A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Remélem tudtok válaszolni a kérdésemre:
Vettem a patikában egy GRAVI HCG nevű terhesség kimutató tesztet. A tesztet jóval a mensruáció előtt végeztük el (csak viccből própáltuk ki), de másnap reggelre megjelent a második igen halvány csík (Itt 3 eredmény ad értéket: pozitív akkoris, ha csak halvány a csík). Tegnap vettünk egy másik fajtát a DM-ben (2 eredmény várható, vagy van csík, vagy nincs), de ez is csak igen halványan mutatott valamit, vagy csak én képzeltem oda azt a csíkotKép Mi a véleményetek?
A
udojurgen

UdoKép
A terhességi tesztek hivatalosan pár órával a tesztelés után már nem értékelhetőek, DE többnyire az a tapasztalatunk itt, hogy amikor késve halvány csíkot vesz észre rajta az ember, az azért jelezhet terhességet. Itt már számtalanszor beigazolódott, szemetesből előhúzott teszteken.Kép
A lombik tesztelés után a párom is látott a tesztemen egy számomra láthatatlan második csíkot. Le is fotózta, de a fotón nem látszott semmi. Később beigazolódott, hogy az terhesség volt, de csak a babát nagyon váró kispapák látják a 2. csíkotKépKép
Még egy dolog: ha bármilyen HCg tartalmú szert kapott a párod a ciklus folyamán, az adhat téves pozitív eredményt, amíg ki nem ürül a szervezetből.

Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKép Köszi, hogy mindig válaszolsz!
Tényleg szeretnénk már egy gyírkőcöt, lehet, hogy csak ezért láttam azt a csíkotKép Én is majdnem lefotóztam, de inkább nem iszom előre a medve bőrére.
Jobban hiszek azokban a tesztekben, amely a halvány csíkot is értékeli. Az egy további esélyKép
A
udojurgen

<font color="ff0000">Üdvözletem mindenkinek!
Képzeljétek, a ciklusom 42.napján produkáltam két db + tesztet!Utána irány a doki,aki megállapította,hogy"egyértelmű terhesség"!!!Másnap rohanás UH-ra,ahol kiderült,hogy 1hónapos!Na,mit szóltok?!Mégcsak pár hete,hogy beléptem hozzátok e topicba,nem is gondoltam voltam,olyan hihetetlen.Feszül a hasam és olyan,mintha mellbe vágtak volna!Nagyon szurkolok nektek is és figyelem az infókat,hogy mi újság van veletek és várlak nagyon titeket a várandós oldalon!
Zituska emailt írtam!
Babóca a refluxról a neten is sokmindent megtudhatsz,ha beírod a Google-ba!
Mindenkit puszilok!
Ildi</font>Kép
ildi10

Ildi10, de hát ez naccerű!!! Örülök, hogy eggyel kevesebben lettünk itt!KépKépKépVarázslatos 9 hónapot kívánok Nektek, ha majd nekem is végre aktuális lesz, megérdeklődöm azt a relaxos kapcsolatfelvételt a pocaklakóval.Kép
Hajni
hajnesz

Ildi gratulálok! KépKépKép

Zitus!Kép Fel a fejjel! És hajrá!

Babóca!

A barátnőm végig köhögött a terhessége alatt. Azt mondták az orvosok hogy ez ilyen asztma szerű valami. Kapott valamit rá és attól jobb lett. De ne izgulj már 3 hónapos a babájuk és nincs semmi bajaKép! Szerintem ez nem betegség. Megkérdezem tőle hogy mit kapott rá! ok?

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Babóca!

Megkérdeztem: Először Pulmicort 200-at kapott, ez olyan fúvóka. Az nem volt elég és kapott még rá Oxis-t. És itta mellette a lándzsás útifű szirupot is. Azt mondja nem lehet tudni hogy ezektől múlt-e el vagy magától is elmúlt volna. Szerinte allergia szerű lehetett, (előtte sose volt allergiás). Lehet neked is ilyesmi lesz.
Remélem tudtam segíteni.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Dodo!
Én még a műtét után 2 hétig tp-en voltam, de azért mert oviban dogozom és közbeszólt a januári influenza járvány. A 46 napos ciklusom, úgy a helyére állt, hogy most a 14. napon volt a FErtilityFriend.com program szerint pém? ISmeritek ezt a programot?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok,

mi most elutazunk egy hétre, ha tudok azért benézek.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!Kép

