostanság az éjjeli nyugalom, annyiszor felkel Lilla, hogy lehetetlen megszámolni :shock: most már a mi ágyunkban sincs nyugalom. Én elfogadtam most így a szitut, örömmel venném a pozitív változást, csak már ettől rosszabb ne legyen :roll:

Tornára még mennünk kell, mert feszes a kiscsaj :cry: a dévényes néni szerint jó lenne, ha 2 hónapig még nem indulna el (meg szerintem is) !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Bocs, már megint milyen sokat írtam!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, Iza gyönyörű!

Ja, mi is ásványvizet iszunk és soha nem forraltam szinte csapvizet és nem is akarok, mert mi sem isszuk meg se forralva se nélküle :lol:
és nem is streilizálok semmit, sőt Lilla fogdossa a kutyánkat és iszik a fürdővízből :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

evi: regi is igy reagál anyósra:)nemtom miért amugy.

ja és ditta eger?

evi akkor azért volt ismerős a keresztanyu nekem:)

vera iza még mindig gyönyörű :wink:

Kép
andy30

ja és klarissza nem tul mély az a medence? :roll:

na mentem aludni mindenkinek Jó/bb éjt!

andy

Kép
andy30

Andy, Melódiáknál dolgozott Egerben!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Amit elfelejtettem :oops: :lol: :

Keresztelős képek nagyon nagyon szépek!! Lilla csoda csinos volt!
Klarissza Ti is nagyon csinik! És az a medenszié!!! én is akarok, olyan jó úszkálós mint a Dallasban volt! :lol:

(3ébredésen már túl is vagyunk..)

Kép
katica_75

Sziaszotk!! Megjöttünk! Nagyon jól éreztük magunkat, tegnap meg végre beadtam a GYED-et , mert apa itthon volt, így ügyintéztünk.

Andy

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Nagyon jó volt a Hotelben, Kincső első pillanattól fogva élvezte az utolsóig, de tudod Ő nagyon jó baba. :) Kicsit talán nehezebben aludt el, de ugyanúgy végig aludt, mint itthon. Pedig nem is vittük az utazó ágyát, mert kaptunk ott, így teljesen idegen ágyiban aludt. Mi július végén megyünk egy hétre még balcsira. Huuu mióta ül?? Talán 2 hete, de olyan rossz, mert mindig ülni akar és hiába fektetem le visít, pedig nem szeretem ha sokat ül, de Ő mindig rittig ülne. :) Hasról hátra kb. 1,5 hónapja, hátáról hasra az nem olyan régen az is kb. 2-3 hete. Körbe forog a tengelye körül az nagyon régóta azzal kezdte talán 4-5 hós volt mikor először csinálta. Most is keresztben van az ágyban és teljesen itt a végében, mintha kicsi lenne a hely.

Évi, Dalma, Klarissza
Nagyon irígykedem a keresztelő miatt , Én teljesen elvagyok kenődve…

Évi
Gyönyörűek vagytok!! Nekünk zsiráfos medencénk van, még nem állítottuk fel, sajnos nem volt itt olyan meleg. Van egy kis kerek is azt felfújta apa és abban csücsült Kincső ruhástúl, de így is nagyon élvezte. :) Sára nevet kapta a keresztségben, ezt nem értem. Hogy van ez???

Klarissza

Ti is nagyon szépek vagytok!! De jó lesz a medence!! Már szinte látom ahogy pancsizik az egész család. :)

A vizet Mi se isszuk a csapból már nem is tudom mióta, de több, mint 10 éve az biztos!!! Kincsőnek Én felforralom és Neki külön baba vizet veszek, pedig arra rá is van írva, hogy nem kell forralni, de Én mégis felforralom. Dalma az a vízkő ami úszkál a tetején, át kell szűrni. :)

Kata
De jó, de jó! Tegyél képet róla!! Nagyon kis édes lehet Kevined!!! :)

Katica
Ne feledd, Ti 2 hónappal előrébb jártok. Már a joghurt miatt írom. Azért 7 hósan Mi még nem eszünk ilyeneket. Bár lehet, hogy valaki már kipróbálta, Mi még nem. Sajnálom az éjszakákat. Visszajelöltelek. :)

Kép
Kép
anya1118

[b]Ja és a lényeg, akkor!!

