A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!

Nagyon jók Barbi a botanikus kertes képek, igazán szép helyeken jártok;)

Barbikám, megtennéd, hogy megnézed nálatok az alábbi Elephanten cipőt, 20-as méretben, hogy mennyi lenne + hazajuttatási díj? Előre is köszönöm és nem sürgős, csak ha éppen arra visz utad?!

http://www.elefanten.de/catalogue/catal ... Oid=141630

Zsófi, köszönjük mi szerencsére meggyógyultunk, 2-3 nap alatt rendbejött Barnus, már nem folyik az orra és a hangja is a régi. Beninek is sok gyógypuszit küldünk és Te se betegeskedj!!!

Ma megvettük Barnusnak az első kiscipőt a Deichmanban, egy Bobby Shoes márkájú drapp kis szandit, 19-es méretben;) irtó édes és az Elephanten/Siestákkal ellentétben tök jó, 3000,- Ft-os áron. Igazából minőségben sok különbséget nem láttam, szépen hajlik a talpa, fogja a bokáját és könnyű a súlya. Barnus szépen lépeget benne;) Nem volt egyszerű, vagy 10 félét felpróbáltunk és emelett döntöttünk. A fent belinkelt Elephanten volt a vetélytárs, de úgy döntöttem, egyelőre egy cipő elég, őszre kap egy zártat:)

na most mennem kell, mert mocorgás van;)

jó éjt!

sniky

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanaban nem irok, de koltozkodunk es minden a feje tetejen all. Csutortok reggel jon a koltozteto auto, ugyhogy mar nagyban csomagolunk - amit szerintem Laura elvez a legjobban. :) Ime par kep a segitsegemrol:

Kép

Kép

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket. Laura kapott egy medencet labdakkal, amit fel is avattunk az uj kertunkben. Ki-be maszkalt a medencebol, dobalta a labdakat, nagyon elvezte. :)

Kép

A hetvegen vettunk neki homokozot is, ha egy kicsit jobb ido lesz, azt is megcsinaljuk majd neki a kertbe. Csak lehetne mar vidamabb ido, ebben az esoben Laura is eleg nyugos.

Uszopelus: nekunk MioNappy van - 2300 Ft korul lehet kapni a Brendonban - egyenlore nekunk bevalt.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Niki!

Holnap megnézem, ha nem is tudom pontosan, hogy mit, mert a link nem müködik, nem mutat cipöt. Viszek gépet és lefényképezem, ami van és a mennyit, rendben? :)

Öszig meg csak akad hazamenös postásunk! :wink:

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy pár gyors mondatra van időm:
Barbi!: Utólag is boldog szülinapot Neked! Párodról: Pasikkal kapcsolatban asszem tavaly ilyenkor váltottunk pár emailt, hát szomorú vagyok, hogy a helyzet változatlan. :cry:

Dia! Ma megkaptuk a Pedipedes cipőt, végül is S-est rendeltem. De képzeld, Réka lába teljesen végig ér benne, így cseréltetem nagyobbra. Hétvégén vettem egy Dr. Punto-s szandit, ami pont jó a lábára, és ez kb 1cm-rel rövidebb, mint az. Vagyis kb az van, hogy éppen még belefér, de sztem 2 hét múlva már nyomja a lábát. Meg a fene se tudja, hogy most nyomja-e vagy sem, mert sajna még nem tudja megmondani. Szóval úgy döntöttem, hogy M-esre cserélem, mert mikor már ténylegesen jár, addigra ezt kinövi. Most meg még ha nem otthon vagyunk, úgyse mászkál..

Sziszka!
Én csak póló igényt jeleztem, mert semmi biztosat nem tudtam mondani a talival kapcsolatban. Hát sajnos most úgy tűnik, hogy nem tudunk mennni, mert aug. 29-én érettségi talim van Nyíregyházán, amire mindenképpen szeretnék menni, így ha az a hétvége a fórumos hétvége, akkor sajna nem tudunk menni. Így szerintem a pólórendelésünk is ugrott. De biztos ami biztos, jelezzetek kérlek, mielőtt rendelitek a pólókat.
És köszi a szervezkedést.

Beninek jobbulást, asszem más betegecske most nincs... De ha mégis, akkor nekik is!

