A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető!!! :lol: :lol: :lol:
Most már végre jónak kell lenni a vérvételnek ennyi laptetővel.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Chilike! Én is kontrolláltam. Jelentem, ez csíkos, mint állat (zebraló)! :lol: Menj nyugodtan, de azért lightosan közlekedj!!!!! Vigyázz Magatokra!

Katás! Még nem adok, csak tejcit (6hónapos koráig). Kérek a haladból! Amikor írod, mindig úgy ennék. A többiből is kérek szépen! :oops:
A kabalád már itt leledzik, csak hogy jut el a postára? Igyekszem megoldani, ígérem! :D

Kitti! Ne legyél letörve, mert aki fagyiként marad, az tényleg igazán tököske és életképes!!!!! Ki tudja, miért lett így, lehet, hogy valami rosszat így tudtatok elkerülni. A vége jó lesz, ígérem!!!

Julcsim! Hidd el, rendben lesz minden!!!!!!!!

Csome! Holnapi HCG-hez megy a drukk ezerrel!!!!!!!! Bocsi' a Férjedtől, de lányt érzek most. Még Agnes üzenetében is a "kicsike" helyett kislányt olvastam.

Szimbalány! :D

Kép
bodza2005

Moncsiga: ++++++++++++++
Bodza: Remélem jó híreket hozok holnap. (Csak halkan, ha lesz baba én is inkább lányra tippelnék!)
Rencsi: Milyen ruhákat vettél?
Vjulcsi: Ne félj, minden rendben lesz! Nekem soha nem volt 7 petesejtnél több, amiből 5-öt tudtak csak megtermékenyíteni és 2 nap múlva mégis visszakaptam 3 szép embrikét. Nem kell sok ahhoz, hogy baba legyen. Drukk Péntekre!!!!!
Kitti, sajnálom hogy így alakult, de remélem azért minden rendben lesz! Nem tudtunk találkozni, mert csak 10-re kellett mennünk.

Mindenkinek mennek a drukkok!
Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
holnap én is lemegyek vérvételre, úgyhogy drukk egymásnak, oké?
:wink:
bodza
na jól van, ha te is igy látod, akkor megnyugszom. :lol:
megnéztem napjában többször nem-e csak káprázott a szemem reggel, :roll: , de nem hál Istennek , ott van a csik most is :lol:
azért holnapta drukkolj te is nekem is meg csomee-nak a magas hcg-ért... :wink:
agnyes
na köszike a drukkot, holnap jövök az eredménnyel
repcsi
nem láttalak, hogy voltál fent este, remélem olvastad az üzim és nem felejtesz el rám gondolni és belémszugerálni a jó magas hcg-t :lol:

na megyek csajok, elteszem magam holnapra
kittikém drága én már leirtam neked egy pár sorral ezelőtt mit gondolok, sztem ne aggódj, jó lesz ez igy is :wink:
julcsi
t :wink: e meg csak növeszd a petikéid meg beszélgessél velük :wink:
holnap nem biztos, hogy reggel jövök, mert vérvétel után elmegyünk sétálni, cukrászdába, stb, de igyekszem majd.
Az eredményt szerintem majd csak délután fogom megtudni, de jövök majd napközben is :wink:
na jó éjt mindenkinek és akiket kifelejtettem most azokra is gondolok... :lol:
chilike1

Csomee!
Bár Szimbánét kérdezted, de azért leírom nálam hogy volt. Én úgy tudom, hogy 1000 HCG alatt nem látnak semmit. Nekem az alábbi adataim voltak és nem látszott semmi az UH-n. Nem lehetett tudni, hogy méhen kívüli vagy belüli volt -e a 3. lombikomnál.
2 db 5 napos embrió beültetése (Punct: Aug. 7. ET:aug. 11) után mért bétahcg adatok
25.aug 354
30.aug 546
03.szept 300
A többit nem írom le, hisz látszik, hogy nekem volt egy visszaesés.
Vass doki levitt Dévai dokihoz UH-ra és Ő látott valamit az egyik petevezetékben, de se előtte se utána senki sem, és Ő is nagyon bizonytalan volt.

Kitti!
A fagyasztás egy picit rosszabb esélyű, mint a friss embrió, de nem sokkal. Én úgy emlékeztem, hogy 30 %-uk nem ébred fel, de a fenti idézett cikkben "túlélési arányában (átlagosan 88%)". -ot írnak. Annyit írnék csak, hogy a fenti cikk szerint csak leheletnyi különbség van a fagyibabák és a friss embriók között.
"Az eredmények összevont értékelésével megállapítható, hogy a vizsgált 147 fagyasztott ICSI-ET ciklusban 37.4 %-os (55/147) terhességi arányt értünk el. A biokémiai terhességek aránya 8.8%-nak (13/147), az un. "ongoing" terhességek és szülések aránya 28.6%-nak (42/147) bizonyult. "Az Indexen rákereshetsz egy Fjojo nevű felhasználóra a meddőség lombikbébi topikban. Neki túl sok embrió megmaradt ezért kellett fagyasztani. A friss embriók beültetése nem járt sikerrel. Ellenben a 2 visszakapott fagyibaba megtapadt a napokban fog szülni, vagy lehet hogy már szült is.

