A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Helló lányok!

Bocsánatot kérek, hogy eddig nem üdvözöltem az újakat...
Szóval: örülök, hogy ilyen sokan vagyunk, s annak is, hogy van itt földim is: Tetyk: jómagam csíkszeredai volnék... (apám szeredai, ill. taplocai, anyám gyergyókilyénfalvi...) :D

Tegnap voltunk dokinéninél, 7 kilón felül vagyunk, el van ájulva dokinénink Borcsától, haza akarta vinni... :D
Ja, azt nem is írtam, hogy Borka közben elkezdett négykézlábazni, hintázik előre-hátra..., asszem sürgősen el kell pakolnom a mászás közben útban lévő törékeny, stb.stb. dolgokat.

Hozzátápi: dokinéni írt fel milupa HA vaníliás pépet, azt mondta, ekkora babának kell már egy kis pép. Tegnap ki is próbáltuk... Hááát, nem jött be neki. Maszatmanó! Asszem Te írtad, hogy ízlett Violának a cucc. Borcsánk viszont nem értette, miért nem kap rögtön cicit, nem volt elragadtatva tőle... Pedig kapott a büdös kölyke kicsi tálkát, kiskanalat. :evil: :D
Gyömölcsöt még nem adtam neki, dokinénim azt mondta, 1 hónapot még bírjunk ki, aztán jöhet a nagy ízlelőbimbó birizgáló túra (vagyis kajálás ezerrel).

Bartika! Gratula a cumikidobáshoz. R.I.P. :lol: :lol: :lol:

Hanna: csodás a fiad. Jöhettek hozzánk szerenádozni!!! (bár asszem van néhány csajszi a várólistán... ;) )

MT és kendő téma: hát nekünk is az MT jött be. Első gyerekkel kenguruztam - leszakadt a hátam, a második utálta a kendőt, a harmadik imádja az MT-t. :) Röhög nagyokat, mikor lehet nézelődni. A hátamra még nem tettem, jövő héten Tiszadobon leszünk táborban, ott majd kipróbálom, hogy érzi magát a hátamon. (és én is, hogy milyen nyálas vállal és háttal szaladgálni... :D )

Kitti-fotó: nagyon édes a lyány! :D :D :D

Na megyek, elgurulunk Julcsiért.
Az úszótáborból apa elhozza a nagyokat, én meg hazakormányozom a csajokat. A fiúk pedig fodrászhoz mennek, birkanyírás lesz... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Miért van az, hogy én minden bevásárlás után a vevőszolgálaton végzem??? Most pl 1200.-FT ot kaptam vissza, mert 3800.-Ft ot fizettem a happy 86 db-os pelenkáért közben meg 2600 van kiírva! Úgyhogy futhatott a csaj megnézni, leszedni a papírt mert tényleg nekem volt igazam....mondtam is a csajnak, hogy ötször is megnéztem ráadásul én még életemben nem vettem 3000 Ft felett pelust nem most fogom elkezdeni. Ennyiért már Liberót veszek.

Készülnek a túrórudik vagyis gombócok...remélem jó lesz, most dermed a hűtőben, jelenleg nem nagyon akarnak egyben maradni....

A meggy szörpöm is készül fahéjas kivitelben, eregeti a levet holnapig, majd akkor fogom leszűrni, felfőzni:)
katuska79

Batkata: Julcsád nincs sporttáborban? Azt hittem, ők is együtt mennek... nekünk is csak mentek volna, ha Zaza nem robban le :?
Gratula a gyarapodáshoz, szép nagyra nőtt Bori :D (haj, nagyon vagány a nyálas háttal szaladgálás... hát még amikor kettőtök fini kis izzadtsága is társul hozzá :D)
Katus: mesélj a rudiról: fincsi?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Nem voltam egy hete, esélyem sincs mindenre reagálni... :(
Amiket az utólsó oldalon olvastam:
Bárányhimlő elleni:nekünk a fiam régi dokinénije azt mondta, hogy semmi értelme, ez a mostani meg nagyon kapacitál...asszem mi kihagyjuk...
HA-s pép:na ez a másik, a régi dokinéni a tápi helyett is ezt javasolta, amikor 5 hónaposan kevesebb lett a tejem, a mostani meg nem hajlandó felírni...tegnap voltunk, azt mondta, se tejpép, se Sinlac, mert azok csak hízlalnak, inkább adjak 2-3x gyümit és főzit :roll:
Maszatmanó:valahogy úgy fogalmaztál, hogy találtál végre Ha-s tejpépet, recept nélkül?Mert engem is érdekelne, a fiam nagyon szerette, mindenképp akarok Borkának is adni, a doktornőnket meg asszem hamarosan lecseréljük :evil: ...az hogy lehet, hogy Batkata, Neked is azt mondták, hogy inkább mehet a pép, a gyümi meg csak 1 hónap múlva?Ennyire nincs konszenzus ezekben az alapdolgokban? :roll:
Enikő, Tetyk, Batkata, akkor már négyen vagyunk, én Nagyváradról :lol:
Katuska, nem tudtam követni, találtál jó szörpreceptet?, mert engem is érdekelne..
Tegnapi mérésen Borka lány 7 kiló, 68cm :roll: ...6 hét alatt 1 kilót hízott, én meg azt hittem, hogy nincs tejem, és éhezik :shock:

benci

Biga.csiga: már azóta én is láttam, hogy a kecskeméti őszibarackban van cukor. Ádám is az olcsó Univert kedveli. A Nestle is jó, csak nagyon sűrű. Azt hígítom kicsit.

Katuska: az az igazán dühítő, ha nem veszed észre, csak fizetsz, és otthon lnézed meg, mi mennyibe kerül. Azért szerencsére a legtöbb áruházban már látod, milyen összeget visz be a vonalkódleolvasó a pénztárnál.
Jó lett az új blogod.

Édesek a fotók.

Holnap elmegyünk egy hétre anyához. Majd azért bekukkantok.

krisz78

Sziasztok!!

erika:örülök, hogy sikerült beszélnetek! Remélem rendeződnek a dolgok!

Manócskák:mikor vizsgázol?

Peni:sajnálom a fogad! Gyógyulgass csak!

Biga.csiga:férjemmel sehogy sem állunk. Egyre jobban hidegülünk el egymástól, mert nekem nem fülik a fogam a házasélethez. (Szülés óta 3-szor, utoljára 1.5 hónapja:S). Ő küldött el pszichológushoz, pénzt is adott rá. Ha a doki azt mondja, nincs semmi bajom, akkor elválunk. Én meg már teljesen összezavarodtam. Nem is bánom, hogy egy doki is lát, mert sztem is visszaestem a mély depibe.:(

regina:nagyon jó ez a kép!:)

csöre:azt a képet is megnéztem volna,amit Saci vágott.:)

Hanna:Olivér milyen huncutul néz!:)

nyaralás:mi ismét nem megyünk sehova. Csoda,hogy begolyózom itthon?:(

batkata:hú, micsoda ügyes már Borcsa!

Benci:gratulálok a szép hízáshoz! Ez is azt mutatja, hogy jó a tejecskéd:)

Katuska:még jó, hogy mindig megnézed. Őrület!

Krisz:jó pihenést!:)

időjárás:nálunk akkora eső volt ma, hogy egész nap nem tudtam átmenni a postára. Pedig csak a másik utcáig kellett volna menni. Jöjjön már a jóidő!!

Kép
moffli82

Hello Csajok! Enyim gyerek mér nem szeret kanalasat enni???? :cry: Minden nap próbálkozom egy-két kanál valamivel, de semmi sikert nem aratok. :roll: :(

Hanna, oké, majd szólj. Össze is röffenhetünk valahol, fel is ugrok valamikor szívesen, jövő héten Pötyimentesen vagyok.

Jelentem, cumi tényleg RIP. :) Egyáltalán nem aludt el nehezebben és egyáltalán nem ébredt fel éjjel. :lol: Nagyon nem is emlegeti, csak akkor kérdezte, hol az ő cucója, mikor Ádinak odaadtam alvás előtt. Mondtam, hogy elvitte a kukásautó. Ennyi, nem is firtatta. Tudnátok mekkora kő esett le a szívemről, már egy éve kínlódunk a témával...

Biga.csiga, kipróbáltam. A tápit, anyatejet ette kanálból. :( Akkor ilyenkor mi van????? :?: :shock:
Vagy majd megszereti később???? Eddig bármit kóstoltattam: alma, meggy, körte fintor és öklendezés volt a vége. :(

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

És két mai kép...
Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

moffli: sajnálom :(

Bartika: nagyon édesek a gyerkőcök, Ádám milyen nagyfiú már :shock: Pötyin látni, hogy odavan a biacjért, de hát az a brenga nagyon szuper :D
Szerintem az van, hogy kiderült Ádinak nem a kanállal van baja, hanem azzal, ami rajta van... Ismeretlen az íz, lehet nem érett még meg a hozzátápira. Te készítetted gyümit kap, vagy üvegest?

biga.csiga

Sziasztok!

Csöre! Ez csak amolyan napközis táborosdi, reggel mennek, este jönnek.