Sóginőméket 3 nap után hazaengették (csaászárral), varratszedéssel mindennel együtt. Szerencsére semmi gond nincs, szépen rázódnak bele a babás létbe. Köszönjük a drukkokat és a gratulűciókat.

Jó éjt mindenkinke!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panna1 2009.06.22 21:51-kor.

panna1

Utolag en is boldog szuletesnapot / nevnapot kivanok az illetekeseknek es jobbulast a betegeskedoknek. Remeljuk hamar jon megint a jo ido, vagy legalabb ne essen az eso.

Balatoni tali: mi is atutaltuk a penzt. Nekem is tetszett az a logo, amit Boni rajzolt a 3 horoszkoppal. Szerintem is csinaltathatnank legalabb a gyerekeknek egy body-t.

Most megyek, legkozelebb mar majd a hazunkbol jelentkezem - tegnap leteszteltem, internet mar van. :)

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt!

Zsófi drága ne legyél elkeseredve! ott a te gyönyörű fiad!

homeogén 9 vagy Tantum Verde jó a torokfájásra! jobbulást!

én már csak tudom milyen padlón lenni a folyamatos kudarc miatt..azon imádkozom, hogy testvérnél ne keljen újból átéljem az a kínt...de mivel Csigulino már itt van Nekem, biztosan másképpen fogom megélni a negatív teszteket.. most még nem akaszt ki.. de érdekes, hogy nekem egész életemben mindig minden sikerült elsőre., kitartással minent véghezvittem ... kivéve Zsigmondomat, így az alatt a 27 hónap alatt türelmet tanultam..és megtapasztaltam, hogy tényleg mennyire szeret a férjem, és erősítette a kapcsolatunkat is! most már tudom, és elfogadom, hogy nem én döntöm el mikor születik le a következő lelkecskénk, hanem Ő.hiszen Zsigmondom is 1 hónappal a megfoganás előtt álmomban bejelentkezett ,és még a nevét is megüzente!... :lol:

Szisz hát igen,. hú a medencés? tényleg de jó lett volna..mert együtt lettünk volna meg a Badacsonyi borocskák! :lol:de ez is jó lesz! szerintem elég a gyerkőcöknek a body vagy egy póló..és Ági párjának külön megköszönjük a segítséget!

Mazska jó költözködést!

mi megkaptuk üdülési csekket110e ft értékben, Zsiga is kapott 40e-t és most gondolkodunk há menjünk

Barbi egyszerűen gyönyörűek a képek a rajta lévő összes szereplővel együtt! azért utólag kaptál valamit? lehet átsiklottam rajta :oops:

Beteg babóknak, anyukáknak jobbulást! hófordulósoknak puszi

bocsánat,hogy ennyit írok, de Vasárnap barátaink 11éves kislánya beköltözött hozzánk Csütörtökig nyaralni így gyakorlom a két gyerekes dolgot :lol: Imádom, ZSiga is..egész nap gyerekzsivaly van.. :lol: sajnos az eső miatt be vagyunk zárva.. bár ma lehet elmegyünk a Kresz Géza utcába a játszóházba mert oda 12 éves korig lehet menni...

ja és ZSigmondom vasárnap óta egyedül áll elég sokáig.. ide is eljutottunk..

ja és a bevásárlókocsit imádja egész nap ki be pakolja ..és mi direkt felcseréltük kerekeket hogy ne kattogjon :lol:

puszi mindenkinek!

ja és MIllenáris az a MAmmutnál van? :oops: mert akkor nekünk is jó...
Vendég

Sziasztok!

Ismét csak gyors bekukk, nagyon el vagyunk havazva a lakáseladással és bölcsi, meg albérletes dolgok intézésével.

Nagyon klasszak a képek, végig futottam őket. :)
Mindenkinek sok boldogságot, akinek hófordulója, névnapja, illetve szülinapja volt. :)

Most két internetszolgáltató közötti átmenet van nálunk is, így még egy darabig nem leszek.

Lányok, lakik valaki a XVIII. kerületben?? Ha minden jól megy, oda fogunk költözni. :)

Vigyázzatok Magatokra!! :)

k.a.t.i.c.a

Katica!

Én, de csak múlt idöben... :) Hova költöztök pontosan?
Vendég

Sziszka, privi ment, képek töltődnek :oops:

yuyu79

Mazska, jó költözködést, és köszi a képeket :)

Kristóf édes az úszópelusban, meg Málnus is a füdőruciban :D Mi ajándékba kaptunk egészfürdőrucit, de szerintem nem fogjuk ráadni, ráadásul ez nem is gumibugyis...

yuyu79

Sziasztok!