Moncsiga! Drukk!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára albi2000 2009.06.24 22:13-kor.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Chili!
AZ bizony kettő csík!!!! :D

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kedves Melánia!
Köszönöm szépen a kérdésed. Jól vagyunk. Ma kezdtem szúrni magam Menopurral.
Szóval van még jó pár lehetőségetek. Lassan a hit is megjön majd, és bizony nagyon nagyon jó Anya leszel majd meglátod :wink:

Kép
albi2000

Albikám! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Petikédet tsókoltatom általad! Eszti küldi!!! :wink:

Kép
bodza2005

Drága Bodza!
Köszönjük a drukkokat.
Petikém már durmol, de reggel átadom a puszikat, és Ő is küldi puszijait Nektek! Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy pár hónapja még tudott rendes puszit adni, most meg csak odabújik és tartja az arcát, esetleg ha nagyon jó kedve van akkor nyalakszik, úgyhogy Neked is így kell ám átadni :wink:

Kép
albi2000

Most jut eszembe, hogy valaki pár héttel ezelőtt már jól leírta ezt, de én persze elfelejtettem mostanra.
Progesteron szuriról van szó.
Vagy 10 db-os egységekben van 13€/10 db, vagy 100 egység (80€/100 db). Persze nekünk 50 db kell. Így kettőnek érdemes összeállni, és eleve 100 db-ot felíratni.

Kép
albi2000

Kitti! Csak egy dolgot nem szabad most: abbahagyni a programot. Mivel a Deca Depot legalább(!) 3 hónapra kiütött, nem biztos, hogy szeptemberben indulni lehetne a következővel, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha már "betoltál" egy csomó hormont és növesztettél használható méretű tüszőket, akkor ne hagyd veszni őket! Tény, hogy a fagyasztás veszteséggel jár, de ezzel együtt még mindig nagyobb az esély a sikerre, mintha spontán próbálkoztok.

Csomee: Az első alkalommal valami látható volt a méhben, de bizonytalanul. Legközelebb már nem láttak semmit, a ß-hCG viszont nőtt. Utána már 4 nap szünetet tartottunk a következő UH-ig, mert akkor már tutira látszódnia kellett (volna), ha a méhben volt. Nem látszott, a ß-hCG viszont ismét nőtt. :shock: Ekkor álltunk le a progival, majd 3 nap múlva a hormon szintje csökkent, tehát bármi is volt, annak vége lett. Dévisz mindig azt mondta, hogy hiába is szeretném, nem fogom látni a méhen kívülit az UH-n, mert az lényegében csak a folyadékot látja, tehát jó eséllyel csak akkor fedeznénk fel az embriót, amikor az már vérzést okozott valahol. Ha a petevezetékben van, akkor ez viszonylag hamar bekövetkezik, mert alaphelyzetben annak csak 1 mm az átmérője, így nyilván nem lehet benne egy kb. 8 mm-es embrió anélkül, hogy valamilyen sérülést ne okozzon.
Ezt nem szívesen meséltem el, mert nem akarlak feleslegesen paráztatni. Jóval nagyobb az esélye annak, hogy pénteken, esetleg hétfőn az UH-n látszódjon egy petezsák, mint egy méhen kívülinek. Drukkolunk, hogy holnap legalább egy 170-180-as ß-hCG-t mérjenek, de leginkább annak, hogy előbb-utóbb az UH-n is látható legyen, amint a "pici" ott csücsül a megérdemelt helyén. 8)

Vjulcsi: Dévisz nem csak a 15 mm feletti tüszők tartalmát szívja le, hanem még a nyolcasokét is. A 15-ös méretet azért szokták gyakran emlegetni, mert általában ezekben található már eléggé érett pete. Persze a 10-esből is kinyerhető jó minőségű, de ennek az esélye nem túl nagy. Mivel nálatok ICSI lesz, a még nem megszúrható petéket tovább fogják tenyészteni és ha a helyzet javul, másnap szúrják csak meg. Mi kétszer is kaptunk vissza olyan embrikét, amely a punkció másnapján, továbbérlelés után megtermékenyített petéből lett. Dévisz szerint ezek a kissé fiatalabb embrikék statisztikailag sikeresebb beültetésekhez vezetnek, mert a különböző "korú" embriók segítik egymást. Nálunk is ebből lett a méhen kívüli, de pl. Rencsiéknél is volt ilyen és nem kizárt, hogy végül ő lett a befutó. 8)

Chilike! Gratulálok a teszthez! 8)
szimba

Jó reggelt!