2009.06.20. Margit sziget, 14 óra szökőkútnál (Margit híd felől van), aki kéri annak priviben elküldöm a számom és ha gondoljátok Ti is küldjétek el légyszi.[/b]

Kép
Kép
anya1118

Kép
Sógornőmmel
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dalminha

Kép

Kép
Kép
dalminha

Kép

Kép
Kép
dalminha

Tesómmal
Kép

Kép

Kép
Kép
dalminha

Esélyes sincs, hogy reagáljak, de visszaolvastam...

csak ami hirtelen eszembe jut:

Klarissza, sztem megismerlek, hány gyerkőccel is jössz?
De bárkit összeszedek még a Nyugatiban. :lol:

Viszont mi lesz ha esik az eső???

Jók a keresztelős képek nagyon. Mi még pogányok vagyunk...

Vera, Iza is milyen nagylány lett már, pedig ő a topik pöttömje :)

Fürcsivizet mi is isszuk, aztán meg köpködjük.
Érdekes, hogy már hónapok óta nem bukott semmit, most meg pár napja újra bukik. De mi nem joghurtozunk még, sőt még csak almát és krumplit kapott, a meggyet kiköpte. Majd próbálkozom barackkal.

Alvós gondokat sajnálom, Natasa továbbra is egész jól veszi az akadályokat, és egész jól szunyál, bár ma 5kor kelt. Tuti apával akart melozni menni, az izgibb. Egyébként jön az 1. fogunk!!! Szóval beállunk mi is a sorba. Ezért is írtam, hogy egész jól bírja, bár egyenlőre még csak egy egyre táguló luk keletkezett az ínyén, de időnként fáj neki...

Tényleg sorry, hogy nem reagálok részletesen, majd jövök, addigis esőprogramon tessék gondolkodni!

Kép
pipal

Andy: de sajna nagyon mély, de apa akart úszó medencét kb. 170 lesz benne a víz. Mi a pici kivételével már tudunk úszni úgyhogy a fiúknak külön jó lesz ha fejest ugorhatnak. Mire Matyi annyi idős lesz le lesz kerítve a medence, ja plusz lesz egy tó is (remélem sosem készül el) már ki van ásva anyám meggyőződése, hogy Matyi abba fog belefulladni :roll: Ezek az anyák :shock:

Éjszaka Matyi is kel, de ahogy kitakarom és megkapja a cumit már alszik is tovább, nem bírja a meleget. Már egész megszoktam, hogy csak hajnalban kel fel azért, hogy cicizzen.

Evi akkor nektek "utálom a mamát" szindrómátok van :lol: Képzeld volt anyósomat nekem is utálta a kisebbik fiam (minden oka megvolt az egész család a látszatszeretetből állt.) Meg is mondta, hogy a nagyobbikat bármikor otthagyhatom, de a kisebbiket sose. A szobából nem mehettem ki náluk a gyerek úgy üvöltött. Anyós meg direkt heccelte mindenáron meg akarta fogni, szeretgetni. Gondolhatod a gyerek már fulldoklott az üvöltéstől. :roll: Ez tetszett apának torta, megkereszteltnek meg semmi :twisted:

Anya nálatok nem lesz keresztelő? vagy miért is írigykedsz?

Dalmi amikor ilyen meseszép ruhát látok akkor kívánkozom egy kissé kislány után. Tündéri kis angyal.

Katica ha bukik tőle akkor nem tudja megemészteni. Próbáld meg esetleg, hogy keveset adj neki belőle és utána a hagyományosan adott kajcsival lakasd jól, de lehetőleg az már ne tartalmazzon fehérjét. Ha akkor is bukik akkor jobb ha hanyagolod.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ha éppen valaki iwiw közelében van megjelölhetne :wink:
Kovács Klára Krisztina, Kecskemét

Pipal: Én, Zsoltika, Mátyás

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma:gyönyörű Panna baba az a ruha hát kis gyönyörűség :lol: és persze a fiacskád nagyon édes ahogy tartja ott azt a gyertyát :lol:

Anya:örülök,hogy jol telt a nyaralás és hogy ilyen jó baba volt Kincső,raksz képeket???

