A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » *SOS* Székesfehérvári lelkiismeretes elérhető nőgyógyász

Sziasztok!

Zsófia szépek a lányaid!

Sarmon vigyázz magadra, nem ér ennyit szerintem a fogyás, majd fogy kicsit később.

Ancsi remélem nem lesz nálad semmi gond és Dorka is hamar túl lesz a fognövesztésen!
A koncertre jó hogy mentetek kell a kikapcsolódás :lol:

Mi jól elvagyunk tesómat hazaadták a rehabból és vele meg a kisöcsémmel vagyunk napkozben anyuék dolgoznak.
Matyinak itt van hálós járókája, tök jól megszokta és élvezi a nagyszobában a hatalmas szőnyeget is, forogvan már tök gyorsan közlekedik. De már alakulgat a kúszás is és egyre hosszabb ideig bírja négykézláb ma már hintázott is :lol:
Csináltam képeket is majd holnap megbütykölöm apu gépét, hogy fel tudjam rakni.

Írisz boldog hófordulót!
:lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Csajok hova lettetek?

Már alig jön ide valaki...

Mancsa nyaral, anyany családozik meg én is de a többiek??? Azt nem hiszem el hogy mindenki strandol ebben a szuper időben :evil: :lol:

Kép
Huncutka :lol:
Kép
Így kapaszkodik már a járókába :shock: :D

KépKép
winchi

Winchi: én itt vagyok! :)
Matykó nagyon ügyes már, emlékszem Dorka is így kapaszkodott, aztán ülve, és egyszer megmutattam neki, hogy fel is tud állni, ha ott kapaszkodik, na onnantól nem volt többé ülés.... :)
Matykó is így felhúzza a nóziját? Dorka is szokta! :)

Tényleg többiek hol vagytok???????

KépKép
ancsi_pancsi

Ja, én is remélem, hogy nem lesz semmi komoly. Nem szeretném, de majd pénteken már okosabb leszek, lehet csak a maradék tejci maradt bennt, és az gyulladt be..... :oops:

KépKép
ancsi_pancsi

Nagyon szomorú vagyok.
Védőben voltunk,a gyanúm sajna beigazolódott,Írisz nem hízott 4 hete semmit.Kaptam egy hét haladékot még,hogy próbáljak több főzeléket,napi kettőt beletuszkolni,ha nem megy sajnos tápszert kell adni pótlásnak.Valamint ajánlotta a Védőnő a görögszéna magot,mint tejserkentőt.Hallott már valaki róla?
A másik meg:megnézettem Jázmin szemét csak ilyen gyors szemeltakarós mószerrel,sajnos a legkisebb feketekezet nem látja,el kell hogy vigyem szemorvoshoz.Mi jöhet még???? :cry: :cry: :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi!
a görögszénamag jó!
olcsó is. a more milk plus kapszula egyik hatóanyaga.
én próbáltam. több lett tőle a tejcsi.
és nem bántja a babát sem.

nekünk is kell majd a szemészet. én szemüveges vagyok 4éves korom óta, majdnem műtöttek is. de azt szerencsére megúsztam.
nagoyn remélem, hogy Zsófi nem örökölte ezt a szörnyűséget.

winchi!
vagyok, csak lustán olvasni szeretek inkább! :oops: :oops: :oops:
Matykó nagyon édi!

köszönjük a köszöntéseket!

s.zsófi!
gyönyörüek a lánykáid!
Vendég

Kép Kép

Kép
Kép
s. zsófia

Itt a bilis kép.
A másikon meg a maminál a pötyi kutyával.

Kép
Kép
s. zsófia

Pici Zsófi ilyen ügyesen ül?
Hány kiló?Jó evő?Miket eszik?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A 7 hó. vizsgálaton volt 8.71 és 71 cm.
Nagyon ügyin csücsül egyedül söt ugy felál aminek még nem igazán örülök ezért nem igen hagyom csak mindig egy picit.