Na lányok, kipróbáltuk a banán-alma trutymákot, bavágott Borcsa egy negyed banánt és egy cikk almát. Ja, és követeli a további táplálékot. (de sajnos ma már többet nem fog kapni...) Akkorákat vigyorgott, látszott, hogy követeli a következő adagot, nyúlt a kanálért. :D
Julcsa és Marci is megetették, több kevesebb sikerrel. :D Olyan husik voltak! :)
Hát ezért már érdemes volt élni, látni, ahogy a kicsiről gondoskodnak! Olyan kis drágák voltak!!!

Benci! Tök jó!!! Enikő! Te is? Nem is tudtam! Nahát! Én itt csak örvendezek nagyban! :D

Elköszönök, Julcsám szeretne számítógépezni... Átadom a helyem.

Jó éjt nektek! :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

MOffli: fel a fejjel, nem csak rossz hazassag miatt nincs kedv a hazas elethez. Nalam peldaul hulla faradtsag, meg a meleg is az oka, szegeny ferjem kezdemenyez mindig, mar muszaj lesz magam egy kicsit aktivizalni, ha nem panasz lesz a vege:)
Szoptatas es munka: hat igen faraszto, neha en is meglepodok magamon mik a hataraim. itt amugy mindenki azt nyomja, hogy tapozzak, erdekes, hogy en meg ellenalok, segit a babanet benne:)
Kissebseg: Hu nem er, csak en vagyok felvidekrol? ti meg annyian? ez valami osszeeskuves :lol:
Babak enni valok, enyim gyerekrol is kene egy ket fotot csattintatni, mert lemaradunk.
na megyek es huozm tovabb az igat

Kép
brestovsky

Na, végre itt.

Csöre! Olivérnek ilyen van a medencézéshez:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... xl&catId=7

Batkata! Köszi. Megy ám majd hozzátok is udvarolni! :)
Én még nem mertem banánt adni.
Többiek?

Bartika! Nagyon szépek vagytok! Ok a tali! :)

Moffli! Sajnálom a dolgokat.
Őszinte leszek, én meg szégyenlem magamat Laca előtt, mert dagi vagyok. Engem baromira zavar.

Rita! Jöjjenek a képek Attiláról!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

A vad motoros:
Kép

Kép
hanna30

Hanna: tök jó, mosható úszópelus ;)
Hát hallod, a képről lerí, hogy Olivér imádja a bukót. Nagy motoros lesz :D
Hmm, mi is ez az új vonalzó?? :roll: Csak nem? ;)
Hülyeségeket írsz, még ha apróban is!!!
Banán nekünk az üveges gyümiben volt mutatóban, nem okozott gondodt... Nem úgy az alma... A Nestlés változat, az Milánnak nem tesz jót... :? (Csak halkan jegyzem meg az én általam kotyvasztott sem...)

Rita: meleg? Napok óta azt sem tudjuk mi az :roll: Most éppen leszakadt az ég :shock:

biga.csiga

Biga.Csiga! :oops:
Ti hogy álltok?
Eső? Hol? Itt felhőszakadás volt jéggel.
Én párolom az almát. Olivér sem eszi meg, ha csak simán pépesítem.

Kép
hanna30

Ja, igen.. úszópelus... Nekem is tetszik, bár mióta megvan, azóta szutyok idő van. Lehet, el kellene adnom? :roll:
Hülye anya parája, hogy valami pedo qkkolja a pici fiát pancsi közben. :lol:

Kép
hanna30

Nem voltuk túl aktívak, majd meglátjuk :roll:
Felhőszakadás itt is volt, jeget nem láttam... Most meg szirénáznak ezerrel.
Párolva még nem próbáltam, de az a baj, hogy az üveges Nestlé, amiben elég sok az alma, szorulást okoz neki :(

Itt van már előttem a muffin recept. Dobom a másikba ;)

biga.csiga

Akkor ezer drukk Hannának:) :)
Különben meg nem is vagy duci! Szerintem csini vagy.

Barti! de szépek vagytok! és Pötyinek roppant jól áll a bicaj!
Lehet nem jó időben akarod adni a kanalast...oylan nehéz eltalálni amikor fogékonyak rá az első egy két alkalommal. Aztán már megy a szitu.

