A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Elmo megvételre került :D
Ha valakit esetleg érdekelne még egy Elmo 9800ért + posta , akkor szóljon. . Angliából hozta a csaj doboz sérült , azt mondta tökéletesen működik nincs semmi hibája. Még 2van eladó.
Itt nézhető meg :
http://teszvesz.hu/item667006167_elmo_a ... etbol.html

és a film róla
www.youtube.com/watch?v=s3u4V1ljpjc&NR=1

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Döncikének nagyon boldog első szülinapot!

Kép
Vendég

Az első topik babának, Döncinek nagyon vidámságos és boldog ELSŐ szülinapot kívánok!
Vendég

Nekem jó a holnap 10 órától. Mikor legyen? Ja a Millenárison.
Vendég

Kata!11 óra?
l.veronika

Köszönöm a jókívánságokat!!

Dönci drágámnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok nagy nagy szeretettel!!!

Ma délután Savoya játszóház, 3-4 körül megyünk.

Szép napot!

KépKép
columbine

Veronika! Oké a 11 óra. A fűves résznél a tó végénél?

Columbine Ági! Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Vendég

Sziasztok!
Ági!Nagyon boldog születésnapot kívánok!Ha időben kell Miksa akkor csatlakozunk!
Kata!O.k a (számom 30/585-47-53)
Vera
l.veronika

Vera! Az enyém: 70/369-1081
Vendég

Holnap 11 kor tali a Millenárisban!

Jön még valaki?

Jön: Vera, Kata
Vendég

Ági, Isten éltessen sokáig erőben, egészségben!

Mecsi, klassz az Elmo. :)

k.a.t.i.c.a

Köszönöm, köszönöm!! Aranyosak vagytok :)

KépKép
columbine

Sziasztok!

DÖNCInek és ÁGInak nagyon-nagyon sok Boldog születésnapot kívánunk!!!

Köszönjük a sok-sok gratulációt :) Igazából szerintem nem a foga miatt nyűglődik éjszakánként, nem hallottam még olyan fogfájásról, ami a kiságyban nagyon fáj, anya ölében pedig egyáltalán :D Inkább, a hajnali nagy ágyba költözést szeretné előrébb hozni egy kicsit :D

Julcsi, közben szervezem a csajokat ;)

Binyekék jönnek, (ma meglátogattam őket, csoda édesek az ikrek, és Binyek jól van, pocakja is szépen gyógyul, és a másik dolgon is túl van már) Katica pedig még ír, hogy melyik nap, de ők is jönnének...annyira várom már :)

Póló: ha jól emlékszem, akkor Binyekék minta pólóján is külön rajta voltak a nevek, szerintem azt meg lehetne oldani, hogy a képen alul mindenkinek a saját neve legyen....

Apró, nagyon jó utat, jó időt, és sok sok pihenést nektek!
Mecsi, vagány az Elmó :)

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.06.25 18:48-kor.

<
sziszka78
Tolna

Barbinak akartam még írni, hogy sajnálom, hogy a fiúk lebetegedtek, nagyon gyors gyógyulást kívánok nekik.
Az akciós cipők bennünket is érdekelnének, tök jó lenne elosztani őket, gondolom 3 pár cipő azért senkinek sem kell, szóval, ha valaki osztozna, akkor mi jelentkeznénk rá majd :)

Mazska, nagyon sajnálom az elmaradt költözést, sajnos a mesteremberek manapság ilyenek :( Remélem hamarosan kész lesz minden!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.06.25 18:49-kor.

<
sziszka78
Tolna

Sziszka-Barbi! Mi is osztozkodunk a cipőn, ha működik. Mi többet is vennénk.

Sziszka Málnusának boldog hófordulót. :)
Vendég

Mecsi!
Ma a Savoya játszóházban voltunk és Csandival benéztünk egy játékboltba ahol lehetett Elmot kapni szintén 9990 Ftét +volt két darab sérült csomagolással 4990.-Ft ért

Kata! Talira jön még Csandi is :D Valaki még???

Sziszka!Málnusnak boldog hófordulót kivánunk!
Vera
l.veronika

sziasztok!

ma csak Döncikénknek szeretnék volna nagyon boldog 1. szülinapot kívánni

sajnos ma többre nincs időm, visszaolvasni sem tudtam, most értünk haza! :(

dokinál sem kaptam jó híreket, de holnap jövök!

sophie27

Málnusnak boldog hófordulót :!:

Beninek jobbulást!!