Tegnap megjött rendesen...Kép Holnap megyek vérvételre!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok!
Volt már valakinek ciszta a méhében??Nekem talált a doki egy 42,5 x 40,0 mm-est.Lehet,hogy ettől nem jön össze a babó??Teljesen kétségbe vagyok esve és tanácstalan vagyokKép
Iza
Iza34

Helo csajok!
Tegnapelőtt, tegnap is uh.. Mégsem csinálunk 5. inszemet, leigazolja.
Tök érdekes három napja még ott volt két tüsző, másnap LH-teszt, negatív, tegnap uh.-n pedig egy elöregedett tüsző, a másik meg túl pici. Azt mondta a d., idő előtt elöregedett a nagyobbik.
Ez van, azért próbálkozunk, bár nagy val.színűséggel semmi.
Megkérdeztem nagy merészen azt is, belefér-e a nyárba a lombik. Azt mondta, nem,merthogy a köv. ciklusban csinálunk egy újabb fostimonos kúrás inszemet, aztán pihi kell ... csak ősszel lehet lombikolni. Szar az egész.....utálom már!!!!!
Még megnéz jövő héten is, csak azt nem tudom,minek.
Sziasztok, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok.
Kicsit eltüntem. Kép
Zita, a táblicskuban csak 1 adat nem stimmel: 20. nap.
Köszi Minyu Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello iza!!!
Én is szegedi vagyok!!Ki a dokid?hát én sajnos nem tudok ebben segíteni,de azért,ha gondolod,írj!
Drukkolok mindenkinek,azért figyellek ám titeket!!!Kép
puszi
Ildi
ildi10

AnnaKép
Miért kell még egy inszem ? Szerintem tök felesleges. A spontán próbálkozással is van annyi esélyetek, és az már beleszámít a lombik előtt pihibe, és nem csúsztok nagyon el ősszel. Abban igaza van a dokinak, hogy az inszemek után kell 3 egész ciklus pihi, a lombik előtt, amíg a petefészkek lenyugszanak. Addig nem szabad gyógyszert szedni. Meg a vizsgálatokat is meg kell csinálgatni azalatt. Néznek FSH-t, és az alapján lövik be a lombik gyógyszereket.

IzaKép
Sajnos én sem tudok segíteni, mert soha nem volt cisztám.

Cat

Cat
Kép
cateye

Kép

Most jöttem a vérvételről (3. napi), megnéztük, biztos ami tuti!Kép Holnap v. holnapután lesz eredmény!

Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok csajok, ha netán nem ismernétek az alábbi linkhez tartozó ovuláció kalkulátort, hát itt a nagy alkalom...jó kis játék, én már 6 hónapja szórakozom vele, de ez nem jelenti azt, hogy a programban van a hiba! KépSzóval van ilyen is.
http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html
xx
Hajni
hajnesz

Cat, szia Kép
Nem tudom minek még egy,talán reménykedik a fostimonban. Nem mondta 100%-ra, de úgy tűnt, akarja. Lehet, hogy csak határozottan mondanom kell, hogy nem érzem szükségét.
De még így is, ha jól számolom, októberben lehet legközelebb. Én marha meg azt hittem, belefér a nyárba. Nem baj, csak haladjunk.
Te mikorra is vagy kiírva? Hogy vagytok, alig írsz magatokról! Fickándoznak. Na, és még mindig úgy néz ki egy fiú egy nemtudjátok? NEvek már vannak? vAGY babonából nincsenek?
Szerinted lehet ilyen idő előtti elöregedés, amiről írtam? Lehet, hogy elfáradt a szervezetem, nem?
Na, pusza mindenkinek. Itt a nyár!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ildi!

Nagy gratula!

Zita!
En sajnos nem tudom, hol vagyok a ciklusomban, ugyhogy majd ha megjon rendesen, akkor megirom, hogy be tudd irni a tablicskuba.
Sajnalom, hogy megjott. A vervetel jot fog tenni, megmondja mi az abra veled.... Hasznos...

Iza!

