Az első napokban? Sokan rá sem jönnek még hogy várandósok, túráznak, hegyet másznak, bicikliznek, hzahoznak 5 kiló krumplit a piacról. Akinek gyerekei vannak azok után szaladgál, emelgeti őket és idegesíti magát miattuk. Ebből a szempontból szerintem ha akar, marad a baba, bár a pihenés sosem árt. Fizikai és lelki értelemben egyaránt.
Később azért ne emeljen nehezet és a pihenés fokozottabban.
Szedjen magzatvédő vitamint pl. Elevit az első 3 hónapban, de ha azt nem, folsavat mindenképp (nyitott hátgerinc megelőzése). Természetesen ne dohányozzon és szeszesitalt se nagyon. Ha mostanában ivott vmit az nem baj, ha belekóstol a te borospoharadba 1 korty erejéig még az sem. (Ez a magánvéleményem.)
Az autózásról jót kérdezel, a szülés reggelén egy vizsgálatra úgy mentem, hogy saját magam vezettem.

(De amikor később otthon elfolyt a magzatvíz természetesen már a férjem vitt be a kórházba.)
Ha a légszennyezettségre gondolsz, akkor ki se lépjen az ajtón.

Szerintem általános dolgokon nem kell változtatni, de talán ejtőernyőzni és bungee jumping-olni nem most kéne menni.
Köszi, 9 hónap múlva ti is egy ilyen kis csöppséget tarthattok a kezetekben!
Leone
(Bocs a hibákért, még mindig itt alszik, nehéz egy kézzel gépelni. A bal karom meg már kimeredt. de nincs kedvem letenni.

)