A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jól kibőgtem magam, ez egy szar nap. :cry: :cry: :cry: 20 perc múlva itthon van párom , aztán eszik és elmegyünk sétálni. Ez a nap fénypontja , már annyira várom. Szétuntam ma az agyam, nem bírom ezt a semmittevést. Bocs, hogy itt fárasztalak Titeket magammal, de ha ezt a dolgozó barátaimnak mondom, akkor azt kapom, hogy legalább most tudok pihenni, pihenjek sokat helyettük is. De a pihenésnél nincs fárasztóbb, unalmasabb dolog a világon. Babóóóóócááám gyere mááááár !!!

Kép
ikoka7

f.nikici! :)

Kép

Kép

A gyári alapbeállítás a 3-as fokozat. Mi ezt 4-esre vettük, mert akkor nem volt téves riasztásunk.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Mar kukucskaltam.....bar eppen hogy tengek-lengek ma :evil: !Meg jo hogy van kozponti legkondi.....persze az hogy bekapcsoljak....megveszek a melegtol,es oriasi a paratartalom....a melleim kozott folyik a viz,es meg nem is nagyon csinaltam semmit.Megy a mosogep,mosogattam,de keptelen vagyok nekiallni fozni :evil: .Elpakoltam a frissen erkezett ruhakat a valtozatossag kedveert...en hiaba beszelek,csak hozzak,csak hozzak.Lassan a guta kerulget,mert megint nincsen helyunk.Ezert pakolasztam eddig,szortiroztam...kesz vagyok!

Dokit megjartuk tegnap,minden a legnagyobb rendben van.Nem hizok mostmar szerencsere!!!El sem hiszem!!!Hanga novoget szepen,a mehem mar 38 centis,fejfekves,jo szivhang,jo vizelet es vernyomas.Rakerdeztem,amint nyakdugesz tavozik,es elindul egy kis viz,vagy ha 4-5 percesek a fajasok,irany a korhaz,semmi egyeb ovintezkedes a strepto miatt....ott majd ellatnak rendese,remelem lesz ra ido hogy megkapjam 2x :shock: :( az antobigyot.Mindenesetre mar most szedek probiotikumot,mert oriasi dozis lesz a gyogyszer!Jo lenne ha nem romlanek el emiatt meg ido elott...Ja nalunk mar se uh,se vervetel....Es meg Nst sem volt...azt hiszem az csak a legvegen lesz.... :roll: :roll: :roll:

Anitja:Orulok hogy jo allapotban van a regi vagasod!Kitartast!Fajasom nekem is van,de ugysem erdekes itt senkinek...szoval nyugi,jon majd aminek jonnie kell!

Legzesfigyelot en meg nem uzemeltem be....nekunk is angelcare van....most meg nemigen tudom mihez kalibralni :roll: :roll:

Gabi:En is beszelek Hangocahoz mar szinte az elejetol kezdve...utaltunk mar erre meg Brekivel :wink: En ugy erzem hasznos,es fontos!Kitartast!

Bond:Mindenki ugy rendezgeti,dekoralja az otthonat,ahogy jol erzi magat benne!!! :wink: Reszemrol nincs kovezes....en csak ki nem allhatom a feher falakat :oops: Az hogy osszefestem a szoba falat...hat ugy is kell majd festeni kesobb is egy lakasban,es igyekeztem olyat,ami azert nem kisbabas...Bar amugy is koltozunk majd remelem csak 1 masfel ev mulva......

Kepzeljetek!!!Tegnap megvettuk a repcsi jegyet anyukamnak!!!Annyira orulok!!!Most mar 1000% hogy kijon vegre!!!Meg meghivolevel,hitelesites,eligazito-level,segitsegkero-level,mert ugye sosem repult meg,es sajnos nyelvet sem tud....de iranyban vagyunk!!!El sem hiszem!Mar tervezgetjuk miket kerunk tole hogy fozzon...en utalok panirozni,nem is szoktam ilyen jellegu kajat csinalni....na szoval rantott gomba,rantott sertesszelet,rantott csirke,rantott sajt,rantott cukkini......az anyuk ezeket olyan jol nyomjak!!!Pedig szeretk es tudok is fozni...de ez valahogy nekem utalatos nagyon....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Nekem 2 napja jött nyákdugó-féle....hát nem tudom...Attinál sem volt véres, de ez még pár napot, vagy akár hetet is jelenthet...ma voltam uh-n, ahol 3080 g-ra saccolták! Plusz, hogy legyen min izgulni, találtak a köldökzsinóron valami köldökzsinór-féleséget, amiben van folyadék, de nincs áramlás...olyan volt a képen, mint egy kis hólyag. Nem bewfolyásol semmit negatívan, mert teljesen elkülönül, olyan, mint egy holtág, de semmi kapcsolata a rendes köldökzsinórral, abban teljesen jó az áramlás, de mondta doki, hogy ilyen szokott lenni és majd érdemes lesz megnézni, ha megszületik a baba, mert nagyon ritkán van ilyen.....imádok csodabogár lenni....javasoltam, hogy szívesen lennék szakdolgozati téma...:)