Nekem volt cisztam! De volt mellette egy kisebb tuszom is nekem akkoriban. Sajna nem lettem terhes. Akkor. De aztan magatol eltunt a cisztam! Nagyon sok esetben eltunik magatol!!!! Remeljuk neked is igy lesz!
Es sokat hallottam olyat is, aki ciszta mellett lett babas, szoval ez nem akadalyozza meg egyertelmuen!

Anna!

En sem ertem minek lesz meg egy inszem. Nem lehetne megbeszelni, hogy azt is igazolja le, es menjetek lombikra, ha mar annyira akartok, hogy ne csusszatok annyit.

Hajnesz!
Koszi a tablazatot, remelem hasznalt vesszuk majd egyszer....

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
2 csíkKép Kép
Szóval az a kérdésem, hogy mi a teendő? Orsinak elvileg holnap kellene megjönnie, a ma hajnali teszt pozitív lett (27. nap). Mit csináljunk? Kórházba kéne menni, hogy kapjon egy löket hormont, nehogy kilökődjön, vagy mit?
Előre os köszi.
A
udojurgen

Udojurgen!

Szerintem hivjatok fel a dokit, es kerdezd meg/beszeld ra, hogy adjon utrogestant, huvelykapszulat, ez progeszteron, es nagyon jo, nem art, csak hasznalhat!

Gratula!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo32Kép
Köszi a drukkot és a tanácsot!

A
udojurgen

Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha azt mondta a doki, hogy vérvétel előtt csak vizet igyak, akkor az csapvizet jelent, vagy lehet szénsavmentes ásványvíz is?
Mert ezt elfelejtettem megkérdezni tőle...
Előre is köszi a választ.
Babóca
babóca

UdoKép
Gratulálok a kis családnak! Szerintem mihamarabb menjetek Utrogestant iratni a kórházba. Ártani nem árthat, csak használ.

AnnaKép
Köszönöm jól vagyunk. Azért nem írok sűrűn ide, mert nem akarok Nektek fájdalmat okozni. Két kisfiúnk lesz, és október 18-ra vagyok kiírva. Itt rosszalkodnak a pocimban most is, már egyre többet mozognak. A 22. hetet tapossuk. Olivér és Sámuel névre fognak hallgatni. Nagyon remélem, hogy hamarosan mindeki követ majd a kismamik közé.KépKépKép

ZitaKép
Virágnak a 3. lombik stimulációja megy, szerdán lesz punkció. Légyszi írd be a táblába.

BabócaKép
Csapvizet igyál csak reggel.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Nem okozol nekunk fajdalmat, sot nagyon kivancsiak vagyunk rad, legalabbis en. Szoval legyszi ha teheted akkor irjal am ide nekunk is!!!!

Nagyon erdekelt hogy fiaid lesznek, es hogy mar a 22. het!!!!! En ugyan nehanapjan olvasom az alattunk levo topicot, ugyhogy tudtam, hogy 2 fiucska lesz, de szerintem a tobbiek is orulnek am neked!!!!
Igenis orulunk ha hallunk feloletek! Meg Orsirol is, csak o most sajna ritkabban ir. Pedig neki is nagyon orulnenk.
Jo latni, hogy nektek sikerult, es nekunk is fog! Erot ad!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok LÁnyok!
Én még csak most találtam rátok. Jó lenne megosztani az izgalmakat valakivel, bár mi még csak 1 sikertelen hónapon vagyunk túl. Befogadtok?

Bóbita
bóbita30

Hát ez nem kérdés. Igaz még nagyon az elején vagytok, de remélem sikerül minnél hamarabb bebabásodnod. Nekem is a 2. hónap pozitiv eredménnyel zárult, csak a pici januárban meggondolta magát. Most újból belevágtunk , most lesz a 2. hónap. HÁtha sikerülne.
Üdv a csapatban!

Kép

KépKép
búzaszem

Udo!Kép

Gratula!KépKép

Cat!Kép

Beírtam Virághoz a 3. lombikot! Drukkolunk neki nagyon!Kép
Nem tudod véletlen hanyadik cn-en van?

Bóbita!Kép

Üdv. körünkben!Kép Ne maradj sokáig, vagy ha mégis, akkor már babásan!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

DodoKép
Köszi a kedvességedet!KépKép Akkor maradok, és szorítok mindenkinek!

