A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ja és mártianyu!!
Nagyon hiányoltunk ma!!!!! :(
Sztem jót nevettél volna egy-két dolgon, ami történt ma velünk!
Ölelés!

babszika

Ildi:
Miket álmodsz te?? irgum-burgum :wink:
Mi ez a negativitás?? igenis sikerülni fog!!! A keresztfiad is megmondta, nem???
Ugyan reggel én is eléggé be voltam sz...va, de folyamatosan azt gagyogtam magamban, hogy sikerülni fog-sikerülni fog :D

Várjuk a jó hírt a jövő héten :wink:

Babszika:
Köszönöm, neked pedig sok sikert az inszemhez:)
havri1

Sziasztok!

Havri: nagy nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kiss angyal: még most se jött meg, ha a héten nem lesz változást megkeresem Z-t hogy írjon gyógyszert. Írtam privit!

Babszika: hajrá 2. inszem!!!!!

Heni :sajnálom, hogy nem lett jó az IR. ,de így lesz jó. Ennyi várakozás és vizsgálat után türelmetlenebb az ember, de a vége lesz a legjobb mikor már közlik, hogy gratulálunk "bohóc van a fiókba"! Fel a fejjel és csak előre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakti: nem tudom, hogy tudsz e olvasni minket, de BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép
sztyopane

Sztyopane: ment a válasz..
kiss angyal

kiss angyal: A jó kisdobos ahol tud, segít. :)

havri: Nekem is ikrek indultak, tigriskének is több tüszője volt és most te! Remélem nektek összejön az ikerpár.

ildi: Sajnálom, hogy ilyen rosszat álmodtál. Ne vedd előjelnek, minden oké lesz hétfőn.

babszika: Hajrá 2. inszem, még minden lehet. :D

heni: Ami a priviből kimaradt: cukor mmol/l; inzulin mIU/l. És amit írtam, azok 2008 márciusi eredmények.
vicky79
Budapest III. kerület

Ildi: inkább a Dédi üzenetére koncentrálj!!! :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok!
Nem sikerült ma sem ez a telefondolog, talán holnap sikerül bejelentkezni végre...És akkor ekapcsán: Mindenkinek legyen jó a kedve, aki a "rendszer" része!:wink: Ti már jó helyen vagytok!
Szal a babust váróknak sok boldog ráocsudást az állapotukra, a babuson dolgozóknak pedig megújuló erőforrást!:wink:

Olvastam az IR-ről még egy korábban általatok feltett cikket. Milyen vizsgálattal deríthető ki, hogy ez rendben van-e? Nekem endometriózisom van, és a cikkben felmerült, hogy lehet összfüggés. Talán érdemes lenne megcsináltatnom a vizsgálatot, hogy mire bejutok már vihessem ezt az eredményt?

Egyébként mik az alapvizsgálatok, amiket el szoktak végezni?

Köszi, jókedvet Nektek!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok!

Ildi!
egyszer azt hallottam, h ha vki elmondja az álmát, akkor annak az elenkezője fog beválni.... nem hittem benne, de remélem, h ez nálad most beigazolódik!!!!!!!!

vicky!
köszi!
most látom, h nem írtam neked du. de remélem, h tudod, h mennek a drukkjaim továbbra is, h minden rendben legyen! :wink:

muzsi!
az IR egy egyszerű (vagyis több) vérvételből kiderül. Terheléses inzulinnak hívják. Éhgyomorra levesznek vért tőleg, majd rögtön megitatnak veled egy cukros löttyöt és 30, 60, 90, 120 perc múlva (nem bizti, h mindet leveszik) újra leveszik a vért.
Egyébként hormonprofilt is szoktak nézni, mert többek között az LH és FSH aránya sem mindegy, h mennyi.
Ha úgy érzed, h veszélyeztett vagy e téren, akkor javaslom, h nézelődj itt: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
Nagyon sok infó van itt!!!! :wink:
Amúgy a jókívánságokat köszi és imádom az üveg golyóidat!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok lányok!
Vicky!
Na hadjál itt benünket!Jó!Vigyáz magadra!
muzsi!
Üdvözölek itt közöttünk itt bármit kérdezhetel a lányoktól tudnak segiteni.Probálgasad addig amig fel nem veszik.
babszika!
Te mikor voltál ott a BMCbe?Mi már 9kor megszabadultunk mondjuk most csak Apa vizsgálata volt mert lejárt a 3hónap és igy nekünk e honap kimaradt majd 10.körül megyünk uh.Meg holnap telozni kell az eredményért.
Heni:
Nagyon sajnálom az eredményed nem lett jó mennyél szakorvoshoz és utána folytatod tovább!Ne szomorkodjál tudom nagyon nehéz várni de meg éri!!
Kébzeljétek el tegnap reggel5kor elmentünk a BMCbe és mikor haza jöttünk egy lud volt az udvarba és még mindig itt van.Valamelyikötök kérdezte hogy mit vettem Apának egy feliretos bögrét meg egy képet szöveggel rá akartam gravirozni egy fényképünket de itt nem csinálnak csak polokra.Mosr márb eladtam a házat 8millióért és 7.5 visz a bank a válság miat ugyan is 5.4 millió lett felvéve.Nem tudtam mit csinálni meg a lakok nagyon lelakták és kébzeljétek el telli volt a lakás az olak a garázs bolhával egy nagyon drasztikus permetszerrel lefujtuk.Örülök hogy elkellt.1gondal kevesebb.Holnap megyek dolgozni du.ra ráadásul nyujtot müszak 14-24ig de ezt a 2napot kibirom.Aztán de.leszek de csak kb.2hetet dolgozom mert a szuri kezdésnél megyek vissza tápénzre.Bocsi hogy hosszú lettem!
Sting,Csézjang veletek mizus????? Kép

Kép
rózsa11

hello mindenkinek!!

sziasztok újjak!!!!!!!!jó helyre jöttetek
:lol: :lol: :lol: :lol:

nos lányok én már nagyon várom a mikit 1-2nap mert akkor kezdjük végre az inszemet!már nagyon várom :lol: :lol: :lol:

Rózsám:puszillak :lol: :lol: :lol:

még nem nagyon volt időm visszaolvasni titeket de igyekszem!
sting1982

Tapasztaltabbak:
ha pénteken jönne meg akkor csak hétfőn tudok menni de akkor az már a 4.nap az nem lessz késő???????

vagy ha éppen csütörtökön jön meg akkor ha pénteken megyek bmc-be az meg nem lessz túl korán?

segitsetek!!!!!!!!!!

jah még egy dolog:bár vicky már leirta nekem még régebben mi is kell az injekciókhoz de már nem tom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

leirná újból valaki hogy fel tudjam irni??????
sting1982

jah még valami!valaki bejelölt iwiw-en és nem tom ki!innen valaki esetleg????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe, UH 3 +/-1 nap, tehát jó vagy mindkét esetben.
Milyen kérdés van még? :lol:
kpn

Kpn:kérlek ird le milyen dolgokat vettél a gyogyszertárban amikor kezdted az első inszemet?
sting1982

sting: Az a szuritól is függ. A merionalhoz 2 ml-es fecskendő kell, egy felszívótü és egy kisebb beadótű szurinként. Meg ha nincs otthon, akkor valami fertőtlenítő szer. Ennyi. Sok sikert és ne izgulj, még nem lesz későn és túl korán sem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting: igy van ahogy a csajok írják,mert nekem is csütörtökön jött meg,és nem tudtam pontosan, hogy csüt.vagy péntek lesz belőle és megkérdeztem a dr.nőt,ha csütörtökön jön meg pénteken kell,ha pénteken jön meg hétfőn kell menni...
kiss angyal

sziasztok!

sting!
nekem anno ezt ajánlották a csajok:
18G-s (1,2x40mm) és 26G-s (0,45x12mm) tű :wink:
de ha pont ilyen nincs, úgyis segítenek a gyogyitárban!
hajrá inszem!!!!!

babszika

Szia Drága Sting!
Ugy van ahogy kisangyal irta csak én rám is most rám parancsolt a drnö hogy 2.napon mennyek de 10én pénteken lesz aktuális én majd hétfön megyek bár azt mondta tegnap a recepción hogy megkérdi a drnöt.Én személyszerint Merinolt kaptam meg kérdezték a gyogyszertárban hogy van e tüm fertötlenitöszert meg nem vettem mert azt mondták lehet a párom arcszeszével is elegendö.Az orvos kiirja sött vissza mész és az elsöt be is adják neked sött el is mondják hogyan kell!!A Pénztárral hogy állsz?Valamelyikötök tud e nekem lézer nyomtatot ajánlani hogy milyet vegyek.Puszilak Sting!!!Sziasztok lányok!!