Na, ennyi, Gabi drukkolok!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

ancsurti! :)

Hú, de el tudom képzelni, hogy szó szerint csurog rólad a víz. Én borzasztóan utálom. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Babaruhákból küldjél haza párat. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ha már így is tele vagy velük, akkor max. mosd ki, de már ne vasald őket, mert belehülyülsz...)

A légzésfigyelőt még valóban nincs mihez igazítani, de azt ki tudjátok próbálni, hogy legalább müxik-e. :wink:

A fehér falat azt max. a fürdőszobában vagy a konyhában szeretem. Most minden helyiségünk olyan ugyan, de csak addig, amíg nem lesz festés-mázolás. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A gyerekszobát világos citromsárgára, a nappalit pedig világos zöldalmára szeretném majd csináltatni. Addigra már kb. 5-7 évesek lesznek a srácok. (Hú, de várom már... :roll: )

Remélem, nem csak a repjegyig juttok, hanem tényleg ki tud menni hozzátok a mamád! Neked ezért (is) megy a drukk! :wink:

Panír-fóbia: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

klarka! :)

Eredmények: :D :D :D :D :D .
Zsinór izé: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megvagyok,egybe vagyok,de muszáj volt fújnom egyet nagyon elfáradtam.
Szerencsémre hamar sorra kerültem,nagy pangás volt benn,még meg is fordult a fejembe h ilyen nyugis napon jó lehetne szülni.. :roll:
Az UH-on végre beiktattak még egy monitort amin a kismama is látja a porontyot.3200g-ra becsülte a doki a súlyát,és ő is mondta h már eléggé lent van.Átkísért NST-re uh szerencsémre nem kell holnap újra mennem külön emiatt.Ennek marhára örültem mert még a buszra felmászni sem volt már egyszerű.
NST-n majd egy órát passogtam,mert nagyon magas volt a kicsim szívverése.Meg is ijedtem h valami baj van.Többször 200 fölé ment! :shock: Megkérdeztem ,és azt mondta a doki meg a szülésznő is h összességében rendben van a dolog,arról van szó h eleve az alap pulzusszáma is magas.Na nem mintha ettől úgy megnyugodtam volna! :roll: A tuti már az lenne ha kijönne és látnám h minden okés..
Na aztán megmérték a vérnyomásom..145/90 :roll: uh vasárnap reggel újra NST,ha addig semmi.
Na ez volt mára..most nekigyürkőzöm, és elolvasom veletek mi történt! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

Összességében minden okés és külön öröm, hogy nem kell újra menni holnap. :D Nyugodtan higgy a szülésznőnek és a dokinak! :wink:

Kép
Kép
200907?

Katy:Gratulálok!Nagyon szép baba!!! :P
Legfőképpen ezért is jöttem h meglessem..nem bírtam ki! :lol:

Ancsurti:Nagyon örülök h most már biztosan veled lehet anyukád!!!

Ikoka:Sajnálom h ilyen rossz napod volt!Én is szörnyen érzem már magam amiatt h ha neki is állok valaminek mindig akadályba ütközöm,nem bírom,a fekvést meg már rühellem.Azt meg végképp h pihenjek mert most lehet..ez már nem pihenés amikor sehogy sem jó. :roll:
Remélem a séta jó volt! :wink:

Bond:Na igen nagyon önfeláldozó az én párom... :lol: :lol: :lol:
Szerinte napi eggyel orvosolható lenne a gond,persze a kettő lenne az igazi.. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért ennyire nem... :D

Már nekem is volt korábban is csíkom,ami egy vicc,mert voltam 45 kg,és csíkos!Hirtelen fogyás-hízás..És óóó igen a narancsbőr!
Az is volt már akkor is mikor olyan poszka voltam!
Genetika! :evil: Reméljük a legjobbakat!