ZitaKép
Holnap lesz a 14. cn-en Virág, a punkció napján. Köszönöm a drukkokat neki, ha ezen múlik, tuti sikerülni fog!

BóbitaKép
Sok sikert a babásodáshoz. Reméljük nem sokáig kell itt maradnond!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Búzaszem!Zita! Cat!
Köszönöm a jókívánságokat! A nyár biztos meghozza a hatását!
Valahogy teljesen más az ember kedve egy ilyen szép napos reggelen. Úgy "sokasodnék" Kép
Sajnos a kedvesemnek most nagyon megerőltető az iram a munkahelyen, és félő nem tudunk eleget és akkor együtt lenni... Kép
Klassz a táblázatotok!!! Kép
Napsütéses szép napot mindenkinek!

Bóbita
bóbita30

Cateye, Zituska28 Kép
Egyelőre nem csináltunk semmit. Nemtom rábeszélni Orsit, hogy bemenjünk a kórházba. Olvasott egy cikket, amiben leírták, hogy a kilökődött petesejtek x%-a génhibás. Ha nem az, akkor nem kell megerősítés, ha pedig az, akkor hulljon a ... Na mindegy. És én is olvastam egy hasonlót:
https://www.babanet.hu/faq/tervet17.php
Egyébként ma kellene megjönnie, a hője meg még ilyen magas még nem is volt: 37.5.
A
udojurgen

Udojurgen!Kép

Itt alszik a kezemben a 30 napos lánykám, aki Utro-s baba.
3 vetélésem volt, (2000 júl, 2000 dec, 2002 máj), mind progi hiány miatt, csak a hormonjaimat kellett volna rendbe tenni, de a dokim nem jött rá, így vártunk több mint 3 évet a kisbabánkra. 3 év alatt 3 vetélés, rengeteg vizsgálat és nagy lelki fájdalmak, senkinek nem kívánom.
Tavaly szeptemberig én is ide jártam.
Ez a terhességem is Utrogestannal maradt meg. Persze nem lehetek biztos benne, hogy mi lett volna ha nem használom...
Nekünk volt teljes genetikai kivizsgálás is, de semmit nem találtak. Mind a 3, a 6. hét körül vetéléssel befejeződő terhességem genetikai hibás lett volna? Nem hiszem. Az tuti: vérből kimutatott progeszteron elégtelenségem volt.
E szerint a fenti állítás nem 100%-osan igaz.
Ti tegyétek azt, amiben hisztek, ez a legfontosabb!
De egyet értek CatKép-el, az Utro ártani nem árthat. Szerintem egy biztosítókötél.Kép

Puszi, drukkolok!
Leone

KépKép
leone

Amúgy most olvastam a hivatkozott cikket, ami dióhéjban:
Ha genetikai gond van, hiába adnak progi pótlást, úgyis elmegy a baba. Csak akkor van a progeszteronpótlásnak jelentősége, ha sárgatestelégtelenség áll fenn: a petefészekben lévő sárgatest nem termel elég progeszteron hormont, ezért a méhben nem vastagszik meg a nyálkahártya, ezért a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni.
Tehát ilyenkor igenis fontos. Ha mégsincs ilyen probléma, jeleleg úgy tudjuk, hogy akkor sem csinál semmilyen kárt az Utro!

...és ez bizti így van, a saját bőrömön tapasztaltam!

Kérdezz nyugodtan ha valami nem világos, szívesen segítek!Kép

KépKép
leone

Leone. Kösz szépenKép
Tegnap, amikor hazamentem a munkahelyemről az volt az első mondatom, hogy húzás a kórházba. Akkor akar menni, ha biztosan terhes. És nem tudom meggyőzni. Mondjuk erre a kórházundorra én is rájátszottam, mert én pedig minden hülyeségre gyógyszert szedekKép
udojurgen

LeoneKép
Ha már felajánlottad a segítségedKép :
-mit érdemes így az első napokban tenni? (persze ha megmarad...)
- mi a véleményed az autózásról a belvárosban? Nem veszélyes?
Megnéztem a weblapod fotóit.Kép Aranyos a gyírkőcKép
A
udojurgen