Panna,
Sajnálom a cipőt! Bár ez puha bőr, így nem hinném hogy nyomná a lábát, de ha azt akarod hogy akkor hordja amikor már járni tud rendesen, akkor jogos a csere. Viszont az M-es jóval nagyobb mint az S-es, de ha gyorsan nő a lábuk, akkor valszínű belenő őszre. Én is majdnem megtartottam emiatt az M-est, de aztán úgy voltam vele, hogy ezt a lyukacsosat inkább nyáron hordja, a hűvös őszi napokra meg inkább rendelek majd egy zártabbat.

Katica,
Igen, mi a 18. kerben lakunk, a nagybani piac közelében!! :D :D Hová költöztök??

Boni,
Húú, kirázott a hideg amikor olvastam, hogy megálmodtad Zsigut!! Nahát! A barátnőmnél volt hasonló, de ő már tudta hogy terhes de még a nemét nem tudta, így ő azt álmodta hogy kislánya lesz és Nikinek fogják hívni. Hát így is lett! :)

Kép
Kép
dia123

Mazska,
Nagyon édesek a pakolós képek! Micsoda édespofi Laura, ahogyan 'segít' neked! :wink: Jó költözködést!!

Kép
Kép
dia123

Barbi, megnéztem, tényleg nem működik a link:( a cipőcske kódja: 1400574

előre is köszi:)

sniky

sziasztok lányok!

köszi a kedves szavakat! nagyon jól esett! tényleg! :)

Dia, nagynénémmel szerencsére semmi. az ő családjában halt meg a nagypapa, de nem is ezen sírtam, hanem, hogy a kis unokaöcsém táborba ment, és a huga mondta reggel a szüleinek, hogy Bával álmodott... és az álmában Bá(lint) nevetett... annyira édes lehetett! igazából csak tök érzékeny voltam tegnap, de ma reggelre meg is lett az eredménye... megjött. a 38. napra. végre! most azért örülök, mert nincs nagyobb gond! csak rossz volt a sok téves érzés. de nem nyavalygok. Boni, Te neked lenne okod rá, nekem egy szavam sem lehet. szóval bocsi, ha itt hisztiskedtem nektek! ;)

Niki, klassz a kiscipő, amit kinéztetek! mi is elég sokáig vadásztuk, mire kaptunk Beni lábára egy jó szandit. bár hosszában talán még ez is nagy egy picit (ez 19-es, állítólag ez a maus féle nagyobb méretezésű, mondjuk tény, mert a siestából ugyanez a méret már nem volt jó a lábára), de mivel ilyen három csattos, így a középsőt a duci rüsztje miatt csak az egyes fokozatba tudom bekapcsolni :( a másik meg, hogy elvileg jó lenne kintre is valami, ha éppen ilyen szutyi idő van, akkor nem tudom mezítláb kivinni, meg még zokniban sem. szóval necces, hogy kell vennünk még egy másik cipőcskét is, csak milyet!? :?

Petra, nagyon édes Laurád :) jó költözködést, bár a pakolás része undorító... :(

a fürdős kép Lauráról nagyon cuki! :)

Sziszka, szuper jó a body dolog! tényleg, akkor legyen csak a gyerekeknek, az is tök jó emlék! :) és köszönjük Ági párja, hogy segítesz! de amúgy nekem is tetszett Boni rajza!!! :)

Katica, remélem, hogy sikerül mindent időben megoldanotok! és kívánom, hogy minden rendben menjen, munkahely, albi, bölcsi bermuda háromszögben! végre talán élőben is találkozhatunk, ha itt lesztek Bp-en!

Barbi, ha esetleg lesznek fotók, akkor én is kérhetek majd szívességet!? hátha nekünk is lesz szerencsénk! :) köszi előre is!