Kép
rózsa11

Rózsa, Sting, Sajt!

Sziasztok Drágáim!

Most jöttem a Jahn Ferencből ma voltam műtét előtti kivizsgálásokon, vérvétel, EKG, Mellkasröntgen.
Na szóval egy tündér sebészem van, / édes pasi !:wink: / aki mondta, hogy július 02.-án műtenek, a gyógyulás kb: 3 hét, úgyhogy ha mákom van, akár a júliusi mensivel mehet is az 1.inszem !!!!!
/Ha még csúnya lesz a seb, akkor még várok 1 hónapot./

Kíváncsi leszek vajon most is lesz-e ciszta mint- e hónapban mert ezért nem tudtunk most júniusban sajna kezdeni... :cry: Vagy végre már elkezdhetjük!Ha lesz ciszta megint, remélem Skriba doktornő felír valami gyógyszert hogy legközelebb már tuti ne legyen....mert két hónap egymás utáni cisztával biztos megőrülnék!!!! Ja meg férjemnek kell új spermavizsg, mert most járt le a 3 hónap, pedig még el se tudtuk kezdeni.... :(

Na mindegy, ennyi rossz után, érzem hogy most jók várnak rám !!!!!!!!!!!! Csak legyek túl a műtéten / bélsipoly-még a neve is borzasztó :roll: /és utána már csak a babára akarok koncentrálni!!!!!!!!! :lol:

Rózsa

nálad mizu?????? Ti lesztek majd Stinggel az inszem tanácsadóim mert előttem jártok 1 hónappal.... :wink:

Sting!

Drukkolok a mielőbbi mensiért, mikorra várod? Én július 10 körül.
Majd te segítesz mire én odakerülök már képben leszel! :wink:

Sajt!

Rég nem hallottam rólad, igaz nem is nagyon jöttem ererfelé... :oops:
csézjang

na mire jöttem, már mindenki mindent elmondott.
a legkisebb szúró tű a mai tudásom szerint a barna színű
kpn

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Csak most kezdtem olvasni titeket, hátha valaki...
Ha az Utrogestan miatt "nem tud megjönni", mégis mikorra várható, hogy rendeződik a dolog? 2. napon kellene újra szúrnom, csak hát még az első nap se jött el :cry:
Köszi előre is
emeske

Sziasztok Mindenki!

Itt Pesten iszonyat nagy eső; jég is... :shock:

Remélem mindenki jól van és sikeres nap áll mögöttetek!!
Nekem sikerült ma időponthoz jutnom-azt hagyjuk inkább, hogy hogyan:x-, az első konzultáció így Aug 11-én lesz... :( Nagyon messze van...

Babszika, köszönöm az infót az IR-ről és a linket, már olvastam is egy-két hasznos dolgot.

Csézjang, olvastam, hogy műtét előtt állsz. Annyira jó, hogy nem a rosszat látod benne, hanem az azután következő lehetőségeket! Szerintem ezért minden rendben is lesz, és gyorsan rendbe is jössz!

Sting, Rózsa, köszi a köszöntést, nektek hajrá az inszemhez!

Egyébként élnék a lehetőséggel, hogy kérdezhetek:
Kb mikor tudják majd megmondani, hogy mik a lehetőségek és esélyek? Meddig tartanak a vizsgálatok? Nagyjából mindent meg tudnak ott helyben csinálni?

M
muzsi

sziasztok

üdv az újaknak.

én ma voltam uh-on és ma kezdtem az injekciókat, indul a 2.inszem.

mindenkinek drukkolok én is.

rózsa örülök hogy elment a ház.

jó pihenést mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

muzsi

nem 11 után telefonáltál?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Emeske!
Sajnos én nem tok ebben segíteni, de remélhetőleg feltűnik valaki nemsoká,aki tud! :wink:

M
muzsi

Emeske: Szia. Az utrót akkor hagyatják abba, amikor negatív lesz a teszt. Ha abbahagyod, akkor napokon belül meg kell hogy jöjjön.
vicky79
Budapest III. kerület

muzsi

általában minden vizsgálat ott van, ha hozol eredményeket valamit el is fogadnak.
a legfontosabb a párodnál: spermavizsgálat, vérvétel
neked: vérvétel, uh, nőgyogyó vizsgálat, rákszűrés

amit hozol azt nem kell végigcsinálni, nekem elfogadott mindent Szűcs doktor

vérvétel neked kell több is a mensi 2-3 napján valakinek a 24 napon is ezt majd a doki eldönti... minden vizsgálat megvan 2hét alatt kb.
aztán összesítés és indulhat a beavatkozás.
nekem Apa vizsgálat kellett csak az uh-t megcsinálta akkor és már írta is az injekciókat inszemhez.

most szerintem a szabadságok miatt kell annyit várni, és ha elfogadsz egy jó tanácsot vagy korán reggel odamégy vagy csak 12.00 körül.
kitartást és sok sikert.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Lukácsné!

12 után valamivel...Mindkét számot volt szerencsém kipróbálni, mert bár az egyiken elértem őket, de ők elfelejtették, hogy a vonalban van valaki...ezért kellett a másik szám is..De a lényeg, hogy időponthoz jutottam!
Az inszemhez szorítok!

M
muzsi

Lukácsné, nagyon köszi az infókat!!

M
muzsi

szia muzsi

köszi szépen.
csak azért kérdeztem mert én akkor voltam ott és hallottam hogy már csak akkorra van időpont:(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Elég rég nem írtam ide, nem akartam senkit sem lehúzni az én gondjaimmal.De most már túl vagyok a műtéten, a jobb petefészekben volt egy dermoid és egy endós ciszta.Még lábadozom, de már csak arra tudok gondolni, hogy nemsokára nekifoghatunk a lombiknak.Már nincs akadály előttünk. :D

Gratulálok az újdonsült kismamáknak! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Zsu1981:
Ide bármikor gyerre akár milyen gondod van mert tartjuk egymásba a lelkett!Minél hamarább gyogyulj meg és indulhat a lombik!!
Lukácsne!
egy gondal kevesebb!Mostmárbb teljesen kivan fizetve a bank.Nagyon szoritok hogy sikerüljön az inszem!!!
muzsi!
Jársz vizsgálatokra elfog ám az telni elég gyorsan.Bár most nekem is messze van a 10környéke.
Csézjang!
Szurkolok neked miharább tul legyél és rendbe jöjjél és akkor lehet hogy együtt kezdjük az inszemet!! :lol: Nem is hallottam még ilyen betegségröl!!!
Sajt!!
Hogy áll a lakásotok??És te hogy vagy??
Hát lányok teljesen ki vagyok akadva hogy az ügyvédi levél vissza ment és még ma felhivom hogy tudot e valamire menni. A lakok tartoznak és nem fizetnek.Ma elmegy Apa és meg kérdezi hogy hova költöztek.ha igy nem akkor másképp.Nekünk az a 300ezzer ft.pénz sött.Ma megyek du.dolgozni nagyon rossz lesz de az lebeg a szemem elött hogy 10magasságába megint itthon leszek és azután 3évet.Ma telozok a B?Cbe Apa eredményét kérdezem meg!Még a ludunk mindg itt van nagyon jól érzi magát!Vettem tegnap felsöt meg nadrágot és bemutatot csináltam a Drágámnak!
Na puszilak benneteket!Majd vissza olvasok: Kép

Kép
rózsa11

Jó reggelt mindenkinek!!!

köszönöm szépen az infókat mindenkinek aki irt a szuris témáról!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok újjak!irjatok bátran amiben tudunk segítünk egymásnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csézjang tesókám:én vagy mai napra vagy max holnapra várom a mikit!
remélem már minden rendben lessz veled!
édesem az idő nekünk dolgozik :lol: :lol: :lol: :lol:
türelem és kitartás okés??????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Szia Muzsi!a BMC-en mindent meg tudnak csinálni!ténleg hamar megvannak a vizsgálatok!
csak mire mindenre időpontot kérsz...... :? :? :? :?

Rózsám:pusszantás neked! A pénztárral még sehogy nem állok mert amit vettem nyomtatóba patront be is sz...rt!
úgy hogy egyszerüen nem birom kinyomtatni sem...
sting1982

Sziasztok!