A légzésfigyelő:szerintem pár hét után a párom tutira a fejembe húzza mert olyan kómás leszek h biztos nem fog eszembe jutni h kikapcsoljam ha a gyereket kiveszem! :lol:

tímea83
Ajka

"Szerinte napi eggyel orvosolható lenne a gond,persze a kettő lenne az igazi.."
...de a három az még tutibb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyugi, mire a fejedbe a húzná a légzésfigyelőt, addigra már te is megszokod, hogy kikapcsoljad úgy beléd áll a frász, mikor megszólal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Na jó, annyira nem, de azért tényleg hamar rááll az ember :wink: )

Kép
Kép
200907?

HÁROM??? :shock: Szerintem így is kezd mániákussá válni,de ne mondd meg neki! :lol: Valami bajja van az biztos ha egy ilyen anyahajó lázba hozza! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Bond: köszi a tájékoztatót, akkor majd kipróbálom így is! :wink:

ancsurti: juhéééé, hogy megy Anyukád, nem hiába drukkoltunk itt mindannyian!!! :D :D :D Az én anyukám 40 km-re lakik, viszonylag sűrűn jönnek, és mindig nagyon tudok örülni Neki, és persze apumnak is, tesómnak is!!! :D :D

f.nikici

Katy! Gratulálok a gyönyörű babádhoz!!! Sok egészséget és tejcsit nektek!

007! Átnéztem a linket, tök jó a leírás.
Most már én is úgy állok a dolgokhoz, hogy mindegy mikor jön Jázmin, nem sürgetünk semmit.

Viszont most tudtam meg, hogy a 40. héttől befektetik a kismamákat az itteni kórházba. :shock: Nem tudom miért nem mondta a dokim, talán nem akart feleslegesen stresszelni a dologgal. Na, mindegy :? Majd lesz valahogy. Viszont, ha hétfőn nem jelentkezem NST után, akkor bent tartottak. :roll: :)

Ancsurti! Tök jó, hogy megvan a repülőjegy!!! :lol: :lol: :lol:

...na szoval rantott gomba,rantott sertesszelet,rantott csirke,rantott sajt,rantott cukkini... ezt így sorba meg tudnám most enni!!!!

tímea83!
Lényeg, hogy minden rendben! :wink:

Kezdek besokalni a következő kérdéssel: Hát még mindig egyben vagytok? :evil: :evil: :evil: Lányok ti hogy álltok ezzel a dologgal. Ma a húgommal bementünk a városba és 1 óra alatt 12-en kérdezték meg, hogy egyben vagyok-e. :evil:

Viszont a nap poénja: Portás néni megkérdezte tőlem, hogy megszületett a baba??? :shock: :shock: :shock: Én: Milyen baba??? /Nem gondoltam, hogy ránk érti./ Hát az öné? Lenéztem a pocakomra és mondtam neki, hogy nem még bent van a pocakban. :shock: :?
Vendég

Addig jó, amíg egy anyahajó hozzá lázba, nem pedig egy 2 deszkából álló lélekvesztő. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

norka81! :)

Neked is max. +7 napod van, úgyhogy ezt már fél lábon kibírod. Okés? :wink:

Valahogy mindenképpen jelezd, ha bent is fogtak!

Tudom, hogy milyen bosszantóak tudnak lenni a legjobb indulatú kérdések is, ha egy nap 93x teszik fel őket. De ettől rosszabb sose legyen! :wink:
(Egyik kollegámnak volt a mondása hogy: "hülye kérdésre hülye a válasz is". Úgyhogy mondd azt, hogy: "nem, már megszültem. Ez már a kistestvér". :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Gyönyörű kislány Petra, gratula Katy-nek! A név külön szuper, mi is ezt választottuk volna.

Gabi, akkor van remény az én nyákos csomóimra is rámondani, hogy a nyákdugó? Engem sem különösen vizsgálgatnak, de végülis semmi jelentősége. A kádba, medencébe a hétvégi fájások után már biztos nem ülök be. Nekem mindkét gyereknél a nyákdugó után volt még 2 hetem.