Boni, jó szórakozást a játszóházhoz! nálunk épp nem esik... egy kis remény talán, hogy jobb időnk lesz!

az utazóknak jó időt, és kellemes pihenést! mentek páran mostanában!? nem? Aproo, Szilvi ...

sophie27

megvették az oroszlánt :lol:
Zsófi nyugodtan nyavalyogj csak nem érdemes :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok! Én is vagyok.
Málnus mostanában kezd áttérni a napi egy hosszú alvásra...ti hogy vagytok ezzel, még kétszer alszotok, vagy már csak egyszer?
De jó, ma eg csomó eltűnt jelentkezett :) Sniky, Mazska, Katica, Panna is már rég volt :) Hajrá csajok :)
Laura nagyon édes! Nagyon sok kitartást nektek a költözéshez, is bárhogy alakul, bármi törik is össze, csak a végeredmény lebegjen a szemetek előtt :D Tuti szuper lesz az új lakás!!!!
Julcsi, megkaptam, épp most töltődik, köszi!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szerintetek létezhet, hogy jobb oldalon felül fog kijönni az első fogunk?

Katica: ti jövő héten Bonyhádon lesztek? Lenne egy jó kis program :D Ja, és nem a szurkolásra gondolok, de az ultra triatlonon is ott leszünk :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Triatlon is lesz? Hol? Csak nem Dombori? ;-)

Hát, szerintem lehet ilyen, nem mindenkinek a szabályok szerint jön a foga ;-)

Én próbálkozom Enivel 1-2 hónapja a napi egy alvással, hogy ne 2x fél órát aludjon már, hanem valami hosszabbat... Most amíg beteg volt, muszáj volt 2x altatni, mert éjjel rosszul aludt és korán kelt... De most hogy javul a náthája, és már 2 éjjelt átaludt, kibírta alvás nélkül a délelőttöt, és tegnap negyed 1-kor aludt el, és 2 és fél órát aludt (igaz közbe kétszer vissza kellett altatnom), ma meg 1 órakor dőlt ki, és most is alszik...

yuyu79

Dobok pár képet ide is a múlt heti Málnus-Eni minitaliról :D

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Boni, köszi! :)

Sziszka, persze, hogy lehet... az is lehet, hogy egyszerre jön neki a felső és az alsó, csak alul még nem látod annyira, de pár nap eltéréssel fogja áttörni!? hm?

nálunk még megvan a napi 2x-i alvás. délelőtt olyan 10 körül alszik vissza, és 11 után kel, az általában olyan 1,5 órás. és délután meg 2 körül altatom, és az olyan 2-2,5 órás szokott lenni, de nagyon sokmindentől függ ám! volt már olyan is, hogy délelőtt nem altattam, de attól csak nálunk rosszabb lett... :(

popsikollázs... már jó ideje akartam írni róla, az a lényeg, hogy mivel mindenki más popsis fotót küldött (már, aki küldött), így a kollázs nagyon bénán néz ki... hol egész alakos, hol csak a popsi van meg. szóval nem valami jó így :( a másik. hogy kb. 6-7 popsit kaptam csak, ami önmagában nem is lenne baj, csak gondoltam, hogy nagyobb az érdeklődés :(

szóval, aki tényleg benne lenne. küldjön már olyan szerkesztett fotót, ami az ide feltölthető méret, és csak a popó legyen rajta. szóval comb középtől, derékig kb. szóval nem az egész gyerkőc. oks? köszi előre is! mail-ben is jöhet: b.zsofiakukacgmail.com

sophie27

Julcsi, triatlon Bonyhádon lesz :) Most hétvégén Ultra Iron Man csütörtöktől vasárnapig.

:D

<
sziszka78
Tolna

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.23 13:44-kor.
Vendég

Sziasztok! Köszönjük a hófordulós köszöntéseket :)

Én is itt, de csak max. olvasóban, azt hiszem nyáron nem sok időm lesz jönni sajnos, a két gyerek eléggé lefoglalja az egész napomat és sokat jövünk megyünk is. Pl. ovit keresek Zétinek :( ha tudtok valami jó, akár magánovit, családi napközit a XI kerületben, Budaörsön vagy környéken, akkor szóljatok légyszi, egyelőre lehangoló a kínálat :(

Fogak: Zsombinak van két nagyocska alul, fent meg a 2. fogak jöttek ki, tiszta vámpír a drágám, de nem sikerült még lefényképezni, és áttörtek végre a középsők is, megszenvedtük rendesen... nurofenes, ordítós éjszakák, nyűgösség, stb. Tegnap voltunk 10 hós tanácsadáson, 11 kg, 77 cm, megismertük a legújabb, kb. hatodik védőnénit. Megyünk tovább :D szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Elkészült pár logo terv, ez csak nyers vázlat, mindenen lehet változtatni, írjátok meg, hogy mi tetszik, mi nem én továbbítom és az uram átigazítja. Tehát:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
columbine