Szimba, Albi: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Sokkal jobb, hogy tudom, hogy mi újság, mint a bizonytalanság. Dévisz is azt mondta, hogy 2 esélyes a dolog, de a papíromra azt írta, hogy az uterusban biztonsággal petezsák még nem látható.
Szimba: nem parázok a méhen kívüli miatt, csak kíváncsi voltam mire számítsak. Előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság bármi legyen is! :lol: Remélem igazad lesz és előkerül az a petezsák a megfelelő helyen!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Ismét elkezdődött egy nap! Végre ma dolgozom utoljára, mert holnap megyek Apánkhoz! Alig várom, hogy mit fog látni, és hogy mit fog mondani! :) Az időjárásról amost annyit csak, hogy szerintem klassz idő lesz ma, mert itt a XI-ben már 1000-rel süt a nap! :)

Bodzim!
Várom a kabalát. :) Kettő már biztosan segíteni fog! A végén a két kabalából két gyerkőc lesz! :) Meg arra gondoltam, hogy ha megyek Eszti látogatóba viszek neked halacskát! :) Mit szólsz?

Csomee!
Nagyon szorítok neked, hogy tökéletes legyen a vérvétel eredménye! Egyébként osztom Bodzi véleményét, mely szerint: Én is lányt érzek! :)

Julcsi!
Pénteken akkor tali? Alig várom, hogy újra dumcsizzunk egy kicsit! :)

Albi!
Természetesen neked is mennek a drukkok! Mikor mész Apánkhoz? Csak azért kérdem, mert akkor gondoltam "összefuthatnánk" és Neked is hoznék SZERENCSÉT! :)

Legyen szép napotok!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Mindenkinek köszi a drukkokat, ránk is fér mostanság! De ígérem, ha rendben lesz minden valahogy "meghálálom" nektek ezt a sok segítséget és odafigyelést, amit tőletek kapok!

Ercsikati: Remélem tényleg klassz idő lesz ma, mert már elegem van ebből a sok esőből!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Agnyes,Albi,Bodza,Szimba,Szimbáné:Köszi a segítséget!Így gondoltuk Mi is,csak félünk mennyi termékenyül meg mennyit tud vissza ültetni majd(amit írtatok is hogy rizikófaktor van és volt már nekünk 1embrió visszaültink és a 4-nél már kétszer gondolkolkodunk).Bízunk benne amit vissza kapunk fulextrás lesz(lesznek)! :D

Chilike,Csomee:Drukk 1000-el++++++++++++++++++++++++++

Kata:Mikor jössz pénteken?

Judit:(írj nekünk mert Érted is izgulunk mi volt Veled Apánknál!Alig várjuk a holnapot hogy talizunk veled!Addig is szorítunk!

Albi:Ott voltál Apánknál szerdán és nem taliztunk?
Szép napot mindenkinek!
kitti4

na csak gyors bekukk , mert megyek megnézetni a szép hagas hcg szintemet :lol: , igaz páromcskám alszik még m elmegyek tussolni utánna keltem,-de úgy utálok bárkit felkelteni aki alszik, :o , na mindegy az ügy úgysem tűr halasztást, irány a vérvétel :lol: :lol:

kitti
én annyira nem értek ehhez a fagyasztáshoz, nekem még sosem volt, általában nálam is úgy volt, mint csomee-nál 7-8 petét termékenyitetek meg és abból átlagba 3-at kaptam vissza, de a csajok biztos tudnak mndent, úgyhogy kérlek bizz bennük a hit nagyon sokat számit!
csomee-
drukkolok, siess majd, az eredménnyel
ercsikati
küld nekem légyszi igy a "táv-szerencse-hozó -magas-hcg -szintetet produkáló szerencse nem tudom miket- :lol: , na jó még nagyon korán van nekem, :lol:
később még jövök
chilike1

Chilike: a te hcg szinteddel ilyen teszt mellett nem lesz az ég világon semmi gond! Azért drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt,

Csomee, én is drukkolok, de tuti ott a babó, csak később ágyazódott be, azért erősödött a csíkod is később. Vátunk az eredménnyel.

Chili, ez teljes pozitív, gratulálok.

Kitti, nagyon sajnálom. Én sem értek hozzá nagyon, de a Szimba család véleményét támogatom.

Bodzim, Albi jó sokáig irogatattok ide, nem tudtatok aludni? :D :D

Julcsi,
Apánk nálam is ugyanezt adta elő. Sírva mentem haza, aztán látod mi lett. :wink: Mindig inkább negatív, mint hogy hiú ábrándokat keltsen valakiben. Hidd el minden jó lesz a punkcióra. :wink:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Albi,
de jó, hogy már kezdtél!:-))) Azt véletlenül nem tudod, hogy Vass doki mikor lesz szabadságon?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Chili!
Drukk!