Na, ma megtudtuk, hogy az utólagos szocpol csak akkor jár Tomira, ha 30-áig leadnánk a kérelmet hiánytalanul az összes okmánnyal együtt. Na ez innentől már reménytelen, ha tegnap született volna, akkor is. Méltányosság nincs.
Most júli 3-ra hajtunk, anyukám szülinapja, meg a 3-ik gyereknek akkor illik, ha már az első 1-én, a második 2-án született, nem?

007! Nem teregetném ki a családi szennyest, de ha a sírógörcsöt és az egyéb fenyegetőzést el akarom kerülni, akkor inkább hallgatok... Többek között egy karácsonykor már volt benne részem, üvöltés és hisztiroham a gyerekek előtt, hát nem túl kellemes. A többi lehetőséget nem is esetelném.
Egy dologban nem engedtem, kerek-perec megmondtam, hogy Martint nem adom oda nekik 1 percre sem, nemhogy addig amíg kórházban vagyok.
Az E-akárhányas kajákat, italokat rögtön visszateszem a polcra, de ami betűkkel van leírva és gyanús, azt is. Amire rá van írva: tartósítószer és mesterséges színezék nélküli, na azt megveszem. Ezek kicsit drágábbak, de már tudjuk milyen márkákat kell venni és nem sok nasi fogy. Ott a gyümölcs. Igaz, az is lehet permetes kényszerérett vacak, de legalább valamikor látott fát.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano! :)

Ezek szerint nálatok is zűrök vannak a nagyszülőkkel. :( :( :( Nem firtatom. De sajnos hiába nyelsz, nem lesz jobb... :x :x :x :x :( :( :( :( :( :(

"tartósítószer és mesterséges színezék nélküli"
Én csak remélni merem, hogy így van és nem vezetnek félre. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"Ott a gyümölcs. Igaz, az is lehet permetes kényszerérett vacak, de legalább valamikor látott fát."
Manapság már ez is valami... :? :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

007! Egyszer jobb lesz, csak ki kell várni... de ne az én lelkemen száradjon ez az időpont.... úgyhogy inkább nyelünk.

színezék, tartósítószer: pl. a 100% pamutban már rég nem hiszek

KépKépKép
agmano

Bond: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez az én szerencsém! :wink:
Most meg majd ha küldöm Szisznek az sms-t h megvan a baba,tuti ez fog beugrani mindenkinek h biztos orgiát csaptunk! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

007! Tényleg azt kellett volna mondanom, hogy ez már a kistesó! :wink:
Na, de annyira le voltam döbbenve, hogy reagálni nem bírtam.

Ha bentfognak hétfőn, azért majd jelentkezem! :wink:

agmano!

Mi is utánnajártunk a szocpilnak, és nekünk is azt mondták, hogy juli 1-ig be kell, hogy érkezzenek a hivatalos papírok, benne a gyermek adószámával. Na, itt megbukott a mutatvány, mert ahhoz már legalább 2 hete meg kellett volna szüljek. Így lemondtunk róla. Azért rossz, hogy ez a pénz most bentmaradt az államnál.

Itt jön a vihar!!!! Jázmin meg táncórát tart a pocakban. Lehet, hogy érzi??? :lol:
Vendég

agmano! :)

Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Apa támogat téged, mégis tehetetlenek vagytok... :roll: :roll: :( :( :( :x :x :x :x

"színezék, tartósítószer: pl. a 100% pamutban már rég nem hiszek"
Hát ez az...! :? :? :? :( :(

"ha küldöm Szisznek az sms-t h megvan a baba,tuti ez fog beugrani mindenkinek h biztos orgiát csaptunk! "
És ha...? Részemől egészségetekre! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Eddig sem volt sok kétségem afelől, hogy valójában nem a bőröm fáj, hanem valami alatta, de mi a tököm az???? Hasfal, hasizom, ideg...?????????????? Az egy dolog, hogy esetleg fáj, de mi az, hogy nem tudom mi az és nem tudom befolyásolni!??? :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Csajok!

Először is Kép Kép Katynakés Szonibabának, tök jó nekik!:) Nekümk is az lesz, csak győzzük kivárni.:)

Norka:
Én is megyek hétfőn NST-re, fél 9-es időpontom van.:) Te mikor mégy?

