Bocsánatot kérek, hogy eddig nem üdvözöltem az újakat...
Szóval: örülök, hogy ilyen sokan vagyunk, s annak is, hogy van itt földim is: Tetyk: jómagam csíkszeredai volnék... (apám szeredai, ill. taplocai, anyám gyergyókilyénfalvi...)
Tegnap voltunk dokinéninél, 7 kilón felül vagyunk, el van ájulva dokinénink Borcsától, haza akarta vinni...
Ja, azt nem is írtam, hogy Borka közben elkezdett négykézlábazni, hintázik előre-hátra..., asszem sürgősen el kell pakolnom a mászás közben útban lévő törékeny, stb.stb. dolgokat.
Hozzátápi: dokinéni írt fel milupa HA vaníliás pépet, azt mondta, ekkora babának kell már egy kis pép. Tegnap ki is próbáltuk... Hááát, nem jött be neki. Maszatmanó! Asszem Te írtad, hogy ízlett Violának a cucc. Borcsánk viszont nem értette, miért nem kap rögtön cicit, nem volt elragadtatva tőle... Pedig kapott a büdös kölyke kicsi tálkát, kiskanalat.
Gyömölcsöt még nem adtam neki, dokinénim azt mondta, 1 hónapot még bírjunk ki, aztán jöhet a nagy ízlelőbimbó birizgáló túra (vagyis kajálás ezerrel).
Bartika! Gratula a cumikidobáshoz. R.I.P.
Hanna: csodás a fiad. Jöhettek hozzánk szerenádozni!!! (bár asszem van néhány csajszi a várólistán...
MT és kendő téma: hát nekünk is az MT jött be. Első gyerekkel kenguruztam - leszakadt a hátam, a második utálta a kendőt, a harmadik imádja az MT-t.
Kitti-fotó: nagyon édes a lyány!
Na megyek, elgurulunk Julcsiért.
Az úszótáborból apa elhozza a nagyokat, én meg hazakormányozom a csajokat. A fiúk pedig fodrászhoz mennek, birkanyírás lesz...

[/url
[/url]

a>

Soma fiam