Csöre! nagyon fincsi lett, a srácok kb két perc alatt betermelték. Szerencsére megmentettem magamnagy egy két darabot amit akkor eszek meg ha már mindenki alszik:)

Benci! találtam tök jó receptet! felraktam a blogomba ha arra jársz kukkantsd meg!
katuska79

Batkata,
én is nagyon örülök :)
Banánt még én sem adtam, viszont áfonyát már igen, pedig azt meg csak 1 éves kor után ajánlják...aztán tele an a 4 hós polc vele :evil:
Nálunk sincs fokozatosság, második nap már megy a félüveg be, harmadikor az egész :shock: Enyém gyerek eddig mindent megevett, amit adtam neki :D
Bartika,
szerintem is Ti vagytok az az eset, amikor azt mondják, még nem jött el az ideje a hozzátápinak...ne aggódj, lesz még vagy 80 éve rá Ádámnak :)
Cumiügyben irigyellek, a fiam 4 éves lesz 1 hónap múlva, és mióta Borka megvan, megint cumizik az alváshoz :roll: Fogalmam sincs, hogy fogunk megszabadulni tőle, őt nem lehet motiválni semmivel, tudja, hogy úgyis megkap mindent :evil: :oops:
Rémálmaimban már látom, ahogy a zebracsíkos celebünk lányához hasonlóan még 6 évesen is ott fog lógni a szájából :evil:
Moffli,
sajnálom, hogy nem javulnak a dolgok Nálatok, azért arra vigyázz, nehogy beleess abba a csapdába, hogy Magadat hibáztasd mindenért...látom, a párod is erre gyúr :evil: ...meg kifoghatsz egy olyan pszichológust is, aki megerősít ebben :roll:
Azért minden elismerésem, hogy ilyen helyzetben még van lelkierőd ezt is megtenni az ügy érdekében :)

benci

Jajj, ne is írj ilyet. Pont mondtam férjemnek, hogy hogyan tud valaki egy ilyen pici embert bántani??? Engem sokkolt, amikor volt anno hír, hogy 8 hónapos kisbaba is volt pedo képeken...
Tőlem lehet betegség, de aki hozzá is nyúl egy gyerekhez, azt változatos kínzások mellett kasztrálnám :evil:

Milán is kap majd úszópelust! Én is pont moshatóra gondoltam amúgy :D

biga.csiga

Moffli: ő mondta, hogy válás vagy te? És a pszichológus mit mond? Mondjuk, ahelyett, hogy téged küld pszichológushoz, először magába kéne hogy szálljon. Vagy a nyakadba akarja varrni, hogy te vagy az oka a házassági válságnak?

Hanna: na, ne már!!! Megnéztem a blogodban az új képeket. Tök csinos vagy.
Nagyon jól néz ki az úszópelus. (én csak egy kis szörfgatyában pancsoltatom) Nekem is az a parám , ami neked.
Olivér nagyon vagány a bukóban. :lol:

Barti: nagyon édesek! Tetszik a bicaj!!! Látszik, mennyire örül Pötyi neki.

Na, húzok csomagolni.

krisz78

Katuska! Köszi!

Benci! Az én Kisfiam szájából a cici fog lógni. :wink:

Biga.Csiga! Ok. Hétvégén megcsinálom Apának. :)

Kép
hanna30

Katuska,
köszi, már "meg is tanultam" a receptedet :)
Nagyon jó lett az új blog...hogy van Neked ennyi időd ilyeneket csinálni? :shock: Vagy a Mátémentes napokon készült?
Tényleg beindultak már a tesóprojektek?Akkor hajrá! :wink:

benci

Katuska! Regisztráltam.. hogyan tovább? Ezeket a rar tömörítéseket hogyan tudom letölteni? Ott is regisztráljak?

Kép
hanna30

biga.csiga
Igyekszem eljutni, de időpontot kell kérnem.

moffli
Júli. 8, 10 és 16.-án.
Már nagyon izgulok, hogy sikerül majd.

Ma kaptuk meg a szurit, olyan jól tűrte, már adhatok főzeléket is neki. Kíváncsi hogyan fogja fogadni a főzeléket.

manocskak

Hanna,
csak nem fog :D főleg, ha tesó kitúrja :D Sőt, ha így nekifogtok, Olivér 6 éves korában már a 4. tesó :lol:
Apróbetüshöz meg:én 30 kg-val vagyok több, mint amikor a férjem megismert, Nálatok ennyire nem tragikus a helyzet, ahogy a fotóidon látom :wink:

benci

Benci! Sajna 4 tesó tuti nem lesz. Örülök, ha még 1 összejön!
Na, majd mutatok képet, hogy a lombikozás előtt milyen voltam.
O. meg cicifüggő. Az tuti.
Csajok!
Hogy lehet leszoktatni, hogy ne csak cicin aludjon el?

34-es ruha nem kell valakinek? Olcsón adom. Kiárusítok. hihi

Kép
hanna30

Hanna: naon jók a lagzis képek ;) Most olvastam az őrangyalos sztorit :shock: Anyai megérzés, örülök, hogy a jobb oldalon voltatok! Olivér jól van? Felsírt még?