Rólunk:
A gyerekem visszavett a lendületből, csak pár mm-t növekedett és most csak fél kg-ot hízott egy hónap alatt. Áramlás, lepény tutkó és semmi jele annak, hogy kikívánkozna. A combomba ugyan sugárzik vmi kétes eredetű fájdalom, konkrétan néha alig tudok lábra állni.

bertina

norka: nekem már szombaton be kell feküdnöm, mivel Szolnokon lakom, de Bp-n szülök. :roll: :wink: :D
a kérdésekkel én is hasonlóan állok, de én is azt szeretem a legjobban amikor személyesen kérdezik, hát de csessze meg (bocsi) nem látja??? :lol: :lol: :lol: Bocsi, de komolyan ez a kérdés ugrik be olyankor a fejembe:D főleg, hogy nyár van, passzos szerkók...
Az én cajom is nagyokat dancelt délután, és az imént, lehet érzik a frontot :D

Csajok nekem nem látszódik senkinél a vonalzók alja :twisted: :twisted:

A párom persze most ismét nincs itthon, anyukájáéknál van, na de addig megyek és lezuhanyozom.

8)

f.nikici

bertina! :)

Te se sűrűn hallatsz magadról mostanában, de a lényeg, hogy minden rendben van veletek! :D

Holnapi menetrendem:
09:00 ultrahang a Klinikán
11:00 védőnő fogadás itthon
12:30-13:00 körül újra irány a Klinika és CTG.
Múlt héten elmaradt a takarítás ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) és ma kellett volna bepótolnom. Hát, ahogy nem tettem meg ma, úgy marad el holnap is, mert akkor már nem lesz rá időm. De nem érdekel. :roll:
Rendetlenség nincsen (ritkán van), a tisztaság pedig élhető. (Értsd: az angol királynőnek biztos nem lenne megfelelő és a padlót nem nyalnám végig, de a védőnőek jó lesz). Különösebben nincs miért szégyenkeznem, de ha valamiért esetleg mégis rosszat gondolna rólam, tegye. Ettől én még jól fogok aludni. 8)
Pénteken viszont tuti megejtődik a suvick. Az a minimum, amit Apa megérdemel, hogy legalább itthon rendben legyenek a dolgok, ha már bent nincsenek...

Kép
Kép
200907?

Bond: a klinikán csaszi után mennyit kell fekve maradni? 24 óra?
Nagyon ügyes vagy, hogy még bírod ezt a tempót :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Miről beszélsz?????????????? Ma sem csináltam semmit, most hajtogattam egy kis ruhát és kész. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Holnap meg csak felülök a villamosra, ami jószerivel ajtótól ajtóig visz. :roll:

A császár után addig kell felve maradni, amíg ki nem ebrudalnak az ágyból. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Normális szülés esetén 2 óra múlva kell elhagynod a szülőszobát)
Császárnál ha jól emlékszem minimum 6 órát kéne nyugton maradni (magyarul: nem emelgeted még a fejedet sem, mert megfájdulhat. De ez könnyen betartható, ugyanis sok mindenhez lesz kedved, de a mozgás az nem sűrűn lesz közte. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ). Gyakorlatilag viszont a szülés után(i napon) az intenzíven fekszel és szót fogadsz. Én este nyolc körül kerültem fel, emlékeim szerint nem sűrűn aludtam, ellenben még 6 óra sem volt talán, amikor kivertek minket az ágyból. Mondván:
-fel kell kelni és mozogni,
-zuhanyozni kell (nagyon rendesek voltak, mert segítettek levetkőzni, megmondták, hogy kell zuhizni, stb., így kevésbé érezte magát az ember kiszolgáltatottnak katéterrel, kanüllel, véres cuccal - kinek mi jutott),
-reggelizni kell,
-tornázni kell. (Ebben most nem lesz része senkinek, mert a gyógytornász néni szabin van)

Kép
Kép
200907?

Bond:

Olvasgatlak benneteket esténként, de sokat nem tudok ülni a gép előtt. Elefántosak a lábaim sajnos. Már a terhesség előtt is annyira dagadt a jobb lábam, hogy szinte vízhajtón éltem. Most már mind a kettő durva. A hátam sem bírja az itt ücsörgést...úgyhogy leginkább csavargok, ha itthon nincs különösebb dolgom.
Azért követem az eseményeket:)

bertina

Bertina! Jó, hogy jelentkeztél és minden oké nálatok! :lol: Én hétfőn 12órára megyek, így valószínű nem találkozunk. :(