Csomee!
Csodák igenis vannak!

Kitti!
Csak annyit még, hogy esetleg a fagyasztott visszaültetést lehet kérni, hogy ne tb-re menjen, és így nem veszne el egy lehetőség. Kb. 1/5-e az ára, mint egy önköltséges lombiknak.
A mi orvosunk Vass doki nem Dévai. Mikor mentünk nagyon üres volt a váróterem, és én nagyon mosolyogtam mindenkire, Peti is, és mind a három várakozó hölgy kedvesen visszamosolygott a földszinten ránk, de nem a felismerés erejével...

Kata!
Hétfőn megyek legközelebb, Te is jössz? Én is szeretnék Neked szerencsét hozni!

Melcsikém!
Megtudod Te is majd, mi az az éjszakázás hamarosan... :) :wink:

Modrooka!
Írtam privit.

Kép
albi2000

Albi!
Hétfőn megyek reggel! Remélhetőleg 7-körül már ott leszek! Ha talizunk akkor szerencsét hozok Neked is! :)

Kitti!
Pénteken szintén 7-körülre tervezem az oda-érkezést! :) Remélem megismerjük egymást! :)

Kép

KépKép
ercsikati

na jöttem a vérvételrő, de csak fél3-3 körül lesz meg az eredmény, nem baj a jó hirért cserébe várok annyit... :lol:

képzeljétek, hogy jártam, majdnem nem vették le a vért, a háziorvosom, adott beutalót a hcg-re, erre mondja a vérvételes hölgy, hogy belgyógyász nem adhat csak szakorvos, igy nem tudják levenni, mondom nee mááár , akkor kifizetem, mindegy, erre mondja, hogy akkor nem lehet sűrgősségit kérni , 5 nap!!!!! múlva van meg az eredmény, mondom ez a nő bolond, addigra én már a picikémet látni is szeretném, nemhogy holmi hcg-vel "szórakozzam", mondtam neki, hogy mi a helyzet, pozitivat teszteltem, tiszta izgatott vagyok, stb, utánna rendes volt, átküldött egy dokihoz aki lepecséltelte még 1x a papiromat és igy már megcsinálták. Mondtam nekik, úgy vegyék le, hogy jó magas legyen, mondta a csajszi, hogy úgy vette :wink: :lol:
na mondom, akkor igy már megnyugodtam. :D
Egyébként be kellett volna mennem a Nyirőbe, de annyit nem akartam kocsikázni, igy most tök lassan mentem, de nagyon szarok az utak, egyébként viszonylag dinamikusan vezetek, mostmeg biztos gondolták, hogy na a buta szőke nő , nem tud vezetni :lol: :lol:

gmelcsi
na jó akkor már kezdem elhinni, ha te is igy látod :lol:

csomee
hát én remélem, hogy igy lesz, ahogy mondod és minden oké a hcg-mel, bizom benne nagyon én is csak tudod, hogy van ez, te ne tudnád, az emberben mindig ott vannak a kételyek, amig meg nem bizonyosodik a dolgokról 100%-osan.
Remélem nálad is minden rendben lesz, gyere mielőbb az eredménnyel. Neked is délután lesz meg, ugye?

julcsi
én is melcsivel értek egyett, szerintem is a doki szeret ijesztgetni :lol: azt akarja, hogy inkább kellemeset csalódj,
ne aggódj, tuti minden rendben lesz, sokszor nekem is olyanokat mondott, hogy a siró görcs kerülgetett, de neki ilyen a stilusa a kis drágámnak, nem hagyja, hogy elbizzuk magunkat, de nagyon jó orvos, biztos kezekben vagy. :lol:

szimba,albi
köszi nektek is a biztatást :lol:
bodza drága, hol csavarogsz? :roll:
chilike1

Sziasztok!

Kata,
Igen, jó lesz megint dumcsizni, bár szerintem most olyan sok időnk nem lesz, mert csak fél 8-ra megyünk, és minket elég hamar be is fognak hívni (tudod, ilyenkor soron kívül). De azért egy pici időnk remélem, hogy lesz!
Kittit meg fogod ismerni, mert úgyis odajön majd, mi már ugye ismerjük egymást, szóval összehozlak én titeket :)

Kitti,
Hidd el minden rendben lesz! Szép nagy tüszőid vannak, és ráadásul rengetegen is, nagyon sok fagyibébid lesz, még 50%-os aránynál is fog maradni belőlük 4 a következő havi visszaültire. És mivel a megmaradt fagyibébik már hiperszuperek, így szerintem nagyon sok esély van rá, hogy jövő hónapban már babás leszel :)

Albi,
Szuper, hogy kezdtetek! Mennek a drukkok!