Sajnos 4 hó ugy döntött nem szopizik üvöltött nem kapta be a cicit súlya neki is beált és jött a tápi :cry:
Reggel tápszer
Tizórai gyümi ( alma banánal a kedvenc,de barack körte)
Ebéd fözelék
Uzsi tejpép vagy tápszer attól függ milyen napja van nem mindig akar kanalazni
Vacsi tápszer
és 1-3 körül még egy tápi probálom leszoktatni cumi ha nem jön be kap vizeckét amivel kicsit elvan és kéri a kaját ami után alszik rendesen.
Szerintem nem eszik egyszere sokat tápiból 150 ml általában fözi is kb ennyi, gyümi 100 ml körül.
nekem az a bajom,hogy nem akar inni.
Pohárból hajlandó és csak pár kortyot utána elöki legyen az viz,tea,gyümilé stb. :cry:

Kép
Kép
s. zsófia

Persze a mi kajcsink jobban izlene néha ha olyat eszünk kap kicsi kosolót hát amit lerendez,hogy kére még... :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Napközben elegek neki a fözelék,gyümölcsök?Mármint csak reggel és este kell neki tápot adni?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Napközben elegek neki a fözelék,gyümölcsök?Mármint csak reggel és este kell neki tápot adni?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Igen ezt is a végén már ö nem kéri. Habár tejpép helyett még töbször kap tápit.
Egy nap éjjeli evésel is ugy 5-6 dl tápit iszik plusz fözi,gyümi!
Írisz mennyit eszik? Milyen gyakran? Tudom még szerencsére szopizik.

Kép
Kép
s. zsófia

Ez a 90 napos diéta ez,hogy van???
Mert a mérleg nem akar mozdulni :cry: és vagy 20 kg meg akarok szabadulni,de legalább is 15-tól biztos.

Kép
Kép
s. zsófia

Ja és mekkora Írisz?

Kép
Kép
s. zsófia

Mondjuk van,hogy fözi után 1-2 ó megiszik egy dl tápit ezt akkor adom neki mikor már nagyon nem iszik.

Kép
Kép
s. zsófia

Jó reggelt!

Ancsi néztem a képeket az iwiwen, hogy mennyit változik Dorka is :lol: Úgy veszem észre, hogy ahogy közeledik az 1 éves kor már nem babás az arcuk sem, kezd komoly kiscsajszi lenni :lol:

Sarmon sajnálom remélem behozzátok a lemaradt hízást!

Zsófia nagyon szépek a lányok az a kutyaölelgetős kép nagyon aranyos!

Előre is bocs de megint hoztam egy Matyi képet, telerakom az oldalt vele.. :oops:
De négykézláb áll :lol:
Kép

KépKép
winchi

Matyi nagyon ügyes :lol: Nemsokára kergetheted :wink:

Megyek altatok és megyünk vasárnapig anyuékhoz.
Ancsi gratula a jogsihoz ügyi vagy!!!

Kép
Kép
s. zsófia

hoztam képeket a szülinaposomról!
csigagolós Kép
hercegnős-retrós
Kép Kép
1évesem!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsófi: kicsi Zsófid jó kis pocós, jó husiban van, és nagyon ügyesen ül a bilin! :)
Dorka is nagyon édi a kutyussal. Ne aggódj az ivás miatt, tudja ő, hogy mennyi kell neki. Dorkám is volt, hogy nem akart inni, most meg olyan, mint a kacsa. Lehet, ha bejön a nagy meleg majd többet iszik ő is.

anyany: Nagyon szép az 1 éves kis hercegnő!Nagyon bájos, ahogy a kanapé mellett áll. Mintha tudná, hogy fényképezik, és pózolnia kell. Meg kell zabálni.

winchi: Matykó is nagyon cép, és milyen ügyes. Nemsokára szaladhatsz utána. Igen, már én is figyeltem, hogy nem is annyira babás már, hanem olyan kiscsajos. És apával is azt beszéltük, hogy hétről hétre teljesen más az arca. Mindig más....a múltkor nézegettük a 1-2 hós képeit, mintha nem is a mi gyerekünk lett volna.... :)

Sarmi: remélem nem lesz gond Jázi szemecskéjével! Én már azt hiszem olvastam erről a görögszéna magról. Azt írják jó, egy próbát megér....