Mi is voltunk dokinál, mert Eni eléggé köhög, és nem akartam úgy elmenni nyaralni, hogy nem látta orvos... Köptetőt adott neki, Rhinatiolt, hurutos köhögésre... Szedett már valaki ilyet? Tapasztalat? De a torka nem piros, meg más gond nincs, csak ez az elhúzódó megfázás... Nem fertőző vagy ilyesmi :wink:

Sziszka, tali remélem összejön, csak az üdülőben majd még beszélnünk kell a portással, meg meglátjuk milyen szomszédokat kapunk, de remélem nem lesz gond... Csak ha rossz az idő, az gáz, mert nem férünk be annyian a faházba, meg hát az altatás, az lehet hogy csak babakocsiban lesz megoldható... Majd még figyeljük az időjárás előrejelzést is, meg telefonon értekezünk, mert nem tudom, tudok-e ott netezni... Köszi a szervezkedést előre is :wink: :!: Binyekéknek mindegy melyik nap? Egyelőre becélozzuk a hétfőt, vagy Katicáéktól függ?

yuyu79

De amúgy, ha jó idő lesz, akár a strandon is piknikezhetünk, ha már olyan jó a játszótér :)

yuyu79

Hááát... az indexen néztem csak, de ott egész keddig esőt jósolnak :?

yuyu79

Oké! Vera és Csandi! Holnap 11 kor a Millenárison.

Még Sushy jelezte, hogy Neki is jó lenne....
Vendég

NAGY NAGY GRATULA DÖNCI ELSŐ SZÜLINAPJÁHOZ!![/b]

Jobbulást a srácoknak, Barbi neked meg mihamarabbi nagy alvást!

Ágica! Neked is boldog szüllinapot kívánok!

Cipős bizniszbe, mi is beszállunk ha eljön az ideje, és ha lehet, vagyis akad társunk hozzá.

Velünk minden oké, Délelőtt Ringatóztunk, ügyintéztünk.

Szisz! Írtad, hogy lassan áttértek Málnussal a napi egy alvásra... Hogy megy a dolog?
Réka továbbra is nehezen alszik el napközben (kivéve az autóban, ott egyből beszunnyad ha álmos), gyakorlatiilag 15-20 percig megy a bömbi, lefogom, úgy alszik el (mert ha nem, mindig hasrafordul és mászik a vakvilágba). Nem csinálnám, ha nem jelezné előtte, hogy álmos, de megy az ásítás, szemdörgölés, fülmorzsolás, és anya lábára tapadás ezerrel, és ilyenkor nem lehet mit kezdeni vele. Eddig úgy tűnt hogy csak a nagy melegben nem alszik el, de most kellemes idő van és így se. Hát nem tudom, lehet, hogy én is megpróbálom a napi 1-et, talán jobb lesz.

panna1

Panna, próbáld meg, hátha bejön...

Eni pl ma nem aludt délelőtt, és bár délután is nehezen aludt el, de aludt több mint 3 órát (mondjuk ilyen sokat ritkán alszik, de 2 óra össze szokott jönni, ha csak 1x alszik)...

yuyu79

Kata sajnos mi ma nem tudunk menni, mert vendégkislány még itt, és ma jönnek érte, meg tortát sütök szüllinapra :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ZSigi tegnap egyedül felállt! és meg is tartja magát!már 4 foga kinnt, sorban jönnek a többiek..

:lol:

bocsánat csak ennyi,,Ági neked boldog szülinap utólag!

tegnap elvitték a kompot is, így most milliomos lett Zsiga..

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi ismételten eltűnünk egy időre. Remélem mostmár rendeződnek a dolgok, kezdek kicsit nyűgös lenni emiatt. :? na mindegy, nehéz idpőszak után jó jön állítólag. :)

Szilvi, Julcsi, így nem tudunk menni a mini talira. Elnézéseteket kell kérnem, hogy azt mondtam megyünk, és mégse, de nem tudok mit tenni sajnos. :( Július közepén jövünk vissza, akkor esetleg megpróbálhatnánk majd mégegyszer, ha mindenkinek jó.

Lányok, legyetek jók, vigyázzatok a picurkákra, meg Magatokra! :)

Ha lesz időm otthonról is jelentkezem.