Comee,
Na mi újság? Mi volt a vérvételelen? Mennyi az annyi??? Nagyon drukkolok, hogy pénteken/héfőn már lásd a petezsákot az UH-n!!!

Melcsi,
És te hogy vagy amúgy? Dolgozol még? meddig?

Bodzim,
Köszi a drukkokat, nagyon aranyos vagy! Én is nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Rencsim,
Hogy vagy ma? Volt már róka? Remélem nem...

Én már megettem reggel 8-kor az első adag husit, éjfélkor beadtam az ovitrelle-t, már nagyon várom a holnapot! Szeretnék már túlleni rajta, bár még addig is növögethetnek a tüszők.

Szimba,
Köszi a választ! Időközben beszéltem Rencsivel is, és ő is mondta, hogy nála is az egyik olyan volt, amit még tovább kellett érlelni. Hát meglátjuk. Most már nem aggódom a szám miatt, 5-7 petike csak lesz! Abból meg csak megmarad legalább 2...

Viszont látom, hogy mindenki 3 pöttyöt kér vissza? mi azon gondolkodtunk, hogy csak 2-t kérünk, mert ez az első lombik, és én úgy érzem, izgulnék, hogy mi van, ha mindhárom megtapad... (tudom, erre nagyon kicsi az esély). És én beülti után semmin nem szeretnék izgulni, ikrektől egyáltalán nem félek... és talán jó lenne a tudat, hogy bármennyi is marad meg, az nekem tökéletes.

Illetve lenne még egy kérdésem, a férjem a lelkelmre kötötte, hogy kérdezzem meg Dévisztől, de tegnap elfelejtettem: mennyire lehet lépcsőzni beülti után? Arról van szó, hogy kétszintes a lakásunk, fent hálószoba, lent konyha... szóval, mindig lépcsőznöm kell majd, ha enni akarok (napközben, amikor férjecske nincs itt). Ezen férjem nagyon izgul, és azon gondolkodik , hogy inkább hozzuk le a vendégágyat a nappaliba, és 1-2 hétre költözzünk le. Ez azért is jó lenne, mert ha esetleg jön a kánikula, akkor fent nagyon meleg van...
(tudom, hogy ez nagyon hülye részletkérdés, bocs érte...)
vjulcsi

vjulcsi

abszolút nem hülye kérdés, én ugyanebben az cipőben járok én is megkérdeztem anno.
én az elsőknél nem annyira figyeltem erre, volt, hogy még a pincébe is lementem ahol a mosókonyha van, teregetni, de ez nem vált be sajnos anno :cry:
most úgy csináltam, hogy egy nap egyszer reggel lejövök az emeletről és este meg felmegyek, egyébként nem megyek se pincébe, se sehova, annyiból szerencsém van, hogy lent van a nappali szóval egész nap tudok itt lent pihenni, nem kell felmennem a hálóba, de amikor megyek a lépcsőn nagyon figyelek, hogy inkább comb izomból lépjek, ne az egész testemmel, ja és persze lassan megyek nem csak úgy felszaladok :lol:
amikor én megkérdeztem a dokit, azt mondta a lépcső nem olyan gáz, óvatosan lehet használni, csak ne legyen megerőltető.
Azért sztem jobb, ha egyszer-kétszer használod csak nem egész nap jársz föl-alá :wink:

a beültivel kapcsolatban, nem akarlak befolyásolni, de nekem más véleményem van. Sztem is nagyon ritka, hogy 3 megtapadjon, igaz az egy nagyon kemény , nehéz döntés, hogy ez estben mi legyen a továbbikaban a bébik sorsa... :cry:
Szóval nekem az elsőnél 2 raktak vissza a másodiknál 3 a harmadiknál 4, a negyediknél most 3-at, szóval meggondolandó...
persze van akinek 1-et raknak vissza és az is elsőre megtapad.
Ha több petike lesz jó esetleg próbáld meg a lefagyasztást kérni, meg kérdezd meg a többieket is, de én most a negyedik beültinél már azt sem bántam volna , ha 6-ot raknak vissz, persze azt nem lehetett, :lol: , de te még az elsőnél vagy,más szempontok alapján dönts.
Ja arról meg nem is beszélve, hogy a mostani 3-ból csináltam pozitiv tesztet, szóval ki tudja? :lol:
chilike1

Chilike
Köszi a választ!
Nekünk is lent van a nappali, de én ágyban szeretnék feküdni,nem a kanapén... Szóval akkor lehet, hogy a vendégágyat lehozzuk, és akkor azon fogok feküdni... Tuti hogy nem csak 1x-2x kéne lejönnöm a lépcsőn, hiszen ennem kell majd rendszeresen, szerintm nekem nyomatnom kell a húst továbbra is nagyn komolyan.