Majd rakok képet csak most nemtudok.Képzeljétek Kevinem már hangosan tapsol ha azt mondom neki hogy tapsi-tapsi.Nagyon édes :lol: :lol: :lol:

000kata

Évi:lenyirtam a füvet jó el is fáradtam :? :lol: Lilla nem szereti anyost?hogy igy sirt.Biztos szép volt nagyon a keresztelő :lol:

000kata

Vera:nagyon szép Iza :lol:

000kata

Csak gyorsan, éjjel nálunk tűrhető volt! 2x kelt csak és 9-ig aludt, hurrrrrrááááá én ennek nagyon örülök.

Dalma, az a ruha Pannán gyönyörűűűűűűűűűűűű és kész hölgy volt , tudta viselni,nekem sajna nem volt időm ruhát keresni így is a kiscipő már alig ment rá a kistappancsra.
Kornélod olyan kis ártatlan a gyertyával, nagyon cuki. Csinik voltatok!

Anya, írok privit és telefonszámot, küldd Te is légyszi, mert lehet apa és Martin moziznak és " kidobnak" a hídon - de jó lenne, annyira szeretnék Veletek találkozni!!!!!!!!!!! :wink:
Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás, Kincső nagyon ügyes! Bírja a kiképzést, ha aludni kell alszik bárhol a lelkem :)
Nálatok nem lehet esetleg keresztelő? ( enyim régi apa nagy komcsi volt, de addig balhéztam még Martin is megkapta a kersztséget)

Klarissza, mindjárt bejelöllek az iwiwen :lol:
Exanyós nem semmi hárpia lehetett :twisted:

Kata, képet várjuk nagyon!!!

Pipal, már Ti sem lesztek fogatlanok :)

Csajok, eső esetén nem mehetünk valami játszóházba / Mammut, West End / azt sem tudom ott létezi-e ilyen, de aki Pesten lakik az csak tudja! Le kellene fixálni, kb. u.a. a távolság, de vonatosok miatt könnyebb a Westibe, nem ?

Megyek főzni...

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

dalma az a ruha pannának! eszméletlen! naggyon édei csiniii!!:)

anya és ugy ül h nem is dől el nem is kell támasztani? :shock: nagyon ügyes akkor! regina még simán eldől bármerre:)

klarissza a medencére nagyon vigyázzatok! olvastam vhol h el kell keriteni meg lefedni meg mittomén ha kisgyerek van a családban! a mélysége mondjuk kb mind1 mert 30 centis vizben is meg lehet fulladni :?

mondjuk a tó se semmi én biztos paráznék pedig gyönyörű!

oookata kérünk tapsis képet is!:) majd én is teszek már ujabbakat ha lesz időm du.

Kép
andy30

sziasztok.

regiztem az időpontot:))) de ha esős nap lesz mi nem megyünk:(((

Dalma most neharagudj meg amit írok de a férjem pont itt volt mikor néztem a képeidet és rávágta hogy jajj de nagy a belátás...............:)))))))
ezt csak azért említette meg mert amikor a Csabiékat kereszteltük meg akkor az egyik fiam keresztanyjának is mély volt a dekoltázsa és a pap mindig azt nézte:)))))))))))))))
amúgy nagyon szép volt a lányka:))))))))

pipal
jaja és még mindig pöttömke:)))

amúgy van lista hogy tényleg ki jön a talira??

végrehajtó elintézve. Kemény 5 percet voltunk bent. kaptunk csekket és ennyi

harivera
Budapest XXI. kerület

Dalmi nekem fel sem tünt :lol: , de így mostmár :shock: Viccelek! Na tényleg akkor jöttök? Még mindig áll ám az ajánlatom párod számára foci fiammal és Kornéllal :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ditta elnézve a képeidet te sosem laktál Kecsón? Annyira ismerős vagy!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hali!

Lehet mégis tudok menni találkozóra. Még nem tuti, de ha összejön és nem rossz az idő, akkor ott leszek Fannival. Hányan leszünk? Kik jönnek?

Joghurt
Én sima aktiviát adtam Fanninak és imádta. Első nap csak pár kanállal, másnap meg gyümölcspürével felesben keverve. nagyon szereti. Nem veszek babajoghurtot, mert baromi drága és még a sima bio j is csak 100ft körül van.

