Sziasztok!
Megint nem voltam pár napig, bocsi lányok!
Itt van csütörtök óta férjem 13 éves fia, úgyhogy a nagycsalád még nagyobb nagycsalád lett! Azért még bírom a gyűrődést...
Jelentem, mi is kiestünk a nincsfoga versenyből, 25.-én előbújt Bence egyik alsó foga, kereken 10 hósan és 14 naposan! Nagyon sokat szenved. Éjjel egy hete mindennap fent van 2-3 órát, nem sír, ha kézben van, ha ágyba teszem, annál inkább. Pedig mindent megpróbálok fájdalmai enyhítésére... Nappal meg nagyon sokat hisztizik, bár gyanítom, nem csak a foga, hanem az akarat!!
Emese élvezi a szünetet, sokat játszik, tévézik, bár a sok eső eléggé meggátolt minket a csavargásban, sétákban!
Dórika tündér továbbra is, pár szót már mond, de érdekes, magától nem használja őket, csak ha mondjuk. Pl tudja (a szokásos családi megszólításokon kívül): alma, cici, cica, ham, arra, hoppá. Lassan, de haladunk!

De amúgy annyira aranyos, naponta száz puszit kapok tőle, bújik ezerrel!!!
Ilyenkor tényleg érzem, hogy a világon a legjobb "dolgok" ŐK, hárman!!!
Zsófi: sajnálom, hogy eü problémád adódott, de igazad van, a fogyás és ennek rendbetétele tök fontos és tuti, hogy sikert hoz tesóhoz. Nálunk mindhárom kisebb fogyókúra után jött össze.
Barbi: remélem az üvegszilánkos sztorinak nem lett komolyabb folytatása. Végül is nem mentetek be kórházba egy röntgenre?
DÖNCIKÉNEK BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT!!!
Nagyon jó képeket raktál ismét!
Szuszu: én megnéztem a picasas fotókat, nagyon sokat változott Andris is és nagyon nagy fiús! Édes pofi!!
Dia: Virág is nagyon aranyos a játszóházas fotókon! Olyan nagylányos, főleg az elsőn és az utolsón!
Nekem is sokszor eszembe jutnak Felíciáék, hogy vajon mi van velük. Van e fejlemény. Szerintem lassan hazaérnek Svájcból, kb. egy hónapja nem írt, nem??
Amúgy Bence is napok óta néha elengedi a kapaszkodót és pár másodpercre egyedül áll. Kezét fogjuk, akkor sétál, de ha csaljuk, hogy egyedül jöjjön, látszik, hogy nem akar, rögtön a fogodzót keresi. De szerintem bőven ráér még ezzel!!! Eleget fog még menni egész hátralévő életében!

(remélem).
Na megyek, kicsik már alszanak, Emese filmet néz, Dávid fürdik (férjem fia), apa is itt van mellettünk. Nekem még mosogatnivalóm van. Aztán talán olvasok kicsit... tegnap végre ezt is megtettem, könyvet olvastam!! (imádok, de hát időhiány...)...
Sziasztok
Többieknek is, akiket külön nem emeltem ki minden jót!!
Szilvia