A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jól eltűntetek. Én is eltűnök, megyek, odateszek egy kenyeret :arrow:

R. is felkelt.

Kép
vindolanda

Maggie jaj de nagyon irigyellek :D biztosan szuperul fogjátok érezni magatokat!

Vindo biztosan ez egy próba volt, hogy majd birja e a strapát a tetőfólia.
Most még 2 helyiség meg a nappali, aztán tetőtérbeépités 8)

Anitja Péter teljesen Áron ellenkezője volt, nem hasonlitaható a két gyerek, igy te sem tudhatod soha!

Ma Áron már aludt 3x 30 percet :shock: a héten már csinált egyszer ilyet, egyébkét 2 órákat alszik egyfolytában. Front van biztos. Péter szerencsére aludt 2 órát.

Heni
KépKép
heni81

Heni, ne is mondd :wink:
G. szabadon hagyatott egy helyet egy ablaknak a tűzfalon. Kérdezem is, hogy minek?
Hát, majd jó kis szoba lesz belőle egyszer :shock:

Terjeszkedünk, mint a multik.

Tényleg lehet a front az, amitől nem alszik Áron :? De majd éjszaka :wink:

Kép
vindolanda

Dobok pár képet :
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Vindo na mondom én, hogy lesz itt még tetőtér is 8) Bővül a ház, majd a család :wink:

Heni
KépKép
heni81

vindo: ez az, mi a WC szűkítőt próbáltuk, de egyszer majdnem beleesett a WC-be, azóta nem hajlandó ráülni :roll: Tiszta trauma az élete :lol:

maggie: csak a foga miatt volt lázas szerencsére :)

Heni: tesós képek :D :D
Vendég

Dettyk: mi volt annak a két játékos könyvnek a címe?
Sense: Botond nagyon ügyes az alvással!
KTimi: jó kis műsor, ténylge lehet ötleteket meríteni..a bünti szoba nállunk is bejön..csak megemlítem és kész..bár nálunk ami van az nem igazán nevezhető hisztinek..inkább csak kezdemény...de próbáljuk az elején elkapni...Jól csinálod!!
Huh..micsoda kiándulást terveztek...sok sok képet kérünk majd!
Mik a nagy tervek??? Ha szabad kérdezni :oops:
Édes lehet Ádi ahogy sorolja amit tud..Emma is szokta.. :lol: Meg kell zabálni!
Gyerekülés...Mi ahogy hazajöttünk és az újautóban volt 3 pontos hátul középen azonnal oda tettük..mrt imád nézegetni, meg a lába is jobban elfér, meg ha 2 en megyünk is elérem.. :lol:

Móni: jó hogy találtatok olcsó de jó karnist! :lol:

Fleur: milyen szép poci..És A kis fürtöske nagyon szépséges!

Mesi: Védőnő :lol: Hogy Zsozsi milyne szőke!!!!!!nagyon cuki! :lol:

Rugó: fotók.. :lol: a füles nálunk is menő..Emma az Ipod-ot szereti hallgatni apával?

Aniko: szupi frizkó Dávidnak..mi naponta kb 3x adunk chamomillát Emmának..már lasan 1 éve.. persze nem folyamaosan csak mikor a foga jön ..és kéri ..mert nagyon szereti :lol:

Vera: Míra és Pötyös Panni :lol: :lol:

Panndi: :lol:

Vindo: sport szelet :lol: , nadrág :lol: :lol: ( Emma is járt így..de olyan kis büszke mikor meg sikerül )

HEni: pénteken volt egy hete h elkezdtük..azóta sem volt rajat pelus....nem is igen hagyná.. :lol: ..1-2 baleset volt de az is kint mikor nagyon belemerült a játékba, de az is csak pár csepp..mert utánna tartotta míg bilire nem ült.. :lol:

Éljen Áron NEM átaludt éjszakája!!
Tesó képek :lol: :lol:

Maggie: 2 hét..uuu de irigyellek!!! :lol: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Látom termeltetek :) hiába rossz iodő van odakint :(ű
Én nemrég értem haza,találkoztam egy nagyon régi(oviskori) barűátnőmmel és olyan jót dumáltunk :) felért egy relax-szal :) jön hétfőn ki :) meg vettem 2 felsőt+gatyát felpróbáltam itthon(mert boltban türelmem kivárni az előttem állókat nem volt+felsőt felvettem pulcsira jó volt 8) ) erre lüke öcsém elkezdi:de jól nézel ki megyünk randizni :) :) olyan hülye :) s ismét bevezettem Pestre :) esőben ami legnagyobb parám volt eddig :) gyerekeim meg jól elvoltak itthon :) persze Bálint aludt mikor indultam,most változatosság kedvéért Míra őrjöngött ,h. jönni akar velem :) csimpaszkodott nagyon :)

verekednek már megint+műbalhéznak :) 8)

Anitja!
Nati jól tartja magát :) csak kihúzod 25-éig :) arra a napra tippeltem :) barackos túrós nyam nyam :)

Heni!
én meg azt olvastam a munkálatok helyett h. munkaállatok :) :)
képek aranyosak :)

Maggie!
de jó lesz nektek :) jó időt :) még szerencse h. Kedvesnek tetszuett a kisbusz :) mi lett volna ha nem?