Hallott már valamelyikőtök a CERADEM ágyról?
Én ma voltam másodszor.AZ országban több helyen van központjuk,és ami lényeges ingyenesek a kezelések.Nagyon jó.Sok betegség gyógyítható vele.Többek között a női problémák.Nálunk itt Móváron született az első CERADEM baba.10 évet vártak rá a szülők.Fél évet használták az ágyat minden nap.és meg lett az eredmény,mert ez az ágy méregtelenit,amellett hogy masziroz.Azóta sopronban is született egy baba,úgy tudom.

Bocsi ha untattalak vele benneteket,de gondoltam hasznos infó.

Szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok!
Lili!
Én ismerem azt az ágyat énis jártam de aztán el maradt.
Drága Stingem!
Csak annyi hogy fel hivod öket és ök küldenek neked ürlapot pár nap allat ott van.
Most teloztam a BMCbe.Jó lett a Drágám eredménye nincs baci és mehetünk tovább.MOST NAGYON VÁROM A MIKIT!Majd csak 10.ekörül lesz már.
Puszilak benetekett!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Ildi: mi van veled?érzel valamit ami arra utalna, hogy terhes vagy?én semmit nem érzek :( sőt még étvágyam sincs :(
Nem csinász tesztet?

Zsu:Örülök,hogy túl vagy a nehezén :D
kiss angyal

Kiss Angyal!

Sajnos azon kívül, hogy görcsölget a hasam és nem győzök pipilni menni, mást nem érzek. Tesztet nem merek csinálni, ahhoz túl gyáva vagyok. Pedig néha rohannék a gyógyszertárba, de gyorsan elillan a bátorságom. Majd csak hétfő lesz és megtudom, hogy van -e bent valaki.

Üdv. az újaknak.

Puszi

gyoreneildi

Hááát,azért az valami,ha sokat pisilsz és görcsölget a hasad :D a kismamik azt írták úgy emlékszem,hogy görcsölt a pocakjuk..én lehet,hogy nem fogom kibírni és csinálok majd egy tesztet,bár a dr.nő azt mondta,hogy ne csináljak...nekem jövőhét csütörtökön kellene megjönnie,ha péntekig nem lesz semmi akkor szerintem én tesztelek..
kiss angyal

Hát nem tudom, hogy ez jót jelent e, majd kiderül. Mondjuk a mesimnek rendes idő szerint tegnap meg kellett volna jönni, de az előzőnél sem jött meg. Legkésőbb majd hétfőn kiderül. Ha tesztelek az eredményt majd megírom.

gyoreneildi

Ildi:o.k.bár a hétfő már tényleg nem olyan távoli :D :D :D ...szorítok neked/tek :wink:
kiss angyal

Köszi a gyors válaszokat.
Vasárnap hagytam abba az Utro.-t és még mindig csak "kínlódik", csak várom, ilyenkor bezzeg nem jön, csak amikor nem kéne... :?
emeske

gyoreneildi: Szerintem ezek egész jó jelek. Drukkolok a hétfőhöz.
vicky79
Budapest III. kerület

Szióka! :)

Juccy, Muzsi, Emeske üdv nálunk - remélem hamar átavanzsáltok a "babát várunkba" :wink:

Kpn:
Sokat gondolok rád, mert már nem az első ilyen kezdetű rendszámú ótomobillal futok össze az utcán (hja, nem is a fürdőkádban...) :lol: Na, komolyan! Én is olyan vagyok, ha vígasztalnak annál inkább rázendítek a bömbölésre. Kicsit furi, mintha bíztatásnak venném :lol: Sokáig ezért nem szerettem, ha vígsztalnak. Kár, hogy nem jött most össze... Kép DE!!! Drukkolok a következőhöz, fel a fejjel!

Vicky:
Már bepakoltam a gyogyót a táskámba is, h. ne érjen újabb meglepetés.
8 mm az nem semmi! Integettél neki? :)

Lili.28:
Háát tényleg rendesek voltak, még ilyenről még nem hallottam.

GyőrinéIldi:
A keresztfiad sztorija hátborzongató, dekívánom, h. váljon valóra! :)

Rózsa:
A ludatok fiú? Netán Matyi? :)
Örülök, h. sikerült túladni a házatokon, mostmár megnyugodhatsz, a többi problema valahogy csak rendeződik.
Már kezdem látni a felújításunk végét, szerintem klassz lesz.