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Nagyon huncut
Kép Babázunk

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

De jó, hogy ilyen hamar elvonult az eső! Bár már az ajtóból fordultunk vissza ebéd után a Lányokkal, nem mertem nekiindulni a városnak Apa névnapi ajándékáért, annyira dörgött az ég. És ráadásul autónk sincs, mert elvittük karosszériáshoz (10 éves Ford, sajna eléggé rozsdásodott), Anyuékét kértem el, de az idő közbeszólt. Hát akkor majd hétfőn, de az az utsó pillanat lesz, aznap lesz a névnapja. :roll:

Natit ma alig bírtam letenni aludni délután. Bár képzeljétek, hétfő óta FELÁLL a kiságyban, azóta ezt gyakorolgatja, hullafáradtan is csak kapaszkodik fel. Most itt alszik a nappaliban a földön, egy pléden, mert Lilit sem hagyta fent aludni. Pedig éjjel is volt zombisodás, egyre korábban ébred éjjelente és cicit követel. Pedig mostanában hajnali 5-ig is bírta többször, tegnap meg már éjfél előtt fent volt és nem volt hajlandó visszaaludni. Felváltva simiztük, homeoztuk, Dentinoxoztuk, 2 előtt aludt vissza, onnantól viszont 6-ig. :shock: Akkor cicizhetett. Gonosz Anya voltam :oops: , kíváncsi vagyok a mai éjszakára.

Ancsi: Dorka nagyon édes, tényleg olyan kis huncut nézése van 8) Szurkolok, hogy minden OK legyen a dokinál. És nagy-nagy gratula a jogsihoz! 8)

Anyany: Nagyon boldog szülinapot Zsófinak! :D :D :D Igazi kis fotómodell, azok a gyönyörű szemek... :D

Winchi: Matykó is naggyon helyes, és milyen kis ügyes! És nyugodtan hozzál csak képeket róla, akár napjában többször is! :wink:

Zsófia: nagyon szépek a Te lánykáid is! Szerintem ha Zsófi egyedül feláll, akkor már hagyhatod, nem lesz tőle baja.

Sarmon: sajnálom a rossz híreket :( Bár Lili nálam szinte sosem hízott rendesen, ezért kezdtük 5 hónaposan a főzit, de utána sem vitte túlzásba. Viszont a tápit megúsztuk, volt tejem rendesen, csak valószínűleg nem eléggé tápláló.

Holnap szülinapi buliba megyünk az unokatesómékhoz, az ünnepelt kislány most van túl egy kemoterápiás kezelésen, rekeszizom-rákja volt. :cry: (5 éves) Most elvileg jól van, de szegénykémnek kihullott a haja meg jól lefogyott. Vasárnap is találkoztunk velük, a betegség óta először, és olyan büszke voltam Lilire, mert csak egyszer kérdezte, miért nincs haja, de aztán olyan jól eljátszottak, öröm volt nézni őket. Féltem, hogy esetleg ijesztőnek találja majd, de ezek a kicsi gyerekek még annyira romlatlanok, nincs bennük semi előítélet, ilyesmi. Alig várja a holnapi bulit és egész héten rajzokat készít a kislánynak.

Na, lelövöm magam, lassan Apa is itthon lesz, megyünk bevásárolni a névnapozásra.

Szép hétvégét,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

katinka: olyan szörnyű ez az egész. Olyan szörnyű ilyet olvasni. 5 éves kislány, és már ilyeneken kellett keresztülmennie. Jajj, remélem, hogy már meggyógyul. Szívemből kívánok neki nagyon-nagyon jó egészséget, és mielőbbi gyógyulást. A szívem szakad meg, mikor ilyeneket hallok, látok. Jó bulizást holnapra, próbáljatok sok-sok boldog percet szerezni a kislánynak! :)
Lili okos kislány, és nagyon aranyos, hogy rajzolgat a kislánynak.
Köszi, a gratulációt, elég későre van ma időpontom, jól be is vagyok tojva. Remélem nem lesz gáz. Majd holnap megírom mi volt.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok! Hazaértünk már délre, nagyon szupi volt! Majd jövök és mesélek, meg képeket is hozok, csak most teregetem a 3. adag ruhát. Ha nem alszom el este a gyerekekkel, akkor jövök.
Vendég

Sziasztok!

Nati feláll? Azta mindenit :lol: Lili meg egy tündér, hogy ilyen jól kezeli a másik kislány betegségét, biztos a kislánynak is sokat jelent! Gyors gyógyulást neki!