Panndi!
én akkorát röhögtem azon h. beleesett a wc-szűkítőbe Zsófi :oops:

Vindo!
ja sportszelet :) végülis kocsmába való csoki :) jó rumos :) :)
nemsokára végeztek :)

Móni!
nagyon ügyesek vagytok :)

:arrow: mék vacsoráztatni :)

s a legjobb Míra ágy cirka 3 hónap után(azóta van itthon a matraca) lehet holnapra,de legkésőbb keddre elkészül :) gyors a párom :)

KépKép
viranka

Halihó!

Bercó végre normális időben fürcsizik apájával. Én meg meghalok szépen, lassan. Olyan taknyos vagyok, hogy csak na. Fáj a torkom, a fülem. Nem tudom, hogy az allergiám-e. De majd kiderül.
:roll:

Kaqk, az angyalkád már megint... Csak irigykedem itt csendesen, nagy szó ám. Ölelem a tündérkét.

Heni, ezek a fiúk... Igazán büszke lehetsz rájuk. Jók is, szépek is, okosak is... Csak ámulok és bámulok. Apa majd előválogathat a szép lányokból. :wink:

Panndi, akkor jó. :lol: Csak ahogyan átfutottam, mintha láttam volna némi panaszt.
A Te lányaidat sem kell ám majd félteni. Olyan szépségesek. Fruzsit különösen imádom a sérójával. :lol: Hízás rendben van már?

Nyaralás igazából 10 nap, csak hosszú az út. Már megint nem megy simán a dolog. Most meg Vicuska került kórházba vakbél gyanúval. Mindjárt hívom is, hogy mit határozott az orvos, megoperálja-e. Szegénykém. Fájdalmai is vannak, meg ugye néhány nap múlva indulnánk.
dmaggie

Maggie: Vicuskáék is mennek?
Ó szegény...majd írd meg mi lett! Jobbulást neki!

Vera: randi :lol: , nagyon megy már neked a vezetés!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Szegény Vicuska:-( Maggie remélem tud majd menni veletek! Kisbusszal mentek? Hányan? Apa majd előválogat nekik 8) na majd inkább én! De majd te, mivel vannak nagyobb fiaid is beavatsz :wink:

Kaqk nagyon ügyesek vagytok! jövő pénteken már :wink: szerintem teljesen szobatiszta 8) azt mondják 2 hét kell

Vera nagyon szuper nő vagy! és ez a vezetés dolog, ügyes!

Vindo mi a helyzet? beálltál segiteni?

Tegnap este miután elaludtak a fiúk elmentem a tescoba. Olyan fura is volt, hogy nem kell sietni :roll:

Áron elaludt apa karjában( ilyen még nem volt) fürcsi után, aztán letette a kiságyba, 10 perc után jelzett, hogy nem ez a sorrend, haló. Ki a kiskocsiba és rögtön aludt is tovább. Nagyon ragaszkodik a rituáléihoz. Itt szunyál mindig mig mi tvzünk, csak akkor teszem az ágyába, amikor megyünk aludni.
Péterke pedig rögtön fürdés után szokott elaludni a kakaóján az ágyában.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Bercó Gergővel hancúrkodik, úgy gondoltam akkor inkább írok egy kicsit. Apa nagy bánatára. :lol:

Viranka, hogy Te milyen ügyes vagy. Mi szerdán kocsival mentünk Bp-re, nem én vezettem, de nem is volt bennem hajlandóság a dologra. Akkor a tükröd is megvan ismét? Mirelládat meg elfelejtettem az előbb :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Vagy nagy mesemondó, vagy meseíró. :lol: :lol: Imááááádom.

Kaqk! Igen ők is jönnének, meg Momóék, meg az öcsém. Öcsikémnek közbejött ugyan egy sürgős pénzkiadás, de azt már talán megoldjuk, de ő meg valamilyen vírusos torokgyuszival küszködik már harmadik hete. Most meg ugye Vicuska. Mi lesz még itt?
Vera, igen kisbusszal megyünk, mert úgy gondoltam, nem lenne fair a Kedvessel, hogy ő vezessen végig ezer km-t. Így Momóékkal + az öcsém lenne a buszban, meg ugye mi, Vicuskáék meg meg tudják osztani a vezetés örömeit, meg mi is be tudunk segíteni, valamilyen vetésforgót biztosan össze lehet hozni.