Ma megpróbáltuk a túrót, de egy kicsit fintorgott, bár inkább a darabos állaga miatt.

Éjszakák
A vasárnapi lehet az idő és a kialvatlanság miatt volt, mert azóta a régi 2x ébredős éjjelünk van.

HT
lehet keveset eszik napközben, hogy éjjel megint 2x kér enni? Arra gondoltam be kellene iktatni még egy étkezést (tízórai) napközben és akkor jobban bírná éjjel. Vagy nem? valaki?

Kép
Kép
nati80

Nati ha este lefekvés előtt jól belekatod (nem anyatejjel) akkor általában jobban tűrnek a babák! :wink: Szupi, hogy ti is jöttök mi is megyünk vonattal!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
Olvastam, hogy jöttök. Sajnos nincs elég hely a kocsinkban, amúgy vittünk volna, ha egyáltalán megyünk. Nincs anyósülésünk most, így nem fér be más csak mi hárman szinte + a babakocsi.
Szerinted próbáljak neki adni olyan jó éjszakát tejpépet fürdés elött? Vagy inkább délelött legyen neki +1 étkezés?

Kép
Kép
nati80

Nati, Évi
de jó h. rendeződnek az iccakáitok! A mi álommanónk egy trehány dög! A fél karom odaadnám már egy 6órás egy huzamért. :oops:
Nati
szuper ha tudtok jönni! :) Sztem nem feltétlenül éhség miatt kelnek még ilyenkor, nem? Léna bezabizik HA pépet meg szopit is mégis kel...
Évi
Te is úgy rendezed akkor h. jöttök? :)

Joghurt
köszi,
lehet majd én is kicsi mennyiségekkel próbálkozom akkor még.

Anya
örülök h jól sikerült a pihenés! Ügyes ez a lányka h. így alszik idegenben is. Elmentem a számod.
A jogin 6hóstól van ezért mertem' kérdezni :wink:

Dalmi
annyira édes ez a kislány!Jól látom h. tiszta Te vagy? :) Na meg a bátyó is nagyon jóképű!
Én a HA-t kicsiit korábbra hoztam 6körül és így 8-830körül simán szopizik még

Kép
katica_75

Az idő mostani állás szerint esős és hűvös lesz szombaton.... :twisted: :cry: :twisted: :cry:

Kép
katica_75

Nati, nálunk 6x van kaja :roll:
reggel - tápi
délelőtt - gyümölcs
délben - főzelék
délután - gyümölcs
este/7-8/- tejpép
fürdés után tápszer

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Köszi a dicsiket!
Vera, nekem akkor esett le mekkora a dekoltázsom, amikor már a templom felé sétáltunk. Ez a ruha nem volt rajtam több mint egy éve, azóta pedig mellesleg (is) jól megnőttem... :) Egész végig feszengtem benne, végig húzkodtam, szóval gáz volt, na. :? :oops:
Itthon rögtön átcseréltem... azt kellett volna felvennem hamarabb... :roll:
Iza is nagyon szép kicsilány!
Katica, igen rám hasonlít, főleg a szüleim szerint. Majd anyuéknál keresek kiskori képemet, és beállítom úgy Pannát, és úgy fog majd látszani mennyire hasonlít. Kori pedig tiszta apja. Peti ugyanilyen volt ekkorának.
Évi, nekünk ugyanígy van az etetési rend. Anyós király. Biztos energiavámpír. Ők leszívják az emberek energiáját és rosszkedvet okoznak. A babák nagyon érzékenyek ilyenekre. Én tök hiszek benne, hogy vannak ilyen emberek. Nagy lehetett az öröme a fekete nadrágnak! :) Én különben (lehet hülye vagyok), de ha megyünk valahová, vagy valahol vagyunk, mindig olyan színű kaját adok nekik amilyen ruhában vannak. Az nem látszik meg, ha leeszi magát, vagy ha kicsit visszajön. ( Pl barna pólóhoz csokifagyi dukál, fehérhez citrom :) )
Klarissza tökjó lesz a medencétek. Ja, majd valamit ki kell köréje találni a te megnyugtatásodra. Nekem anyósnál van kertitó, jó mély, mag nagy, nincs körülötte semmi védelem, mindig parázok ha a kertben van a gyerek. Anyámnak is az a kényszerképzete van, hgoy oda fog belefulladni valaki, ráadásul szomorúfűz van a partján, ami rátesz még egy lapáttal a babonára.

