sziasztok,
köszönjük a Levente dicséreteket

Azóta hozzá fejlesztette a 360 fokos pörgést is, így gyakorlatilag nincs lehetetlen számára...2 percre nem tudom ott hagyni, mert vagy a függönyt cibálja, vagy a szőnyegről takarítja a szöszt, vagy esetleg a hangszórót gyepálja

Megrendeltem a járókát, még 2 hét, mire ideér...
Csöre, azta, nem semmi Saci
Móni, nekem is ez jutott ám eszembe, hogy pasikat egyszerűbb állítólag elkötni
Annyit írtatok a ruhaméretről, alakról...én csak a lógó hasammal nem vagyok kibékülve.
Tegnap elhatároztam, hogy veszünk itthonra egy futópadot! Gyerek mellett is tutira rá tudok szánni napi 25-30 percet. Motivációként megnéztem a régi fotóimat, amikor még "bombázó" alakom volt

a párom is lelkes, úgyhogy már csak azt kell kitalálni, hová rakjuk majd.
Hanna, gondolom csak vicceltél a 34-es eladó ruhákkal

nekem is voltak ám, de még terhesség alatt kiselejteztem őket

most 36-os a cél...
Drukk a tesóprojekthez! Hidd el, akkor fog jönni, amikor mindenkinek a legjobb!
Krisz, nem semmi, hogy úgy kinőtt Ádi foga, hogy észre sem vetted! Remélem a többi is így fog
Edit, gratula a forgáshoz Bálintnak! Nagyon ügyes! A beszorulás ellen én körberaktam fejvédővel a kiságyat.
Cicin alvás: csatlakozom, várom a tippeket, már sok mindent kipróbáltam, a suttogós dolgok pl Levinél egyáltalán nem úgy működnek...Ő elalszik mondjuk babakocsiban, autóban, hintában, kendőben, kenguruban is. Csak egyedül az ágyában nem.
Hú nem tudom mire akartam még reagálni...
Ja Biga.csiga, sajnálom a kex témát.

Nálunk a folyamatos gyakorlás azért nem kis eredményhez vezetett

már jobb, mint régen volt
Kriszti, jobbulást neked!
Most nem leszek egy darabig, hétvégén keresztelő, arra készülődünk, aztán meg jövő héten Levivel lecuccolunk a Balcsira pár anyukával és babával,amíg az apák dolgoznak

.
Jók legyetek addig is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2009.06.26 09:59-kor.