Sziasztok! :)

k.a.t.i.c.a

Csajok!

Kikészültem teljesen. Reggel Dönci a hütö alól vagy mögül kivadászott két-három kb. 1 négyzetmiliméter nagyságú vékonyfalu borospohár eltört icipici darabját és begyömöszölte a szájába, amíg Enit indítottam az iskolába. Csak azt vettem észre, hogy valamin nagyon nyamnyog. Benyúltam a szájába és ö már tolta ki a nyelvével az idegentesteket. Leráztam a mosogatóba a nyálas cuccot és csak akkor néztem, hogy vérzik belül a szája. Tovább turkáltam benne, ö nagyot nyelt, de nem tudom, hogy csak a nyálas-véres cuccot, vagy valami mást is. Felhívtam a gyerekdokit, de ö azt mondta, hogy menjek a kórházba. Igazándiból nem vagyok biztos a dolgomba, nem sír, hogy fájna valamilye, tehát vagy nem nyelt le semmit, vagy eddig még nem akadt meg. Mindent átnyálaztam, hogy találok-e én is szilánkot és találtam is ebböl a méretböl még egyet. Gyürögettem a tenyeremben, jó durván persze, tettem keresztbe és hosszába, gyürögettem tovább, de nem akadt bele, hanem mindig hosszant helyezkedett el. Fura módon most teljesen be vagyok sózva, pedig Imi anno nem egy ilyen icipici szilánkot, hanem egy egész maréknyit tartott a szájába és én a reggeli etetéskor csak azt vettem észre, hogy minden nyelés után csillog még valami a szájába. Volt olyan is, hogy éjszaka üvegszilánkokkal a szájában aludt és csak másnap reggel vettük észre, amikor újra elkezdte öket "rágni". Akkor nem pánikoltam ,pedig talán akkor több okom lett volna rá. Hát most itt ülök és vacilálok, hogy mi legyen. :(
S mindezt a sokadik át nem aludt éjszaka után.

Barbi
Vendég

sziasztok!

bocsánat a tegnapiért, de nagyon későn értünk haza, mindenem fájt, így nem volt sok időm a gép előtt ücsörögni :(

Ági, neked utólag is nagyon boldog szülinapot, elfelejtettem tegnap Dönci köszöntése mellett a tiédet, ne haragudj! :(

Barbi, jobbulást a fiúknak és kitartást neked, na meg egy kiadós alvást! :) remélem, hogy nem lesz rosszabb az állapotuk és nem kell megint kórházba menni!? :(

a cipős témában, már, ha bevállalod, hogy sokunknak beruházol (bár én szívesen átutalom előre is a pénzt majd) előre, akkor mi is szeretnénk majd a segítséged kérni, bár ezt már korábban is írtam! :) csak ismétlem önmagam! :P

Sziszka, okés. köszi! :) a pólós hozzászólást is! és gratula az első fogacskához, bár így a fogatlanok versenyt már nem nyerhetitek meg, de talán nálatok is újra visszatér a régi rend (na, mintha nálunk visszatért volna... :P de nálatok attól még bármi lehet!)

Katica, remélem, hogy semmi komoly! azért jelentkezz, amint tudsz.

játszóházban nem csináltatok fotókat??? ha igen, dobjatok már légyszi! ;)

Boni, gratu Zsigusznak!

Aproo, jó utat nektek és jó pihit! Levidnek nagyon boldog 1. névnapot!!!

Andi, de jó, hogy írtál! mikor mentek nyaralni?

Felícia vajon még Svájcban???

Kata, sajnos mi még betegeskedünk, így a mai talit ki kell hagyjuk! :( de, ha lesz legközelebb is, akkor megoldjuk! ;)

BinyekBarbi, sokat gondoltam rád a múlt héten... örülök, hogy túl vagy rajta, gyors lelki és testi felépülést!!! és természetesen köszönöm a popsitörlőt, ha bármid lesz még, jelezd kérlek!