Ági, nagyon tutik! :) nekem az első a kedvencem! ;)

Andi, gratula a fogakhoz! jól megszenvedtétek tényleg! :( ovi fronton sajnos én sem tudlak bíztatni... nálunk az egyik gyerkőc Budafokra járt, a másik meg most Gazdagrétre... talán még a Gazdagréti jobb. de majd informálódom! ;)

sophie27

én a 3-asra vagy a hatosra szavazok :)
Vendég

nehéz menet lesz a kiválasztás :D mind nagyon klassz egyébként!

sophie27

Lehet kritizálni, ötletelni, nem kell ezeket pont így... lehet fekete fehér is, ezek tényleg csak nyers vázlatok. Meg ha kitaláljátok a szöveg mi legyen rajta, azt is beteszi, hogy jobban lehessen látni.

KépKép
columbine

Csutak! Monapel mosható pelus, a BabyFun-ba vettük 2400-ért.

Dia! Ezt most nem értem, mi nem bíztunk az eldobhatóba, ezért ráadunk még egy moshatót is. Ez a mosható nagyon szoros a lábánál, így a kaki tuti bennmarad a pisi persze nem, ezt tapasztaltuk, vagyis apa :) :) :shock: :P

Mazska! Én is örülnék, ha már a költözésnél tartanánk....

Boniko! Igen, a mammut 2 mögötti utcából nyílik.

Millenáris tali! ÖRülök, hogy ennyien és végre én is atlálkozhatom Veletek. Mikor?

Poló! Nekem az 1,3,6 tetszik, de mi nem megyünk.... :)
Vendég

Sziasztok!
Logonál én az 1 re szavazok!
Beleki!Nekem a csütörtök és a péntek lenne jó!
Vera
l.veronika

Veronika! Nekem bármelyik jó, csak legyen jó idő.
Vendég

Barbi drága nekem is lenne egy kéresem mert te olyan sokfelé jársz és nagyon ügyesen találsz mindent.
Ilyen elmo figurát keresek de itthon még nem láttam és nem találtam.
www.youtube.com/watch?v=s3u4V1ljpjc&NR=1
Fischer Price márkájú elvileg. Most a teszveszen van egy de még nem kaptam semmi infót róla , ha tudnál utánna néznél van e ott kint és mennyiért. Vagy bárki aki tud segíteni. Én úgy döntöttem ez lesz a szülinapi ajándék még!
Nagyon szépen köszönöm.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

l.veronika

Verus ez sajna nem az én is néztem :cry: a film alapján nem 20cm-es a figura hanem nagyobb és a másik meg ami nagyobb az meg csak nevet és az nem tetszik iszonyat robot mozgású :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kata, köszi. Még van időnk megvenni, de legalább tudom, hol keressük :) .

Zsófi, megjött a nadrág, beleférek :lol: , minden okés.

Nekünk a két vámpírfogunk jött ki először :wink: , aztán alul elöl, majd a két első felső.

Judit

Kép
Kép
csutak33

Beleki,
Jaaaa, én azt hittem, hogy csak ez a pelus van rajta úszópelus nélkül. Mert úszópelussal együtt az már más! :D

Kép
Kép
dia123

Ági, nagyon jók a képek mind :) az 1. nekem is rögtön megtetszett :) de mi sem biztos, hogy megyünk, max egy napra.

Zsófi, ha a gazdagrétit megkérdeznéd nagyon megköszönném!
Vendég

poló 1 és 3

Nálunk ultra nyűgös nap van , most etettem meg és bent dumál a kiságyba és nyüszög úhogy megyek is :(
Jóéjt mindenkinek Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Én úgy gondoltam, hogy azoknak is kellene legalább egy póló, vagy body akik egy napra jönnek :oops: :oops: :oops: szerintem úgy lenne az igazi.

Ági: szuperek, nekem az első és az utolsó tetszik a legjobban. ki kellene valami jó kis szöveget találni, valakinek valami ötlete?

Csenge, Judit, köszi a választ, akkor nem lesz annyira extrém, ha nekünk felül jön először, továbbra is gyanús, szóval lehet, hogy nem nyerjük meg a kinek jön a foga utoljára versenyt.

