Sziasztok!
De jó, hogy ilyen hamar elvonult az eső! Bár már az ajtóból fordultunk vissza ebéd után a Lányokkal, nem mertem nekiindulni a városnak Apa névnapi ajándékáért, annyira dörgött az ég. És ráadásul autónk sincs, mert elvittük karosszériáshoz (10 éves Ford, sajna eléggé rozsdásodott), Anyuékét kértem el, de az idő közbeszólt. Hát akkor majd hétfőn, de az az utsó pillanat lesz, aznap lesz a névnapja.
Natit ma alig bírtam letenni aludni délután. Bár képzeljétek, hétfő óta FELÁLL a kiságyban, azóta ezt gyakorolgatja, hullafáradtan is csak kapaszkodik fel. Most itt alszik a nappaliban a földön, egy pléden, mert Lilit sem hagyta fent aludni. Pedig éjjel is volt zombisodás, egyre korábban ébred éjjelente és cicit követel. Pedig mostanában hajnali 5-ig is bírta többször, tegnap meg már éjfél előtt fent volt és nem volt hajlandó visszaaludni. Felváltva simiztük, homeoztuk, Dentinoxoztuk, 2 előtt aludt vissza, onnantól viszont 6-ig.

Akkor cicizhetett. Gonosz Anya voltam

, kíváncsi vagyok a mai éjszakára.
Ancsi: Dorka nagyon édes, tényleg olyan kis huncut nézése van

Szurkolok, hogy minden OK legyen a dokinál. És nagy-nagy gratula a jogsihoz!
Anyany: Nagyon boldog szülinapot Zsófinak!

Igazi kis fotómodell, azok a gyönyörű szemek...
Winchi: Matykó is naggyon helyes, és milyen kis ügyes! És nyugodtan hozzál csak képeket róla, akár napjában többször is!
Zsófia: nagyon szépek a Te lánykáid is! Szerintem ha Zsófi egyedül feláll, akkor már hagyhatod, nem lesz tőle baja.
Sarmon: sajnálom a rossz híreket

Bár Lili nálam szinte sosem hízott rendesen, ezért kezdtük 5 hónaposan a főzit, de utána sem vitte túlzásba. Viszont a tápit megúsztuk, volt tejem rendesen, csak valószínűleg nem eléggé tápláló.
Holnap szülinapi buliba megyünk az unokatesómékhoz, az ünnepelt kislány most van túl egy kemoterápiás kezelésen, rekeszizom-rákja volt.

(5 éves) Most elvileg jól van, de szegénykémnek kihullott a haja meg jól lefogyott. Vasárnap is találkoztunk velük, a betegség óta először, és olyan büszke voltam Lilire, mert csak egyszer kérdezte, miért nincs haja, de aztán olyan jól eljátszottak, öröm volt nézni őket. Féltem, hogy esetleg ijesztőnek találja majd, de ezek a kicsi gyerekek még annyira romlatlanok, nincs bennük semi előítélet, ilyesmi. Alig várja a holnapi bulit és egész héten rajzokat készít a kislánynak.
Na, lelövöm magam, lassan Apa is itthon lesz, megyünk bevásárolni a névnapozásra.
Szép hétvégét,
Katinka