Mecsi, gratu ELMO-hoz! :)

Petra, munkások mondjanak le!!! jó költözést! új lakásról fotót dobj majd! :)

nálunk az van, hogy most min. 3 hónapig szünetel kistesó project :( tegnap voltam a vérvétel eredményemért, és doki adott rakat gyógyszert. inzulinom szar, és a pajzsmirigyemmel van valami gebasz, ott pedig nagyon durván oda kell figyelni a gyógyi és babaprojectre, mert súlyot problémákat okozhat babónál! szóval most Benim a minden és kistesót picit jegeltük! úgy 3-6 hónapig, terveim szerint! ;)

na jó. szájtépést befejeztem. szép hétvégét mindenkinek és jó utat a nyaralni indulóknak! betegeknek továbbra is jobbulást! :) minden baba csodaszép és ügyike!

sophie27

Barbi, szerintem, ha meg tudod oldani, menjetek el a kórházba! nehogy tényleg lenyelt esetleg egy kis darabkát és a végén, mikor jönne ki csinál valami kárt szegénykémben!!! :( nagyon sajnálom, hogy most megint rátok jár a rúd! :( kitartást!

sophie27

Sziasztok!

Barbi,
Hú, szegény! Szerintem is menj be kórházba, nem véletlen jeleznek az ösztöneid! Persze remélem semmi komoly, de biztos ami biztos!

Utólag Isten Éltessen minden szülinapost/névnapost, babákat és anyukákat! :)

Boni,
Gratula Zsiginek a felálláshoz! :D

Sziszka,
Nektek meg gratula az első foghoz! :)

Csenge,
Szerveznék én talit a Kopaszira ha tudnám hogy nekünk mikor jó! Mostanában minden nap máshogy alszik Virág, egyszerűen nem tudok vele tervezni semmit! Na meg ez az időjárás sem segít, hogy mindennap esik! Ja és úgy lenne jó, ha Sziszkáék, Barbiék stb is ott tudnának lenni! Na majd csak összejön valamikor! Ha más nem, akkor a Balcsis partin!

Az én kis Virágom jól van, jó sokat eszik, 200gramokat, szépen hízik is a húsa! :wink: Már 8100g. Nagyon szeretne már menni, mindenen felkapaszkodik és próbálja tolni maga előtt, így szerintem veszünk neki egy járássegítőt ha ennyire szereti! Voltunk játszóházba is vele, nagyon élvezte!

Kép
Kép
dia123

Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Zsófi,
Sajnálom, hogy nem lettek jók az eredményeid, és hogy most szüneteltetni kell a kistesó projektet. Akkor most csak néhány hónapig kell szedned a gyógyszereket és valszínű rendbe jössz?

Kép
Kép
dia123

Dia, én ezt tűztem ki célul magamnak. de sajnos nem valószínű, hogy pikk-pakk megváltozik minden, de persze csak optimistán ;) remélem, hogy 3 hónap és a kontrollon már minden okés lesz!

Barbi!? voltatok orvosnál?

sophie27

Sziasztok!

Hű, Barbi, remélem nem lett semmi komoly a dologból!

Zsófi! Csak aug. 15-én megyünk.

Mi Horvátországot foglaltunk egy hétre, én is kicsit parázom főleg az éjszakáktól, jó lenne nem felverni a többieket. Védőnő szerint az ottani levegő majd elnyomja Vikit, hát nagyon bízom benne. Egyébként nemrég bújt ki a harmadik fogacskánk. Kapaszkodva már ügyesen lavírozunk, de önállóan még egyáltalán nem akar megállni ill. a kézen sétáltatás sem tetszik neki. Nagy felfedező, kedvence a lépcsőmászás ill. a zuhanykabinban időzés.
Nálunk is oviváltás lesz ősztől Cintusnak, a héten megvolt a családlátogatás és az első szülői is. Tényleg Csenge ti miért váltotok ovit? Ő most tanult meg bringázni, nagyon kis ügyi volt, gyakorlatilag átült csak a futóbicajról a bringára. Szóval nagyon hasznos volt a futóbicaj az egyensúlyérzék kialakulására. Így sokat bringázunk, Viki is élvezi.

A környékbelieknek akartam írni, hogy nyílt Taksonyban egy Békakirály nevű játszóház, van benne sóhomokozó is. A többit nem tudom, Cintus volt mamával egyszer.
A honlap elvileg: www.rengo.hu

Megyek, mert ezer a dolgom.

Jó éjt!

Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

Szülinaposoknak boldogat!
Betegeknek jobbulást!

Barbi én is bevinném a kórházba.

gyors kérdés, nem emlékszik valaki,h hol lehet névre szóló autós háromszöget csináltatni?
makadu

Kitti, sajna nem, pedig tudom, hogy több helyen is találtam... de írd be a keresőbe, hogy egyedi ajándékok és kidob ezer linket, azok között biztosan találsz többet is! ;)

sophie27

Kitti http://www.babyonboard.hu/hogy.htm

BArbi?