1 éves Zsófi nagyon nagyon helyes! Az a pózolós kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka pedig micsoda gondos anyuka a babájának! Mondom én, hogy jól választottunk :wink: :lol:

Mancsa kiváncsi vagyok merre jártatok, mit láttatok :wink:

Matyi mai húzása az iwiwen megtekinthető :wink: Illetve az egyik, a másik az volt, hogy egyedül felült 8) Feltúrbózta magát, minden nap produkál most valamit, így folytatja a héten még fogat is növeszt :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Rossz volt a gépünk :( Már hiányoztatok :lol:

Ancsi:Gratulálok a jogsihoz,nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Mi volt a dokinál?Remélem nincs semmi gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dorka nagyon édes!!!!!

Katinka:De aranyos Lili :D remélem jól sikerült a szülinapi buli.Nati milyen kis ügyes :D

Winchi:Tegyél csak fel jó sok képet Matyiról olyan édes :D :D :D :D
Képzeld a Hannusnak már bujik a második foga már az is kinnt van.

Anyany:Nagyon édes az egy évesed,nagyon boldog szülinapot kiívánunk neki :D :D :D :D :D :D :D ,így megkésve :oops: Anyós házát sikerült eladni?

Mancsa:Hol maradnak a képek?????????????Remélem jól éreztétek magatokat :wink:
Vendég

Sziasztok!

Voltam dokibácsinál, csütörtökön megyek mammográfiára, és utána vissza kell mennem hozzá. Megnézte, megtapogatta, de nem mondott konkrétan semmit, majd csütörtökön okosabb leszek. Még mindig be vagyok tojva.

Holnap okmányirodába megyek intézni a jogsit. Már alig várom, hogy a kezembe kapjam...

Lara: jó hogy jöttél, már hiányoztál!!!

Winchi: tetszik Matyi alkaítása. Nagyon édes! Érdemes megnézni! :)

Mancsa: gyere, ha van időd!!

Gégéé!!! Mi van veled???? Hiányzol ám!!!! Tessék jönni!!!

És többiek is!!! Irrgum-burrgum!

KépKép
ancsi_pancsi

Szia Ancsi!Biztos nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!!!!!Akkor a doki nem érzett semmit?Jaj remélem.Szorítok neked!
Szóval akkor csütörtökön már te vezetsz? :D
Én is be vagyok tojva nagyon Hannust pénteken visszük vissza pestre a szemészetre mert az egyik szeme még könnyezik de már nem annyira beszéltem a doktornővel azt mondta hogy megnézi és átfecskendezi neki,azt mondta hogy biztos valamennyire meg van nyílva a könnycsatorna de jobb ha most megcsinálja.
Dorka mindjárt 1 éves :lol: lesz szülinapi buli?
Vendég

Hello csajszik!

Lara úgymond de jó, hogy "csak" a gépetek volt rossz és nem ijesztettünk el semmivel :lol:
Gratula a fogacskához Hannusnak, van remény hogy előbb illetve inkább már utóbb de lesz a fiacskámnak is :lol:
A szemészhez drukkolok, remélem nem fog ez az átmosás fájni a kicsi lánynak :wink:

Ancsi hajrá a jogsival :lol: A vizsgálathoz szorítok nem lesz semmi baj de az alapos kivizsgálás sose baj.
Tényleg jönnek sorban az első szülinapok mit kapnak a gyerkőcök?
Elárulhatjátok ám nem mondom el egyik ünnepeltnek sem :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!
Sajnos elég rossz hírekkel jöttünk a szemésztől.
Jázminnak 50 %-os a látása.
Szemüvege lesz.
Kaptunk cseppeket,amit csütörtökig kell neki csepegtetni,a pupilláját kell tágítani,és csüt. délután megyünk vissza ,akkor nézi meg műszerrel is a pontos dioptriát.
Annyira gyomoridegem van,vettem tápszert is,mert ha most nem apad el a tejem akkor soha! :roll:
--------------------------------------------------------------------------------

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jaj Sarmon nagyon sajnálom :cry: Én elég magas dioptriával élek elég elkeserítő, hogy pici babának is ilyen gondja van :cry: Nálatok örökölhette valahonnan?