Enyém gyerek kiordította magát a kiságyból cicizett, most meg itt ül az ölemben és olvassa, amit írok :evil:

biga.csiga

34? hi-hi-hi :lol: nem is hordtam olyat :D Bár XS-es gatyám volt még 20 évesen is, igaz csalóka, mert sztreccs volt ;)

biga.csiga

Kriszti!
Igen, azóta is felsír álmában. Képzelheted, mekkorát csattantak a kocsik a falban. Én is sírtam bevallom, annyira megijedtem.
Én 45 kg voltam a lombikok előtt. Na, most 58 vagyok és 74 kg-mal mentem szülni. Na, de majd ha nem szopiztatok fogyizok. Addig meg majd csak sötétben lesz szex. :)

Kép
hanna30

Hanna,
barátnőmék 8 évig vártak az elsőre, sok-sok inszem, lombik, stb., aztán a köv.3 évben 2 gyerek spontán...csak azért nem több, mert már 38 éves, nem merik a negyediket :D
30 éves koromig én is 34-36-os méret voltam...most meg le sem írom...viszont volt olyan az elmúlt pár évben, hogy kidobtam, elajándékoztam az összes kis méretet, berendezkedtem a 44-es méretre, aztán visszafogytam 36-osra :lol:Úgyhogy várj még egy kicsit... :) ...most sajna már nem félek attól, hogy a közeljövőben ruhatárat kell cserélnem megint :oops:

benci

Köszi, Hanna! Ez volt az egyik verzióm :) majd megkuksizom élőben :wink: :lol: :lol: :lol:
Apróbetűs: na ne már!!!!!
Holnap jövök, elragadott egy cicihuszár :lol: :lol: :lol: jó éjt!

Csöre
csöre74

Benci! Köszi a biztatást! Ez jól esett.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Futtában visszaolvastam....kűzdök ezzel a rohadt fogfájással, próbálom kibekkelni a hetet...azt mondta a doki hogy addigra elvileg majd hat az antibiotikum és akkor talán tudunk mit kezdeni de amég ilyen marha gyulladt addig nem....hát voltam már jobban mit mondjak. Rém kellemetlen ez a fogfájás........

Moffli: amikor nekünk nagyon kicsúcsosodtak a házassági gondok én is elkezdtem pszichológushoz járni. Nem azért mert küldött bárki hanem mert egyszerűen voltak dolgok amiket ki akartam beszélni magamból és volt amit nem akartam barátnak, rokonnak "kiteregetni" meg kíváncsi voltam egy kívülálló véleményére is.
Na azt nem mondom, hogy már nagyon egyenesbe jöttünk volna -bár kétségtelen tény, hogy jó irányban haladnak a dolgok- de a pszichológust megtartottam és hetente 1-szer elmegyek 1 órát monologizálni......
Megmondom őszintén, én imádok menni...annyi mindent látok másként, higadtabb vagyok, nyugodtabb, túllátok a saját nyomoromon....és sok minden egészen más világításba kerül pusztán attól, hogy hangosan kimondok dolgokat.
Szóval én bíztatlak,hogy menjél el minél hamarabb!!! Magad miatt, jót fog tenni!
Nekem voltak fenntartásaim amég nem jártam hogy ugyan milyen lelkibetegek járkálnak oda.....ma már tudom, hogy nem így van. Kiváló tapasztalataim vannak, engem megerősített a nagyon rossz időszakaimban, jót tett a gyerekekhez fűződő viszonyomban is meg a magamhoz fűződőben is, és ez utóbbi azt hiszem a legfontosabb! Ha az ember békében él önmagával akkor sokkal kevesebb baja lesz a világgal is.
Doki alatt kire gondolsz? A pszichológus az nem orvos. Pszichiáterre gondolsz? Melyikhez akarsz járni?

Zétényemnek kijött a második foga. A kis nyelvével folyton a 2 fogát nyalogatja, olyan helyes. Zavarja, hogy hirtelen valami lett a pici szájában.
Képzeljétek voltam ma a Müller drogériában, ma először, ilyen boltban még sosem jártam és annyi bébiételt láttam amit máshol nem. Olyan Hipp kajákat amit korábban sosem láttam pedig a nagyobb gyerekem is ette bőven.....
Volt valami ilyen kaja,hogy cukkinis paradicsomos tészta 4 hónapos kortól. Esküdni mernék hogy ilyet Soma evett annak idején, de biztos hogy nem 4 hónapos korától. Szerintem 6 vagy 8 hónapos kortól ajánlották ezt akkor. Igaz ezeken a müllerben kapható hipp kajákon csak ragasztott magyar nyelvű leírás van amúgy egy kukk nincsen rajta magyarul. Lehet hogy nem minden országban ugyanattól a kortól ajánlják ugyanazt a kaját?? Azért ez fura nem? Ráadásul tök ugyanazt a hipp üveges bébiételt.....
Meg vannak nagy kiszerelésű hipp gyümölcsök ami nem 190 gr hanem 250. Én ilyet sem láttam még.......
Bambultam a bébikaja osztályon egy jó 40 percet...jól elvoltam :lol:.