Heni, én nem válogatok. Nekem mindig az a jó, aki, ami neki is. Mondjuk szerencsém van, eddig jól választott. De a világ minden kincséért sem szeretnék beleszólni.
Apró örömök, vásárlás 8) Ez az, ez kell nagyon. Áron baba szokásai :lol: :lol: csúúúúúcs. Édes.
Na megyek, mert nagyon pörögnek, aludni kellene pedig már lassan.
dmaggie

Ezeket tippeltétek Nati érkezésére:

Lmóni: június 15.
Viranka: június 25.
Kaqk: június 27.
Maggie: egy két nappal a kiírás előtt

:wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Helló, Lányok,
hú, vagy egy hete nem voltam, de azért be-benéztem Anitja miatt ;-)
Bocs, hogy a neveket most nem vastagítom, de újabb negyedóra lenne, és még sok a dolgom ma estére...

Regi: UTÓLAG IS ISTEN ÉLTESSEN TÉGED NAGYON SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG ! :-)
És szuper, hogy összejött a bölcsi Szelinek, nagyon örülök!!!

Maggie, Vindo, Dettyk: nagyon köszi a kresz-ötleteket, nagyon bejött, hogy a teszteket csináljam (szerencsénkre az autóssuli rendelkezésünkre bocsátotta a netes verzióját annak, amit ker. forgalomban árulnak is, ez maga a tényleges KRESZ-teszt, tehát amiből a vizsgán is kérdeznek). A tesztek nélkül szerintem nem mentem volna át szerintem, megcsináltam a kb. 1400 darabot, sikerült a vizsga (ami azt illeti, hibátlan lett...)

Ágica: Petrus alvajárása -- van a családban más is, aki szokott?
Gratulálok a 11. fogacskához (mindjárt beértek minket, már fél éve 12 foga van Ádinak...)

Maggie: de jó, hogy írtál! hú, tényleg mekkora fiad van, hogy már elballagott! Szorítok a vizsgáid eredményeihez!
Jaj, Brac gyönyörű, mi szemben voltunk vele, amikor utoljára voltunk Horvátországban. Csak mi Hvarra ruccantunk át, igazi turistaparadicsom. Jobbulást Vicusnak, remélem, minden oké lesz a nyaralásra! Te pedig mielőbb gyerek rendbe a náthából!!!
Turifun vagy TE is, szuper! Én már a bolondja vagyok a jó ruhák vadászatának. Csak sajna a jobb turkálók beljebb vannak a városban, és bár még mindig nagyságrendekkel olcsóbbak, így is megkérik az árát. Pl. a Regi írta áron én max egy ujjatlan pólócskát kapnék Ádinak...

Vindo: Gratulálok a rutinhoz, nagyon ügyes vagy!!! Bürokraták... na és anyósodék... hallod, van ám türelmed, nálam aztán csöngethetnének reggel 7-8-kor...
Odavagyok az alkeszes történeteidért, szerintem Grecsó Krisztiánt lassan kenterbe vered... :-)
Rugó tüneményes mindig a képeken, nagyon szép és fotogén kisfiú.
Kalapviselés: Ádi kénytelen eltűrni, van, amiből nem engedek, ilyen a kalap is. Meg az alvás. ;-)
A pályázatodhoz nagyon szorítok? Ami Rugót illeti: a csanátokról nincs hír?

Timi26: én is úgy örülök, hogy többször jössz és írsz! Nagyon jól viseled a környezetedet, s hogy a gyerekekkel próbálnak manipulálni... rettenetes. A kicsik csodásak, és Rebekka mekkora már -- mindig eltátom a számat, de nem jobban, mint Vikdanin!:-)

Fleur: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ NEKTEK!!! Nagyon szép a pocid, Nálad már csak Lillus szebb! :-)
Egymás melletti elalvás mint altatási módszer: mi is itt kötöttünk ki (de mások is, ahogy látom) -- én már megbékéltem vele, főleg azóta, hogy én előbb bealszom, mint Ádi. ;-) A cumival ügyesek vagytok, jelentem, ma este is pl. Ádó 4 cumival és 3 fogkefével (!!!) az ágyában volt hajlandó elaludni. De napközben legalább elvan nélküle, csak ha nyűgös, akkor kéri.

Kaqk: odavagyok, milyen ügyes Emma a bilizéssel!

Dettyk: milyen gyönyörű Panka! És szöszi már és hosszú a haja! Jé!!!:-)

Móni: A csodás konyháról képet kérek szépen!!! :-) És sok erőt a házikó körüli műveletekhez!
A könyvek, amikről írtál, szuperek, én ugyan csak az egyiket ismerem (az elsőt), meg van egy a szülőknek is.

Panndi: tüneményesek a sérós lányok, meg tudnám zabálni őket! :-)

Viranka: tehekukói? :-))))) Cukker ez a Báló! Nekem nálunk a hajiszító a kedvencem mostanában, ami hajszárító, illetve hajszál jelentésben is használatos.
1 kérdés: a papírbili azonos azzal, amit eldobható pottyantónak is neveznek? Bár egyikről sincs lövésem.

Heni: istenem, de édesek a fiúk, és ahogy Péterke Áront tartja...