Nikici!
Kérdések! Ugye! :) Nem csak engem zavar! :wink: Viszont arra gondoltam, hogy így még mindig jobb, mintha nem is foglalkoznának velünk. csak a baj, hogy jönnek az "okos" meglátásokkal. 9-kor még fent volt a pocakom, 9óra 15-kor meg lent. Két külön ismreős nyilatkozta. Na, erre mondom, ha így folytatom, akkor 9.30-kor már szülők, és rá 1 napra már újból terhes vagyok. :roll:

007! Nem sűrű kicsit a program? Most én mondom: Tessék pihenni is. :wink: Védőnő miatt meg nem kell takarítani! :D

Na, én most rohantam egyet, mert párom dolgozik és a kocsi nem volt garázsban, és a jégtől kicsit parázunk. Így 15 perces intenzív gyaloglás után bevittem a kocsit "aludni" a helyére. A pocak bekeményedett :shock: , az eső meg elállt! jégnek se híre, se hamva.
Vendég

Bond: akkor hasonló az "lejárás" mint erre, na de nem mintha csasziról lenne még mindig szó, csak ha mégis akkor tudjam mi várhat ránk.

norka: lehet Jázmin lesz ma jég helyett :D :D Nekem is egyik ezt mond másik azt, lent van, fent van, fiú lány...hiába mondom hogy kislány tutira (volt kromoszóma vizsgálat), akkor is mondják a nénik de fiús pocak, de már nem foglalkozom velük, meg már senkivel, csak bólintok, mosolygok, és kész :D :D

f.nikici

Sziasztok!

Katy szívből gratulálok Petra babához.Valami tünemény :) .

Ancsurti nagyon örülök,hogy anyukád ki tud menni hozzád.Nagy lesz az öröm,az biztos :wink: .

Bertina épp valamelyik nap jutottál eszembe,hogy jól lementél a térképről :lol: ,én kedden megyek nst-re,de azt sem bánnám,ha inkább már nem is kéne menni :roll: .

Két napig úgy éreztem,hogy minek sürgetni ezt a gyerkőcöt,de most megint úgy vagyok,hogy jó meg szép ez az állapot,de mostmár inkább babáznék :lol:

Kérdések : a következő okos kérdés majd az lesz,mikor babakocsival mentek,pocak nélkül és megkérdezik,hogy már megszültél-e...én azt is imádtam :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Kép Ahogy ígértem,csatolm Lili sarkát,mert ugye írtam,hogy elkészültek végre az asztalosok!!

Lányok,látom megint iszonyat mennyiséget írtatok,nem fogom győzni visszaolvasni. Délben nekiálltam főzni,aztán ebéd és 3-ra meg már mentem az ügyvédhez,most meg a barátainkkal találkoztunk,szóval megint nem volt időm gép elé kerülni. De a legfontosabbat azért látom: Katy! Gratulálok,gyönyörű a babócád! És persze Szonibabának is hatalmas gratuláció!

KépKép
KépKép
nyuszi81

bertina! :)

Akkor ezek szerint neked alapból is gondok vannak a vérkeringéseddel, nem? :roll: Szülés utánra mondott valaki valamit ezzel kapcsolatban. :?:

Esetleg megdobsz minket egy fotóval? :roll: :wink:

"ha így folytatom, akkor 9.30-kor már szülők, és rá 1 napra már újból terhes vagyok."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A holnapi programra gondolsz? Nem vészes. Hamar megjárom oda-vissza. Elsőnek a védőnővel volt megbeszélve az időpont. De miután csak harmadjára tudtam kikunyizni az asszisztenstől az időpontot az előrébb hozott ultrahangra, viszont a doki csak egytől rendel, túl sok választási lehetőségem nem volt. Kicsit hülyén néz ki, de fél óra alatt otthon vagyok, úgyhogy annyira nem GázGéza. :wink: A doki után meg végképp ráérek. 8)

Hol hagytátok így el a kocsit, hogy negyed órát siettél miatta? :shock: :shock: :shock: :shock: (Még lehet jég, ne "aggódj"! :twisted: )

f.nikici! :)

"csak bólintok, mosolygok, és kész "
Ügyes, rutinos kismama! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Klassz lett a sarok! :wink: :D :D :D És érdekes, hogy nem kifejezetten lányosra, hanem inkább uniszexre csináltattátok. :o (A jobb felső fióknak miért nincs fogantyúja? És az ablak vagy mi hogy nyílik? :roll: :roll: :roll: :roll: )
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.24 20:45-kor.