Barti: édik a gyerekeid! :)

KépKép
peni

Hanna,
melyik témában? :wink:
58kg?Ha ezt hamarabb írod, nem állok le itt Veled :wink: Én ebben az életemben már nem leszek ennyi, Te meg sírsz :shock:

Alvós éjszakát mindenkinek...meg magamnak is! :D

benci

Hanna: képzelem, nálunk kb. 2 hete szintén összement két autó a kereszteződésben, csak fal nem volt, hanem járdaszegély, az egyik autó fejreállt, de sértetelenül szálltak ki belőle (új suzuki swft volt). Pont etettem este, halljuk az óriási fékcsikorgást, aztán csattanások...

Benci: barátnődék :D Tök jó!

Na, megyek, megprónbáltam letenni Milánt, de nem alszik, csak nyíg, ha föléhajolok röhög :roll:

biga.csiga

Benci! Mindenben. :)

Peni! Na, kinézünk majd mi is a Müllerbe. Csak olyan de olyan messze van. :(

Kriszti! Jó altatást.

Na, én is megyek aludni. Jó éjt!

Kép
hanna30

Magdi és Enikő útmutatása alapján próbálkozom , hogy feltegyek képet a fiúkról.....azért jelentem be, hogy tudjátok mit bénázok itt össze, ha küldözgetem majd a próbálkozásaimat...előre is bocsánat :lol: :lol: :lol: . Kép Soma fiam

KépKép
peni

HÁt ezt nem hiszem el, sikerült elsőre....de ügyes vagyok....azanyja...... :lol: :lol: :lol: .
Somán látszik, hogy nagyon jó gyerek mi? :wink: :wink: :wink:

KépKép
peni

Szép estét!

Tündériek a babák! Ezek az evős képek :D

Peni, fogfájás :( Jobbulást! Zétény fogacskájához viszont gratula! Grat a képfeltöltéshez is! Ezentúl kérünk ilyet gyakrabban :) Soma milyen huncut :D

Tetyk, Magasabb dimenziós hang :D

[quote="Bogi"] írta:BogiTe mikor vizsgázol?
Bogi, egyelőre nem tudom... tanév elején kéne vizsgakurzussal, de mostanában egyre kevésbé tartom magam képesnek arra, hogy meg tudom csinálni :(

Csöre, Saci nagyon ari! Sima felületen is eszi a lábát? Enyim lány csak a hordozóban vagy a pelenkázón.

[quote="Sziszi"] írta:Sziszin a MT-t kétszer is visszahajtom, így nagyon jól kilát a lányzó.
Az ilyesmi nekem mért nem jut eszembe???
A fonalat már nem emlékszem mennyiért vettem, de úgy sem jössz ki sokkal olcsóbban, sőt :(

Napirend: este 8 körül fürdés, nekünk ennyit sikerült eddig megvalósítani. Szóval sehol nem állunk... bár nem is erőltetem. :oops:

[quote="Biga.Csiga"]K írta:Biga.Csigariszti: gart anyudnak. Hol dolgozik?
Köszi! A gázműveknél.
Anyum azt mondta szimpatikus (és helyes) fiatalember a férjed...

Bárányhimlő: én is kétszer kaptam el. Először kicsit, majd nagyon...

Batkata, gratulálok a négykézlábazáshoz! Mi most kicsit le vagyunk maradva :( No nem parázom, csak aggódom :oops:

Katuska, olvastalak és megéheztem-megszomjaztam :)

Moffli, sajnálom hogy nem javulnak a dolgok otthon apával :( Gyere gyakrabban, beszéld ki a depit, sokat fog segíteni! Kendőt/MT-t sikerült beszerezned, hogy tudj utazgatni? Gyere fel pestre és kimulatjuk a depit!

Pszichológus: én 17 éves koromban jártam, csak mert volt rá ingyen lehetőség, és kellett valaki "kívülálló", akinek beszélhetek mindenről. Nagyon jó volt. Mostanában nincs pénzem ilyesmire, de helyette blogot írok. Hasonló mértékben jót tesz, ajánlom mindenkinek!

Barti, látom már meg is van a bicaj :D Már többször akartam írni, annyira tetszik az életvidámság az arcodon mindig minden képen!

Hanna ez a motoros kép csúcs! És csinos vagy! Micsoda új vonalzó... Indul a kistesó projekt? :) 34-es ruhákat hordtál? :shock: A legvégső álmom a 36-os méret, de azt sem valószínű hogy valaha elérem :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.06.24 22:06-kor.
kisbogacs

Katuska, az imént gondoltam kommentelek az új blogodba... Eddig nem tudtam magamról hogy totál béna vagyok, de most kiderült: vagy 10 percembe telt mire rájöttem hova kell írni :oops: :lol:
kisbogacs

Hú, de sokat írtatok!