ZSófi :cry: remélem segít a kezelés!
Vendég

Minden rendben velünk. Eltekintve persze Regö fuldoklásától, de az is kézben van. Mindkettö jókedvü, müködnek rendeltetésszerüen.
Voltunk ennek örömére tegnap du. Konstanzban. Nagyon kellemes volt az idö, kicsit elücsörögtünk a kavicsos parton ill. séta közben felfedeztük a városi ingyenes, de szuperül kiépített szabadstrandját arra az esetre, ha mégis megérkezne a nyár! Mindjárt küldök képeket is!
Voltunk a svájci oldalon is bevásárolni és pont jókor, mert éppen 45 éves jubileumot ünnepelt az ottani üzlet és kaptak a gyerekek egy kutyának beöltözött embertöl fejenként egy normál tábla tejcsokit (abból a márkából, amit mi is mindig veszünk, Migros saját márkája a Frey, csak ajánlani tudom), valami kis ceruzás és zsírkrétás utazós bigyót és nyakba akasztható lecsatolható kulcstartót. Vettünk több kilo csokit is, mert nagyon le voltak árazva és isteni finomak! No meg sajtot, pestot, meg ilyeneket. Mindig ugyanazt. :)

Virág játszóházas képei nagyon aranyosak!

Zsófi sajnálom nagyon, hogy egészségügyi bajaid lettek, remélem hamarosan minden felhö eloszlik és rá tudtok startolni a következö projektre!

Ágicám!

Ide is megírom: Joe ma indul haza, mehet a posta! :)
Mondtam neki, hogy veled kell randizni, örült neki, mert te olyan megbízható vagy! :)

Puszi: Barbi
Vendég

Kitti minimanóba és online is megrendelheted.
Dia milyen volt a játszóház a Lurdyba ?

Barbi :D :D

Zsófi minden helyre fog jönni! Ebből ki lehet gyógyulni. Barátnőm terhessége alatt lett pajzsmirigyes most már semmi.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Átfutottam pár oldalt az elmúlt napokból, de meg sem próbálom behozni a lemaradásom, mert lehetetlen. Sajnálom, hogy nem tudok rendszeresen jönni, de örülök, ha nem szalad el a háztartás. Abban a kicsi időben, amikor nem dolgozom vagy Andrissal vagyok próbálom utólérni magam.

Döncikének szeretnék én is nagyon boldog első születésnapot kívánni!
Kép

Elő is vettem a születéses táblát, hogy nosztalgiázzak egy kicsit.
Továbbra is nagyon hiányoztok, azért ha néha tudok, akkor elmegyek egy-egy találkozóra, mert a sétaidőből nem engedek!

Andrissal minden rendben, már 3 foga kibújt, de még egyik sincs kint teljesen. Súlya 9400 gramm körül van és 75 cm-nek mérték a tanácsadáson legutóbb. Vannak már átaludt éjszakák, de nem ez a jellemző. Szopizni már csak a délelőtti elalvásnál szopizik, de csak megnyugtatásul. Már 2 hónapja tud állni és egyre gyakrabban kapom azon, hogy elengedett kézzel áll. Nagyon szereti a keményfedeles könyveket lapozni és nézegetni. Egész pici dolgokat is felismer. Nagyon szépen mondja, hogy tiktak és hogy háp.

A képeket megnéztem, amit tudtam. Csodaszépek a babák. Minden apróság sokat változott, nincsennek is itt már babák, hanem kislányok és kisfiúk.

Szép hétvégét mindenkinek!

És pár Andris kép, aki esetleg nem nézi a picasát:

Kép

Kép

Kép

szuszu

Sziasztok!

Megint nem voltam pár napig, bocsi lányok! :oops:

Itt van csütörtök óta férjem 13 éves fia, úgyhogy a nagycsalád még nagyobb nagycsalád lett! Azért még bírom a gyűrődést...