KépKép
winchi

Nem kell messzire menni,én is szemüveges vagyok.
Én inkább azon aggódom szegény Jázmin eddigi életében mit láthatott a világból.
Ezért volt a közeli tv nézés,meg a sok elesés,megbotlás. :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Jaj szegény Jázi :( neked is már ilyen korán volt szemüveged?Az 50% már biztos?

Winchi:Ne izgulj Matyinak is lesz foga :D Nagyon félek a pénteki naptól az tuti hogy üvölteni fog a Hannus ha lefogják :cry: :cry: :cry: Állítólag nem fájdalmas a beavatkozás de gondolom azért nem éppen kellemes. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.29 21:53-kor.
Vendég

Sarmi: szegény Jázi! 50%??? És ez nektek tűnt fel, hogy nem jól lát? Még jó, hogy kiderült most és nem később a suliban. Ez javulhat?

Lara: nem lesz semmi baj!!!! Szorítok nektek!

Ancsi: gratulálok a jogsihoz!

Tünci: de jó, hogy megmutattátok magatokat! Hogy neked milyen kedves arcod van! Örülök, hogy taliztatok és természetes, hogy kavarognak bennetek a jó és rossz érzések, hiszen nem semmi miken mentetek keresztül mindannyian.

Winch: Dorkának sincs még foga, mindenki ezt kérdezgeti tőlem, hogy hány foga van, én meg azt mondom, nem lesz foga, protkója lesz. Nektek van borostyán láncotok? Vagy nem jól emlékszem?

Jövök majd lányok a nyaralásos beszámolóval, csak tegnap migréneztem, Dorcsika meg éjjel pörög, mint a csocsóbábu. Most is 8-kor elaludt, most meg játszik. Kiváncsi vagyok ha elalszik mikor kelünk, tegnap éjjel fél 4- 6-ig fent voltunk.
Vendég

Szia Mancsa!Várjuk a beszámolót :D majd ha lesz időd ,ma a Hannus is korán kelt aztán mellettem aludt még 1,5 órát ilyen még nem is volt :D
Vendég

Sziasztok!!

jó rég nem voltam már, ezért nemigen tok visszaolvasni, így most csak magunkról...

Miló már szépen feláll, egyre biztosabban álldigál, bár egyre többet esik-kel, ma is beütötte a száját és ráharapott a felső ajkára, vérzett is neki, jól meg is ijedtem, men tudom ha komolyabb baj történne, hirtelen hová mehetnék vele, mert a gyerekorvosi rendelő is min. negyed óra autóval :shock: :shock: elég elkeserítő így :cry: :cry:

letoltuk a haját, kis kopcser lett, de nagyon izzadt, annyit melózik, h csurom vizesre leizzad édesem, persze a lakás is elég meleg :shock:

Winchi: Miló most lesz egy éves vasárnap, mi a nagyszülőkkel közösen átalakítható bébi triciklit veszünk neki, kap még rucit tőlünk és egy nagy piros pöttyös labdát, mert most a labdák a nyerő játékok :lol: :lol:

pár képecske :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
naspolyácska

Sarmon: sajnálom, h Jázmin szemüveges lesz, én is az vagyok, bár alacsony a dioptria, de nélküle én sem látok már semmit sem, megszokják hamar, ne aggódj, jobban fogja magát utána érezni, h élesebben látja a világot és te is nyugodtabb leszel, h nem esik el annyit!!

mi is tápizunk már, és utólag rájöttem, h nem kellett volna annyit görcsöljek a szoptatáson, szépen megissza a tápit reggel-este, tudom mennyit iszik, és azt is h a 6. hó után már az anyatej nem tartalmaz annyit tápanyagot, ami neki kell, inkább csak szomjoltó szerepe van. a meghitt szoptatás....hát, nálunk a szoptatás sosem volt meghittnek mondható, végig ficánkolt, sírt a cicin, durván hasfájós volt, üvöltve sírt 5 hónapos koráig, amikor elkezdtük a hozzátápit, majd a végén már harapott is...szval most h már nem szopizunk, vhogy megkönnyebbültem én is, nekünk jobb így. és így is szerencsés vagy, hisz 7 hónapig szopiztatok, ami nagyon szép!!! :lol: szval fel a fejjel, ne keseredj el!!! :wink:

Kép
naspolyácska

sarmon!
nagyon sajnálom szegénykémet.
szörnyű szemüvegesnek lenni olyan kicsin. én is 4éves koromtól szemüveges vagyok. :(
Vendég

naspi!
milónak boldög szülinapot, ha addig nem jönnék!
merrefelé laktok pesten? remélem valami szép és elég jó környéken.
édesek a képek!
Vendég

gyorsan magunkról is.

a héten még anyuméknál. apátfalván(makó mellett van).
nagy udvar, szép ház. egy hátránya van a pici lakással szemben. ott jobbra balra, előre meg hátra is két lépés szinte az egész, belátom az eégszet. na itt nem...
van is sértődés, ha nem tud valaki ugrani, ha dolgom van, mert akkor kiságy a vége.
Zsófi ezerrel tanulgatja a járást. ha olyanja van, mászik, de ha ahhoz van kedve, akkor fogja a kezem és húz.
a hugom cicája már menekül előle, mert amint meglátja sikít és szalad, hogy megdögönyözze. :)
kiabál a kutyának, megszagolgatja a virágokat.
új szavak az anya=ana, néni, hammamm, nem mellé a mama és a tata. a hugom, aki Kata, Hata lett. a cica nyáá=nyau, az autónak meg berreg. mindenkinek puszikat küld, de nincsen kedve integetni.
hihetetlenül rosszul eszik. tegnap is meg ma is az ebéd kimaradt, valami picit evett csak az enyéből, meg ma dinnyét is. tegnpa meg bulátát. uzsonnára kapta a főzeléket, de már olyan éhes volt, hogy alig kellett vele játszani. ez kb 4órával volt ebéd után. és aldut is. nem éheztetem. :oops:
pár napja ügyeletre mentünk, mert egy délután akármit adtam neki, mindent kihányt. semmit nem találtak, de ezóta nincse baja.
Vendég

sarmon nagyon sajnálom :cry: Hogy vetted észre,hogy valami gond van?

Anyany hát igen mi is sokat voltunk anyuéknál mostanában és Zsófi nagyon megszokta ,hogy valaki mindig fogja,ugrik. Most kicsit hisztis ithon,de majd visszarázodik.
Ha sikerül végre eladni anyós házát hova fog menni?

Milánnak milyen jó lessz a melegbe :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi!
hát anyós majd pestre megy a másik fiához. kifizetik a hitelt a házon, megfelezik a maradékot, valahogy úgy, hogy nekünk is fussa egy lakás önrészére. ez a terv. és DEJÓLENNE, HA MÁR OTT TARTANÁNK....
Vendég

Anyany: remélem, hogy sikerül eladni a házat, szurkolok nektek! Jó, hogy jöttél. Zsófi nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent mond. Nálunk most az új szó a paprrru=papucs, anananaaa=anya
Dorka is elég rossz evő mostanában, és ráadásul a napközbeni alvás is csak fél órás hiszti, és üvöltés után sikerül. Dorcsi is húzza a kezem, hogy sétáljunk, csak közben a háztartás marad el.... :)
Még jó, hogy nem volt komoly ez a hányós dolog.

naspi:hogy mekkorát nőtt ez a fiúcska. Szupi ajándéka lesz szülinapra! Nagyon vagány lett az új sérója! :) Édes nagyon. Dorka is izzadós, dehát azért az ő haját mégsem nyírhatom le ilyen picire :) (pedig már megfordult a fejemben... )

Sarmi: sajnálom szegény Jázit. 50% nagyon sok, és ez javulhat? Mit mondtak? Hogy vettétek észre? Ne idegeskedj, az nem tesz jót, se neked, se a tejcinek, se a gyerkőcöknek!