Az első napokban? Sokan rá sem jönnek még hogy várandósok, túráznak, hegyet másznak, bicikliznek, hzahoznak 5 kiló krumplit a piacról. Akinek gyerekei vannak azok után szaladgál, emelgeti őket és idegesíti magát miattuk. Ebből a szempontból szerintem ha akar, marad a baba, bár a pihenés sosem árt. Fizikai és lelki értelemben egyaránt.
Később azért ne emeljen nehezet és a pihenés fokozottabban.
Szedjen magzatvédő vitamint pl. Elevit az első 3 hónapban, de ha azt nem, folsavat mindenképp (nyitott hátgerinc megelőzése). Természetesen ne dohányozzon és szeszesitalt se nagyon. Ha mostanában ivott vmit az nem baj, ha belekóstol a te borospoharadba 1 korty erejéig még az sem. (Ez a magánvéleményem.)
Az autózásról jót kérdezel, a szülés reggelén egy vizsgálatra úgy mentem, hogy saját magam vezettem.Kép (De amikor később otthon elfolyt a magzatvíz természetesen már a férjem vitt be a kórházba.)
Ha a légszennyezettségre gondolsz, akkor ki se lépjen az ajtón.Kép Szerintem általános dolgokon nem kell változtatni, de talán ejtőernyőzni és bungee jumping-olni nem most kéne menni. Kép

Köszi, 9 hónap múlva ti is egy ilyen kis csöppséget tarthattok a kezetekben! Kép

Leone
(Bocs a hibákért, még mindig itt alszik, nehéz egy kézzel gépelni. A bal karom meg már kimeredt. de nincs kedvem letenni.Kép)

KépKép
leone

Egyébként én amikor megláttam a pozitív tesztem megijedtem (hogy ezúttal meddig fog tartani és el ne menjen megint), elkezdtem össze-vissza telefonálgatni, hogy mit csináljak, mennyi Utrót használjak, aztán azonnal a maximális adagot kezdtem alkalmazni és félem, hogy most mi lesz.
A dokim csak 3 hét múlva merte biztosra mondani, hogy megvan, amikor a 8. héten szívdobogást látott. A 6. héten még csak 1 pötty volt, akkor azt mondta, hogy az előzményeim miatt még nem mer gratulálni. Szép nem?
Aztán megcsináltam a munkahelyemen egy nagy rendezvényt, rengeteg munkával, túlórával és idegeskedéssel. Aztán azt gondoltam, ha ez a baba megmarad, akkor mindent kibír!Kép
De persze ez nem követendő példa.

KépKép
leone

LeoneKép
Én is a telefonálgatásnál tartanék, ha meg merném osztani a családommal az örömömKép Szüleim orvosok, apám ráadásul citológus és az Orsi leendő nőgyógyásza is hozzá küldi a szövettant. Orsit szerintem ez is visszatartja attól, hogy beszéljünk vele. (A papírokon rajta van a "beteg" neve, TAJ azonosítói stb.)
Nekem az a véleményem, hogy az első gyírkőc könyvből van nevelve majdnem mindenkinél. Mi is itt tartunk (ha minden összejön) és egy csomó hülyeséget olvas mindenhol az ember. Ez csak fokozza az örömöt, de egyben a félelmet is növeli. Ugyanis egy teljesen átlagos lefolyású szülést senki sem említ meg egy ilyen fórumon. De ha valami negatívum történt a szülésnél, akkor arról évekig kering a pletyusz mindig hozzárakva egy kis pluszt. A végén pedig egy horror sztorivá alakul.
Az orvos válaszol-ban olvastam, hogy ajánlják a biciklizést. Ellenpélda: egy ismerősöm is egy könnyed biciklizés után halva szülte meg a gyerekét. Az persze bennem sem maradt meg, hogy az xy barátom felesége pedig második gyermekét szüli minden bonyodalom nélkül. Talán azoknak a legjobb, akik "tudatlanul" élik meg a terhességük első részét.
Maternát szedett, de terhességi tünetei voltak tőle.Kép Folsavat minden reggel szed 1 db-ot. Nem cigizik, nem iszik, csak reggelente kávézik. De most, hogy pozitív lett a teszt, azt sem engedemKép
udojurgen

Helló Mindenkinek!