Kép
Kép
200907?

Nyuszi! Nagyon jo a Lili sarok!!!
Látom te sem unatkozol :wink: , azért pihenj te is néha!

Lidike! Gondolom az ilyen reakciókból is lesz bőven babakocsival is.
Amúgy ti jól vagytok? Mikor kell befeküdnőd a kórházba? Dokid mondott valamit?
Vendég

07,tök jó,hogy bemásolod mindenki első bejegyzését :wink: .Érdekes visszaolvasni :)

Kép

Kép
lidike

Norka már nincs szó semmilyen indításról .Bár most kedden sajna nem sikerült a dokimmal találkozni,de majd jövő héten :roll: .Egyébként minden oké,Domi is jól van :).Egész nap sétálgat fel-le,nagyon tetszik neki az új tudomány :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

007!
Hogy hol hagytuk el a kocsit?
Párom elment vele dolgozni, egy privát bulin zenél, és nem hagyhatta ott a vendégeket. Így inkább én elrohantam oda, és ő majd éjjel hazajut valahogy. Most néztem az előrejelzést, elvileg lehet jég. :shock:
Vendég

Lidike!
Tök jó, hogy Domi elindult! Ja! Akartam írni neked, hogy láttam Domit és a párodat vasárnap a Garay téren. Tök furi volt, hogy köszöntem volna, de nem ismerjuk egymást, és elég érdekes lett volna, ha leszólítom.
Vendég

[quote="lidike"]0 írta:lidike7,tök jó,hogy bemásolod mindenki első bejegyzését :wink: .Érdekes visszaolvasni :)

Tudod hogy van ez: el van a gyerek, ha játszik... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"ő majd éjjel hazajut valahogy. Most néztem az előrejelzést, elvileg lehet jég."
Hoppácska! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ezt most találtam:

"A mennyország ott van, ahol a rendőr angol, a szakács francia, a gépész német, a szerető olasz, és mindent a svájciak szerveznek. A pokol meg ott, ahol a rendőr német, a szakács angol, a gépész francia, a szerető svájci és mindent az olaszok szerveznek."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy, gratulálok a szépséges Petrához!! Nagyon sok boldogságot, örömet, tejcsit kívánok Nektek! Nagyon gyönyörű bébike! :D

Bond, holnap nekem is ultrahang, de úgy látszik a kiléted most is rejtve marad (pedig lehet felismernélek :lol: ), mert nekem meg akkorra van időpontom amikor épp’ a védőnőt várod..

Ma voltam nst-n, minden rendben. A fiamat is bevittük a Klinikára, kb 5x megjárta a lépcsőket Apával amíg rám vártak, utána olyan szinten kifáradt – nekünk meg még volt egy csomó elintéznivalónk – h iszonyat hisztis lett, olyan földhöz verem magam és ordítok ha nem az van amit én akarok stílusban…
:roll:
Viszont ennek ellenére kapott egy szandált amit holnap vihetek is vissza, mert a jobb és bal talp színe tök más (ez egyik sötétbarna a másik meg világos :shock: )..ez az üzletben fel sem tűnt, csak itthon vettem észre :? . És vettem egy új fürdetőt is az érzékeny bőrőre, ezt gyorsan ma ki is próbáltunk. Miután megfürdettük elmentem zuhanyozni és ahogy beléptem a kádba majdnem nyomtam egy spárgát :shock: , húúúú nem volt kellemes, baromira megijedtem, és iszonyat meghúztam a combom, még most is fáj :cry: ….

Ancsurti, szuper jó hír, h Anyukád végül kimegy Hozzátok! :D Mennyi időre menne?

Anitja, 4kg az igen! :shock: Szép nagy csajszi! Nolka jobban van már?

Lilisgabi, kívánom, h minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd, és akkor már a héten a kezedben is tarthatod a pici babád! :wink:

Gabi1, Neked is nagyon szorítok!!

Nyuszi, jó hír, h az asztalosok befejezték végre a munkát, nagyon aranyos lett Lili szobája! :D
o.heni

Sziasztok.
Gratulálok a babákhoz mindenkinek.

f. nikici:
Szolnokra jársz nst-re,vagy pestre,én oda jártam idáig,többet be nem teszem oda a lábam.
krissy3

Ancsurti!

Anyukád: juhuuu-juhuuuu :D :D :D :D !

