Sziasztok!
Mar kukucskaltam.....bar eppen hogy tengek-lengek ma

!Meg jo hogy van kozponti legkondi.....persze az hogy bekapcsoljak....megveszek a melegtol,es oriasi a paratartalom....a melleim kozott folyik a viz,es meg nem is nagyon csinaltam semmit.Megy a mosogep,mosogattam,de keptelen vagyok nekiallni fozni

.Elpakoltam a frissen erkezett ruhakat a valtozatossag kedveert...en hiaba beszelek,csak hozzak,csak hozzak.Lassan a guta kerulget,mert megint nincsen helyunk.Ezert pakolasztam eddig,szortiroztam...kesz vagyok!
Dokit megjartuk tegnap,minden a legnagyobb rendben van.Nem hizok mostmar szerencsere!!!El sem hiszem!!!Hanga novoget szepen,a mehem mar 38 centis,fejfekves,jo szivhang,jo vizelet es vernyomas.Rakerdeztem,amint nyakdugesz tavozik,es elindul egy kis viz,vagy ha 4-5 percesek a fajasok,irany a korhaz,semmi egyeb ovintezkedes a strepto miatt....ott majd ellatnak rendese,remelem lesz ra ido hogy megkapjam 2x

az antobigyot.Mindenesetre mar most szedek probiotikumot,mert oriasi dozis lesz a gyogyszer!Jo lenne ha nem romlanek el emiatt meg ido elott...Ja nalunk mar se uh,se vervetel....Es meg Nst sem volt...azt hiszem az csak a legvegen lesz....
Anitja:Orulok hogy jo allapotban van a regi vagasod!Kitartast!Fajasom nekem is van,de ugysem erdekes itt senkinek...szoval nyugi,jon majd aminek jonnie kell!
Legzesfigyelot en meg nem uzemeltem be....nekunk is angelcare van....most meg nemigen tudom mihez kalibralni
Gabi:En is beszelek Hangocahoz mar szinte az elejetol kezdve...utaltunk mar erre meg Brekivel

En ugy erzem hasznos,es fontos!Kitartast!
Bond:Mindenki ugy rendezgeti,dekoralja az otthonat,ahogy jol erzi magat benne!!!

Reszemrol nincs kovezes....en csak ki nem allhatom a feher falakat

Az hogy osszefestem a szoba falat...hat ugy is kell majd festeni kesobb is egy lakasban,es igyekeztem olyat,ami azert nem kisbabas...Bar amugy is koltozunk majd remelem csak 1 masfel ev mulva......
Kepzeljetek!!!Tegnap megvettuk a repcsi jegyet anyukamnak!!!Annyira orulok!!!Most mar 1000% hogy kijon vegre!!!Meg meghivolevel,hitelesites,eligazito-level,segitsegkero-level,mert ugye sosem repult meg,es sajnos nyelvet sem tud....de iranyban vagyunk!!!El sem hiszem!Mar tervezgetjuk miket kerunk tole hogy fozzon...en utalok panirozni,nem is szoktam ilyen jellegu kajat csinalni....na szoval rantott gomba,rantott sertesszelet,rantott csirke,rantott sajt,rantott cukkini......az anyuk ezeket olyan jol nyomjak!!!Pedig szeretk es tudok is fozni...de ez valahogy nekem utalatos nagyon....