A visszakért pöttyök tekintetében, nagyjából biztos vagyok a 2-ben (tudom, hogy akkor lennék lelkileg nyugodt, és ez most szerintem mindennél fontosabb), csak pl. abban az esetben nem tudom, mit csináljak, ha pont 3 embrike marad meg? Mert 1-t lefagyasztani nem tudom mennnyire lehet/érdemes, viszont 'kidobni' meg nem szeretném, az nekem nagyon rossz érzés lenne! Ha már mondjuk 4 maradna meg, akkor sem tudom, hogy 2-t érdemes -e fagyasztani? Szimba, segítséééég! :)

chilike,
neked nagyon drukkolok a vérvételre!!! mármint a du-i eredményre. Vágülis akkor te vezettél?
vjulcsi

Kata:Még jó hogy megismerünk!+Vjulcsi már ismer és a többi megy magától!

Albi:Köszi!Nagyon jó ötletet írtál!Kb árat tudol?Szuper hogy kezdtél!Drukkolunk kistesónak!!!!!

Chilike:Szuperan erős a teszt!!!!!!!!!Gratula!

Csomee:köszi a segítséget!Beírtam!Szorítunk!
kitti4

kitti
örülök, hogy igy látod, bizom benne, hogy igy is van :lol:

julcsi
igen, sztem is az a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozott légy, ha 2 -vel vagy nyugodt, akkor kérj vissza 2-t.
A fagyasztásos kérdés tényleg dilemma, 2-őt mindenképp érdemes lefagyasztani sztem, 1-et, hát nem tudom, de "kidobni" tényleg vétek lenne :roll: , na most nem mondtam sok okosat, mi?

egyébként én kanapén eküdtem, elég nagy és kényelmes, de ha te ágyban szeretnél, akkor sztem is vigyétek le az ágyat. Én is eszem a húst, azt sztem mindenkinek kell.
jövök majd az eredménnyel, ami reményeim szerint minimum 200-300-as lesz, vagy még több :lol:
chilike1

Albi, köszönöm!

VJulcsi,
nekem szerencsére nem kell lépcsőznöm, de ahogy Chilike is mondta, ha nem egész nap az a hepped, hogy kondizzál a lépcsőkön, nem lesz baj - csak óvatosan:-) Mindetn lekészítesz a földszintre, aztán, ha apa megjön, kettecskén felballagtok:-) Vagy szépen felvisz:-)))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Vjulcsi: az első lombik valamiért feleolyan eredményes, mint az utána következők. Ezt az "eredménytelenséget" lehet kiküszöbölni azzal, hogyha az ember lánya 3-at kér vissza. Ha csak kettőt, az - eredményesség szempontjából - ugyanolyan, mintha valaki mondjuk a 3. alkalommal csak egyet kap vissza. :roll: Szerintem Rencsiék bölcsen döntöttek, amikor mind a hármat visszakérték és látod, így lett egy babó. 8) Az ő esetük azért is tanulságos lehet a számotokra, mivel ott is kevés volt az érett tüsző, tehát a leszívott peték nyilván nem voltak nagyon jó minőségűek. Mindent összevetve szerintem jóval kisebb az esélye a 3-ból 3-nak, mint a 2-ből 0-nak. :roll:
Ami a lépcsőzést illeti, az első héten egyáltalán nem kéne ilyeneket művelned. Vagy a kaja utazzon hozzád (hidd el, a párod kitűnő pincérnek fog bizonyulni), vagy pedig Te költözz le erre az időszakra. Leginkább azon a szinten kéne lenned, ahol unalom esetén tudsz is csinálni valamit. Mivel a progeszteronnak hála szerintem Te is állandóan éhes leszel, talán ésszerű lenne ezekben a napokban azon a helyen lenned, ahol elérhető valami táp, mert nyilván nem lesz ott mindig Julcsiapu...
szimba

Kitti!
Írtam privit.
Nem 50 % a fagyibébik túlélési aránya, hanem "túlélési arányában (átlagosan 88%)".
Akit érdekel olvassa el.
http://www.magyart.hu/abs05.htm
Mélyhűtött ICSI embriók beültetésével nyert klinikai tapasztalatok ,

Dr. Cseh Sándor, Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar,
Dr. Konc János, Szent János Kórház Budai Meddoségi és IVF Centrum,
Dr. Kanyó Katalin, Szent János Kórház Budai Meddoségi és IVF Centrum,
Varga Erika és Kriston Rita, Szent János Kórház Budai Meddoségi és IVF Centrum

Kép
albi2000

Szimba,
Köszi a tanácsot. Meg fogom beszéni a férjemmel, bár úgy vagyok vele, várjuk ki a végét, lehet, hogy egyrelőre felesleges is ilyeneket törtni a fejünket, majd ha hétfőn ez a szitu, akkor megbeszéljük Vass dokival, illetve talán holnap Apánk véleményét is kikérem.