Jelentem, mi is kiestünk a nincsfoga versenyből, 25.-én előbújt Bence egyik alsó foga, kereken 10 hósan és 14 naposan! Nagyon sokat szenved. Éjjel egy hete mindennap fent van 2-3 órát, nem sír, ha kézben van, ha ágyba teszem, annál inkább. Pedig mindent megpróbálok fájdalmai enyhítésére... Nappal meg nagyon sokat hisztizik, bár gyanítom, nem csak a foga, hanem az akarat!!
Emese élvezi a szünetet, sokat játszik, tévézik, bár a sok eső eléggé meggátolt minket a csavargásban, sétákban! :(
Dórika tündér továbbra is, pár szót már mond, de érdekes, magától nem használja őket, csak ha mondjuk. Pl tudja (a szokásos családi megszólításokon kívül): alma, cici, cica, ham, arra, hoppá. Lassan, de haladunk! :) De amúgy annyira aranyos, naponta száz puszit kapok tőle, bújik ezerrel!!!
Ilyenkor tényleg érzem, hogy a világon a legjobb "dolgok" ŐK, hárman!!!

Zsófi: sajnálom, hogy eü problémád adódott, de igazad van, a fogyás és ennek rendbetétele tök fontos és tuti, hogy sikert hoz tesóhoz. Nálunk mindhárom kisebb fogyókúra után jött össze.

Barbi:
remélem az üvegszilánkos sztorinak nem lett komolyabb folytatása. Végül is nem mentetek be kórházba egy röntgenre?
DÖNCIKÉNEK BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT!!!
Nagyon jó képeket raktál ismét!

Szuszu: én megnéztem a picasas fotókat, nagyon sokat változott Andris is és nagyon nagy fiús! Édes pofi!!

Dia: Virág is nagyon aranyos a játszóházas fotókon! Olyan nagylányos, főleg az elsőn és az utolsón!

Nekem is sokszor eszembe jutnak Felíciáék, hogy vajon mi van velük. Van e fejlemény. Szerintem lassan hazaérnek Svájcból, kb. egy hónapja nem írt, nem??

Amúgy Bence is napok óta néha elengedi a kapaszkodót és pár másodpercre egyedül áll. Kezét fogjuk, akkor sétál, de ha csaljuk, hogy egyedül jöjjön, látszik, hogy nem akar, rögtön a fogodzót keresi. De szerintem bőven ráér még ezzel!!! Eleget fog még menni egész hátralévő életében! :) (remélem).

Na megyek, kicsik már alszanak, Emese filmet néz, Dávid fürdik (férjem fia), apa is itt van mellettünk. Nekem még mosogatnivalóm van. Aztán talán olvasok kicsit... tegnap végre ezt is megtettem, könyvet olvastam!! (imádok, de hát időhiány...)...

Sziasztok

Többieknek is, akiket külön nem emeltem ki minden jót!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én is vagyok, csak mozgalmas a hétvége, azért olvasni olvastam, csak írni már nem volt energiám :)

Virág nagyon édes, annyira jók a képek :)

Nekem Felícián kívül még Koadri is nagyon hiányzik, remélem velük is minden rendben van!

Katica, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni,de majd bepótoljuk!

Kitti, nekünk Binyek csinálta, megkérdezem tőle, úgy is akarunk mi is egy újat, mert annyit változott a hercegnőnk, hogy alig lehet felismerni a képről.

Barbi, nagyon örülök, hogy Döncike jól van, Regőnek pedig küldöm a gyógypuszikat!

Jelentem, nem férünk a bőrünkbe, így holnap elmegyünk Érdre a kiskutyunkért, de ettől függetlenül úgy tűnik csütörtökön lesz egy Pesti utunk...összehozhatnánk valami jó kis talit.

Szuszu, Andrist továbbra is imádjuk! :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi a bókokat! Igen, már 'nagylány' Virág, már nem olyan babás!
Nagyon jó volt a játszóház, főleg a nagyobbaknak voltak jó dolgok, de azért a picik sem unatkoztak! Ja és itt is ingyenes a belépő 1 éves kor alatt.

Barbi,
Örülök, hogy nem lett semmi baj! Ez a 'müködnek rendeltetésszerüen' nagyon bejött, jót nevettem rajta! :D

Szuszu,
Jó, hogy írtál, örülök, hogy jól vagytok! Nagyon cukorpofi Andris!

Emesedora,
Gratula a fogacskához! Remélem hamar túl jut a szenvedős részén szegénykém! Én is eltudok olvadni amikor Virágtól kapom a babapuszikat, ilyenkor én is teljesen elérzékenyülök!