Mesi: Gremese, a Problémamegoldó. :-) Tuti ügyes vagy, Zsozsi és Gegi meg tündérbogárvirág, mint mindig.
Na, kapásból felment a pumpám, amikor azt olvastam, hogy mennyit kell várnotok a gyerekdokinál... meg a postai miliő (valamiért én terhesen voltam különösen bátor, a tescó-mélygarázsbeli drogosnak neki akartam rohanni a bevásárlókocsival, amikor elkezdett fenyegetőzni, egy helyi soroksári maffiózó pasival meg összevesztem, mert be akart tolakodni mindenki elé a körzeti orvosnál... na ilyeneket azóta sem csinálok).

Nektarin: de jó, hogy hírt adtál magatokról? Pár kép Robeszról, no??? :-)

Anitja: csodás, hogy a szülinapodon a hajléktalanokon segítettél, le a kalappal előtted!

Gica: mielőbbi gyógyulást az ikreknek!

Niki: örülök, hogy mind jól vagytok és végre otthon a pici is!!! Csúcs vagy, még vizsgázni is volt erőd???

Anikó: de jó, hogy írtál a bárányhimlő elleni oltásról, én is beadatom Ádinak jövő héten (előbb akartuk, kicsit csúszott a hasmenése miatt). Én is a szövődményektől tartok, nem magától a himlőtől. Én vagyok a tipikus jobb félni, mint megijedni Paramami, a többiek is tanúsíthatják ;-) Dávidka tündéri a képeken (hát még élőben milyen lehet ;-))!

Anitja: az én tippem: Nati a kiírás napján fog megszületni. :-)

Témázgattatok, akkor párhoz írok:
30. szülinap: kb. akkor buliztunk egy jót utoljára a barátnőmnél Sanyival (egyszerre tartottuk, mert kb. 3 hónap van köztünk össz-vissz), jó sokan voltunk, előtte kínaiztunk, utána karaoke, remek volt. Azóta is hiányzik egy ilyen buli.

Névviselés: soha eszembe sem jutott megváltoztatni a nevemet, pedig nagyon nem tetszett gyerekkoromban, de ezt a viszonyulást azóta kinőttem. Apósom természetesen rákérdezett, miért nem veszem fel a férjem nevét (őt az életben ezek érdeklik a legjobban: mit miért csinálunk úgy a gyerekkel, ahogy, pontosan mi a baja a gyereknek, miért ez a nevem, mikor akarok visszamenni dolgozni -- ezekkel lehet aztán kombinálni, gondolom).

Na, futok fürödni, aztán vasalni, van vagy egy tonna...

Kép
Kép
irina

Bocs az elírásokért is!

3 hónap van köztünk: mármint Sanyival, nem a barátnőmmel.
Bár mi mondjuk elég furák vagyunk, egyszerre és együtt tartottuk a lány- és vőlegénybúcsút :shock: , a nászutunk pedig hónapokkal az esküvőnk előtt volt. Egyébként a papírforma jellemez minket. :lol: No még átnézek :arrow:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Egyenlőre csak ezt az oldalt olvastam, de gondoltam írok, míg el nem alszom... :oops:

Azt hiszem lassan túl vagyunk a betegségen. Gergő csak 1 napig volt lázas végül, Zsuzsu viszont teljesen benáthásodott, velem együtt. Kénytelen voltam szívni az orrát, mert már a zsebkendő látványától elfutott.
Valamelyik nap meg nem akartak délben aludni. Aztán 4-kor már nagyon kivoltak, és elaludtak. Én teljesen kész voltam, akkor volt a náthánk a csúcson...

Képzeljétek!
Találkoztam Mesivel és Zsófival a városban! Már messziről láttam, h egy kislány tolja a kocsiját és azon mosolyogtam, h teljesen úgy viselkedik mint Zsuzsu. Aztán rájöttem, h ismerős a gyerkőc, ezért megnéztem az anyukáját is és Mesi volt az! :) Rögtön leszólítottam! :) Mert ugyebár mi még személyesen sajnos nem találkoztunk - eddig. Picit dumcsiztunk, de aztán Zsófi úgy döntött, h ideje menniük. :)

Anitja!
Hűha, már a 38. hétben vagy? Akkor Nati lassan előbújik. :)

Vindolanda!
Jól felöltöztetted Rugót. :lol:
Ezek szerint szépen hadadtok az építkezéssel.
Mikor próbáltátok a horvát eü-t? Tavaly már voltatok Rugóval ott, vagy még Rugó születése előtt? Mi történt veletek?

Heni!
Szépek a gyerkőcök!

Viranka!
Ez igen, nagyon belejöttél már a vezetésbe! Ügyes vagy!

Kaqk!
Hogyan szoktatok menni Emmácskával mondjuk vásárolni, és hol pisikél, ha menet közben jön rá? Mert otthon ugye nincs gond, ha baleset történik, vagy pisilni kell, mert kéznél a bili, de séta közben mi a helyzet? Hogy oldjátok meg?
Mi is próbálkozunk, de van olyan, h kérik, h bugyi/gatya helyett inkább pelust szeretnének....

