Helló, Lányok,
hú, vagy egy hete nem voltam, de azért be-benéztem Anitja miatt
Bocs, hogy a neveket most nem vastagítom, de újabb negyedóra lenne, és még sok a dolgom ma estére...
Regi: UTÓLAG IS ISTEN ÉLTESSEN TÉGED NAGYON SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG !
És szuper, hogy összejött a bölcsi Szelinek, nagyon örülök!!!
Maggie, Vindo, Dettyk: nagyon köszi a kresz-ötleteket, nagyon bejött, hogy a teszteket csináljam (szerencsénkre az autóssuli rendelkezésünkre bocsátotta a netes verzióját annak, amit ker. forgalomban árulnak is, ez maga a tényleges KRESZ-teszt, tehát amiből a vizsgán is kérdeznek). A tesztek nélkül szerintem nem mentem volna át szerintem, megcsináltam a kb. 1400 darabot, sikerült a vizsga (ami azt illeti, hibátlan lett...)
Ágica: Petrus alvajárása -- van a családban más is, aki szokott?
Gratulálok a 11. fogacskához (mindjárt beértek minket, már fél éve 12 foga van Ádinak...)
Maggie: de jó, hogy írtál! hú, tényleg mekkora fiad van, hogy már elballagott! Szorítok a vizsgáid eredményeihez!
Jaj, Brac gyönyörű, mi szemben voltunk vele, amikor utoljára voltunk Horvátországban. Csak mi Hvarra ruccantunk át, igazi turistaparadicsom. Jobbulást Vicusnak, remélem, minden oké lesz a nyaralásra! Te pedig mielőbb gyerek rendbe a náthából!!!
Turifun vagy TE is, szuper! Én már a bolondja vagyok a jó ruhák vadászatának. Csak sajna a jobb turkálók beljebb vannak a városban, és bár még mindig nagyságrendekkel olcsóbbak, így is megkérik az árát. Pl. a Regi írta áron én max egy ujjatlan pólócskát kapnék Ádinak...
Vindo: Gratulálok a rutinhoz, nagyon ügyes vagy!!! Bürokraták... na és anyósodék... hallod, van ám türelmed, nálam aztán csöngethetnének reggel 7-8-kor...
Odavagyok az alkeszes történeteidért, szerintem Grecsó Krisztiánt lassan kenterbe vered...
Rugó tüneményes mindig a képeken, nagyon szép és fotogén kisfiú.
Kalapviselés: Ádi kénytelen eltűrni, van, amiből nem engedek, ilyen a kalap is. Meg az alvás.
A pályázatodhoz nagyon szorítok? Ami Rugót illeti: a csanátokról nincs hír?
Timi26: én is úgy örülök, hogy többször jössz és írsz! Nagyon jól viseled a környezetedet, s hogy a gyerekekkel próbálnak manipulálni... rettenetes. A kicsik csodásak, és Rebekka mekkora már -- mindig eltátom a számat, de nem jobban, mint Vikdanin!:-)
Fleur: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ NEKTEK!!! Nagyon szép a pocid, Nálad már csak Lillus szebb!
Egymás melletti elalvás mint altatási módszer: mi is itt kötöttünk ki (de mások is, ahogy látom) -- én már megbékéltem vele, főleg azóta, hogy én előbb bealszom, mint Ádi.

A cumival ügyesek vagytok, jelentem, ma este is pl. Ádó 4 cumival és 3 fogkefével (!!!) az ágyában volt hajlandó elaludni. De napközben legalább elvan nélküle, csak ha nyűgös, akkor kéri.
Kaqk: odavagyok, milyen ügyes Emma a bilizéssel!
Dettyk: milyen gyönyörű Panka! És szöszi már és hosszú a haja! Jé!!!:-)
Móni: A csodás konyháról képet kérek szépen!!!

És sok erőt a házikó körüli műveletekhez!
A könyvek, amikről írtál, szuperek, én ugyan csak az egyiket ismerem (az elsőt), meg van egy a szülőknek is.
Panndi: tüneményesek a sérós lányok, meg tudnám zabálni őket!
Viranka: tehekukói?

)))) Cukker ez a Báló! Nekem nálunk a hajiszító a kedvencem mostanában, ami hajszárító, illetve hajszál jelentésben is használatos.
1 kérdés: a papírbili azonos azzal, amit eldobható pottyantónak is neveznek? Bár egyikről sincs lövésem.
Heni: istenem, de édesek a fiúk, és ahogy Péterke Áront tartja...
Mesi: Gremese, a Problémamegoldó.

Tuti ügyes vagy, Zsozsi és Gegi meg tündérbogárvirág, mint mindig.
Na, kapásból felment a pumpám, amikor azt olvastam, hogy mennyit kell várnotok a gyerekdokinál... meg a postai miliő (valamiért én terhesen voltam különösen bátor, a tescó-mélygarázsbeli drogosnak neki akartam rohanni a bevásárlókocsival, amikor elkezdett fenyegetőzni, egy helyi soroksári maffiózó pasival meg összevesztem, mert be akart tolakodni mindenki elé a körzeti orvosnál... na ilyeneket azóta sem csinálok).
Nektarin: de jó, hogy hírt adtál magatokról? Pár kép Robeszról, no???
Anitja: csodás, hogy a szülinapodon a hajléktalanokon segítettél, le a kalappal előtted!
Gica: mielőbbi gyógyulást az ikreknek!
Niki: örülök, hogy mind jól vagytok és végre otthon a pici is!!! Csúcs vagy, még vizsgázni is volt erőd???
Anikó: de jó, hogy írtál a bárányhimlő elleni oltásról, én is beadatom Ádinak jövő héten (előbb akartuk, kicsit csúszott a hasmenése miatt). Én is a szövődményektől tartok, nem magától a himlőtől. Én vagyok a tipikus jobb félni, mint megijedni Paramami, a többiek is tanúsíthatják

Dávidka tündéri a képeken (hát még élőben milyen lehet

)!
Anitja: az én tippem: Nati a kiírás napján fog megszületni.
Témázgattatok, akkor párhoz írok:
30. szülinap: kb. akkor buliztunk egy jót utoljára a barátnőmnél Sanyival (egyszerre tartottuk, mert kb. 3 hónap van köztünk össz-vissz), jó sokan voltunk, előtte kínaiztunk, utána karaoke, remek volt. Azóta is hiányzik egy ilyen buli.
Névviselés: soha eszembe sem jutott megváltoztatni a nevemet, pedig nagyon nem tetszett gyerekkoromban, de ezt a viszonyulást azóta kinőttem. Apósom természetesen rákérdezett, miért nem veszem fel a férjem nevét (őt az életben ezek érdeklik a legjobban: mit miért csinálunk úgy a gyerekkel, ahogy, pontosan mi a baja a gyereknek, miért ez a nevem, mikor akarok visszamenni dolgozni -- ezekkel lehet aztán kombinálni, gondolom).
Na, futok fürödni, aztán vasalni, van vagy egy tonna...