A lépcsőzős tanácsot ezennel megfogadtam, hétvégén költözik a hálószoba! :)
vjulcsi

Albi,
Igen, bocs, nem azért írtam Kittinek a példámban az 50%-ot.

csak arra akartam kilyukadni, hogy Kittinek olyan sok szép nagy tüszője van, hogy abban a szerencsés helyzetben van hogy egy kis lemorzsolódás (akkor legyen 12%) után is még sok emrbirója maradhat!

Nagyon drukkolok neki ezért!
vjulcsi

Sziasztok!
Voltunk vv-en. Délután lesz eredmény. Amint tudok valamit jövök.
Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok,
én (majdnem) új vagyok, de rendszeresen olvaslak Titeket.
Azt szeretném kérdezni, hogy beültetés után öt-hét nappal Ti is éreztetek hasító, szúró érzést a petefészkek és az alhas körül? Nekem ez két napja van. Nálam majdnem túlstimu lépett fel, ezért is kérdezem. Vagy ez a gyógyszerek mellékhatása? Szerintetek ez normális, vagy kérjek időpontot Apánktól?
Köszönöm előre is,
Zsuzsi
rozsafa

Sziasztok!

Albi jól látom ismét nekifutottatok??

Csomee drukk a vérvételhez!

Ercsikati Bodzi kabalája tényleg szerencsét hoz!! Én is kaptam tőle, és minden flottul ment végig velem volt, és a korházban is a szekrényemen feküdt végig. És most méltó helyen van a vitrinben a pozitív terhességi tesztek mellett! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok,

Albim, már alig várom, hogy éjszakázzam picit Marcival. :D
Na de csak érzéssel. :wink:

Chili, hidd már el végre, hogy pozítiv, és az eredmény ezt igazolja majd. Drukk+++++

Csomee, nálad is ugyanaz a helyzet hidd el. Neked is mennek a drukkok, délután várlak a hírekkel. ++++

Julcsi, jól vagyunk , köszönjük. Még jövő héten dolgozok, aztán jön az édes semmittevés. :wink:

Kép
gmelcsi1

rozsafa
üdv közöttünk! :lol:
szerintem ez teljesen normális, nekem is mindig szúrt alulról-felfelé irányuló fájdalom, és ez nem is lesz jobb :lol:
leszivást követően 3-4 nappal múlt el nekem, a leszivás után még fokozódik a fájdalom, én pl: amikor pisiltem-kifolyt a szememből a könny is,-persze nem akarlak ijeszgetni, nem mindenki reagál egyformán, nyilván vannak kevésbé érzékenyek is. Csak meg akarlak nyugtatni, hogy ez teljesen természetes, ne aggódj, egyél egy kicsit több húsit, attól jobb szokott lenni, meg lehetőség szerint sűrűn menj pisilni, mert nekem mindig akkor fájt a legjobban, ha nem voltam régóta a mosdóban. :wink:

csomee
várom az eredményeinket!olyan izgi : :lol: :lol:

julcsi
költözkődés jó ötlet :wink:
visszaülti dolgot meg majd megmondja a doki, úgyis ő látja majd, hogy mi a szitú :lol:

egyébként szerintem a lelki oldala legfontosabb ennek az egész történetnek, hogy felkészülten,nyugodtan induljon neki az ember-ja tudom, ez nagyon nehéz én is idegeskedtem az elmúlt napokban, meg még most is izgulok, de mindenképpen sokat számit, hogy az ember legyen kiegyensúlyozott és optimista :lol:
chilike1

Julcsi!
Örülök, hogy leköltözött a hálószoba, én is így döntenék. Babaszám ügyében /és úgy egyébként mindenben/ pedig Vass dokiban is teljes mértékben megbízhatsz. Chilike véleményét osztom, bár én mindig a maximálisat kértem vissza, de az én voltam...

Kép
albi2000

Nagy rohanásban vagyok, csak egy gyors üzi JULCSInak

én is a 3-ra szavazok
és NO lépcső

drukk az akcióban lévőknek
miciona

Sziasztok!
Itt vagyok. Köszi a hiányolást Chilike! :D
Nem semmi, h csak szakorvos..., mert a belgyógyász nem az?