Lara: kösz, hogy izgulsz értem, majd írok, hogy mi volt csütörtökön, sajna még nem én vezetek, mert kb. 2 hét mire megjön a jogsi postán... :roll: Képzeld dokibácsink befesttette a haját.(Nekem ősz hajjal sármosabb volt :)) Amúgy néztem a fia fennt van iwiw-en, tiszta apja az a srác. És most ezzel a hajszínnel teljesen hasonlítanak egymásra :):)

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi!
köszi, köszi.
ez az evés dolog nagyon aggaszt. de a védőnőm megnyugtatott. ilyenkor nem lehet őket megtömni. ha nem eszik de jól van, nem kell aggódni. ha baj van meg észrevesszük.
anyum is ugyanezt mondta, pláne meg is tapasztalta, mert én is nagoyn rossz evő voltam.
imádom ahogy beszélnek. ahogy formálják a pici szájukat, aztán meg alami sikerül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

altatás: napközben ringatom, megölelgetem, utána leteszem és kijövök. ha nagyon sír és követel, akkor még bemegyek és kiveszem. de általában már nem kell.
egszer vagy kétszer alszik. ha egyszer, akkor néha 2órát, ha kétszer, akkor két rövidebbet.

este ringatva, énekelve. mindig ugyanaz a rituálé. a héten nem mindig jött be. ma pl úgy aludtunk, hogy feküdtünk az ágyon és simogattam a buksiját. két napja az éjszaka közepén oda kellett vennem magamhoz, mert akiságyban nem maradt.
gyerek középen anyja mellette. amikor elzsibbadtam, akkor átmásztam a másik oldalra. :lol:
nagyon jó volt, de amikor mozdult felriadtam, mert féletem, hogy leesik. egyébként ,meg olyan jó volt hogy ott volt mellettem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ma kellett menni védőbe méreckedni,Írisz egy heti hízása 7320-ról 7510-re,és71-ről 72 cm-re változott.Meg vagyunk dícsérve,nem kell tápi!!! :lol:
Én meg kapásból beszereztem 2db 350 grammost! :shock:
Na majd megisszuk kávéba... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ma kellett menni védőbe méreckedni,Írisz egy heti hízása 7320-ról 7510-re,és71-ről 72 cm-re változott.Meg vagyunk dícsérve,nem kell tápi!!! :lol:
Én meg kapásból beszereztem 2db 350 grammost! :shock:
Na majd megisszuk kávéba... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi!
ügyesek vagytok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt! :lol:

Sarmon gratula a hízáshoz ügyesek vagytok :lol: Add a macskáknak a tápit :wink: Majd írj mi volt ma a szemészeten, drukkolok Jázminnak!

Naspi Milán nagyon helyes! A kockaevős kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó lett a haja :wink:

Képzeljétek tegnap délután fürödtünk a medencében és fél 7kor Matyi már éhes volt és álmos, behoztam, hogy akkor 1 órával hamarabb alszik. Lefürdettem, tápi, beájulás majd 3/4 óra múlva közölte hogy ő kialudta magát :roll: Így 9ig fent volt elszórakoztatta a közönséget majd még egy kis tápi és akkor ájult be. Ilyet még nem csinált de biztos melege is volt, itt anyuéknál a tetőtérbe jó kis szauna van.

Látom a kislánykák már elkezdtek beszélgetni én is kiváncsian várom milyen lesz amikor elkezd szavakat formálni ez a pici száj :lol:

Anyany az összebújással én is szoktam így lenni, hogy de jó amikor ott szuszog mellettem de elaludni meg nem tudok úgy, így kicsit megszeretgetem aztán megy vissza a kiságyba, ő is nélkülem tud jól aludni, nincs hozzászokva, hogy velünk alszik.

KépKép
winchi

Sziasztok!

Kiköltöztünk Réka szobájából, külön szobában alszunk! Ez így sokkal jobb mindenkinek, már zavartuk egymást. Az első külön alvós éjszaka is csak engem viselt meg, én alig bírtam aludni. Pedig azt hittem Rékának fogunk hiányozni, de nekem hiányzott a kismanó!

Strandolásra is felkészültünk, van már úszópelus, úszóbugyi, úszógumi, jó idő is, csak apa nincs itthon sosem. Azért jó lenne, ha hétvégén kicsit el tudnánk menni strandizni.

Réka most már teljesen szétszedi a habtapit, pedig azt gondoltam ez jobb, mint egy szőnyeg, mert könnyebb tisztán tartani. De ehelyett valami más kell. Valami kell, mert laminált padló van, és az hideg. Kinél mi van?

Mancsa: merre voltatok nyaralni?

Ancsi gondoltam rád ma, majd írj mi volt a dokinál!

Lara nektek meg holnapra drukk!!!

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?