Regi!
De jó, h találtál egy jó turit. A mi környékünkön sajnos nincs. Anyuék közelében viszont van, úh sokszor ők hoznak rucikat nekünk.

Maggie!
Hajrá nyaralás! Jó sokan mentek! Biztosan jó lesz!

Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Két hét után ismét itt vagyok. Bejártuk a fél országot és 2 hét múlva folytatjuk. :lol: Marci nagyon élvezte annak ellenére, hogy meglehetősen (és enyhén fogalmaztam) hisztis korszakában van.

Csak néhány képet dobok fel, mert még a bőröndök rám várnak!
Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Valaki megírná a gmail jelszavát priviben? Nem tudom hova mentettem el és a régi jelszó már nem jó! Köszönöm előre is!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Anikó80 szuperek a képek, milyen sokat nőtt Marcika :D
a közös kép tetszik a legjobban :D

Heni szépek a gyerekek
Áron napról-napra változik :D

Viranka ügyes vagy a vezetéssel :)
éljen az elkészült ágy :lol:
enyém párom 1 évig fúrt fel egy wc tartályt, még mindig Ő vezeti a leglustább férj versenyt :wink:

Maggie szép helyre fogtok menni :)
Vicuska jobban van?
A vizsgád meg biztos jobb mint 2-es :)

Gica de jó, hogy jobban vagytok :)

Mesi a háznál nekem is hasonlóan le kell szinte nyomnom cicát aludni.
Sötétítés, kicsi összebújás és mese majd kicsi hiszti és alvás.
Legutóbb már több mint 2 órát aludt ott.

Irina na végre te is jelentkezel :)
Már hiányoltalak.
Igen, a papírbili az az eldobhatós bili.

Vindo olyan jót nevettem ahogy olvastam, hogy Rugó elvágódott a rosszul ráadott nadrág miatt :lol:
milyen szerencse, hogy a fóliázás után szakadt le az ég :roll:
Nagyon jó ütemben haladnak a munkások.

Panndi Zsófi a wc-ben :lol: :lol:

Nekünk elég rossz éjszakánk volt. Cica köztünk aludt el, felébred éjjel 1:40-kor és elkezdett lemászni az ágyról, hogy menjünk játszani :shock: Mondom neki nincs játék, alvás van. Elég nehezen értette meg. A szobájában végül sikerült vissza altatni de végig nyugtalanul aludt. Kapaszkodott a nyakamba és nem engedett el. Mikor reggel végre visszalopakodtam a hálóba 10 perc múlva kétségbeesetten hívott és elkezdett zokogni. Nem tudom mi volt a gond, mint ahogy azt sem most mi az. Csak nyűglődik. Hozta a telefont, hogy hívjuk apát- Felhívtuk erre elkezdett sírni és kiabált, hogy hallgasson el apa majd a telefont is kikapta a kezemből és ledobta :shock: Szép hosszú napunk lesz úgy érzem, ráadásul még sétálni sem tudunk kimenni mert hol esik, hol nem de totál be van borulva :?

Sense szerdát beszéltük Virankával,Mesi nektek az jó?

mennem kell, sír :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anikó80 ment privi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Napsugarast(hátha kisüt a nap :) )

Irina!
te milyen ügyes vagy:) gratula a vizsgához

:arrow: mennem kell hiszti van :)

KépKép
viranka

Sziasztok, tettem fel két képet a másikba :arrow:

R. alszik, lehet, mindjárt írok ide is.
V.

Kép
vindolanda

Irina elfelejtettem gratulálni a sikeres kressz vizsgához :)
Ügyes vagy :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szóval:

Irina, már épp azon filóztam, hogy kikeresem a telefonszámodat a táblázatból, és küldök egy sms-t :roll: Emlékeztem a tizenvalahanyadikára, mint vizsgaidőpontra.
Ügyes vagy a vizsgával :!:
Egy távoli ismerősöm is szervez csanát Db-ben, ott már tudjuk az árakat, az 50+kaja lenne. Az ittenit majd a védődőtől megtudom.
Egyelőre még a pályázat beadási határideje sem járt le :roll:

Anikó, milyen helyeken jártatok? Szépek vagytok.

Gica, R. születése előtt történt. G. még itthon összeszedett egy nagyon durva kétoldali vizes mellhártyagyulladást, mi pedig a lappangási időben kiutaztunk Ho-ba nyaralni. Megérkeztünk, és kezdődött is. Ráadásul penicillin-érzékeny, és nem működnek nála az antibiotikumok.
Szóval vagy 3 napig a sürgősségi betegellátásra jártunk Primostenbe (vagy hová). Mikor látom az ottani tornyot a vízen az utazási katalógusokban, nekem mindig csak az orvosi rendelő jut az eszembe a túloldalon. 40 fokos lehúzhatatlan láza volt. Ápolgattam :roll: Aztán a sibeniki kórházba került be egy éjjel, és ott is fogták, amíg szállítható állapotba került. Ebből a városból származik Kovac-doki a Vészhelyzetben.
Szóval necces volt a helyzet, mert nem reagált az antibiotikumokra, és félő volt, hogy rámegy a szívére. De a főorvos No-ból valami nagyon spéci gyógyszerrel próbálkozott végül, és az bevált, G. pedig megmaradt.
Itthon persze nem voltak hajlandók ugyanazt adni, félrekezelték, és a mellékhatásokkal első éjjel már a klinikán kötöttünk ki. Ott is pihengetett pár hetet a tüdőosztályon. Az egész nyarunk ráment. De augusztus végére már jobban lett, ki is mentünk Görögországba gyorsan, bár nagyon vigyáztunk.