Még nem írtam neketek, de most azért ragadtam "tollat", hogy mindenkit bíztassak!! Nekünk 4 és fél év után sikerült egy babát összehozni.(most a 20.hetet taposom)A Szabolcs utcai kórházban kezdtünk miután kiderült, hogy sajnos a férjemnél gondok vannak. Hat inseminációt végig kellett csinálnunk-miközben esélyünk sem volt így teherbe esni. Csak ezután mehettünk lombikra. Mi a Dévai Intézetbe kerültünk a Dévai dokihoz. Azóta csak áldani tudom. Mert szakmailag és emberileg szerintem csúcs. Most januárban volt a negyedik lombikunk ami szerencsére ilyen jól végződött. Legyen erőtök kivárni és menjetek mindig tovább mert sikerülni fog! Az utrosgestánhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nálunk úgy volt, hogy már a punkció napjától 3X2-öt kellett rakosgatni. Ha a baba beteg ez a gyógyszer nem fogja megtartani, ettől nem kell félni. Kb a terhesség 8-9. hetéig kellett "szednem". Nekem nem volt a hormonjaimmal semmi baj, ez csak amolyan plusz segítség a természetnek. Azt hiszem Udojurgen kérdezett a kocsikázásról. A dokim kifejezetten tiltotta. Állítólag a motor rezgése na és a csodálatos itthoni utak nem tesznek jót.Úgyhogy én nem kocsikáztam elég sokáig. (bár ha egy törpe meg akar maradni, akkor meg is fog. De szerintem minden esélyt meg kell neki adni!!!)A Maternánál már van modernebb vitamin az Elevit. Nekem semmi gondot nem okozott. Remélem egy kicsit segítettem nektek. Vigyázzatok magatokra!!
Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok Kép
Jöttem drukkolni Kép
Nem jártam erre, mert éppen vizsgaidőszakom van és most voltak a vizsgáim, nem maradt már időm Kép

Udo Kép
Gr... a .... szóval drukkolok!!! Szerintem vigyázz a kismamidra, de csak ésszel Kép ez a legfontosabb. Szerintem ugyanúgy mozoghat, mint eddig. Én minden folytattam, mint előtte. A fáradékonyságát meg próbáld meg elviselni, ha arra kerül a sor.
Folsavat szedjen, a többi nem olyan fontos. A kávé maradhat, mert 1x nem okoz gondot.A vérnyomásnak is jót tesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsa Kép
A ciklus folyamán fellépő vérzésnek kb. egymillió oka lehet, szerintem még ne foglalkozz vele. Ha nem múlik el, akkor látogasd meg a dokid. Ha elmúlik, akkor bármi is okozhatta.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gigi28, Icsilya köszi a segítséget és a drukkotKép
Egyébként ma van a 29 nap, hajnalban Orsi hőmérséklete 37,1 volt. A ciklusa (eddig) 28 napos volt. Szóval 1 nappal túl vagyunk ezenKép Letapperoltam a didijét és ellökte a kezem.Kép Ezenkívül -egyelőre- semmi hányinger/undorodás/vasízű szájíz stb.
Materna: az első próbálkozásunknál szedte ezt a vitamint. Azt mondta Orsi, hogy az a hónap volt az, amikor igazán terhesnek érezte magát. Rosszullétek és minden egyéb terhességi tünet együttesen jelen voltKép Csakhát a gyerek hiányzott. Ezért javaslom azoknak a PG/53-at és klónjait, akik a próbálkozásaik elején vannak és még nem jártak nőgyógyásznál. Ezzel legalább "be tudják lőni" nagyjából az ovuláció időpontját. (Ezt persze nem Nektek, tapasztalt lányoknak írom, hanem azoknak, akik úgy jártak anno, mint én.)
udojurgen

Bocs, hogy semmit nem írok, de gyorsan túl akarok lenni a 13. hozzászólásomon.Kép
Bocs.
A
udojurgen

Orsi!

Orulok, hogy hallak teged is, biztos tobbiek is orulnek!

