Ditta, keresztanya az én keresztlányom, a bátyám "kislánya" Egerből ismerheted

de most már 1 éve kb. Pesten laknak a férjét szintén Egerből ismerheted, bár ritkán volt itthon 13 évig Olaszországban dolgozott.
Apát a KRF-ről ismerheted, Te mikor végeztél? Oda jártál ugye?
A gombás pancsolót apa vette a metroban és csak 1900 volt és tényleg nagyon jó, 3 gomba és 3méhecske is van hozzá Nektek a Miskolci Metro közel van, ha jár arra valaki !
Kata, lenyírtad a füvet? A medence nem a Dittáé, Klarisszáé! ( bocsi)
Ügyes Kevin a 4kézlábazás után mindjárt mászik, majd meglátod csak úgy kapkodod a fejed, hogy hol is van a gyerek!
Klarissza, Te aztán nagyon dögös anyuka vagy a 3 fiú büszke lehet +apa is !
Ügyes volt Mátyás nem riadt meg a keresztvíztől, Lilla sem, de nekünk nem készültek templomi fotok, mert a kisfiam nem mászott ki a padból fényképezni, kicsit szégyenlős mostanában, de egy barátunk meglepiből az egészet videora vette.
Lilla azzal nyitott még az elején, hogy apa szép fekete nadrágját lebukta fehér tejcsivel
Anyós egyedül jött, azaz hozni kellett és egy szülinapi tortát hozott a kisfiának gyertyával

apa totál kiakadt, hogy 8 éves kora óta nem volt tortája és most nem ezt ünnepeljük csak véletlen egybeesés.
Anyuka amikor megérkezett Lilla vigasztalhatatalanul sírt megint olyan levegőtnemveszek-hüppögős sírást produkált alig bírtuk megvígasztalni. Templomban amikor anyós felé nézett sírásra állt a szája
Anyám totál kiakadt, hogy biztos negatív energiát sugároz és a babák ezt nem szeretik, mert mindenki másra mosolyog
A vacsora jól sikerült, rengeteget dolgoztam, hogy minden flottul menjen, jól is éreztük magunkat, Lilla si bírta a gyűrődést fürdésig amikor anyós benyitott, hogy szeretné megnézni, hogy fürdik a baba-azt az ordítást amit Lilla levágott, na ez volt a hab a tortán, nem is lehetett rendesen megfürdetni csak cicamosdást végeztünk.
Dalma, köszi, Pannababa is csodaszép lehetett!
Martin az unokatesós foton van, majd megmutizom, de most olyan szégyenlős a lelkem, tombolnak a hormonok...
Éjszakás anyukák! Nálunk sem divat mostanság az éjjeli nyugalom, annyiszor felkel Lilla, hogy lehetetlen megszámolni

most már a mi ágyunkban sincs nyugalom. Én elfogadtam most így a szitut, örömmel venném a pozitív változást, csak már ettől rosszabb ne legyen
Tornára még mennünk kell, mert feszes a kiscsaj

a dévényes néni szerint jó lenne, ha 2 hónapig még nem indulna el (meg szerintem is) !