Szóval a horvát rendelők, kórházak eléggé rossz tárgyi felszereltséggel bírnak (a magyarokhoz képest), de az orvosok, a nővérek nagyon rendesek, és nem kellett soha pénzt dugdosni nekik.

És nagyon sok érdekes fura találkoztunk a kórházban (pl. egy volt jugoszláv nagykövettel, aki anno Bp-en dolgozott - tőle mindig szőlőcukrot kaptunk), szóval utólag egy nagyon érdekes epizódja az életünknek, számtalan vicces részlettel.

Ott helyben persze nem volt olyan vicces :D

Móni, a következő éjjel biztos jobb lesz.

R. is ébren töltött egy-két órát hajnalban, ő szerencsére megelégedett azzal, hogy rajtam feküdt és forgolódott.

Lányok, nem tudjátok, hol lehet venni emberi árban esőköpenyt a gyereknek? A Corában 4000 ft-ért láttam, annyit nem adok ki érte. Talán a kínaiban kéne megnézni - műanyagban ők nagyon ott vannak.

KÉsőbb írok majd a többieknek is, minden jót, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Elvesztem de itt vagyok végre :)

Vissza olvasni semmi esélyem de a képeket mindig meg néztem.
Szuperek,és nagyon ügyesek a nagyok és a kicsik is. :D

UtólagIsten éltessen minden Születés ill.Névnapost!

Niki!
Neked még nem tudtam gratulálni,most pótolom:
Szívből Gratulálok Alex babához!

Anitja!
Látom te még nem szültél,azért drukkolok.
Tipp:23.

Rólunk:
mi jól vagyunk,gyerekek élvezik ha meleg van egész nap kinn lennének.
Házat még nem sikerült találni,de nem adjuk fel,keressük a tökéletest.

Na mennem is kell.Szétszednek..

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,

Hát olvasni nem sok esélyem volt, egy-két dolgot átfutottam.
Kész az előszoba, lambéria, festés, hú hát jó sok munka volt, de megérte.

Fleur, de jó, kisfiúúú, Dani, szép név, és te is az vagy, örülök :D

Hú a képek nagyon jók

Anitja, háááát én valahogyan június 28-ra tippelek

Silkaaa, neked akartam írni, mármint szülinap ügyben, én is készülök a férjem 35. szülinapjára, már kitaláltam, hogy egy slide show-t csinálok neki fényképekből, mármint egy barátom fogja, mert én béna vagyok, az a terv, hogy a szülei régi fényképeitől kezdjük, az ő megismerkedésük, gyerekkor, aztán ugye jövök én, aztán Robesz, és a kedvenc zenéit teszem alá.
Amúgy a 30. szülinapjára kapott egy aznapi újság fénymásolatot - mármint a születésnapján megjelent újságokból -a Széchenyi könyvtárból, már tök jókat csinálnak, nem egy drága dolog, kapott egy lottót, amin a születésnapján kihúzott számokat játszottam meg, pont aznap húzták :D , no nem nyertünk, és saját készítésű utalványt, amint nálam tudott beváltani :shock: :shock:
Remélem segítettem, nagyon örült mindennek, és tényleg nem került sokba.

Név, hát én félig felvettem Robi nevét, de nem mint -né.

No a másiba nem tudtam még írni, de majd most, vagy tudjátok mit írom ide, szóval 10 napja van két + tesztem, pénteken voltam orvosnál, szép petezsák, jó helyen 5+4 naposnak felelt meg, de még ugye nem volt szívhang, most kicsit aggódom, mert jövő héten elutazunk két hétre, úgyhogy július 9 felé megyek újra orvoshoz, addig kicsit izgulok, a hosszú autó út miatt is, meg úgy egyébként, remélem minden rendben lesz, de azért gondoljatok ránk!!!!
Amúgy kissé fáradékony vagyok, és mindig aludnék.

Még mielőtt elutazunk remélem jövök.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, akkor mennek a ++++++++++++
Nem lesz semmi bajotok, nyugi :wink:

Szia Hörcsög!