Kép
Kép
dalminha

Klarissza, Apa is focista, meg Kornél is nagyon ügyes, állandóan focizni akar mostanában, de sajnos nem megyünk. :roll: :cry:

Kép
Kép
dalminha

Katica, nem műkszik a vonalzód! Miért adsz HA pépet? Annyi más fini van, én úgy adnék valami ízesítettet. Ha már nyomatjátok a jogit, akkor sztem felesleges a HA. Nekünk kell a családban előforduló tejallergia miatt.
Kincsőanyu, bejelölsz iwiwen? Meg aki még nem ismim.

Lányok, én annyira rosszul érzem magam már a bőrömben, láthattátok, mennyire dagi vagyok már. Ma kipakoltam a régi ruháimat, és amikor meglátta a szomszédasszony anyukája, nem hitte el, hogy az enyém volt. Most pont 2x akkora gatya kell, mint 3 éve... :cry: A fogyókúra valahogy nem megy, pedig sportolok is. Amíg szoptatok szerintem nem fog lemenni egy deka sem. Minden nadrágot odaadtam a szomszédnak, mert ha egyszer lefogyok tuti veszek újakat... :) mert akkor meg fogom érdemelni! :P

Kép
Kép
dalminha

Katica, puhítás alatt vannak a fiúk, hogy vigyenek el minket a talira. Nem mondták, hogy nem :lol: de nálunk óránként változk a program.
Vasárnap tuti, hogy ott kell lennem a New Yorki gépnél időben, mert kicsi gyerekekkel nem várakozhat a barátnőm, de szombaton kellene vasárnapra főzni :twisted: vlahogy majd kitalálom mi lenne a helyes megoldás. / kecske is jól lakik és káposzta is maradjon :lol: :lol: :lol:

Dalma, szopi után tuti le fogsz fgyni, ne aggódj menni fog, most ne is gondolj erre csak szopizzon a kis gyönyörűd amíg csak lehet!!!
A papám szerint anyós egy boszorka, tömören és velősen ennyi volt a véleménye ( a papa nagyon bölcs ember )

Lilla már 2x kelt fél 10 óta

Dalma, szerinted már én se adjak HA-s tápot? De jó lenne, mert a másik 1 ezressel olcsóbb?!
Sztem nőcis volt a dekoltázsod, a papoknak is kijár ennyi, nem :lol: :lol: :lol:
Nekem a kersztlányom jött egy ujjatlan feszes toppba, csini volt nagyon, de mondtam valamit kapjon még fel, mert templomba megyünk nem a Moulin Rougba :lol:

Dalma, priviben küldöm a nevem és az iwiwre lépj be, ha gondolod

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem tudok mindenre reagálni.

Dalma, nem lehet hogy a pajzsmirigyed miatt nem megy a fogyás. Elvileg a szoptatás fogyaszt. Én 14 kg-ot híztam Zsombival mikor várandós voltam és 18-20 kg le is ment. Pedig eszek édességet rendesen.
Nagyon édesek voltak a gyerekek a keresztelőn :lol: :lol: :lol:

Kata, édes lehet Kevin ahogy tapsol. Zsombi még csak az én segítségemmel tapsol.

Esőhelyszín engem is érdekel.

Mi még küzdünk az 5. foggal. Ráadásul most valami kiütéseket okozott Zsombi bőrén. ma viszem a dokihoz mondjon rá valamit. nem fűzök hozzá sok reményt, mert 1 hetes korában már egyszer volt ilyen és két nap alatt el is múlt, most viszont nem akar elmúlni. Remélem azért a talira elmúlik majd.
Zsombi annyira édes egész nap azt próbálgatja, hogy négykézlábra áll és el akar indulni. Még nem megy neki ettől olyan ideges lesz. :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Dalma!
Köszi a képeket, nagyon szépek voltatok, Panna nagyon tündér abban a ruhában!! :) És hát szerintem jó volt az a dekoltázs……csak templomban egy kicsit erős…. :lol: :lol:
Hát a fogyival én is így vagyok…hiába tekerem a szobabicajt, nem nagyon mozdul a mérleg….de én tudom, hogy le fogok fogyni a szopi vége után, ugyanis most az a gond, hogy a kaját nem fogom vissza, így meg magában a torna kevés….Valamelyik nap én is szelektáltam a ruhák között, és hát néhánynál a szívem fájdult, hogy jajj, ez se, ez se jön rám… :roll: :roll:

Klarissza!
Nem is hiszem, hogy jártam valaha Kecskeméten….de talán egyszer….középiskolai osztálykiránduláson…szóval nem laktam ott! Keresztelős képek jók! Tök jó matyó-mintás stólája volt a papnak! :D

Háát, mai éjszakánk nekünk se volt csúcs…sokszor felsírt!

Tali miatt írígykedem…..majd tegyetek képekt! Bár én is hallottam, hogy lehűlést mond hétvégére…hát mikor jöjjön a hidegfront, ha nem hétvégén?? :evil:

Na megyek, el is kéne mosogatni, amíg csend van…..
Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nati azért megyünk mi is vonattal, mert a babakocsink nem igazán fér be a kocsinkba (nagy) meg ránkfér már egy kis vonat :wink: Még sosem vonatoztunk.
Tegnap megszámoltam hányszor eszik Mátyásom most ott tartunk, hogy 5-ször szopizik és 3-szor eszik mást. Ha szopit kap vacsira akkor már éjfélkor kel enni, ha bébiételt akkor hajnali 3-ig huzza. Ezért gondoltam mint anyáink is mondták annak idején "ha jól lakik jobban tűr!"

Dalmi nagyon sajnálom, hogy nem jöttök! Engem csak a jégeső tántoríthat el a menéstől!

Folyt.köv.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Múlt héten Mátyás is sírt sokat egyik éjszaka és lőn most látom csak a végeredményt van egy negyed fogunk :!: Ja és végre mi is tudunk már kúszni meg négykézlábra állva hintázni. Keresztelőre kapott keresztapjától egy rugós hintaszerű képződményt 5 perc alatt rájött hogyan kell használni nagyon édi volt. :lol: Kép

Ez is új rá van írva, hogy 6-18 hónapig :shock: Látjátok mit művelt vele fél perc alatt? :lol:
Kép Kép

És még egy ilyen huncut vagyok! Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Halihó!

Gratula minden frissen keresztelt gyermekhez!! :)

Dalmi, ééééédes a kisnőd!!!Odavagyok érte!!Mit szólnál vőlegény-jelöltnek az én fiamhoz???Stipi-stopi!Szép is, nagyon okos, rendszerető, széles vállú és gyengéd!!Na??
Ja, és Neki is seprűk vannak a szemhéján, ezen a képen talán valamennyire látszik mennyire :) és az is látszik, hogy mennyire különleges, hisz 2 hüvelykujjal született :wink: A korkülönbség is ideális!Benne vagy a frigyben?? :D
Kép

Szerintem minden ok volt a dekoltázsoddal, legalább a papnak is volt egy jó napja! :mrgreen:
Ne búslakodj a súlyod miatt, most a legfontosabb h a kisnő szopizhasson minél tovább. Lesz még időd lefogyni!!Mellesleg szerintem így is nagyon csinos vagy!!
Én eddig mind a 4szer csak híztam szoptatás alatt, sosem tudtam lefogyni (Kri, az hogy a szoptatás fogyaszt, tévhit, ez is csak alkat kérdése!A hormonális dolgok miatt nehezebben áll vissza minden a helyére-az anyagcsere is lassabb)

Klarissza, Ti is nagyon szépek vagytok!!Irigyellek a szép hajadért!
Nekem is tetszett a pap matyó stólája :) Kerti tó ügyben egyet értek Anyukáddal, én is nagyon félnék :wink:
Mátyás szenzációs ezzel a sátorral! :D

Kata, de ügyes ez a fiú hogy már tapsolni is tud!!Mi még ezt sem tudjuk...