Remelem jol vagytok!
Olvastalak azert teged is a masikban, de igy azert jobb, ha ide is jossz.
Irsz valamit reszletesebben magatokrol?
Hol is tartassz? Mekkora a pocod? Meddig dolgozol?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

UdoKép
A legbiztosabb jele a terhességnek még ilyen korán 4 hetesen, ha érzékeny a mellbimbó. Én sem bírtam elviselni, ha a párom birizgáltaKépKépKép A hányinger, és minden egyéb tünet később jön.
A hője tökéletes, ez 9 hónapig maradjon is fent!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye: délben beszéltem az Orsival és azt mondta, hogy olyan menstuációsan fáj a hasa. Azóta hazament, nem jött meg, de a hőmérséklete lejjebb ment 36.8-ra, ez nemtom mennyire mérvadó, ui. fél 2-kor mérte. Remélem ebből nem lesz menstru, valami mást érez...
udojurgen

Udojurgen!Kép
Babonás vagy? Kép A lányom május 13-án született. Kép (Holnap lesz 4 hetes.)

"olyan menstruációsan fáj a hasa":
Bocs azoktól akik már százszor olvasták, de 101-edjére is leírom: szeptember 29-én vasárnap, a ciklusom 27-ik napján mensi szerű fájdalmam volt és nagyon ingerült is voltam, mire anyukám javasolta, hogy igyak meg 3cl whiskyt, ha már úgyis megjön, jobban leszek, ne kínlódjak. Úgy is lett, erre se hétfőn, se kedden nem jött meg, de még egy csepp sem és barna sem volt. A szerda reggeli tesztem pozitív lett, ebből lett a lányom.

A mensis hasfájás jelenthet mensit is, de terhességnél is van aki érzi.
A délutáni hőmérés meg egyáltalán semmit nem jelent, csak a reggel ébredés utáni, azonos időben, a megfelelő helyen mért érték számít!!!

drukkolok. Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

A menstruációs fájdalom nálam is jelentkezett. Pont azon a napon amikor meg kellett volna jönnie. A lábam is ki akart szakadni a helyéből, úgyhogy sírtam egy jó aztán vártam, hogy megjöjjön. Azóta 20 hetes a pici. Sokaktól hallottam már,hogy ugyanúgy fáj a hasuk. Sőt van akinek végig a terhesség alatt jelez a szervezete azon a napon.

KépKép
gigi28

UdoKép
Nekem a 28.cn-on erős mensis fájdalmaim voltak. Teszteltem egy negatívat. Nagy bőgés után lefeküdtem aludni, mert barnás vérzésem is lett. Másnap elmentem HCG vérvételre, és 185 lett, ebből várom a 22 hetes ikerfiaimat. Pedig 2 negatív tesztet is csináltam, és a mensi idején gyér vérzésem is volt.

Ahogy LeoneKép leírta a hő mérésnek csak reggel van értelme, ébredés után. Szerintem OrsiKép nagyon is babás, csak most kellene megjönnie, azért görcsöl.

Cat

Cat
Kép
cateye

Udo Kép
Nekem nem volt semmilyen tünetem, így ha Orsi Kép nem érzi, az semmiképp sem jelent rosszat. Hányingerem kb. 3 szor volt az eddigi terhesség alatt. A mellem viszont nekem is bedurrant, és nagyon érzékeny volt. Mostanra már annyira nem az, de az első hetekben képtelen voltam hason aludni, mert annyira érzékenyek voltak.
Nap közben felesleges hőt mérni, és szerintem ne mérjétek reggel sem, mert csak stresszelni fogjátok magatokat, ha 1 tizedet lejjebb megy. Nem éri meg az izgulás. Progeszteron pótlást kap Orsi? Az sosem árt Kép

Dodo Kép
Kedves tőled, hogy érdeklődsz. Velünk minden OK, vagyis remélem. Holnap megyünk UHra és lehet, hogy megtudjuk, hogy fiúk vagy lányok Kép és remélem minden rendben. A pocim nő, én meg egyre fáradékonyabb leszek. A 13. hét óta itthon vagyok, mert most vagyok ötödéves, és a 2 kismaczkóval nem szerettem volna már munka mellett egy vizsgaidőszakot végigcsinálni, féltettem őket a sztresszes időszaktól. Így sokkal nyugodtabb vagyok, és szerintem ezt ők is érzik.

Orsi + 2 Kismaczkó
16+0

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?