Havri1:
Azta mindenit!!! :lol: :lol: :lol: Oltári nagy gratula!!! Nem csodálom, h. nemtudtad fiú vagy-e, v. lány. Megsúgom: egyik sem, te már kismami vagy! Olyan jó, tökre örülök :) Kép

Tigriske:
Júli 7-ig megesz a kíváncsiság!!! Legalább lefogyok, vagy én eszem meg őt, majd még eldöntöm. :)

Lugi:
Most akkor veled mi is a helyzet? Asszem elvesztettem a fonalat :oops:

Heni:
Ne keseredj el! Nekem a Szűcs mondta, hogy következő ciklusban kezdhetek, ha nem lesz ciszta (én már szedem az IR-re a gyogyót). Te is kapsz majd valamit és irány a pocakosodás!

Babszika:
Fel a fejjel és hajrá inszem! :) Úgyis sikerülni fog egyszer! :P

Csézjang:
Drukkolok neked 07. 02-án, alapból én is a délpestibe tartozom. Mosmá bizti jól megszerelnek altájékon :)
Nálunk lakásfelújítás van, kicsit idegeskedtem az elején, de már "bevettem" a lesz@rom-tablettát és higgadtabban állok hozzá.

Zsu:
Jó, h. túlestél a fránya műtéten. Mikor kezdtek, tudod már?

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Remélem jól vagytok!

Gyoreneildi, Kisangyal, van valami pozitív híretek?:)

Én nem akarok dolgozni menni...de kell...csak muszáj megkérdeznem, ami nem hagy nyugodni:
Rózsa, hogy került egy lúd hozzátok? :shock:

Lili, mit mondanak, mit tud az ágy?Miből van?

Az ütöt szöget a fejembe, hogy a leendő kispapiknak van valami egészségbogyó, mint amilyet nőknek ajánlanak gyermektervezéshez(gravidamegilyenek)?

Mindenkinek jó napot!

M
muzsi

sziasztok!jó reggelt mindenkinek!

sajt@: még nem tudom mikor kezdhetünk, mert ugye jellemző rám, hogy a legfontosabbat felejtem el megkérdezni! :oops: de majd szerdán megyek varratszedésre és akkor az lesz az első kérdésem.sajnos a jobb petefészkemből csak egy kevés maradt, remélem ez nem lehet nagy akadály!

muzsi: a kispapiknak is van vitamin, proxeed plus a neve, csak elég drága, és mi a doki javaslatára megnéztük az összetevőket és a lenkei vitamint választottuk.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nálunk most szakad az Kép Hát lányok el ment a ludunk kicsit meg pihent és itt hagyott benünket.Csak annyi hogy berepült hozzánk és adtunk neki enni inni.Egyébként védet állat megb.50ezer ft ha fogva tartanánk.
Muzsi!
Nálunk Apának Maca kapszulát ajánlották szedtük is de most nincs lehet hogy rendelek is.
Sajt!
Örülök hogy jelentkeztél és hogy látod a kifelé haladást.Tegyél fel képet a lakásról!
Lányok akinek kell megy adrukk!!!!Nagyon nehéz volt a tegnapi napom meg hosszu ugyan is 3hetet voltam táppénzen és nyujtott müszak van de ha ugy veszük örüljek hogy van munka helyem meg tulóra is de én most hétvégén nem megyek!!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Sajt: A baba integetett nekem. Azóta már lehet akár 1 cm is. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Én azt szeretném kérdezni hogy az inszem után az ulrót egy idöben kell használni? Meg a számitógépen hogy kell képet kicsinyiteni?Köszi a választ elöre is!!

Kép
rózsa11

szia sajt

együtt érzek veled csak mi már túl vagyunk rajta pár éve, de nem könnyű egy felújítás az biztos... de pár hónap és el is felejted hogy valaha nem így nézett ki a lakásotok....
aztán jöhet végre a babaproject nálatok is..

nekem elkezdődött az injekció a második inszemhez és csütörtökön megyek vissza, meglátjuk mennyit nőnek.

most végre megkérdeztem mi az a PCO "D"? - minden uh mondta és mondom most rákérdezek , a válasz sok tüsző.......

remélem most lesz 2 domináns és egyikből baby is lesz ....

kitartás mindenkinek ebben a klassz időben....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok!
Tudtok e nekem ajánlani hogy milyen nyomtatott vegyek?Találtam egy jó párat a www.áruküldö.hun nagyon sok van!Elöre is köszi az infot!

Kép
rózsa11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?