Szióka!
Juccy, Muzsi, Emeske üdv nálunk - remélem hamar átavanzsáltok a "babát várunkba"
Kpn:
Sokat gondolok rád, mert már nem az első ilyen kezdetű rendszámú ótomobillal futok össze az utcán (hja, nem is a fürdőkádban...)

Na, komolyan! Én is olyan vagyok, ha vígasztalnak annál inkább rázendítek a bömbölésre. Kicsit furi, mintha bíztatásnak venném

Sokáig ezért nem szerettem, ha vígsztalnak. Kár, hogy nem jött most össze...

DE!!! Drukkolok a következőhöz, fel a fejjel!
Vicky:
Már bepakoltam a gyogyót a táskámba is, h. ne érjen újabb meglepetés.
8 mm az nem semmi! Integettél neki?
Lili.28:
Háát tényleg rendesek voltak, még ilyenről még nem hallottam.
GyőrinéIldi:
A keresztfiad sztorija hátborzongató, dekívánom, h. váljon valóra!
Rózsa:
A ludatok fiú? Netán Matyi?
Örülök, h. sikerült túladni a házatokon, mostmár megnyugodhatsz, a többi problema valahogy csak rendeződik.
Már kezdem látni a felújításunk végét, szerintem klassz lesz.
Havri1:
Azta mindenit!!!

Oltári nagy gratula!!! Nem csodálom, h. nemtudtad fiú vagy-e, v. lány. Megsúgom: egyik sem, te már kismami vagy! Olyan jó, tökre örülök
Tigriske:
Júli 7-ig megesz a kíváncsiság!!! Legalább lefogyok, vagy én eszem meg őt, majd még eldöntöm.
Lugi:
Most akkor veled mi is a helyzet? Asszem elvesztettem a fonalat
Heni:
Ne keseredj el! Nekem a Szűcs mondta, hogy következő ciklusban kezdhetek, ha nem lesz ciszta (én már szedem az IR-re a gyogyót). Te is kapsz majd valamit és irány a pocakosodás!
Babszika:
Fel a fejjel és hajrá inszem!

Úgyis sikerülni fog egyszer!
Csézjang:
Drukkolok neked 07. 02-án, alapból én is a délpestibe tartozom. Mosmá bizti jól megszerelnek altájékon
Nálunk lakásfelújítás van, kicsit idegeskedtem az elején, de már "bevettem" a lesz@rom-tablettát és higgadtabban állok hozzá.
Zsu:
Jó, h. túlestél a fránya műtéten. Mikor kezdtek, tudod már?