Évi, a Te lányod is nagyon szép!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Az az igazság, hogy a papnak kalocsai mintás stólája volt! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csajok, rossz idő esetére valami okos megoldást találjunk már ki, mert ennek hiányában mi el sem indulunk!
Jó lenne valami fedett hely, annyira kiszámíthatatlan az időjárás én nem bízom az előrejelzésben sem, most hét elejére se jött be az afrikai meleg :twisted:

Klarissza, Judit! nagyon helyesek a pasik :lol: mekkora hajuk van, Lilla olyan kis kopasz még mindig.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nati, én azért óvatosabb lennék a joghurttal, 1 éves korig semmi esetre sem ajánlanak tejterméket-és nem csak azoknak akiknek allergia-hajlamuk van. Pont azért, hogy nehogy később legyen...Vannak ezek a fruta-purák (vagy mia szösz a neve??), mindenféle gyümölcs-ízben, ilyet még nem próbáltál?Annyi mindent lehet már adni 7 hósan, sztem ki lehet húzni 1 éves korig tejtermék nélkül.
Persze nem szeretnék beleszólni, ez csak egy vélemény.

Kri, azta, már az 5. fog???Jól le vagyunk maradva...
Remélem a kiütés okára hamar fény derül!

Anya, hú, ez a 14 óra nekünk elég korai, Blanka ilyenkor javában alszik még, de megpróbálunk eljutni azért.

Rólunk:Blanka ippeghogy 6 kiló, szóval szerintem Ő a fórum törpéje még mindig. :) Rengeteget eszik, szóval elképzelésem sincs, hova teszi :roll:
Nálunk újra nehéz napok járnak, sajnos úgy néz ki, most sem lesz stabil talaj a lábunk alatt, 1 hónap múlva költözünk a 4. albérletünkbe :( Néha eszembe jut, hogy le kéne már lépni ebből az országból...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok Lányok! :)

Nagyon édes minden baba!!!Dalmi,Hát, a keresztelős képek nagyon jók!!Micsoda kis ruci!!!! :) Tündéri!

Mátyás milyen jó husiban van!Milyen kis békés Blanka!!! :)

Úgy látszik, nekünk volt a legkorábban a keresztelő :D 2 hónapos volt Marcell :shock: De emlékszem, januárban elég jó idő volt akkor :)

Kérdés: :oops: Ha viszitek a Manókat valami fürdőhelyre vagy strandra, pl.fiús anyukák:ti adtok rá valami kis bugyit vagy pelust, vagy csak úgy "szabadon lengedezve"hagyjátok? :lol:

Joghurt: Én adtam Marcellnek, Humana-s, a dm-ből, kifutó termék volt, 4 db 174 ft! :wink: Neki nagyon ízlett.
Lehet már adni Danonino-t is?
Vendég

Judit gyerekek? Most hogy végre nyári szünet van? Enyim középsőm már fel is őrölte az idegeimet :lol: Mindenben ellenkezik néztem a dada műsort a viasat3-on na gondoltam majd abból tanulok. Nem kiabálok, beküldöm a szobájába és megvárom míg lenyugszik és bocsánatot kér. Erre: nem ment be a szobájába és tegnap este óta most az előbb kért bocsánatot. :roll: Annyira önfejű, és nem tud veszíteni. Ha nem ő nyer (mindennap aktivitizünk) képes fél délután átbömbölni. Nem is értem, úgyhogy nagyfiammal hagyjuk inkább nyerni pedig össze se beszéltünk. Tudom, hogy ez a taktika a legrosszabb, de hidd el a bömbölést még rosszabb hallgatni! Nem tudom nálatok hogy négyen vannak bizti van ott is konfliktus vagy nincs?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

kri: kiütés lehet fogtól is?
nekünk is van tegnap óta peluskiütés meg pár pötty a mellkasán hasán arra gndoltam a hozzátápitól lehet..? fognak még nyoma sincs nálunk.

judit

[quote]N írta:eki is seprűk vannak a szemhéján, ezen a képen talán valamennyire látszik mennyire és az is látszik, hogy mennyire különleges, hisz 2 hüvelykujjal született

ezt egyiket sem értem:)komolyan?

klarissza

a sátras kép téleg szenzációs:) "megyek feldöltöm":)

andy

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?