sziasztok lányok!
köszi a kedves szavakat! nagyon jól esett! tényleg!
Dia, nagynénémmel szerencsére semmi. az ő családjában halt meg a nagypapa, de nem is ezen sírtam, hanem, hogy a kis unokaöcsém táborba ment, és a huga mondta reggel a szüleinek, hogy Bával álmodott... és az álmában Bá(lint) nevetett... annyira édes lehetett! igazából csak tök érzékeny voltam tegnap, de ma reggelre meg is lett az eredménye... megjött. a 38. napra. végre! most azért örülök, mert nincs nagyobb gond! csak rossz volt a sok téves érzés. de nem nyavalygok.
Boni, Te neked lenne okod rá, nekem egy szavam sem lehet. szóval bocsi, ha itt hisztiskedtem nektek!
Niki, klassz a kiscipő, amit kinéztetek! mi is elég sokáig vadásztuk, mire kaptunk Beni lábára egy jó szandit. bár hosszában talán még ez is nagy egy picit (ez 19-es, állítólag ez a maus féle nagyobb méretezésű, mondjuk tény, mert a siestából ugyanez a méret már nem volt jó a lábára), de mivel ilyen három csattos, így a középsőt a duci rüsztje miatt csak az egyes fokozatba tudom bekapcsolni

a másik meg, hogy elvileg jó lenne kintre is valami, ha éppen ilyen szutyi idő van, akkor nem tudom mezítláb kivinni, meg még zokniban sem. szóval necces, hogy kell vennünk még egy másik cipőcskét is, csak milyet!?
Petra, nagyon édes Laurád

jó költözködést, bár a pakolás része undorító...
a fürdős kép Lauráról nagyon cuki!
Sziszka, szuper jó a body dolog! tényleg, akkor legyen csak a gyerekeknek, az is tök jó emlék!

és köszönjük Ági párja, hogy segítesz! de amúgy nekem is tetszett
Boni rajza!!!
Katica, remélem, hogy sikerül mindent időben megoldanotok! és kívánom, hogy minden rendben menjen, munkahely, albi, bölcsi bermuda háromszögben! végre talán élőben is találkozhatunk, ha itt lesztek Bp-en!
Barbi, ha esetleg lesznek fotók, akkor én is kérhetek majd szívességet!? hátha nekünk is lesz szerencsénk!

köszi előre is!
Boni, jó szórakozást a játszóházhoz! nálunk épp nem esik... egy kis remény talán, hogy jobb időnk lesz!
az utazóknak jó időt, és kellemes pihenést! mentek páran mostanában!? nem? Aproo, Szilvi ...