Julcsikám! Én sem lépcsőzgetnék és 3at kérnék vissza. Minden rendben lesz!!!! :D

Kitti! Szerintem végül a lehető legjobban alakulnak a dolgaitok!!!! :D

Csome! Látod, mindannyian kiscsajszikára tippelünk, na kíváncsi leszek... :lol:

Ágikám! De jó, h jöttél! Kedves Tőled, h így megbecsülted a kabalámat! Jólesik! :D Áruld el, most, hogy mennek a Manóid, h mész 1xre 3felé??? :lol:
Remélem, Csiguszomnak is szerencsét hoz a csíkos csigája, amit tőlem kapott... Tutira csíkos tesztet kell hoznia pénteken!!!!+++++++
Moncsi gratulál a zebrásodottaknak, pénteken Et+14 tesztel majd és reméli, h tovább javítja a statisztikánkat!! Millió puszit küld eme Társaságnak. :D :D

Katásom! Rendben, nagyon szupi lesz a halas tali! :lol:
A kabaládat 7végén oda fogom adni Anyukámnak, h adja fel hamar. :wink:

Melcsikém! De jó volt beszélgetni, folytassuk hamarosan, hívlak, amint tudlak. :D

Albika! Átadtam a nyálas tsókokat!!! :lol: :lol: Mi olyat küldünk, hogy nagyra nyitott szájat tapasztunk az orcájára Petikédnek, esetleg meg is nyalogatjuk a cuki nyelvecskénkkel. :lol:

Kép
bodza2005

Kitti! Itt vihogok a jelölésen. Éreztem, h ez nem lehetsz Te... :lol: :lol: :lol: Nézd már meg!!! :D és a gyerekek, nem értettem semmit. Ilyet!!!

Kép
bodza2005

Chilike1, köszi a választ, a stimu alatt hasonló tüneteim voltak, de azt hittem, ez elmúlik a transzfer után (kb egy héttel utána vagyok), de csak erősebb lett.
Azért kitartok. És köszi, még egyszer.
rozsafa

Rozsafa! Szia! Valószínű, minden rendben, de azért hívd fel Apánkat, egy telefont megér, ha úgy érzed túl erős vagy már túl régóta tart, a biztonság kedvéért!!!

Kép
bodza2005

Kitty!
Írtam privit! :)

Bodzi!
Természetesen a kabala VELEM LESZ MINDIG! :) Édes vagy! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Drága Albi!
Kérsz szerencseszurit?

szurikáta
szurikáta56

Bodza:Moncsigának péntekre hatalmas drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kitti4

rozsafa
na hát a lényegen má túl vagy akkor :lol:
azt hittem csak stimu alatt vagy még
na és mi a helyzet, hogy birod ?
Nekem kb ilyenkor múlt el a szúrkálás, a beülti után pár nappal, aztán már hiányoltam is, mint tünetet.. :lol: , mert utánna pár napig semmit nem éreztem.
Most megint fájdogál éjszakánként a hasam, de már nem szúrkál, inkább görcsölget, de úgy tudom ez normális :roll:
Mindegy én úgy fogtam fel, hogy igaz, hogy most majdnem 1 hónapig fájdogált a hasam, de most előre törlesztettem a 9 hónapot, amikor abszolút nem fog fájni :lol:

julcsi
én is mindig a maximálisat kértem vissza, úgy, mint albi.

bodza
esetleg lenne számomra is valami kabalád, amit ha személyesen nem is, de igy a fórumon keresztül el tudnál nekem küldeni? :wink:
egyik nap kaptam agnyestől azt a zebrát, na az is meghozta a szerencsét, őrzöm azóta is, csak gondoltam, ha már neked is vannak ilyen szerencse hozó kabaláid, esetleg küldhetnél egyet.

Jaj tegnap azt az 5 percet amig a tesz "kész" lett azért könnyebb volt kivárni,mint most ezt a fél3-at, de mindjárt elkezdek készülődni, már nem kell olyan sokat várni, csak nem akarok előbb se menni, mert az se jobb, a váróban még lasabban megy az idő, utánna párocskámmal elmegyük kajálni meg a cukiba, aztán jövök a jó hirrel. :lol:

Zugolvasó kisbarátnőm:
Hivlak majd délután az eredménnyel :wink:
Növeszgesd a kis petéidet és nyomassad a husikat, tojás, túró, ilyesmi nem jó, csak husi, husi, husi., és husi.-meg lesz az eredménye.Ja és menj futni! Nem, mintha szükséged lenne rá, hiszen olyan kis formás vagy :lol: , de a peték növekedése szempontjából előnyős. :wink:
na jövök még
chilike1

Kata:Köszi!!!!!!!Holnap várunk!
Szurikáta:Szia!Én kérnék dupla adagot!!!Köszi!
kitti4

Este jövök én is, csak most még 1000 a meló!
Kitti, Julcsi Készüljetek! Holnap RANDI! Mindkettőtöknek szerencsét fogok hozni ÍGÉREM! :(

Moncsigának nagyon-nagyon szorítok! Bodzi hozd a híreket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szurikáta!
Nekem elég egy nagy adag szerencse is, mert irózom a tűtűl! De a lányok már tudják! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?