Julcsi, Domboriban a strandnál újították fel a játszóteret, én az erőművesben sosem voltam, azt sem tudom hol van, de Lackóéknak is van ott nyaralójuk, ő ismeri a környéket, szóval tuti megtalálunk :) Nekünk is jó a hétfő! Köszi a képeket!

Anna, tegnap elindultunk megvenni az ülést a bicajra, és a boltban a kormány elé tehető verziót javasolták, beleültettük Málnust és nagyon élvezte, neked nincs ezzel tapasztalatod? Emma mennyire szeret hátul ülni? Mondjuk ez nem dönthető...kicsit tanácstalan vagyok.....

Boni: Lili babától készen voltam :)

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Itt van jó néhány ötletes játék, bár sok inkább nagyobb gyerekeknek való, de akad jó dolog kisebbeknek is!
www.horzrt.hu

Kép
Kép
dia123

sziasztok!
belekiasszem te vagy nagyon jól informált autósülés ügyben.
melyik a legbiztonságosabb???9-18 kilósat szeretnék venni.
adac tesztet nézzek?römer king plus a szimpi, a maxi cosi tobi-t pl. lehúzza eléggé, amit eddig szimpinek ítéltem meg.
előre is köszi

Kép
winona

Én nem látom, hogy lehúznák a Maxi Cosi Tobiját (ilyenért mennénk ma fel Pestre), csak a tisztításra ad gyengébbet, mint a Römer Safefix King-nek, de így is a kategóriában megadott legjobb (gut) minősítést kapta összesítésben. Vagy rossz helyen nézem?

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Barbi, Dia, a tövishát utca környékére költözünk, mert ott a bölcsink, az Erdei kuckó. Dia, nincs messze a nagybanitól, én úgy tudom. :) Ha esetleg tudtok jó albit, szívesen veszem a tippeket. :oops:

Szilvi, itthon vagyunk a héten. Találkozhatunk. :) Melyik napon lesztek itt? Akkor megcsörgetlek. :)

Ági, klasszak a pólótervek, részemről az 1. és a 3. a befutók. És látom egyedül én írok kritikát, elnézést... :oops: , de szerintem picit lehetne színesebb... :oops: én nagyon szeretem a vidám, feltűnő színeket. :) De ha mindenkinek jó így, akkor persze nekem is. :)

Jók a képek, a két csajszi a minitalin nagyon édesek. :)

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt!

Yuyu Szisz édesek csajok

LAura is édes!

Ági Nekem a 3. és 6. tetszik illetve a 4.is tetszene, csak ott a szivecske miatt nem lehetne valami mást? mondjuk egy labda?

gondolom ha színesebb drágább azért dolgozott Ági párja ennyi színnel..vagy rosszul gondolom?
Vendég

jóreg!
csutak: bocs, tényleg.......már kicsit össze vagyok kavarodva annyi ülést néztem.
hol vennétek?

Kép
winona

csutak:mégsem vagyok totál ko.
a maxi cosi tobi 2007-ben kapott 0. az adacon.
honnan tudom h. amit veszek milyen modell?mondjuk biztos rá van írva....... :roll:

Kép
winona

szóval a 2009 modell az már ok!!jó mi??jól utána kell nézni, mert márkán belül is van h. jó meg nem megfelelő.

Kép
winona

meg azt sem értem, h egy csomó ülés nincs is tesztelve.....csak egy pár db. na mostmár eldugulok!!

Kép
winona

Mecsi!

http://cgi.ebay.de/Sesamstrasse-SESAME- ... 7C294%3A50

Újonnan 80 Euro plusz postaköltség.

Katica!

Albiba költöztök?

Itt minden hímnemü egyed dögrováson van és most már nekem is fáj a torkom. Párom hajt, hogy menjek be a városba elintézni neki valamit a könyvtárba, de nem vagyok valami lelkes, mert hegyekben áll a vasalnivalóm. Viszont süt a nap és az meg mellette szól... Meglátjuk, a vak is azt mondta. :)

Kaja már kész: paprikáscsirke, nokedli, sali és karalábéleves. :)
Még valami sütit kéne gyártanom. Holnapra megint fonottkalácsot kell sütnöm, mert a játszócsoportban teljesen rá van mindenki az én kalácsomra kattanva. Aztán persze lehet, hogy mégis buktát csinálok.

Barbi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?