Kép
vindolanda

Nektarin :lol: :lol: :lol:
Nyugi minden rendben lesz.
Mennek a ++++++++++++++++++++
Jó pihenést :)
Hová mentek? Ha belföldön valamerre menjetek be egy közeli kórházba uh-ra és megnyugszol aztán meg még élvezni is tudod a nyaralást :wink: :lol:

Hörcsög végre te is jelentkeztél.
Házkeresés babra munka, én már csak tudom 8)

Vindo én a kínaiban vettem egyet 1400 ft-ért, igazi csajos darabot.
Cicus imádta, itthon is ráadta az apja mikor kettesben voltak, el is szakadt.
Majd én is akarok újat venni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin :) :) ez olyan jó :) bővül Silka tesótáblája :) :)

KépKép
viranka

halihó!
Nektarin!
Gratulálok. Mennek a tesótapasztók! +++++++++++++
Vera, Móni!
OKé a szerda! Szuper! :wink:
Irina!
Gratulálok a vizsgátdhoz! Ügyes voltál! Na és persze szorgalmas!
Maggie!
Mi múlt nyáron voltunk Brac-on, Postira nevű faluban. Nagyon jó volt. Szerintem gyönyörű hely. És azért annyira nincs ám messze! Mi este 8-kor indultunk, és hajnal 5-re már splitben voltunk a kompnál. 2-3 szor állt csak meg Balázs. Nagyon jó lesz nektek. Úgy visszamennék!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vindo!
Én a kínaiban vettem esőkabátot. 700 Ft volt darabja. Semmi különös, egyszínű, az egyik piros, a másik kék.

A ho-i eüs kalandotok elég kemény lehetett, de a lényeg, h nagyon segítőkészek voltak.

Irina!
Gratula a vizsgádhoz!

Nektarin!
Megy a drukk!!!!!!!!!

Aniko!
Szépek vagytok! És merre jártatok? És hova fogtok majd menni még?

Móni!
Sajnálom az éjszakátokat. Gondolom az idő is befolyásolja Cicust.

Horcsog!
Hajrá házkeresés! Kitartás!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Na, ilyen sem volt még, oldalt kezdtem. :D

Kép
gica1

képekkel jövök még:
az első 3 Maggie-nek kedvcsináló.
Kép kilátás a szobánkból postirában
Kép aranyszarv -bol
Kép a házunk melletti strand

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1245584659.0117.jpg[/img] 1245584589.5049.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Tegnapelőtt Lottinak és Botondnak is hajat vágtam. Lotti szó nélkül tűrte, Botondot meg kellett győzni, hogy ez neki jó! :wink: :lol:
Képzeljétek, tegnapra kijött Lotti jobb alsó egyes foga, mára pedig a bal alsó egyes! :shock: :shock: Még csak 4 és fél hónapos!!!!!!
Utálom ezt az időt. 16 fok van kinn!!!!!!! Szétfagyok. :evil: :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Sense: jaj, de szép helyeken jártatok! És milyen aranyosak a gyerekek!

Anikó80: irigy-irigy!!! Én még azt sem tudom, hogy egyáltalán eljutunk-e nyaralni... :roll:
Nagyon szépek vagytok a képeken!!!
Írjá légyszi e-mailt Plíííz!!! :D

Vindo: szerintem is kínaiban lehet venni esőkabátot olcsón. n még nem vettem, de múlt héten hogy járunk!
Nem volt itthon az autóm, de Rebekát vinni kellett szülinapi buliba, meg Tescoba is kellett menni. Az idő meg elég borús volt, esőkabát a kicsire meg ugye nincs. Aztán végül sikerült előhlásznom egyet Rebeka kinőttjei közül, egy szexi rózsaszínűt... :oops: Mindegy, végül is a lényeg az volt, hogy Viktorka ne ázzon el, nem?

Horcsog: nem akartok Irsára költözni? Épp van egy eladó házam! :wink:

Most ennyi, mert megint annyit írtatok, hogy nem jegyeztem meg semmit. De írtam máshová is !

Puszi!!!

Kép
Kép
timi26

n=én
járunk=jártunk
előhlásznom=előhalásznom

Csak szövegértés céljából javítottam! :lol:

Kép
Kép
timi26

Irina: gratula a vizsgához!!!!

Nektarin: csak semmi idegeskedés!Mennek a tesótapsztók+++++++++++++++...érezzétek jól magatokat!

Hörsög: kitartás hamarosan megtaláljátok.

Vindo: Anyum a tescoban vett Emmának..még tavaly esőkabáot..de még mindig nagy rá..pedig 1-1,5 évesre való :roll: :roll: De szerintme a kínaiban találsz..Gumicsízma?? :lol: :lol:

Sense: szép helyen voltatok..a gyerkőcök nagyon édesek..a puszi :oops: :lol: ..már 2 fog azta.....szenved vele..vagy csak pikk pakk kibújt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Áttöltöttem a képeket, hoztam is: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Maggie: huh milyen helyes a nagyfiad is! :oops: Bercónak jó lett az új sérója! :lol: nagyon kis huncut..és micsoda kis séf :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

nektarin: gratulálok +++++++++++
Vendég

Sense, nagyon kis bájos gyerekeid vannak :D

Maggie, a nagyfiad szerintem Novak Djokovic-ra hasonlít :wink: Tényleg jóképű. És Bercó sérója sem semmi.