Sziszka,
Jó lenne talizni, ha jöttök Pestre!

Kép
Kép
dia123

Sziszka - végre sikerült feltenni a túrákat, közben egy vírussal viaskodtam (számítógépes :lol: , remélem legyőztem). Betettem képeket az internetről, de ha te küldesz, szívesen kicserélem. Hosszúkás formátumra vágom őket, ha van ilyen, küldj esetleg.
Túrák itt:
http://kirandulababa.turistautak.hu/tur ... _zengo.htm
http://kirandulababa.turistautak.hu/tur ... obanya.htm

Ja, és gratula a foghoz! Ha Emmának ilyen idősen még nem lesz foga, nyerünk! Vagy van még valaki versenyben?

Barbi - örülök, hogy nem lett semmi baj. Döncikének utólag nagyon boldog szülinapot kívánok!

Dia - Virág nagyon aranyos, és akkora a haja, mint Emmának. Ti hogy vágjátok?

Szuszu - Andris tündéri! Valamikor Liget jó nektek?

sushy

sziasztok

köszönöm a linkeket! Sziszka megköszönném,h megkérdezel minket is!!

Nem tud valaki jó és lelkiismeretes allergológust a kisfiamnak?már nem is tudom mióta járunk a gasztróra a tatabányai kórházba és még mindig ott tratunk,h a gyerekem ordít a tejcukortól tiszta ekcémás kiütéses és még mindig csak gondokodik a doktornő,h szerinte nem allergiás a gyerek. :shock: :evil: :roll: jah és én allergiás vagyok mindkettőre. szerinte adjam neki nyugodtan a tejes uccokat. agyrém... tehát ha valaki is mer egy jó orvost aki csinál allergia vizsgálatot akkor ossza meg velem légyszi. köszi

Mecsi, Te mire vagy allergiás? Áron nem örökölte?

Szuszu nagyon édes Andriska!!
makadu

kimaradt ,h az ekcémás kiütés tejfehérje intolarenciára utal :roll:
makadu

Anna Levinknek sincs még foga!

Virág is nagyon cuki a labdák között!

jah és Levi 10 hós méretei : 9750 dkg és 77 cm.
makadu

Sziasztok!

Itt szakad az eső!!! :( :( De a tegnap délutánunk nagyon jól sikerült.

NApot, NApot!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Makadu: én tatabányai vagyok. Halász dokinőre gondolsz?? Hát igen...
Van egy jó dokinő Tatabányán, dr. Sipos Éva, tüdőgyógyász-allergólógus. Régen Sárberekben gyerekorvos volt, de most már csak maszekja van, meg visszament a tüdőszanatóriumba. És totálisan képben van homeopátiában is. Nem az a nyalakodós-gügyögős gyerekdoki, de én teljesen megbízom a véleményében! Ha gondolod, priviben megírom a számát és megkérdezheted Tőle, a maszek rendelésére tudtok e menni. A rendelőben végez egyébként allergia vizsgálatot is. Bírom benne, hogy először az allergiát sem szteroidokkal akarja kezelni (Halásszal ellentétben)...

Köszi a gratot kisfiam első fogához... még azért szenved. Felsők is nagyon be vannak duzzadva...

Tényleg, Koadri... nekem is hiányoznak és kár, hogy nem tudunk Dorcáról. Remélem minden rendben van velük...

Itt is esik, de nem szakad. Ma élményfürdőzni akartunk... :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia köszönöm , elfogadom a telszámot.
Kis doktornőhöz járunk
makadu

Kitti én tejérzékeny azaz laktóz érzékeny lettem a terhesség alatt , aztán elmúlni látszott, de sajnos nem szabadultam meg tőle véglegesen. Továbbra is felfúj a tej és hányingerem is szokott lenni. :(
Mivel Áron még nem kap tejet ezért nem tudom mi lesz , joghurttól eddig nem volt baja. Most kapott danoninot majd meglátjuk.

Na meg ma kapott először egy kiflit a tescoba mert már nagyon éhes volt szegénykém, de nem tudta ezzel most mit kell csinálni és sírt aztán mikor megmutattuk hogy ez is étel hazáig vigyorogva csócsálta :) Persze ebből még nem csinálunk rendszert de 1től csak nem lesz baja.

Fránya eső :cry: :cry:

Anna mi még fogatlan versenyben vagyunk :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?