Nyuszi!

Nagyon jó lett a kuckó :D ! Neked is van hová pakolnod :wink: :D !

Voltunk moziban, a Transformers 2-t néztük meg, és sztem tök jó :wink: ! De azért bevallom eléggé megviselt a több, mint 2 óra egy helyben ülés :? ! Most úgy fáj a csípőm, mint állat, és nyűgös is vagyok :evil: ! Pedig tényleg jó volt...
Vlsz. az is rátesz egy lapáttal, hogy nagyon szarul aludtam, remélem ma bepótoljuk a tegnapi hiányt!!! Megyek is, befetrenek a kádba, aztán szunya.... :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Krissy!

De jó, hogy jössz :D !

Hogy vagytok? Hogy bírod? Domi mekkora most? (...) mesélj!

KépKép

KépKép
kicsidodi

o.heni! :)

Nyugi, biztos lesz még ilyen alkalom (amikor elkerüljük egymást :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A CTG-hez gratula, de a nap többi része úgy tűnik nem a tied volt. :roll: Az a spárga most nem biztos, hogy kellett volna...

krissy3! :)

Mesélj, hogy vagy? Történt valami gubanc? :?: :?: :?: :?: :?:

Jelentem, az utolsó naaagy kozmetikai kihívást is letudtam! :D :D 8) 8) Igaz, hogy foggalmam nem volt mit csinálok (utoljára akkor bénáztam ennyit, amikor először fogtam beretvát a kezembe :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: ), de megoldottam a problémát. (Ráadásul a Manótól "örökölt" visszér a legutóbbi alkalom óta jól megnőtt, de szerencsére nem jelentett gondot)
Úgyhogy csini vagyok, akár szülhetek is. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

(Boo! Húzzál bele téged még megvárlak, aztán megyek Apa mellé paplant púposítani. :roll: :roll: :roll: :roll: Kapsz fél órát, nem többet! :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nnnna, és még egy ok a durcira: felfedeztem az első csíkomat :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: !
A köldökömtől kb. két ujjnyira balra :? ! Ilyen pirosas elmosódott izé, ami egy ideje már ott van, de azt hittem az nem az, csak egy korábbi szuri helye. De most tüzetesebben megvizsgáltam a pocit, nagy fényben, kézi tükörrel, és sztem mégis az, mert ott egy kis csíkban fénylik a bőröm, ha úgy esik rá a fény... És még négy hét... :?
Hát ennyit ér a hamvas fiatalságom, és rugalmas bőröm... :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa szerint sz@rjam le, de amúgysem tudom mit izgat: eddig is elég puhos voltam ahhoz, hogy gondosan elfedjem a bájaimat, anyaként amúgysem tipegnék topocskákban, apa meg amúgyis is inkább fenékpárti, szóval elterelés gyanánt majd jól kigyúrom a koffert, és ha a hasamra tévedne a tekintete, majd pucsítok vadul 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Hááááát, valóban necces volt... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy tűnik, hogy ez nem a te napod volt, de rosszul hiszed! :wink: Hiszen együtt lehettél anyukáddal és egy csomó klassz cuccot lőttetek a Tesco-ban. A többi nem olyan fontos vagy drámai, csak most tűnik úgy, mert egyedül érzed magad. De nyugi, mi itt vagyunk neked! :wink:

"Ha nem lennék babás, akkor ma elszívtam volna fél doboz cigit, és benyakaltam volna egy üveg finom bort, hogy tompítsam ennek a sikeres napnak az emlékét! "
:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szúrás: szerintem "csak" azt érzed, hogy a kicsi beékeli magát valahová és nyomja valamidet. Próbáld odébb tuszkolni! :wink: (De, ha ez megnyugtat, akkor megemlítheted a dokidnak is. :wink: )

Most tessék szépen lefeküdni, jót aludni, szépeket álmodni és holnap jókedvűen felkelni! :wink:

hendegabi! :)

Csak a te kedvedért :wink: :

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/04/29/18/Hihetetlen_atvaltozas_Ujabb.aspx

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20090529/susan_boyle_/

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20090531/susan_boyle-t_legyoztek/

http://velvet.hu/sztori/2009/06/02/vizsgalat_indul_susan_boyle_osszeomlasa_miatt/

http://www.hirstart.hu/hirkoteg.php?link_id=1455487&koteg_id=557764

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?