Most ennyire futotta, szép estét.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon jóók a képek!! :)

Nektarin:++++++

Irina: ügyes vagy!

Detty: még egy kiadó hely itt siófokon, de ajánlom másoknak is (apa egyik munkája,megkérte a tulaj. reklámozzuk őket) :

http://www.hazkiadosiofokon.extra.hu/

Tegnap lányok olyan fejfájós délutánom volt,hogy este f8kor beájultam,annyira sz@rul voltam. :? Én régen nem voltam ilyen érzékeny az időjárásra,úgy látszik öregszem :(

Fleur: Grat a fiúcskához.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Vindolanda: Hajdúszoboszlón, majd Parádfürdőn nyaraltunk

Regi: Fertő tóra megyünk júli elején

Timi26! Megy az e-mail hamarosan ígérem!

Dmaggie! Hogy szereti kisfiad a hajvágást, az enyém végig ordít!

Sense! Gyönyörű helyen jártatok, ha nem titkos elküldöd a hely nevét? Annyira szép, hogy oda el kell mennünk! :wink:

Móni! Gratulálok a házhoz!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi26!

Írtam!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

sense, maggie, nagyon jók a képek :D

sense: Lottesz fogai :shock: Nem semmi!

Megyünk haza Siófokra majd egy hétre, alig várom :)

Hoztam fotókat, sok lesz :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Életjel!

A gyerekek taknyosak (biztosan én csinálok valamit rosszul :? )
Emiatt nem tudom bevállalni Sense a talit. :(
Lottinak már kijöttek a fogai? :D
Zsozsinak is valahogy a 4. hónap végén jöttek. Azt hittem Geginél is így lesz, de neki még csak duzzad az ínye, tulképpen bármikor kibújhat.

Nektarin! Szívből gratulálok, gondolok rátok, mennek a tesótapasztók természetesen!!!!!! ++++++++++++++++++++++

Fleur! Én azt tippeltem, hogy Fiad lesz. Gratulálok a kis Danihoz! :)))))
Nagyon csinos kismami vagy, csak úgy ragyogsz!

A napjaink eléggé eseménydúsak, itt vannak Zsozsi unokatesói, mi meg Apával állandóan megyünk, de még nem írom le miért.

Jövök, ha tudok, de sokszor csak bekapcsolom a laptopot, de nem is tudok elé ülni.

A fényképek szuperek, Botondnak az a kikönyöklős képe.... Csúcs kispasi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Köszönöm az esőkabátos infókat :D Bár azt hiszem, a mega-kínaiba kell bemenni érte, a helyiben nem hiszem, hogy lesz :roll:

Anikó, hát P.fürdő ott van tőlünk kb. 5 falura 8) Az egyik unokatesómék is Parádon laknak, bár még csak egyszer voltunk náluk.
Szép hely :D
Viszont Szoboszlón még nem voltam a strandon, pedig itt van a szomszédban :roll:

Panndi, aranyosak a lányok :D Ezen a fehér bútoron mindig meglepődök :shock: Nálunk már hogy nézne ki :shock:

Tünde, hát, nem leszünk fiatalabbak :wink:

Emese, majd azért később, ha eljön az ideje, írd le, hogy mi ügyben szaladgáltok :wink:

Velünk nem nagyon történt semmi érdekes.
Búcsúzok is, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Na tegnap rám-ránk is hatott a front vagy mi... Egész nap le akart szakadni a hasam, volt 3 fájásom is, de abból csak kettő között fél óra, aztán finito...
Viszont most éjszakám nagyon kaka volt, alig aludtam... volt megint fájás itt-ott-amott...
Egyébként semmi egyéb nyákdugesz, magzatvíz még bent - sztem csak közeledünk, de nem komoly, mindenesetre a hasam a köldökömnél extra ronda :shock: szét van repedezve, lila csíkok, és az egész piros, és fáj :shock:

Boti és Lotti nagyon cuki!

Bercó meg milyen helyes!

Panndi! A lányok továbbra is tündériek!
Tegnap téged olvastalak vissza, hogy nálad hogyan volt, mert nekem is csurgott vmi reggel, de aztán abbamaradt...

Egyébként Nolka ma született, mármint 38+4 naposan!!!

Mesi! Jaj de sajnálom :( Jobbulást!++++++++++++++++++++++++++

Lányoooooook kérek egy kis vudut! A hasam nagyon ramaty, félek ha túl nagy lesz Nati nem tudom természetesen megszülni :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, vuduban rám számíthatsz:
++++++++++++++++++++++++++++

Nekem is az utolsó két hétben keletkezett kb. 5-6 csíkom :? Szerencsére több nem.

Hát, ha valami csurgott reggel, akkor szerintem ez már a vége :wink:

Natit mekkorára saccolták a legutolsó alkalommal?

Szerintem attól, hogy nagy a pocid, nem feltétlenül következik, hogy a baba is nagyon nagy lesz.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?