Nekünk is megvan, az én TAJ számom egy 8-assal kezdve kell hozzá, a baba neve és születési ideje. Gondolom saját névre is ki lehet váltani, ha nem figyel a gyógyis. Gyerekorvos nem írhat fel felnőttnek receptet. Ha ellenőrzik (kb esélytelen) igencsak megszivathatják, hogy fejléc nélkül adott ki receptet.
Ma megjártuk a gyerekdokit. Ha már nyár van és tökéletes az idő, a gyerek nem megfázik, hanem valami más jót talál ki.
Szisz,
CTG-re még elmehetsz, a hétnek még messze nincs vége.
Nem szúrták át a vénád, Milyen jó dolgoknak tud az ember örülni.
Teranita,
Az átlag bébi 3400g körül van, az 5 kg nem lesz azért elég nagy eltérést megenged.
Az autóban Nati kb 5 perc alatt mininek szinte mindig bealudt. Pedig mi a Juventust hallgattuk.
Ikoka,
Ha már fáj, akkor inkább szülés mint valami jó kis műtét vagy sérülés. Vannak szünetek, még ha sokáig tart is, nem napokig, mint mondjuk egy hasfelmetszős vakbélműtét utáni fájdalom vagy egy vesegörcs. Attól, hogy van értelme, sokkal jobban el lehet viselni.
Niki,
Sok gratuláció mindenhez!
007,
nekem csak elhinnem kelljen, hogy az úgy jó
Eddig csak az angol rendszerben éltem, az amerikait meg muszájból ismerem. Rossz hír, de egy olyan rózsaszín világról álmodsz, ami máshol sem működik, mi meg affelé tartunk.
A mi bérszámfejtőink egyáltalán nincsenek túlterhelve. Mégis elég gagyi a munkájuk.
(Csak csendben...szerintem téged utál az APEH.)
Szegény képviselők, hát nem megérdemlik az extra ellátást?
Ha most nem is ő volt a ludas, legközelebb biztos az lesz.
Én így gondolom, de kamaszoknál egy ilyen tévedés megbocsáthatatlan bűn és vért kíván.
Combino.
Nikici,
Úgy látszik, simán peched van a gyümikkel. Ma vettem sárgabarackot, tökéletes. A tegnapi málna is magától ugrált a számba. Sőt, még a Tesco-s nektarin is őszi is édes volt és lédús. (Nem szivatásból írom, hanem hogy van ilyen, csak próbálkozni kell)
Merion,
A kollégád nem kis dologra vállalkozott.