Hanna: 58 kg??? fú, én 68-nak is nagyon örülnék!!! mondjuk én akkor kaptam fel jópár kilót, mikor összejöttünk a párommal... amúgy én is szégyenlem magam a férjem előtt

Moffli: sajnálom az elhidegülést :( én rettegtem tőle mielőtt megszületett Kismanó, de szerencsére még jobb is lett a kapcsolatunk. A depiről is tudnék mesélni... kis pánikbetegséggel fűszerezve :? de szerencsére már nincsen :D legalábbis remélem.

Peni: én is el szoktam bambulni a babakaja osztályon :D párom meg sürget, hogy mit bírok annyit nézni ott

Na gyorsan megpróbálok aludni!!!

Szilvi
Kép
xania9

Moffli! nem kettőtöknek közösen kéne menni??? Peninek igaza van. Attól, hogy kimondod a problémákat máris más színben tünnek fel.

Kriszti! :) :) a végén még lehet lekvár lesz a szörpből mert leturmixoltam és most tök jó kocsonyás az állaga. Végül is az se rossz...még rengeteg meggyem van, úgyhogy kísérletezhetek bátran.

Hanna! 34-es ruha? Oylan van??? Nekm is 36-38 volt a méretem...volt. Mondjuk most 38-40 attól függ miylen fazon, miylen anyag.
NA gyorsan leírom ide mit kell tenni azokkal a kódokkal hátha más is beléjük akad.

Szóval kijelölöd az első sort, majd egy új lapon megnyitod. A rapidshare oldalán a free user-re kattintasz az órák alatt, maj kivárod az időt amit számol és a letöltéssel lemented. A következő kódsort kb negyed óra múlva tudod letölteni ugyanígy, de ha azt csinálod, hogy megszakítod a net kapcsolatot és a modemet is kikapcsolod 2 percre akkor elveszik az IP címed így mikor újra csatlakozol egyből tudsz megint letölteni. Ha olyan filmet töltesz le ami egy darabból áll csak épp részletekben van feltöltve oylan esetben elég az első rar fájlt megnyitni és nyitja magával a többit. Ekkor minden kódsort le kell tölteni mert különben nem fog megnyílni. Természetesen ha egy egy kód egy egy külön filmnek fele meg akkor letöltött rar fájlonként tudod megnyitni. Ha kell jelszó azt is mindig megtalálod az oldalon.
Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan!
katuska79

Benci! igen akkor készült az új blog mikor Máté nem volt itthon, egyébként akkor írom mikor alszanak, de sokszor nem is egyszerre hanem részletenként és amikor kész akkor teszem ki.
katuska79

Sziasztok,

Ülök a bevásárlólista fölött, és tipródok, hogy mit főzzek :roll: Nemfőzök!!! Hallod, Apa???

Moffli: Hű, azért remélem, csak nem lesz válás a dologból...A pszichológust mindenképpen ajánlom én is, nem a férjed vagy a házasságod miatt elsősorban, hanem saját magad és a kismanód miatt! Én is jártam, nem pszichológushoz, hanem egy ezoterikus dolgokkal foglalkozó nőhöz, de inkább a pszichológus munkája volt, amit csinált, semmi hókuszpókusz, kérdezett, hagyott beszélni, és rávilágított olyan dolgokra, amit egy ismerőstől nem fogadtam volna el. Összvissz 3szor voltam nála, amikor megkérdezte, hogy tényleg ennyire kell neked foglalkozni az anyád dolgaival és hagyni, hogy rád erőltesse, amit akar? Hm, nem....azóta nem is tudja, megvan a három lépés. Próbáld ki! És még gyere fórumozni, vezess naplót, írj blogot, járj el otthonról, ha megengedheted, néha lepd meg magad egy sütivel, egy bodyval Noinak, egy hajcsattal magadnak, minden ilyen dob egy picit a napodon!
Házasélet: nos, kedvem nekem sincs hozzá, legalábbis magamtól nincs. Én a hormonok számlájára írom. De amint a párom kezdeményez, utána meg már jó nagyon :oops:

Katuska: úgy tetszik a blogod! Főleg a változó kis képek :D
Ha nem nagy kérés, légyszi-légyszi, kérek egy sütés nélküli kekszes vagy babapiskótás recit! Nagyon köszi!

