Gabka, Nemlajos, esti nyűgi nálunk is van: 7-9 között, min fél óra, de van, hogy hosszabban.
És Nemlajos, ne izgulj, nem minden gyerek alszik el este 8-kor

Enyim Kata szintén csak fél9-9 között fürdik, általában tesó után vagy amikor Samu már nagyjából készen van. Aztán Samunak mesét olvasok, leteszem, addig apa szórakoztatja Katát. Utána esti szopi (olyan 9 óra körül), és egyszercsak elalszik. Ideális esetben 9 után nem sokkal de többnyire megvárja a 10 órát. Most hétvégén volt, hogy fél12-kor is még kukorékolt
Jó ez a járókás fotó, látom, alaposan gondoskodtál a szórakoztatásáról a gyereknek!

(Kata még nem tolja ki így magát)
Kukli, menjél kicsit kikapcsolódni. Zuttyani meleg medencébe! Tényleg jó
Boti ilyen hamar elkezdett járni?

Nálunk meg fordítva volt: Samu egy ideig mindent nagyon hamar csinált: 3 hósan már forgott ide-oda, 4és fél hósan kúszott, és nem volt még 6 hós, amikor elkezdett mászni. Aztán a mászás (mint helyváltoztatási mód) olyan szinten bejött neki, hogy hiába állt fel 7-8 hósan, ha haladni akart, akkor mászott. Egészen 13 hós koráig - pedig az addigi mozgásfejlődése alapján azt hittem, az is nagyon hamar lesz
Nagyon különböznek egymástól a gyerekek, szóval senki ne parázzon azon, ha az övé még nem forog, vagy nem fogja meg a játékot, stb. Ráérnek ám még ezekkel!
Gyöngyi, Kata egyik napról a másikra egyszercsak a hasán volt az addig csak oldalforgásból. Szóval érdemes mostanában figyelni, nehogy leessen valahonnan. Én is most gyorsan le is költöztettem Katát - eddig itt volt mellettem a kanapén napközben, de mostantól a tuti (jó vastag) játszószőnyegén göröghet ide-oda a földön. (Nekünk nincs járókánk, Samunak volt egy kölcsönbe, de nem nagyon használtuk)
Anna, ha rossz kedved van, inkább gyere és öntsd ki ide ránk, hátha könnyebb lesz, de ne töröld magadat a fórumról!
És én is azt hittem, h a 7 kilós 'picur' majd jó lusti lesz mozogni, de lám, nem.
Moncsi, nagyon ügyes Livibaba a csörgőfogással. Jók a fotók, és csini vagy nagyon!
És szerintem se foglalkozz a védőnővel, és a szomszéddal meg pláne nem! Sajnos elég sok rosszindulatú ember van, ne vedd magadra, ez legyen az ő problémája. Ne vedd fel a kesztyűt.
A védőnőnek tényleg lehet jelezni, h nem kell már házhoz jönnie, majd te keresed, ha kérdésed van, meg az oltások alkalmával úgyis látja Livit. Egyébként ezen mindig ledöbbenek, mennyire különbözőek a védőnők. Enyém aztán nem jön, egyszer volt itt, mióta Kata megszületett, de ezt már írtam.
Rszg, jó kis képeket csináltál megint! Ti is voltatok most hétvégén a Balatonon? Ugye ti valahol Boglár mellé jártok (elfelejtettem a pontos nevet).
Masut, ha kapsz hírt Katkáékról, majd jelezd, légyszi.
Megyek, kidőltek a gyerkők, azt hiszem, követem a példájukat.
É