Sziasztok!
Köszönöm az együttérzéseket, ha lehet, még rosszabb a helyzet, Borka már se éjjel, se nappal nem alszik, az éjjel megint 5x kelt, gyakorlatilag 2 óránként, nappal meg 2-3x félórát alszik, pedig ő születésétől mindig 2-3-4 órákat aludt egyben
Nem értem, mi lehet a baj, fogunk még nincs, és nem is látom, hogy jönne-meg nem is sír, amikor ébred-, éjjel minden alkalommal eszik, tehát 4-5-ödjére már nem lehet éhes sem...Frontokra is általában hosszú alvásokkal reagált eddig...
Mindenesetre én a végkimerülés határán vagyok...
Batkata,
nekünk is Leksvik sorozatunk van az egyik szobában-3 komód, meg két gardróbszekrény...meg étkezőasztalunk székekkel is volt, tálalóval, de azt már anyáméknak adtuk...Egy tanács:ne pakold meg nagyon a fiókokat, mert hamar szétjönnek az illesztések az erőltetéstől, mi már többször ragasztottuk újra...
Kriszti,
jaj Te szegény

, borzasztó lehet, remélem, Apa hamar hazaér, nálunk Borka 3 hónapos korában volt, hogy benyaltam egy hányós-fosós vírust, és mozdulni sem tudtam egy napig a rosszúlléttől, apa dolgozóban, én meg bőgtem, mert nem tudtam egyszerűen felemelni szoptatni a lányt...persze apa rohant haza, de szörnyű 2 óra volt, abszolút átérzem a helyzeted
Jelnyelv,
utána fogok olvasni én is, hogy mi ez, addig elég komoly fentartásaim vannak

(
szakmám szerint hallássérült gyerekeket tanítottam beszélni, ismerem a siket-jelnyelvet)
Babáknak gratula a forgás-kúszás-tolatás-mászásokhoz, nálunk még mindig semmi
Mági,
sajnálom nagypapádat, meg várunk vissza
Katuska,
te leszel a hibás, ha tovább hízom, ma már nem bírtam magammal, és megcsináltam a sütidet