Babakaja: én is bambulok, pedig nem is esszük még...de mindig pipa leszek, hogy csomóba indokolatlanul cukrot tesznek meg olyanokat ajánlgatnak tök pici babáknak, amit nem is szabadna még :? Asszem én kotyvasztok, üvegest csak ha vendégség, utazunk, beteg leszek, kipurcantam, mittomén :roll: Aztán majd kitudja :roll:

Kinél van kistesó projekt??? Hanna??????????? :shock:

Kriszti: nekem is a csak mutatta, akinél vettem :) Addig abszolút szakszerűtlenül használtam :shock:

Batkata: jól értem, még nem esztek gyümit-főzit, csak szopiztiok, a manód jól gyarapszik, a doki meg tejpéppel tömné? Dobd ki, oks? :?

Csöre: Megvan a MT, olyan szép és stabil! Márti tegnap jót rötyögött, amikor Lillát a hátamra próbáltam felszerelni nála :D Emlékezett ám rád! Képeld, Norvégiában is árulni fogja a MT-át egy bababolt. Már el is vittek egy adagot!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Ma reggel arról beszélgettünk a párommal, hogy ezt a babát esetleg császárral kellene megszülnöm, hogy akkor egy kalap alatt megcsinálják az elkötést is. Van köztetek akit császároztak, írjatok véleményeket, mert szeretném tudni. Köszi előre is.
Móni.

manocskak

Móni: engem kétszer császároztak....normál hüvelyi szülésem nem volt. Hát nem tudom...mi érdekel a császárral kapcsolatban? Összehasonlítani én nem fogom tudni egy normál szüléssel.....
AZért kérdezd meg először az orvost szerintem mielőtt bármit tervezel, hogy egyáltalán van-e erre mód hogy ezért császárral szüld?

KépKép
peni

Hanna: 58 kg? (Én is annyi vagyok... és rettentő csinos.... na jó, azért nem rettentő csinos, de így, hogy már a harmadik, tudom hová tenni a dolgokat... pár hónap, és lemegy az a pocak rendesen, nyugi :wink: ja, persze, Apus előtt én is próbálom takargatni a pocakot....) Ja, és nem emlékszem rá, mikor voltam 34-es méret... 12 évesen? 10 évesen? Nekem dífolt nagy a sejhajom :lol: :lol: :lol:

Szilvi: emlékezett rám Márti? :shock: Hogyan? Ő nem ismeri a Csöre nevet, és nem mondtam neki, hogy babanetezek :shock:
(lassan százalékot kérhetek tőle, annyian mentek hozzá :D)

Kriszi: Saci bárhogy bekapja a lábacskáját, a kádban is szokta :D És köszi :D

Megyek meggyes lepényt sütni :D Nekünk is van ám, egyelőre fagyasztom, mert azért nem rengeteg, egy 5 éves fácska... Olyan 4-5 kiló jött le róla.

Peni: ügyes vagy :D Nagyon helyes gyerek Soma :D
FOgad remélem, jobban van.

Moffli: sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok, remélem, olyan megoldásra juttok, amiben mindketten megnyugodtok...

Csöre
csöre74

Hipercuki és hiperhuncut babók és gyerkőcök!

HA-s cuccok recept nélkül: furcsa módon az Árkád alsó szintjén levő Rossmannban szoktam ilyen kincsekre bukkanni. De állítólag a gyógyszertárban is meg lehet venni, csak drágább (jóval). A kevéssé kifosztott drogériák és hasonló boltok lehetnek nyerők még.

Müller: én is bolyongtam benne, a bébiételek tényleg nagyon izgik! Volt egy csomó olyan, amit sehol másut nem láttam... de most mintha kezdenének megjelenni másutt is. Lehet, hogy a Müller néhányra hamarabb mozdult rá? Persze ez csak teória.

Pépevés:
Viola inkább a kanál helyett a csőrös poharat preferálja úgy, hogy a gumi szelep ki van szedve (értsd, így jön mint 'állat :twisted: ), kortyolgatja. Lehet, hogy a kanállal az a baj, hogy túl lassú és kis adag :D

Ma névnapunk van! Viola névnap- az első :D (decemberben is van Viola, de nem tolok ki a Kisasszonnyal :D )

Ja, és tegnap óta mi is pörgünk-forgunk, pont úgy, ahogy mondtátok :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Csöre! én a husit tettem a rétesbe:) álltam a hűtő előtt, hogy mit tegyek még a sajton kívül a karajba és megláttam a rétes lapokat. Becsomagoltam vele őket, most sülnek a kis csomagocskák. Kíváncsi leszek mi lesz belőle. A maradék lapokat meg betöltöm meggyel. A husi mellé meg zacsiban sült fűszeres krumpli lesz.

Sziszi! mindjárt átlapozom a füzetem valami kekszes receptért. Régen csináltam...ha más nem akkor dobj össze egy adag kókusz golyót vagy tiramisut:)
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?